O Μητσος, το καλό παιδί, και τ' αξιο παλληκάρι


Tags: -

Μάγκες, όλοι προχτες γίναμε μάρτυρες αλλης μια ανελέητης σφαγής του λαγου απ τους διαιτητες στη Νεα Σμύρνη.
Μιλάμε οτι τον έσφαξαν κανονικά στο γόνατο σα λαγό.

Και φυσικά, δίκαιη, για άλλη μια φορά και η αγανάχτηση του παιδιου-μαλαματος, του παιδιου-κοσμήματος (κι ενα κουμπι, μπορει να ειναι κόσμημα) του καλου παιδιού, του παιδιου του λαού, Δημήτρη Διαμαντίδη (που πολλοί, οχι χωρίς λόγο, και τιμής ενεκεν, τον είπαν και Διαμαρτυρίδη), που ειχε βεβαια σαν αποτέλεσμα να πάρει και τεχνικη ποινη. Συνηθισμενα πράματα δηλαδή..

Της αδικημένης και κατατρεγμένης και καταφρονεμένης, απ τους διαιτητας και το βρωμερο παρασκήνιο, αυτης εμβληματικης προσωπικότητας της συγχρονης Ελλάδας, για να μην πω και του κόσμου όλου.

Εμείς, συμπαριστάμεθα στον ξεδιάντροπο, ανηλεή και αδιακοπο κατατρεγμό του Μητσου απ τη μπασκετική Μασονία με ολη μας τη γαυρικη ψυχή, και επειδή γραφοντας 5,10 η 100 αράδες στο ιντερνετ δεν ειναι δυνατο να καταστεί ποτέ σαφές το μέγεθος της αδικίας, και με την προσδοκία οτι ισως έτσι αποδοθεί καποτε δικαιοσυνη στον οσιομάρτυρα αυτόν, στο αγαπημένο παιδί του λαου αυτο, στον Φαρο αυτον της ηθικής,  και μη αντέχοντας αλλο να παραμενουμε απλοί θεατές σ' αυτον τον ξετσιπωτο κατατρεγμό, καταφυγαμε στη Δυναμη της 7ης Τεχνης και δημιουργήσαμε το σχετικό αριστούργημα, για να κάνουμε κτήμα όλης της Οικουμενης τον Αγωνα τον Καλο και την Αμιλα, δια μεσω του εμφατικου εκπροσωπου αυτών και των βασάνων που τον υποβάλλει αμετρητα χρόνια τωρα η Μπασκετική Μασονία του Σωλήνος.

Σχόλια

Εικόνα k1p

Φαίνεται πως οι ολυμπιακοί είμαστε οπαδοί με αρχές που δεν ξεφεύγουν απο την καταπολέμηση της αδικίας.Και όπου την βρούμε,την καταδικάζουμε και την πολεμάμε.

Το γιαουρτάκι δεν πιστεύω να είναι με πέτσα και πάει χαμένο κατά την ρίψη...

Εικόνα indian

κάθε φορά που πηγαίνω στα ανιψάκια μου,τους κρατάω παιχνίδια κτλ...σήμερα πήγα και κρατούσα μόνο 2 σοκολάτες...και με κοιτούσαν με μισό μάτι...είναι 2 και 4 ετών ρε κακομαθημένε γελοίε διαμαρτυρίδη...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ