Βάζελε στην Α2 (με το απαραίτητο πράσινο σκάνδαλο - με γαλάζιες πινελιές…)


Tags: -

Απρίλιος του σωτηρίου έτους 2013
Αφορμή για το σημερινό σχόλιο στάθηκε η ανακοίνωση του «Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13»

http://www.greenzone.gr/2013/04/pame-gera-pame-dinata.html#ixzz2QBIHoZIa

Το θράσος αυτού του σωματείου και των οπαδών του είναι απύθμενο. Αφού επί χρόνια παρά τις αμέτρητες σφαλιάρες (αγωνιστικά πάντα , μέσα στα τάραφλεξ , μη πάει αλλού το μυαλό σας…) μας αποκαλούσαν «πελάτες» (στο βόλεϊ ρε εμείς πελάτες σας? Γελάνε και τα στριγκάκια της ρουξι!), τώρα αγωνίζονται για τη σωτηρία και παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία… Αντίπαλος ο Ηρακλής …η παραδοσιακή δύναμη του βόλεϊ  Νίκη Αιγινίου τους καθάρισε στεγνά! 

Ώστε η Μπύρα 13 θα δώσει το παρόν ? νυν υπέρ πάντων ο αγών ζελέδες μου. Να παραμείνετε στην κατηγορία να  συνεχίσουμε να σας γλεντάμε.

Αλλά  τι θυμήθηκα τώρα…. Έπρεπε να είστε στη κατηγορία?

http://www.sport-fm.gr/article/prostimo-se-irakli-se-apologia-o-pao/668617

«Η αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ, Κωνσταντίνα Γεωργούλια, κάλεσε σε απολογία τον team manager του Ηρακλή, Κώστα Πετρίδη, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου για τα πλέι άουτ. Το κατηγορητήριο ήταν εξύβριση, εξύβριση έργω και απειλή κατά των διαιτητών. Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 10/4, αποφασίστηκε: 
Ποινή εξάμηνου αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους σε αγώνες της ομάδας του και χίλια ευρώ πρόστιμο στο ΤΑΑ Ηρακλής. 
 Επίσης, η αθλητικός δικαστής κάλεσε απολογία τον Παναθηναϊκό για τη Δευτέρα 15/4 (18.30) για την υπόθεση των οφειλών στους αθλητές Τζόρντι Γκενς και Ανδρέα Ανδρεάδη, μετά από σχετική παραπεμπτική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού». 

Ρε παντοτινά σε όλα τα σπορ λαμόγια, έπρεπε ήδη μαζί με το φιλαράκι σας τον Ηρακλή να παίζετε ντέρμπι στην από κάτω κατηγορία! Και αφού μας έκλεψε  το τίμιο σωματείο της συμπρωτεύουσας ένα πρωταθληματάκι  πέρσι….
τι δουλειά έχετε στη μεγάλη κατηγορία? Σας έδωσε χάρη ο ζελές Τόμσεν? Ή οι γνωστές άκρες σας στα παναθηναικοκρατούμενο κράτος έκαναν πάλι το θαύμα τους?

Στην Ελλάδα της κρίσης , του  μνημονίου , και επί κυβερνήσεως τρόικας εξωτερικού , επιτηρούσης  της  τρόικας εσωτερικού, υπάρχει ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ αθλητικός οργανισμός  ο οποίος πρωταγωνιστεί σε όλα  τα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά Αθλήματα.  Ο ΘΡΥΛΟΣ.

Και ενώ  εσείς αγωνίζεστε (σκανδαλωδώς)  για τη σωτηρία σας, το  βόλεϊ  του ΘΡΥΛΟΥ συνεχίζει να σηκώνει κούπες.  Οι άντρες έχουν κατακτήσει ήδη δύο τίτλους και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση ακόμα ενός Πρωταθλήματος, ενώ τα κορίτσια πανηγυρίζουν το πρώτο πρωτάθλημά τους. Και ετοιμάζονται για το ντάμπλ.

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

50.000 ευρά τα χρέη του βάζελου στους δύο αθλητάς. Άντε να δούμε πότε θα εξοφληθούν. Στο τέλος θα γυρίσουν και θα μας πουν ''για 50.000 θα ρίξετε κατηγορία ολόκληρο Παναθηναικό?''.

ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ ΡΕΕΕΕ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ηδη εχασαν απο τον ηρακλη 0-3 και οδευουν προς υποβιβασμον! αλλα τι να λεμε? επρεπε να ειναι απο περσι εκει και τα δυο τους...

Εικόνα V0R4D0R

Εγώ θα 'θελα να βγει η μπύρα 13 και να πει τί έκανε για να σώσει τον ερασιτέχνη. Εδώ μια συναυλία έγινε και ούτε εκεί δεν πήγαν. Πάντως φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει στην Α2 και ο έτερος μονοκράτορας/ πεφωτισμένος δεσπότης/ αυτοκράτωρ πασών των Ρωσιών κλπ του ελληνικού βόλλευ, η γριά. Δηλαδή, αν συνεδρίαζε φέτος το ΑΣΕΑΔ, θα έπεφτε ένας από τους δύο (η γριά). Τώρα θα πέσουν ολοσούμπιτοι, ο ένας τώρα (αγωνιστικά) και ο άλλος αργότερα (δικαστικά). Bye bye.