I FEEL..


Tags: -

I FEEL…

ΚΑΥΛΑ
Νιώθω σαν πριαπισμένος έφηβος, αλλά που πήρα κι ένα κουτί βιαγκρα από πάνω.

I FEEL…

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
Γιατί αυτά που έχετε καταφέρει εσείς, δεν υπάρχει γλώσσα να τα περιγράψει.

I FEEL...

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
Γιατί είδα μια απ τις μεγαλύτερες ομάδες, και μια απ τις καλύτερες αθλητικές ιστορίες όλων των εποχών

I FEEL...

ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ
Γιατί αυτή η ομάδα είναι δικιά μας…γιατί εχει το Δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.

I FEEL...

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Πως τους ξεφτιλίσατε όλους έτσι; Γιατί γαμήσατε κάθε σύστημα, κάθε πρόβλεψη, κάθε επαϊοντα, κάθε φαβορί ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΗΥΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
Γράψατε το Καμα σουτρα του Μπάσκετ.

I FEEL...

ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Αλλά, αυτή η ομάδα είναι τόσο μεγάλη, είναι τόσο υπεράνω όλων αυτών που δεν την θέλει, δεν την απαιτεί. Όπως δεν απαίτησε ποτέ τίποτα. Μόνο υπήρχε. Σε μας έμενε μόνο να την αγαπάμε. Δεν το κάναμε όλοι. Η, δεν τον κάναμε όπως έπρεπε.

I FEEL...
ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΥΛΑ…

I FEEL...

ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ, μάλλον, δεν πήρε κανείς άλλος ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ. Αλλά I FEEL πιο σίγουρα, ότι μετά από σας, δεν πρόκειται να το κάνει κανείς ΠΟΤΕ.

I FEEL...

ΟΡΓΗ
Για όλους αυτούς, για το γαμημένο σύστημα του Σωλήνα, και των παιδιών του Σωλήνα, και των υπηρετών αυτών, που έκλεψαν ξεδιάντροπα τόσα πολλά και που τόσο πολύ άξιζαν αυτά τα παιδιά: Οι παίχτες, κι αυτοί που έφυγαν, και προπονητές, και, κυρίως, οι Αγγελόπουλοι.
Κι I FEEL περισσότερη οργή που βλέπω τώρα πολλούς απ τους σφουγγοκωλάριους να αποθεώνουν την ΟΜΑΔΑΡΑ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

I FEEL...
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ

I FEEL...
ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ

I FEEL...
ΚΑΥΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ…



ΥΓ.: What DO YOU feel?

XAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXA...MAΡΤΥΡΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ

 

Σχόλια

Εικόνα tsalouxidis

Αυτό που επέτυχε αυτή η ομάδα είναι ανεπανάληπτο στην ιστορία των ομαδικών παιχνιδιών για σύλλογο κυρίαρχο στη χώρα του. Ο Άρης το 80 ήταν ένα τρεντ σ'ένα σπορ απολιτικό, με ένα όνομα έως αδιάφορο, με έντονο στοιχείο εθνικής 87 και έναν παίκτη υπεράνω κακών παθών. Ο τυφώνας του Λονδίνου πήρε και σήκωσε στον αέρα μαζί του κάθε λογής ουδέτερο και κάθε λογής αντιολυμπιακό. Επιληπτικά επεισόδια ταλαιπωρούσαν τους βαζέλους, τους αεκιτζήδες και κάθε άλλο πικραμένο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Απ'τη μια ο αυθόρμητος θαυμασμός μπρος στο υπερθέαμα των λεόντων που αρνούνται να υποκύψουν κι απ'την άλλη ο πόνος που προκαλεί στις δεκάδες ανοιχτές πληγές η θέα του ερυθρόλευκου. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα έφτασε στα όρια της αυτοκαταστροφής. Και τότε ήρθε η σφύρα του Κυρίου και τους σμπαράλιασε τις αντιστάσεις. Ω ναι ποτέ ξανά ένα αθλητικό οπτικό θέαμα δεν είχε τέτοια φόρτιση για τόσους ανθρώπους. Παοκιτζήδες έγιναν 7θυρίτες, γκόμενες έγιναν σαλιασμένα αγγλικά μπουλντόγκ, παππούδες ψάξανε τα μπαούλα να βρούνε τα δίκανα όταν ο Θάνατος από ψηλά έπεσε πάνω στο Μίροτιτς. Και μεις; Εμείς νιώσαμε να χύνουμε το σύμπαν.
Αυτό το " αυτή η ομάδα είναι τόσο μεγάλη, είναι τόσο υπεράνω όλων αυτών που δεν την θέλει, δεν την απαιτεί. Όπως δεν απαίτησε ποτέ τίποτα. Μόνο υπήρχε" είναι υπέροχο.

Εικόνα Gavrontas

Τσαλουχα, εισ΄ ωραιος...

Εδω ειδικά, ελιωσα αδερφε

παππούδες ψάξανε τα μπαούλα να βρούνε τα δίκανα όταν ο Θάνατος από ψηλά έπεσε πάνω στο Μίροτιτς.

Εικόνα indian

Πολλά είναι τα κλαμπ που κατά καιρούς πατάνε όποιον βρίσκουν μπροστά τους και σαρώνουν τους τίτλους...πολλές είναι και οι φωτοβολίδες...ελάχιστες είναι όμως οι ομάδες-παρέες που όχι μόνο γράφουν ιστορία αλλά αλλάζουν όλο το μοντέλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αποτυπώνονται στο θυμικό και στη συνείδηση των φιλάθλων του αθλήματος και όχι μόνο...μετά τη Γιουγκοπλάστικα του τέλους της δεκαετίας του '80, αυτός ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μόνη ομάδα που το κατάφερε αυτό...και αν τη Γιουγκοπλάστικα όλοι την περίμεναν και ήταν κατά κάποιο τρόπο αναμενόμενο, η μαγκιά και η πειραιώτικη ψυχή αυτής της ομάδας, μαζί με το ταλέντο και την ένας για όλους και όλοι για έναν νοοτροπία της( μην ξεχνάμε ότι τη μισή χρονιά παίζει χωρίς τον έναν από τους 3 σημαντικότερους παίκτες της και καλύτερο στην Ευρώπη στο ρόλο του), θα κάνουν τον ιστορικό και αθλητικογράφο του μέλλοντος να χάνει τα λόγια του όπως εγώ ακόμα και τώρα, 10 ώρες μετά τη λήξη...

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα Mhtsaras

Εγώ επειδής δε δγιαβάζω ΠΟΤΕΣ στη ζωή μου Πράσενη θάθελα πολύ να δγιάβαζα ούλο το κειμενάκιο του αι φιλ μαλάκας !Τι θέλει να είπει το ποιητή ; α ;
Και όχι ρε μεγάλε !Να μη φιλ μαλάκας...Μήμπως ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ;Μάλλον τάχεις μπερδέπσει !Πρώτα ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ και μετά ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΩΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ !Σειρά σας τώρα...
Άε σεχτίρ μαλάκες !

Εικόνα ΔΙΑΣ

πριν απο καποια χρονια σε ενα αλοθρησκο site ο φιλος μου ο ΤΑΡΖΑΝ εγραψε:
"ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ" αναφερωταν στο 24ωρο φυσικα αλλιως θα το συμπληρωνε
"ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ @ΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ"

αλλα...
υπαρχουν μερικες νυχτες που ουτε η @αυλα μπορει να τις περιγραψει. Σαν κιαυτη που μας χαρισαν χτες οι ΜΑΓΚΕΣ απο τον ΠΕΙΡΑΙΑ. και μη τολμισει ποτε κανενα μαμημενο ΑΡΔακι να μιλησει για αρχοντες δαχτυλιδιονε και λοιπες πιπες που κανουν τα ζελεδακια πιο ζουμερα... σε μας μονο με μια λεξη θα αναφερεστε διανοητικα ξε@λιασμενοι λατρεις του ζελε... Μ Α Γ Κ Ι Α!

Εικόνα red apple

Ι Feel for you!!!!