Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ...


Tags: -

Τις τελευταίες μέρες ακούμε από δω και από κει, και με αφορμή τους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ του πρωταθλητή Ευρώπης και του εξάφαπου,  κάτι περίεργους ψιθύρους για ντόπες στο μπάσκετ.

Ας σημειώσουμε κατ αρχήν το γεγονός ότι όσο ο εξασφύριχτρος κατακτούσε πρωταθλήματα και ευρωλίγκες με το γνωστό «παναθηναικό» τρόπο, ακούγαμε μόνο διθυράμβους. Τι για «άρχοντες των δαχτυλιδιών» , τι για «διαμάντια», και πάνω απ όλα για ΗΘΟΣ!!!! Και γίνονταν φέτες οι κοιλιακοί μας από τα γέλια.

Αφορμή παίρνουμε από κειμενάκι

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17599%3A-qq-&catid=4%3A2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

 που διαδίδετε στο διαδίκτυον και έχει την υπογραφή του γίγαντα της δημοσιογραφίας , διαπρύσιου κήρυκα της αλήθειας, πολυβραβευμένου, πολυδιαβασμένου και πολυακουσμένου Στέφανου Χίου!

Αφού με τις νυχτερινές εκπομπές του αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το μνημόνιο, και την συνομωσία αμερικάνων, γερμανών, μασώνων, εβραίων, τούρκων και όλων των γεννεών των νεφελίμ  κατά της μικρής Ελλαδίτσας,  που θέλουν οι βέβηλοι οχτροί της να κατασπαράξουν και να  λεηλατήσουν όλα τα φυσικά διαθέσιμά της, ανασκουμπώθηκε και αποφάσισε να αποκαλύψει τα σκοτεινά σχέδια αυτών που θέλουν να διασύρουν το άθλημα που κάνει περήφανη την Ελλάδα διεθνώς. Μετά την κατάκτηση της ευρωλίγκας από το ΘΡΥΛΟ για δεύτερη συνεχόμενη φορά, δηλαδή εδώ και λίγες βδομάδες, σκοτεινά κυκλώματα διακινούν κάθε είδους φυσούνα στους Έλληνας μπασκετμπολίστας! Νέες επιστημονικές ανακαλύψεις που πρωτοδοκιμάζονται εδώ στα πέριξ του Πειραιώς κυρίως….

Αλλά γιατί ο Στεφαπάκος ο Χίος ασχολείται ξαφνικά με τη ντόπα στο μπάσκετ? Έχει άραγε καμιά σχέση με τον αντίπαλο του ΘΡΥΛΟΥ? Οπαδικά μήπως έχει καμιά συμπάθεια?

Για να δούμε προσεκτικά αυτό το βιντεάκι

ΩΠΑ! Τι βλέπουμε στο 0:43?

http://makeagif.com/media/6-05-2013/g4bYdq.gif

Ο Στεφαπάκος είναι αυτός? Παρακολουθεί αγώνα του ζελέ? Και τι δείχνει με τα δυό του τα χεράκια ? χειρονομεί απρεπώς? Κακό αγόρι……
 
ΥΓ. υπάρχουν όντως ουσίες που άμα πλησιάσεις στο Πειραιά παίρνεις χαμπάρι αμέσως… και τις νιώθεις…είναι μέσα στο DNA κάθε γαύρου ρε βαζέλια… η μία μας έλικα είναι συνεχώς πριαπισμένη..και τα χρωμοσώματά μας διεγείρονται ερωτικά στην οσμή του λάπατου….

ΥΓ2. Το ΕΣΚΑΝ απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΚΑΕ  Παναθηναικός, για επιπλέον ελέγχους  ντόπινγκ πριν και μετά τους τελικούς της Α1 μπάσκετ με τον  Ολυμπιακό

  http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=213855&catid=1

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Κάνατε προπόνηση στο πήδημα μαντρών; Mπορεί να χρειαστεί, δεν ξέρεις καμιά με φορά με αυτό το ΕΣΚΑΝ. Δεν είναι να παίζεις με αυτά.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Νίκολας πού παίζει τώρα? Ο Σάτο? Ο Βουγιούκας και ο Καιμακόγλου? Πού βρίσκονται αυτοί οι ``υπερπαίκτες`` που κατακτούσαν την Ευρώπη με τα χρώματα του ΠΑΟ?

Εικόνα Εν Αθήναις

Αποδείξεις please.

Non show και ηχητικά ντοκουμέντα πάντως μόνο για τον ΟΣΦΠ υπάρχουν προς το παρόν.

Εικόνα savvas gridlock

Ε δείξε μας τις δικές σου αποδείξεις για το non show του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού το 2008. Σου το έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές, σου έβαλα μέχρι και την επίσημη απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός τότε και δεν απαντάς. Δεν μας δείχνεις τίποτε απολύτως. Πες μας, πού διάβασες ότι πηδούσαν μάντρες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού? Την πηγή θέλω να μου βάλεις. Όσο για τον Μπουρούση, εξετάστηκε και δεν βρέθηκε θετικός μετά τα ``ντοκουμέντα`` που λες, άρα αυτά τα ``ντοκουμέντα``, μόνο ντοκουμέντα δεν είναι. Αντίθετα, ο Γιαννούλης, κάτι για 13 χάπια τη μέρα έλεγε για το Χαντζιακό, την μπασκετική σου ομάδα.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120805/tis-ntopas-ta-paidia-...

Μιλάμε για μπάσκετ, έτσι? Μην την πας αλλού τη δουλειά, μόνο για Γιαννούλη σου λέω.

Εικόνα dono

Σχετικά με το δεύτερο υστ σου έχω να πω απλά ότι ο χάτζος έχει δουλειά κ δεν προλαβαίνει να ελέγξει κανέναν...