ΤΙΤΙΚΑ ΑΠ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ...


Tags: -


Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ:
«Ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης ανήκει στην ΤΣΣΚΑ. Ο 26χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο μας και έρχεται από τον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα και μάλιστα σερί. Το διετές συμβόλαιο θα είναι σε ισχύ μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν στη Μόσχα στις 12 Ιουλίου».

Kyle Hines, MAΛΑΚΑ, ευτυχώς που υπάρχει και το Ιντερνετ και μάθαμε ότι πήγες στις Τιτίκες του παγκοσμίου μπάσκετ.

Για τον Κάιλ Χάινς μίλησε ο πρόεδρος και ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ.

Αντρέι Βατούτιν: «Με την απόκτηση του Χάινς θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής και ένας γεννημένος νικητής, που πήρε τίτλους σχεδόν όπου κι αν έπαιξε. Αν και μικρότερος σε μέγεθος από τους αντιπάλους στη θέση του, έχει το πλεονέκτημα χάρη στην απίστευτη ενέργειά του, την κινητικότητά του, την καλή του άμυνα και την εξαιρετική του δουλειά στο ζωγραφιστό. Θα προσφέρει στο προπονητικό μας τιμ περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και την τακτική. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία πενταετία και το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να εξελίσσεται. Ελπίζουμε οι επιτυχίες του να συνεχιστούν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Με την προσθήκη του σίγουρα η γραμμή των ψηλών μας θα υποστεί περαιτέρω αλλαγές».

Καλα, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, δεν υπάρχει στο μπλανήτη.
Εσύ, έχεις μαθει καλύτερα απ τον καθένα ότι πισω έχει η αχλάδα την ουρά, αλλα και τι έχει από μπροστά ο Γαύρος.

Έτορε Μεσίνα: «Είναι η επιτομή του ομαδικού παίκτη. Μου άρεσε και τον σεβόμουν από την εποχή που έπαιζε στην Μπάμπεργκ. Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, είναι σκληρός, καλός ριμπάουντερ, χειρίζεται καλά την μπάλα και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για έναν ψηλό. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών μας».

Καλα, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, δεν υπάρχει στο παγκόσμιο μπάσκετ μωρη νυφίτσα, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του Γιωργαρου του Μπαρτζώκα.

Καπως ετσι μάγκες πηρε τελος το μινι σηριαλ που σκηνοθετησε ο σερβος πορτοφολας, εχοντας στο μπρωταγωνιστικό ρολο την Τιτίκα, η γνωστό μέχρι χθες ως Καιλ Χαινς, το οποίο εξελίσσονταν εδώ και αρκετές μέρες.

Μη σας κακοφαίνεται. Αυτό που διαφοροποιεί τους Αντρες απ τις Τιτίκες, είναι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Και, με τη συμπεριφορά του ο τύπος, απλά κατέκτησε δικαιωματικά τον τίτλο της Απόλυτης Τιτίκας. Τοσο πολύ, που αν δεν είχε χρησιμοποιηθεί ο όρος για πλείστες άλλες περιπτωσεις ανάλογες η σχετικές, η και άσχετες, θα τον εφευρίσκαμε τωρα και θα τον αποδίδαμε πανηγυρικά στο γατί.
Πράγμα βέβαια που το υποστηρίζει απόλυτα, πέρα απ τη συμπεριφορά του, και η επιλογή του:
Επέλεξε την πιο Τιτίκα απ΄ολες τις ομάδες. Το πιο πουτανάκι μας απ ολες τις ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.
Χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω κι άλλο περι «Τιτικισμού»;

Τωρα τα άλλα περι επαγγελματισμού είναι να χαμε να λέγαμε, να στρογγυλεύουμε τις γωνίες που γδέρνουν, και να χρυσώνουμε το χάπι.
ΟΛΟΙ επαγγελματίες είναι. Δεν ει γκακό να είναι κανείς επαγγελματίας. Και οι πουτάνες επαγγελματίες είναι, μη σας πω ότι είναι και πιο τιμιοι επαγγελματίες απ ολους: Δε σου πουλάνε φουμαρα, ούτε έρωτες. Ούτε μεγάλα λόγια. Ο,τι έχουνε πουλάνε, εναντι συγκεκριμένου αντιτίμου. Στο δείχνουνε κιόλας.
Νομίζω πιο τίμια σχέση απ αυτή, δύσκολα θα βρεις στην Ιστορία της Ανθρωπότητας.

Αντιθέτως, ενας «επαγγελματίας» αθλητής, μπασκετμπολιστας εν προκειμένω, μπορεί κατά το δοκούν, και ανάλογα τις περιστάσεις, να είναι «οπαδός», να είναι «ευτυχισμένος στην ομάδα», να είναι αβέρτος και «δεν εχουν σημασία μόνο τα λεφτά», αλλα να είναι, μετά από αυτά (η και πριν, η και κατά τη διάρκεια) «επαγγελματίας».

Επειδή όμως οι οπαδοί είναι οι ΜΟΝΟΙ μη επαγγελματίες σ αυτές τις περιπτώσεις, είναι συνεπώς και οι μόνοι που μπορούνε να πούνε με έμφαση ΒΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΣΥΡΕ ΑΠ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ, όχι μόνο άξιζε, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Τουλάχιστον ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Πόσο μάλλον όταν η δικιά της συμπεριφορά, ήταν κάτι περισσότερο από τυπική: Έδωσε όσα ζήτησες (μπορεί και περισσότερα), έδωσε χρόνο, έδωσε άνεση, έδειξε σεβασμό.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ που φόρεσαν την Ερυθρόλευκη, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟ.

Ο Μύθος που μαζί με τα άλλα τα παιδιά δημιούργησες επέβαλλε, έστω και στο τέλος, να φανείς λίγο Άντρας.

Αλλά εσύ, ΤΙΤΙΚΑ.

Λοιπόν, σου ευχόμαστε τα ίδια και χειρότερα (άμα υπάρχουν χειρότερα, αλλά πάντα υπάρχουν χειρότερα αμα μπλέκεις με το Θρύλο) όπως και στο Μιλος.

Εις το επανιδείν.
Κι αυτό, είναι κάτι που θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια, όπως και η κατάληξη αδιαμφισβήτητη:
Περσυ σας βρήκαμε στον τελικό: ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ
Φετος, σας βρήκαμε στο ημιτελικό: ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ, ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ
Ε του χρόνου, θα σας πετάξουμε έξω απ’ τους «8».

 

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Τιτίκα ο Χάινς;
Μήπως ισχύει το ίδιο και για τον Σπανούλη, που τον μαζεύαμε από τα Μαρούσια και από τα αζήτητα του Νου-Μπου-Α, προσφέροντας του τα ίδια χρήματα με τον Διαμαντίδη, για να καταλήξει σε εσάς για 200-300 χιλιάρικα παραπάνω;

Εικόνα Gavrontas

Πριν κάτι μέρες, η αλήθεια είναι πως φορτώσαμε διάφοροι εδω μέσα με τη μπαρτη σου, αλλα πια νομίζω πως είναι κατι σαν επιτακτική ανάγκη να κυκλοφορείς εδώ.
Ως το χαρακτηριστικότερο δείγμα βάζελου που θα μπορουσαμε να φανταστούμε. Ουτε παραγγελία να σε κάναμε.

Πιάνεσαι απο ένα θέμα που δεν σε αφορά πουθενά (και το οποίο λόγω της ίδιας του της φύσης δε γίνεται να αντιληφθείς), και νομίζοντας οτι βρήκες ένα καλό πάτημα για να επιχειρηματολογήσεις, βγάζεις τ' απωθημένα σου (ο Σπανούλης, είναι προφανώς απωθημένο σας) νομίζοντας οτι τα πάντα ειναι βαζελοαριθμητική:3 το λάδι, 3 ο Χαινς, τιτίκα ο Σπανούλης.

Το παραπάνω άρθρο, τι σχέση έχει με τα όσα πηρε η δεν πήρε ο Χαινς;

Εμπάση περιπτώσει, αφού ρώτησες, ο Σπανούλης δεν κατέληξε σε μας: ΕΠΕΛΕΞΕ να έρθει σε μας, φτύνοντας και τα λεφτά σας, και το συστημα το ορκισμένο να σας υπηρετεί, και ό,τι εκπροσωπείτε, και περιπαίζοντας την αλλαζονεία σας, την εν πολλοις στα γνωστά δεκανίκια θεμελιωμένη. Ξερεις τι κοχόνες χρειάζεται να το κάνεις αυτό; Μόνο τιτίκες δεν το κάνουν.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν του δίνατε τα ίδια με το Διαμαντίδη. Αν του δίνατε τότες ένα ευρώ επιπλέον από αυτά που έπαιρνε ο Διαμαντίδης, θα έμενε σε εσάς. Δεν ήταν χρηματικό το θέμα, ήταν το ποιος είναι ο ηγέτης. Ο MVP στο Βερολίνο το 2009, που έκανε μάγκα το Διαμαντίδη και τον Πέκοβιτς, άξιζε καλύτερη συμπεριφορά. Και αξίζει καλύτερη συμπεριφορά γενικά από εσάς, ως παίκτης και ως άνθρωπος, γιατί το 2007 μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό και επέλεξε να πάει εκεί που τον στήριξαν ως αθλητή. Πρόταση υπήρχε το 2007 από τους Αγγελόπουλους.

Εικόνα Εν Αθήναις

Κανένας δεν αξίζει 1 ευρώ περισσότερο από τον Διαμαντίδη. Εάν ο Σπανούλης δεν ήταν βαθύτατα κομπλεξικός θα δεχόταν την τιμητικότατη πρόταση που του κάναμε τότε.

«Ο Σπανούλης έκανε μάγκα τον Διαμαντίδη»;;;

Σάββα, αυτό μπαίνει στο hall of fame από κοτσάνες που έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο.

Παικταράς ο Σπανούλης, αλλά ο Διαμαντίδης κάνει 10 δουλειές στο παρκέ. Ο Σπανούλης κάνει τις μισές.

Εικόνα savvas gridlock

Όχι γενικά ''έκανε μάγκα το Διαμαντίδη''. Για Βερολίνο μιλάω. Εκεί ήμουν και τα έβλεπα από πρώτο χέρι, ο καλύτερος παίκτης σας μακράν. Μόνος του ουσιαστικά το σήκωσε, γι'αυτό και πήρε τον τίτλο του MVP. Επιλογή της ΚΑΕ ΠΑΟ να αναγορεύσει σε νούμερο ένα παίκτη της ομάδας αγωνιστικά και επομένως και μισθολογικά το Διαμαντίδη. Δεν καταλαβαίνω όμως το ''μετά''. Αν ο Σπανούλης διαφωνήσει, επειδή θεωρεί πως αυτός θα έπρεπε να είναι το νούμερο ένα, πρέπει να μπαίνει ο ΠΟΥΣ-Τράκης πίσω από την μπασκέτα στον τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό και να τον βρίζει, ή να μοιράζει διαπιστεύσεις σε επιδοτούμενους της μπύρας 13 να μένουν μέσα μετά τη διακοπή, για να του βρίζουν το σπίτι?

Εικόνα Εν Αθήναις

Εννοείται πως όχι.

Εικόνα tsalouxidis

Υπερβολές συγγάβροντα. Τουλάχιστον οι δικές σου είναι πιο επιθετικές και πρωτότυπες. Λίγο ακόμα κλάμα και δράμα χούπικο και θα σαλτάγαμε απ'τα παραθύρια κάνοντας αγώνα με τον εμετό μας για το έδαφος. Αφού είπανε οι Αγγελόπουλοι ότι τον ρωτήσανε τί θες για να μείνεις κι αυτός δεν απάντησε καν κι αφήσανε υπονοούμενα για το Μίσκο το παπάρι θα πει ότι το παιδάκι είναι όπως φαίνεται. Σώμα πολύ και κεφάλι λίγο. Αθλητική μαριονέτα. Στο καλό να πάει και καλό δάγκωμα ψωλής στην ειδυλλιακή Μόσχα. Η συνταγή της επιτυχίας βασίζεται στο κίνητρο και την αίσθηση ότι αυτή η ομάδα αποτελεί ευκαιρία για τους αθλητάς της. Παρακαλετός θα μας έβγαινε ξινός. Κι εδώ που τα λέμε είναι και πολλά λεφτά αυτά για έναν σύγχρονο Ινιάκι Ντε Μιγκέλ -πιο κάβλας ο Ινιάκι-. Το βασικό είναι να βρεθεί σέντερ να τραγουδάει Γονίδη για να κολλάει με Πέτγουεϊ.

Εικόνα savvas gridlock

Μια ερώτηση. ''Χούπικο'' τι θα πει?

Εικόνα tsalouxidis

Καλαθένιο. Εκ του hoops, ήτοι καλάθια, στην αμερικάνικη αργκό των στρίτμπολ της Νέας Υόρκης. Μεταφορικά για τον ευαίσθητο-συναισθηματικό οπαδό του Ολυμπιακού που αυτοπροσδιορίζεται ως μπασκετικός=καλαθένιος=χούπης για να διακρίνεται από την πλέμπα του ποδοσφαίρου

Εικόνα savvas gridlock

Α, ΟΚ. Από την άλλη όμως πώς έγινε και ένας όρος από τα γκέτο των ΗΠΑ προσδιορίζει έναν συναισθηματικό- ευαισθητούλη ΕΛ-ληνο?

Εικόνα tsalouxidis

Γιατί στην Ελλάδα η πλέμπα και οι αμόρφωτοι ασχολούνται με τα ποδόσφαιρα.

Εικόνα Gavrontas

Τσαλούχα, οι εσκεμμένες υπερβολές μου που σωστά διέκρινες, αυτη τη χρησιμότητα ηθελα να έχουν, τουλάχιστον οσον με αφορά: να αποφύγουμε τον αγωνα με τον εμετό μας σαλτώντας (οχι σαλταροντας) απ το παράθυρο. Και να ξορκίσουν το ψυχολογικό κοκομπλόκο που αρχισε να καταλαμβάνει σύμπασα την μπασκετική (και οχι μόνο) γαυροσύνη.
Πουστια επαιξες Καιλ; μαχαιρα θα λάβεις.
Αλλά δεν ηταν ολα εσκεμμένες υπερβολές.

Τωρα
"Η συνταγή της επιτυχίας βασίζεται στο κίνητρο και την αίσθηση ότι αυτή η ομάδα αποτελεί ευκαιρία για τους αθλητάς της."

σ' αυτο οπωσδηποτε πρεπει να επνδύσει η ομάδα. Ομως, δεν αρκεί από μόνο του. Θα χρειαστούν και υπερβάσεις, και οικονομικές. Θα δούμε όμως. Φαινεται πως καποια πραγματα απο ΚΑΕ μεριά ισως να μην ειναι τελικά τόσο αχρωμα αγευστα και αοσμα οσο τα βλέπουμε.

Με 1-1.2 μύρια παντως που δίναμε στη ντιτίκα, βρίσκεις σεντερ που τραγουδάει και Βαμβακάρη άμα λάχει.
Εκείνο που λεει "στο Φαληρο που πλένεσαι, περιστεράκι γιένεσαι".
Αλλα καπως παραφρασμένο: "Στο Φαληρο που θα ερχεσαι, πριν να πλενεσαι, περιστεράκι να γιένεσαι"

Εικόνα tsalouxidis

Εμένα πάντα μ'άρεσε το "κάντονε Πέτγουεϊ κάντονε".

Εικόνα clark gheibol

χαχα, να δεις που θα το τραγουδήσουμε φέτος στα πλέι οφ

Εικόνα savvas gridlock

Ας γίνει περιστεράκι από κλώσσα που είναι τώρα ο Χάινς. Θα σκάσουμε με αεροβόλα στο ΣΕΦ να τον κάνουμε φτερού.

Εικόνα mike the red

Ασε μας ρε φιλε,εχυσε την Ευρωπη δυο φορες με 250 χιλιαρικα τον χρονο,λιγοτερα κι απο τον πετσετακια τον Μαυροειδη,χωρις να εχει ακουστει ουτε μια φορα το παραμικρο απο την πλευρα του.Ησουνα μπροστα στις διαπραγματευσεις,ξερεις ακριβως τι ποσα προταθηκαν;Βγηκαν ολα τα φερεφωνα και βαλαν στο στοχαστρο τον Καιλ.
Να 'σαι καλα Καιλ,κι εγω στεναχωρηθηκα και θεωρω οτι υπαρχει φαουλ απο την μερια σου,οπως και απο την διοικηση.Δεν θεωρω ομως οτι ειναι αναγκαιο να παιξει καποιος τον ρολο του κακου.Δεν τα βρηκαν,παμε παρακατω.
Κι ο Μελμπεργκ για τα λεφτα εφυγε,γι' αυτο πηγε στην Βιγιαρεαλ;

Εικόνα Gavrontas

Mike, ευτυχως απο μια αποψη που αργησα να δω αυτο το σχόλιο, και προηγηθηκε κιόλας μια απάντηση σου στο Σαββα πιο κάτω, γιατί θα χαλάγαμε τις καρδιές μας τζάμπα. Οχι οσο τζαμπα μπορουμε να τις χαλάσουμε για το Χαινς, αλλα χειρότερα, γι αυτο το "φερέφωνα".
Αφου μπαινεις εδω συχνα, θα χεις καταλάβει οτι τετοιο πράγμα εδω μέσα δε μπαιζει. Ουτε για το μπασκετ, ουτε για το ποδόσφαιρο, ουτε για κανεναν.
Απ την άλλη, αυτό το κείμενο ειναι μια αυστηρά προσωπική μου θέση και άποψη. Δεν είναι μια συλλογική τοποθέτηση ολων όσων γράφουμε εδω. Οπότε, οποιαδηποτε διαφωνια, ενσταση η χαρακτηρισμός, αν υπάρξςι αστη συνέχεια, καλυτερα να απευθύνεται μονο σε μενα.
Παμε λιγο στην ουσία.
Φιλε, δεν εκανα τιποτε αλλο απ το να εξωτερικεύσω ολα όσα σκεφτόμουν και αισθανόμουν, συνειδητοποιώντας μετα απο τοσες μέρες που διηρκησε αυτη η αναμονή, οτι ο Χαινς κορόιδευε την κοινωνία.
Το πα και στο κειμενο, το πε κι ο Σαββας πιο κατω νομίζω: Εμεις το Χαινς τον γνωρισαμε μ αρχιδια (κι ο κυριοτερος λογος που τον εκτιμησαμε τοσο πολυ σχεδον ολοι οι γαυροι ειναι αυτός), αμα αυτός δεν τα ειχε εκει που ισως επρεπε να τα δειξει περισσοτερο, οχι βεβαια με το να ΜΕΙΝΕΙ στην ομάδα, αλλα τιμωντας και τη διοικηση (θα πω για τις ενστασεις σου γι αυτη) και τον κόσμο και το σεβασμο και την αγάπη που εισπραξε, και την ιδια του τη σχεση αν θέλεις με αυτη τη Θρυλική ομάδα, κι αποφάσισε να τα κόψει ΓΙΑ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ λόγο, τοτε λυπάμαι, αλλα ενας Χαινς χωρις αρχίδια δε μπορει παρα να ειναι Τιτίκα.
Δεν καταλαβαινω γιατι μιλας για στοχοποιηση. Αμα το κείμενο αυτο γράφονταν πριν 4-5 μέρες, θα ειχε ενα νοημα να το λες.
Τωρα ειναι απλα η άποψη ενός οπαδού, που εκτιμησε κι αυτος παρα πολυ το Χαινς, αλλα μεσα σε ολη αυτη τη συμπεριφορα, διέκρινε το πιο ενοχλητικο απ ολα: ΠΟΥΣΤΙΑ.
Αυτη ειναι η ουσια, και οχι οι δικές μου, η οι οποιουδηποτε αλλου αναλογες, λέξεις.
Καταλαβαίνω παντως την αντιδραση σου σ αυτα που διάβασες, και να σου μιλησω ειλικρινά, καπου μπορει να ηθελα να την προκαλέσω κιόλας, οχι σε σενα προσωπικα αλλα στον καθένα που, παρολο που εβλεπε το προφανες (στην συμπεριφορα του χαινς) ακριβως λόγω της τεράστιας εκτιμησης στον Καιλ, δεν του βγαναν ευκολα οσα θα ηθελε να πει (ειδες; εσυ το ειπες απλά "φαουλ"): αυτο άλλωστε ειναι ιδιον των δυνατων σχέσεων. Το κατανοώ, αλλα ειναι λάθος. Κυρίως γιατι δεν το αξιζει ο Χαινς που μαθαμε εσχάτως. Κι αν δεν τ αξιζει, δε φταιμε εμεις γι αυτο.

Οσον αφορα τη διοικηση, θα μπορουσαμε να πουμε πολλα γενικά, και εμεις εδω το εχουμε κάνει. Αλλα στη συγκεκριμενη περίπτωση, αν εκανε καποιο λαθος, δεν ηταν σε σχεση με το αν εκανε οτι έπρεπε να κρατησει το Χαινς, αλλα στο οτι για αλλη μια φορά βρέθηκε, για να το πω κομψα, "σε δύσκολη θέση".

Εικόνα clark gheibol

Ο Μέλμπεργκ στη Βιγιαρεάλ πήγε για τη δόξα. Ο Χάινς στη Ρωσία πάει για τα λεφτά

Εικόνα savvas gridlock

Ο Μέλμπεργκ φίλε, εκτός του ότι δεν απάντησε καν στην πρόταση των 900.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πήγε και υπέγραψε με 500.000 ευρώ τον χρόνο σε ομάδα της Β' Εθνικής Ισπανίας. Και σαν να μην έφτανε κι αυτό, δεν πήρε ένα τηλέφωνο να ευχηθεί περαστικά στον επί 3 χρόνια συμπαίκτη του στο κέντρο της άμυνας του Θρύλου Αβράμη, που τραυματίστηκε κι έμεινε 8 μήνες εκτός γηπέδων. Για τα υπόλοιπα, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Εννοείται πως γεννηθήκαμε υπάλληλοι της εκάστοτε διοίκησης και είμαστε εδώ για να περνάμε την γραμμή της προς τα έξω.

Εικόνα mike the red

Σαββα επειδη επισκεπτομαι αυτο το σαιτ καθημερινα και τρεφω μεγαλο σεβασμο για την δουλεια που κανετε,δεν εννοω εσας αλλα κατι γαυρους,ρεντπλανετ που αρχισαν την υπερασπιση της διοικησης και τις επιθεσεις στον Χαινς,λες και χρειαζοταν κατι τετοιο.Δεν τα βρηκαν,τελος.Για ποιο λογο να στοχοποιηθει ενας αθλητης που 2 χρονια ματωσε την φανελα;Αυτο το λεω γιατι τις τελευταιες μερες εχω συζητησει πολυ γι΄αυτο το θεμα με φιλους που εχουν κοινη σταση με το αρθρο του Gavronta και θεωρω αδικη αυτη την σκληρη κριτικη κι επιθεση.
Για τον Μελμπεργκ θεωρω οτι δεν παιξαμε σε τετοια ποσα,οπως και φανηκε απο το ποιος τον αντικατεστησε.Η ιστορια με τον Αβρααμ πιστευω ειναι καθαρα προιον των εφημεριδων,παρομοιας τακτικης με το καλοκαιρι του 11,οπου πριν αγοραστει ο Μιραλλας ειχαν αρχισει το θαψιμο για τον "εισαι ο καλυτερος φραγκοφονιας".

Εικόνα dono

Αν έγραφε ο ποιητής fuck off kyle σιγά την προσφορά σου αυτά τα χρόνια, τότε θα είχες-αμε πολύ δίκιο στην ένσταση που γράφεις. Τώρα η τιτικιά του παίκτη είναι στην συμπεριφορά και στις δηλώσεις του όλο το προηγούμενο διάστημα. Αυτό και τίποτα άλλο. Ααα και λόγω του Σερβοπούτανου που έχει για μάνατζερ

Εικόνα ΔΙΑΣ

μαικ η σχεση γαυρων - χαινσ ηταν σχεση παθους οσο ηταν εδω. με παθος αλλα με αντιθετο προσημο αντιμετωπίζεται και τωρα απο τους γαυρους. Αυτα συμβαινουν στον αθλητισμο. υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα. τον τοροσίδη για παραδειγμα τον καλοταξιδισαμε...ουτε κρυο ουτε ζεστη. Προσωπικα του βρισκω ελαφρυντικα. αλλα να πω οτι δε με πειραξε ο τροπος? δεν μπορω...

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό ακριβώς που γράφει ο Αδάμ. Όπως ακριβώς συμπεριφέρθηκε σαν ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ο Μέλμπεργκ, έτσι ακριβώς συμπεριφέρθηκε και ο Κάιλ. Σε πήραμε από την Μπάμπεργκ, έγινες παίκτης πρώτης γραμμής, τετραπλασίασες σε εμάς την χρηματιστηριακή σου αξία κι εσύ τι έκανες κύριε Χάινς? Ούτε καν είχες τα αρχίδια να πεις ''ευχαριστώ, θα πάω κάπου αλλού, να είστε καλά''. Και για να μην σκαλώσει κανείς με τον ''επαγγελματισμό'', ο ''επαγγελματισμός'' κορόιδα δεν είναι μόνο δικαιώματα. Είναι και υποχρεώσεις. Θες να πας σε ένα νέο περιβάλλον? Θες μια νέα πρόκληση στην καριέρα σου? Θες παραπάνω λεφτά? Μαγκιά σου, αλλά βγες και πες το. Πες ένα ''ευχαριστώ'' που σε κάναμε άνθρωπο και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Και στην ΤΣΣΚΑ να πήγαινες, καλή τύχη θα άκουγες από εδώ τουλάχιστον, σεβόμενοι την προσφορά σου αυτά τα 2 χρόνια. Τα αδερφίστικα που διαρρέει ο ΚΩΛΟΣΕΡΒΟΣ ο μάνατζέρ σου μέσω των αγαπητικών του -με το αζημίωτο πάντοτε- μπασκετο-ΑΡΔάκων, ότι σε χαλάσανε οι φωτοβολίδες και τα καφριλίκια, άσ'τα για τους οπαδούς του μπάσκετ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ. Από τότε που έτρωγες τις φωτοβολίδες στο Ελληνικό, μεσολάβησαν μήνες. Σε αυτό το διάστημα, βγήκες και δήλωσες καμιά 5-6 φορές ότι θες να μείνεις. Μόνος σου το έκανες. Τότες δεν σε χαλάγανε οι φωτοβολίδες, έτσι? Όσο για τους οπαδούς του μπάσκετ που χαλιούνται και αρχινάνε τα ''ντροπή να βρίζουμε το Χάινς'' και ''επαγγελματίας είναι'', άντε τραβάτε ρε να δείτε την Εθνική Βαζελλάδος και να αποθεώνετε το Μάικ τον Μπράμος. Άντε γαμώ το μπάσκετ σας. Εδώ είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όχι μπάσκετ. Κι αν δεν το χωνέψατε, πάμε άλλη μία

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είσαι πολύ ωραίος Σάββα!

Εικόνα red apple

Μόνο με μια άλλη συμπεριφορά μπορώ να συγκρίνω αυτό που έκανε ο Κάιλ. Με του Μέλμπεργκ!