Εκλογές στο συνοικιακό σωματείο Γκύζη - Αμπελοκήπων



Έκανα πλάκα το πρωί στο
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130708/o-thrylos-ksekinise-oi-alloi-%C2%ABsynantontai%C2%BB

για τους πρωτοπόρους φιλάθλους του παντοτινού σ’ όλα τα σπορ καρπαζοεισπράκτορα,  αλλά τους ζελέδες σε γέλιο τους συναγωνίζεται μόνο ο σεφερλής.

http://sports.in.gr/othersports/article/?aid=1231256507

«Στα χέρια των οπαδών του πέρασε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αφού στις εκλογές που έγιναν και ψήφισαν 83 άτομα, παρουσιάστηκε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο σωτηρίας με τη συμμετοχή πολλών μελών του Ενιαίου Φορέα, το οποίο αποτελούσε λύση - μονόδρομος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι Πράσινοι θα πήγαιναν στο Πρωτοδικείο.»
 

Ρε σεις όλη αυτή η πανστρατιά να σώστε τον ερασιτέχνη ζελέ έγινε για να μαζέψετε 83 άτομα? Δε φωνάζατε και μερικούς περαστικούς?  Έστω μερικούς από τους διαδηλωτές της ΠΟΕ-ΟΤΑ που απεργούσαν σήμερα! Να πιάστε τους 100 τουλάχιστον ρε σεις… ρε ούτε εκατό πράσινες καρδούλες? Μάλλον ξέχασε ο Τζόνυ ο CAS να τιτιβίσει….

Τώρα δηλαδή αυτοί οι 83 εκφράζουν  τους οργανωμένους? Ποια συνιστώσα? Τη ΡΟΖΑ? Που πρεσβεύει την επιστροφή στη ροζ φανέλα?  Ή τη φράξια της κυρίας Κάτιας? Οι «αντιεξουσιαστές» ως γνωστών δεν πιστεύουν στις εκλογές και λογικά δε φάνηκαν. Αυτοί στα δύσκολα. Να φτύσουν καμιά βολειμπολίστρια του ΘΡΥΛΟΥ ή να πετάξουν καμιά κροτίδα . Αντρίκια πράγματα…

Από σήμερα αλλάξατε τον ρου της ελληνικής αθλητικής ιστορίας. Οι ΑΡΔ αύριο θα περιγράψουν τις ιστορικές στιγμές που ζήσατε και ζήλεψε όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Κάποιοι θα κολλήσουν τα αποκόμματα στο δωμάτιό τους δίπλα στη φούστα του Γαβριήλ. Οι mad gay θα φτιάξουν πανό και οι greenwebtrols θα οργιάσουν στα like.

Μια φορά βάζελοι για πάντα βάζελοι….

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Δηλαδή από το ένα εφτακόσια του Yiannis, έμειναν μόνο ογδόντα τρεις?

Εικόνα μαουνιέρης

Διαγκωνίζονταν ποιός θα πρωτοψηφίσει! Πολύ σπρωξίδι...

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

χαχαχαχαχαχαχαχα ναι ρε Δια!

Εικόνα red apple

Πήγε να ψηφίσει και η Λιάνα, έμαθα...

Αυτή είναι της Ερυθράς Φράξιας του Πράσινου Οικοδομήματος!!! α χα χα χα... Ουράνιο Τόξο!