ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ...ΝΑ'ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!



Επιστρέφοντας σπίτι από το στρατόπεδο μισοκοιμισμένος και προκειμένου να κρατήσω τα νεύρα μου στην τσίτα έβαλα στο ράδιο ΣΠΟΡ FM. Εκεί λοιπόν που είχα φτιαχτεί να ακούσω την κριτική των γνωστών ανώμαλων στον Μίτσελ, σκάει η είδηση για το εξώδικο των Αγγελόπουλων προς τον ΕΣΑΚΕ οπου ζητούν αντίγραφα των συμβολαίων προπονητών και παικτών της βαζέλας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επέδωσε σήμερα στον ΕΣΑΚΕ με δικαστικό επιμελητή εξώδικη πρόσκληση, με την οποία αιτείται να της δοθούν αντίγραφα συμβολαίων καλαθοσφαιριστών και προπονητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 που κατατέθηκαν στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγκάστηκε να προβεί στην ενέργεια αυτή μετά από συνεχείς αδικαιολόγητες αρνήσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν έχει τα αιτηθέντα αντίγραφα μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες".
 

Κι εφόσον δεσμεύθηκα πως κάθε είδηση που θεωρώ σημαντική θα την σχολιάζω ...θα αμολήσω δυο κουβεντούλες σύντομα σαν τροφή για σκέψη!

1. Γνωρίζουμε πόσα έχουν δοθεί για αμοιβές παικτών και προπονητων στον ζελέ; Το γνωρίζουμε! Γνωρίζουμε τον φορολογικό συντελεστή των αμοιβών; Αμέ! Το να διαπιστωθεί λοιπόν αν το κράτος έχει πάρει τα λεφτά που του αναλογούν είναι το μόνο εύκολο. Ειλικρινα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο ΕΣΑΚΕ έχει επανειλημμένως αρνηθεί να μας ικανοποιήσει την περιέργεια! 

2. Οι Αγγελόπουλοι εστιάζουν στα συμβόλαια του ζελέ από το καλοκαίρι του 2008 και έπειτα, από την σεζόν δηλαδή που το μπασκετικό μας τμήμα πέρασε και τυπικά στα χέρια τους. Εαν όντως προκύψουν οικονομικές ατασθαλίες από πλευράς αλογοτροφής σε αυτό το διάστημα ...δεν θα είχε ενδιαφέρον να ψάξουμε τι γινόταν και καμιά δεκαριά χρόνια νωρίτερα; Ξέρετε, τότε που το "τέρας" άρχισε να κάνει τα πρώτα του δειλά μπουσουλήματα!

3. Μόνο τυχαίο δεν είναι που οι Αγγελόπουλοι ζήτησαν να τους έλθουν τα στοιχεία εντός δυο εργασιμων ημερών. Γιατί παρελθόντος του 48ώρου η υπόθεση θα αρχίσει να μυρίζει ...Μaster Chef!


4. Δημητράκη Γιαννακόπουλε, μην μπερδεύεις τις οικονομικές διαφορές μιας ΚΑΕ με αθλητές της, με την πρόκληση βαριάς ζημιας στο κράτος! Δεν βοηθάς τον εαυτό σου έτσι ...την θέση σου επιβαρύνεις! Κανείς δεν σε ρώτησε ούτε αν πληρώνεις τους αθλητές σου(νυν και πρώην) ούτε πόσα τους οφείλεις. Πόσα ευρώ βάζει μέσα τους φορολογούμενους συμπολίτες σου το μαγαζί σου σε ρωτήσαμε και εσύ μας κάνεις τον Κινέζο...

5. Μακάρι αυτή η κίνηση να είναι απλώς η αρχή! Θα χαρώ πολύ να μας δω να ασκούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας μέχρι τέλους σε περίπτωση που το αίτημά μας δεν γίνει δεκτό! Αυτό εννοούσαμε όταν λέγαμε "Αγγελόπουλοι προστατεύστε την ομάδα" από εδώ μέσα. Κανείς δεν τους ζήτησε να κινηθούν βρώμικα και παρασκηνιακά. Εκτός κι αν νομίζει κάποιος πως με τέτοιες κινήσεις οι Αγγελόπουλοι λερώνουν το όνομά τους!  Ακόμα περισσότερο θα μας φτιάξουν αν στην πορεία ζητήσουν το πόθεν έσχες ή το άνοιγμα λογαριασμών διαιτητών, θεσμικών παραγόντων και δημοσιογράφων. 

Και για το τέλος ας μου επιτραπεί και λίγη γκρίζα διαφήμιση ...κι όταν λέω "γκρίζα" κυριολεκτώ! 

 

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα dono

ντραζονικέ καλώς μας ήρθες πάλι.
Ένα πολύ σημαντικό για την φήμη και το μέγεθος τηςομάδας μας είναι και το γεγονός ότι θα ξαναλάβουμε μέρος στο Διηπειρωτικό. Δεν έγινε κλήρωση για την συμμετοχή αλλά επιλογή. Είναι η δέυτερη φορά που θα μετέχουμε στην εν λόγω διοργάνωση

Εικόνα DRAZA

καλώς σε βρίσκω και πάλι φίλε Χρηστάρα...

παρά την σημασία που έχει η συμμετοχή μας στο διηπειρωτικό καταλαβαίνεις ότι θα βρεθούν βάζελοι δημοσιογράφοι που θα λένε "όταν ο ποα έπαιρνε διηπειρωτικό οι γαύροι γελούσαν και το σνόμπαραν" ...είναι δεδομένο πως εκεί θα σταθούν ορισμένοι!

Εικόνα ΔΙΑΣ

σε πρωτη φαση ΚΑΙ ΜΟΝΟ οτι οι λακεδες του ΕΣΑΚΕ αρνουνται να δωσουν τα συμβολαια δειχνει ενοχη. Απο το ΣΔΟΕ των παραβιασμενων μολυβδοσφραγιδων ας μη περιμενουμε πολλα. το επόμενο χτυπημα θα πρεπει να ειναι πολυ δυνατό αν θελουμε κατι να αλλαξει στη χαβουζα του μπασκετ.

Εικόνα DRAZA

υπάρχουν κι άλλα τρανταχτά δείγματα ενοχής από πλευράς βαζέλας στην συγκεκριμένη υπόθεση ...και θα φωτισθούν εντός ολίγου! ανάμενε το επόμενο άρθρο!

Εικόνα k1p

Τα αδέρφια καλό θα είναι να αρχίσουν την προστασία απο την ίδια την ομάδα πρώτα.Γιατί το να έχεις πιεί το αμίλητο νερό όταν κατασυκοφαντούνται οι κατακτήσεις της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια και στις διαπραγματεύσεις των συμβολαίων είσαι...λαλίστατος,τότε ένα θέμα σεβασμού στους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που σε έκαναν μάγκα όταν δήλωνες πως αποχωρείς,σίγουρα υφίσταται.Και καλό είναι η σχέση της ομάδας με την διοίκηση να μην περιορίζεται στο "μπήκε το μηνιάτικο ή όχι".Γιατί αν ο παίχτης νιώθει πως όταν τον πολεμούν οι αντίπαλοι με ύπουλα μέσα και η διοίκησή του κρύβεται και μόλις ο ίδιος μιλάει με εκείνη,τον εκθέτει σε δευτερόλεπτα στα media,τότε το περίφημο καλό κλίμα που είναι και βασικός παράγοντας των άθλων που πέτυχε η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια,δεν θέλει και πολύ να πάει στο διάολα.

Τώρα αν νιώθουν πως όποιον και να διώξουν,αν τον αντικαταστήσουν με μπέγκιτς και βέλγους,θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν,τότε ας δουν πως μέχρι και ο κόκκαλης την αλλαζονεία την πλήρωσε με φυγή μέσα σε ένα καλοκαίρι.Εγώ πάντως τους παίχτες που με έκαναν μάγκα μετά απο 15 χρόνια,τους τιμάω και τους σέβομαι.

Εικόνα DRAZA

Να ξεκινήσω με τα αμιγώς αγωνιστικά...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΠΕΓΚΙΤΣ

Όσον αφορά τώρα τον Βέλγο, καθώς επίσης και τους "άγνωστους Αμερικανούς" θα θυμίσω τι λέγαμε το καλοκαίρι του '11 για τον σέντερ του 1.90 και για τα αμούστακα που δεν θα κάνουν τίποτε! Όταν εν μέσω τόσης αμφισβήτησης εσύ παραμένεις και καταφέρνεις να σηκώσεις δυο Ευρωπαϊκά - τα οποία δεν ήλθαν όταν πλήρωνες χοντρά- τότε με συγχωρείς άλλα έχεις όλο το δικαίωμα να λες πως εσύ έκανες μάγκες όλους αυτούς που τώρα φεύγουν ...περισσότερο από ότι αυτοί εσένα!

Τσέκαρε πάντως το άρθρο για τις μετεγγραφές(πλην του Λοτζέσκι) θα με ενδιέφερε η άποψή σου ...γιατί μιλάς ακριβώς για αυτά που σε προβληματίζουν!

Εικόνα funes9

ΠΟΙΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ? ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ 1,1ΟΟ,ΟΟΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΙΝΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ...ΚΑΙ ΤΑ 10-12ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ...

Εικόνα DRAZA

ΚΑΤΙ ΑΚΌΜΑ...

τα χρήματα που βάζουν οι Αγγελόπουλοι, ασχέτως αν το να πληρώνεις αρκεί για να φθάσεις την ομάδα σου εκεί που πρέπει, θα αποκτούσαν μεγαλύτερη "αξία" αν βάζαμε με τον νου μας πως θα'μασταν έτσι και πραγματοποιούσαν την "απειλή" τους το καλοκαίρι του 11 ...ΑΕΚ ΘΑ'ΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ!

Εικόνα k1p

Φίλε μου,ειδικά στον παπανικολάου δεν έγινε καμία πρόταση.Τον ρώτησαν πόσα ήθελε και χωρίς διαπραγμάτευση τον έστειλαν στην μπαρτσελόνα.Ψάξτο αν θες.Ακόμα και τα μαλλιά της κεφαλής του να ζήταγε ο παπ,αντιπρόταση απο τον ολυμπιακό δεν έγινε ποτέ.Για τον χάινς,πέσανε στην παγίδα του "δεν ανανεώνουμε πρόωρα τα συμβόλαια".Κάτι βέβαια που αθέτησαν επίσης πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις,με την περίπτωση παπανικολάου.Οπότε μάλλον το "δεν ανανεώνουμε πρόωρα κανένα" πρέπει να έχει και υποσημείωση "εκτός αν μας έρθει καμιά άκρως συμφέρουσα πρόταση".

Εικόνα DRAZA

Πάμε τώρα και στο οικονομικό σκέλος για να τα πούμε όλα...

Ξέρουμε καλά ότι το καλοκαίρι και η μετεγγραφική περίοδος στο μπάσκετ είναι "μακρύτερα" από ότι στο ποδόσφαιρο. Ο Παπ έπαιρνε 400χιλ. ετησίως μέχρι να τον προσεγγίσει η Μπάρτσα δίνοντάς του 700 ...κι αυτός με τη σειρά του να ζητήσει από τον Ολυμπιακό το συμβόλαιο του Σπανούλη! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ! Όταν βλέπεις αυτό το παπατζηλίκι από έναν παίκτη που "τον έκανες μάγκα" νομίζω τα περιθώρια διαπραγμάτευσης στενεύουν αρκετά.

Έχεις έναν παίκτη με συμβόλαιο το οποίο πρέπει να τιμήσει, με την Ευρώπη να μην αποτελεί πρωταχρικό του στόχο. Επιπλέον οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος θα αρχίσουν σε παραπάνω από 2 μήνες ...ε δεν θα πούμε ότι είναι εγκληματική αμέλεια που δεν τον έπιασες να τον ανανεώσεις πρόωρα! Η οικονομική πολιτική της ομάδος άλλωστε τα δυο τελευταία χρόνια είναι γνωστή και ξεκάθαρη σε όλους. Όσα από τα βαριά μας χαρτιά κρατήθηκαν ...αυτό έγινε μέσω αμοιβαίων υπερβάσεων/υποχωρήσεων (βλ. Σπανούλη).

Στην περίπτωση του Παπανικολάου η υπέρβαση της διοίκησης ήταν να του προτείνει τον υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του προκειμένου να μείνει παραπάνω στην ομάδα ...ο παίκτης είπε "όχι"!
Στην περίπτωση και του Χάινς αυτό που κάναμε ήταν να τον ρωτήσουμε πόσα θέλει για να μείνει και τελικώς να του τα δώσουμε ...επέλεξε να το τραβήξει και να πάρει περισσότερα από τους Ρώσους. Η ομάδα δηλ. που τον έκανε μάγκα φάνηκε να χρησιμοποιείται ως μοχλός διαπραγμάτευσης με την ομάδα ου ως φάνηκε είχε ήδη αποφασισθεί να είναι ο επόμενος σταθμός της καρίερας του!

Βάσει όλων αυτών θεωρείς πως η διοίκηση δεν φέρθηκε εντάξει;;

Εικόνα funes9

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΜΑΛΛΟΝ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΘΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΕΤΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΙΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΑΛΑΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ,ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ?

Εικόνα DRAZA

οι οικονομικοί συντάκτες λογικό είναι να "καπνίζουν την πίπα τους" μιας και διανύουμε δύσκολες εποχές και το μεροκάματο βγαίνει με ζόρι...

Εικόνα red apple

EΣΑ-ΚΕ...

Τους έκαναν τα μούτρα κρέας, τώρα... Για μένα η είδηση πως έως τώρα κωφεύουν συστηματικά στο απολύτως νόμιμο αίτημα των ανταγωνιστών της λέρας, που λέγεται ΚΑΕ ΠΟΑ.

Και το συστηματικώς κωφεύειν αποτελεί ηχηρό μήνυμα του τύπου ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ, τώρα;

Αποδεικνύει τη λέρα και τη δυσωδία της φαρσοκωμωδίας που λέγεται ΕΛΛΑΣ και ΘΕΣΜΟΙ

Η πρόκλησή τους γράφει νέα κεφάλαια στην ιστορία της Παγκόσμιας Βρωμιάς

Εικόνα DRAZA

όχι Αδάμ ...δεν κωφεύουν μόνο , τους πριμοδοτούν κιόλας! θα τα πούμε εδώ όλα!

συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά ξέρεις ας όψεται ο Ε.Σ!