Ο Μεγαλύτερος Σύλλογος του Κόσμου


Tags: -

Το φετινό πρωτάθλημα κολύμβησης ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα. Ο ΘΡΥΛΟΣ όμως, ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στον κόσμο,  το τελείωσε ήδη από χτες. Κατέκτησε και μαθηματικά το 54ο πρωτάθλημά του, το 18ο συνεχόμενο, ενώ από το 1988 έχει χάσει μόνο αυτό του 1995! Διαθέτει τους καλύτερους κολυμβητές της χώρας, με σημαιοφόρο τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Σπύρο Γιαννιώτη.  Η δε μεγάλη κολυμβήτριά μας Μαριάννα Λυμπερτά έγραψε ιστορία. Η νίκη της στα 400 μέτρα ελεύθερο γυναικών ήταν η 33η σε ατομικό άθλημα σε ΟΠΕΝ και η Λυμπερτά είναι πλέον η κορυφαία Πανελληνιονίκης αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 32 νίκες την Τόνια Μαχαίρα.

Στο τέλος της δεύτερης μέρας του πρωταθλήματος η βαθμολογία ήταν :

Βαθμολογία Ανδρών:   
        
Ολυμπιακός 153                        
Π.Α.Ο.Κ. 61                              
Εθνικός Πειραιώς 51    
             
Βαθμολογία Γυναικών:    
Ολυμπιακός       119
Παλαιό Φάληρο    71
Ολυμπιάδα         50
             
Γενική Βαθμολογία:
Ολυμπιακός      272 
Παλαιό Φάληρο 107
Ωκεανός             83
 
Το 2013 ήταν για τον ερασιτέχνη μας μια απίστευτη χρονιά. Όπου συμμετέχει σαρώνει τα πάντα (με μόνη εξαίρεση των πόλο των γυναικών, στο οποίο απ’ ότι φαίνεται θα ενισχυθούμε σημαντικά φέτος με την Ουγγαρέζα Μπάρμπαρα Μπούικα).  Ταυτόχρονα με τις κινήσεις της διοίκησης και των ανθρώπων που ασχολούνται με τα τμήματα έχουν κλείσει τα ρόστερ και οι προσθήκες που έγιναν θα κάνουν ακόμα πιο ισχυρό το σύλλογο  ώστε να είναι κυρίαρχος και την επόμενη σεζόν παντού, αλλά και ανταγωνιστικός σε ευρωπαικό επίπεδο όπου είναι δυνατό και σε κάθε περίπτωση αξιόμαχος.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Ανανεώνουμε όσοι μπορούμε τη συνδρομή μέλους του ερασιτέχνη. Φέτος είναι στα 50 ευρώ. Όσοι δεν μπορούμε, προμηθευόμαστε  την  Κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» με 10 ευρώ, που αποτελεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ οικονομική ενίσχυση  του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπως και η ετήσια συνδρομή του μέλους.


Άφησα για το τέλος τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ μορφή του  Κου Νίκου Πολιτάκη. Γεννημένος ένα χρόνο μετά την ίδρυση του ΘΡΥΛΟΥ, 87 ετών και με απώλεια όρασης, ανανέωσε την συνδρομή του έως το 2015, ενώ έδωσε επιπλέον 50 ευρώ δωρεά για τον Ερασιτέχνη! Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΕΙΛΕΙ να τιμήσει τον άνθρωπο παράδειγμα για όλους μας. 

Σχόλια

Εικόνα dono

Μπράβο Δία εξαιρετικό άρθρο, εξαιρετικό το κλείσιμο

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τώρα δηλαδή δεν είναι κρίμα να είναι βραβευμένος από την ΠΑΕ ο μπουγατσομαλάκας Παπαδόπουλος και να μην είναι αυτός ο άνθρωπος; Τα κλάματα θα με πιάσουν...

Εικόνα μαουνιέρης

Οι ακατονόμαστοι περιμένουν τον... Μπιτέρνα να τους φέρει τα μπρατσάκια... Αχ, το νερό το αλμυρό δεν πίνεται - σκίζεται μονάχα από τα δελφίνια και τις γοργόγες μας.

Εικόνα Mhtsaras

Φιλαράκι Ζεφ πολύ καλό το πονηματάκι σου !
Αλήθγεια ρε μαλάκα....Ο Ζελές στη μπισίνα πού είναι ;Κσεχάσαν τα μπρατσάκια σπίτι τους και δε μπέσανε στις πισίνες για να μεν πνιγούνε ;
Τι να είπωμε ;Για στίβο ;Για ποδόμπαλο ;Και στα πόλα που μας χτεπάνε άλλοι ο ζελές ,το αεκ και οι λεπές ενωμένες δεμοκρατεκές δενάμεις(αχαχαχαχαχχαχαχαχααα)είναι απόντες !
Όπου Ζελές και χαρά , όπου αεκ και πόνος !Μαρέσει...
Λες κάθε πρωινό που μου σκώνεται να πτάιει τούτο ;Ότι απουσιάζωνε οι ''μεγάλοι''(αχαχαχαχαχχαχαααα)από τα ερασιτεχνικά αθλέματα ;
Κσέχασες να κάμεις επίσης και μνια αναφορά για το μπάσκετο ρε μαλάκα !ΑΒΓΟΥΣΤΑΣ ΜΠΗΚΕ ΡΕ !!!

Εικόνα red apple

ΕΥΓΕ, Ω τρισμέγιστε των Θεώνε!

Τσουνάμι στις πισίνες, ο Θρύλος.

Όσο για τον ΠΟΑ είναι παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ που δεν συμμετέχουν αθλητές!