Καθημερινά Παναθηναικά σκάνδαλα



Τα Παναθηναικά σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό. Διαβάζουμε σήμερα στις εφημερίδες ότι το κολοσωματείο του οποίου το φάκελο η ΟΥΕΦΑ τον έκανε σόφτεξ, θα αγωνίζεται   τη σεζόν που ξεκινάει το σαββατοκύριακο χωρίς εγγυητική επιστολή. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του χορήγησε μεν άδεια, αλλά με την προυπόθεση ότι θα προσκομίσει εγγυητική επιστολή μέχρι τις 30/9/2013. Και μιλάμε για εγγυητική επιστολή κάτω των 500.000 ευρώ,  αφού το φετινό τους  μπάτζετ δεν φτάνει με τίποτα τα 5.000.000. Θυμίζουμε ότι και ολόκληρη την περσινή σεζόν οι ζελέδες αγωνίστηκαν χωρίς να έχουν καταθέσει την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή, την οποία κατέθεσαν στις 22/5/2013 αφού είχε λήξει το πρωτάθλημα! Το ξεφτιλισμένο κράτος της διακορευμένης μολυβδοσφραγίδας είναι πολύ ελαστικό με το σωματείο που εδράζεται στην Αμαρτωλών και Κλεφτών. Η ομάδα των δέκα Αμπράμοβιτς, των πράσινων καρδιών και της παναθηναικής συμμαχίας, έχει καταντήσει περίγελος , αφού δεν μπορεί να εκπληρώσει στοιχειώδεις υποχρεώσεις του. Υποχρεώσεις που εκπληρώνουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, τηρώντας τους νόμους και τους κανονισμούς , τους οποίους οι πράσινοι κρατικοδίαιτοι , επιχορηγούμενοι συνεχώς με τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Αλλά ο ζελεδισμός (κοινώς η στιαπού) επεκτείνεται και βρίσκει εύφορο έδαφος και προς το βορρά.  Τυχαία ανακαλύψαμε μια πολύ περίεργη υπόθεση που αφορά στο πρωτάθλημα βόλευ των …… Παίδων!

Όπως διαβάζουμε στο site
http://www.volleynews.gr/index.php/component/k2/item/9029-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B1%CE%B4-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B1%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%85%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD
 
«Απόφαση που είναι δυνατόν να ανατρέψει ακόμα και την εγκυρότητα του πρωταθλήματος της τελικής φάσης του Πανελληνίου Παίδων που ολοκληρώθηκε πριν 20 ημέρες με πρωταθλητή τον Γ.Σ. Ηρακλή έλαβε το ΑΣΕΑΔ. Σύμφωνα με αυτή, δικαιώθηκε η προσφυγή της ΕΑΠ για την περίφημη υπόθεση της «πλαστοπροσωπείας». Η απόφαση είναι κόλαφος για την διοίκηση ΕΣΠΕΠ και εκθέτει την ΕΟΠΕ που αποφάσισε τον αποκλεισμό της ΕΑ Πατρών από την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων.»
 
Εκεί στον Ηρακλή φαίνεται ότι αρέσκονται πλέον στις ζελέδικες μεθόδους. Αλλά και το κράτος του Σαμαρά και του Μπένι, τους χαιδεύει και τους αβαντάρει όσο μπορεί μπας και ανακάμψουν. Ετσι λοιπόν τιμωρώντας την ΕΑΠ με συνοπτικές διαδικασίες,  χάρισαν ουσιαστικά το πρωτάθλημα στο Ηρακλάκι. Ρε σε πρωτάθλημα Παίδων ζελεδισμούς? Πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε? Για μια κούπα Παίδων ρε σεις?

Βέβαια όταν το ξεφτιλισμένο  παναθηναικό παρακράτος έπρεπε να κρατήσει τον ΠΟΑ στη Πρώτη Κατηγορία του βόλευ φέτος, δε δίστασε να στείλει το Ηρακλάκι στη βού. Αλλά τον τίτλο της σεζόν 2011-2012 τον κλέψατε από τον ΘΡΥΛΟ λαμόγια, αφήνοντας τον Ηρακλή να αγωνίζεται παράνομα.

Για το τέλος ένα σχόλιο με αφορμή την οριστική τιμωρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα που ξεκινάει και την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για 4 αγωνιστικές. Εντάξει πάτε να το σιγουρέψετε και το επόμενο. Το καταλάβαμε. Μια καλή ιδέα είναι να εφαρμόστε και τακτικές Δραμουντάνη κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος, ώστε να στείλετε το αγαπημένο σωματείο της μπασκετικής μασονίας στο ΣΕΦ σε κάποια από τις τέσσερις της τιμωρίας του ΘΡΥΛΟΥ. Όμως δε με νοιάζουν τόσο οι βρώμικες τακτικές των απέναντι. Με πειράζει που η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ που φέρει τον τίτλο «Μπασκετικοί Ρεπόρτερ Ολυμπιακού» εξακολουθούν να σπιλώνουν τους 200 που δεν έφυγαν από το ΣΕΦ. Αφορμή παίρνω από σημερινό σχόλιο του Κωνσταντίνου Μελάγιες στο Γαύρο για τους «200 βλάκες».

Λοιπόν Κωνσταντίνε…. δεν ξέρω πως σκέφτονται οι 200 που δεν έφυγαν από το ΣΕΦ. Ξέρω πως σκέφτομαι εγώ για όλους εσάς που υποτίθεται ότι στηρίζεται τον μπασκετικό Ολυμπιακό με τα κείμενά σας. Εσάς που τόσα χρόνια σας κάνουν πλάκα τα δυο κοντά πόκεμον με τις γραβάτες από καρτούν. Και τώρα συνεχίζει ο Τράκης. Που ήσασταν όταν η βρώμικη προπαγάνδα του , άφηνε αιχμές για τη καθαρότητα των κατορθωμάτων του ΘΡΥΛΟΥ σε ευρωπαικό επίπεδο? Μόνος του αλώνιζε. Πόσο στηρίξατε με τα γραπτά σας τις προσπάθειες των αδελφών Αγγελόπουλων όλα αυτά τα χρόνια? Ακόμα και τώρα που στρίμωξαν τον γιωτά φορολογικά, ούτε και αυτή τη φορά καταφέρατε να περάστε το μήνυμα προς τα έξω, πως η Στοά τους και οι ίδιοι θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Αφήστε λοιπόν ήσυχο τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ και κοιτάξτε πως θα κάνετε τη ζωή δύσκολη στους αυλικούς του Βασιλακόπουλου, τους γκρίζους και το αντίσκηνο του Τράκη.
 
ΥΓ. Πολλές χαρούλες σήμερα από τους ΑΡΔ για τη μεταβίβαση του ΟΠΑΠ στον «τίγρη της φακής». Θυμάμαι όμως τι έλεγαν επί Κόκκαλη όταν ασχολήθηκε με το στοίχημα. Ιδίως κάτι αριστεροί του Βο-κόλου….
 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Σκατόφλωρες και κσεκωλιάρηδες !
Είναι τα μόνα φιλολογεκά λόγια που θα μπόραγα να πω !
Καταρχάς ο Μπανάθας θα ματαπαίκσει επί κσύλου κρεμάμενος, άφραγκος ,κακομοίρης, δυστεχής και κσεφτύλας !Οπότες φίλτατε Ζεφ κανείς δε θα μποράει να ντους σώσει !Πάνε για Βου ολοταχιά και με τα μπούνια μέσα !
Οι άλλες οι καραπουτανάρες από το Σαλόνικα έχουν αρχέπσει και φαρδαίνουνε και από πίσω !Ήτονε που ήτονε μπουκωμένοι στοματεκώς τώρα μπουκωθήκανε και κωλοεντερικώς !
Άμα κάτσωμε και απαριθμέπσουμε το πόσες ενστάσεις έχουνε κάμνει οι Σαλονικάριοι γενικώς είναι για να σκας στους γέλωτες όνταν ομιλάνε για το Γάβρο που το πήρε νομικά και πεντακάθαρα τότε με το ΚΑΣ...
Το ποδόμπαλο έχει και νομικούς όρους ρε σκατίφλωρες και οπγοιανός δε ντους τηράει παίρνει τα παπάργια του Μήτσου !
Όμως εσείς ;Ε εσείς δε μπατάτε πάνου σε νόμους βρε σκατοχαμούργια !Πατάτε πάνω σε παραθύργια των νόμωνε !Κλείστε και κανα ρεμάδι γιατί μπάζει μπόχα βρώμα !
Τι έγινε μικρέ Τιγρούλη ;Το πήραμαν το 33% ;Μπραβο μικρέ Γατούλη !Τζάμπα παίρνεις το αεκ, νταβατζελίδικα απαιτάς να το ρίκσουνε στη Γάμα για να ντο πάρεις πγιο τζάμπα κι από το τζάμπα !Σκαταχρεωμένοι από παντού κι όμως !Κάμετε και μεταγράφες ρε !Παίρνεις κι από το Ζγουρό Βασιλικό άλλα 20 χαρτόνια για γεπεδάκιον, παίρνεις και το 33 τα εκατό κι απέδανά πάνε κι οι άλλοι !Θάβρεις και κανα μαλάκα χορεγό ακόμα για τη....Γάματαεθνικιά ωόπως σούκατσε το Νόβα και εκεί να ιδείς κονόμες !
Λεπόν θα σας είπω το μέλλοντο της ιστορίας...Θα ανεβάσει το αεκ στην Άλφα εθνικιά, θα τηνε κάμει ΠΑΕ αχρέωτη, θάβγει τσαμπουκά στο Τσαμπγιόνι για κανα δγυο έτη, μνιας και ούλοι οι υποδέλοιποι είναι για φάπες πλην του Γάβρου, και μετά θάβρει πάλε κανα Τροχανόπουλα-κορόιδο να τηνε ματαπουλήσει -με πικρή καρδγιά-γάμεσέτα-θα κονομέπσει πάλε και μετά απεδανά παν κι οι άλλοι !Και ο άθρωπας που δεν έβαλε ΠΟΤΕΣ το χέρι στη γκωλότσεπη για το αεκ ,ούτε για να πλερώσει τις κοκακόλες στο μισόχρονο, θα κονομέπσει τα μαλιοκέφαλά του πάλε !Και όχι μόνο δάφτο !Θάχει κάμει και πόλεμο κατά του Αφρατάκη και κατά οπγοιανού έβανε έστω και μνια δεκάρα στην ομάς του !Γιατί ;Μα γιατί είναι Τίγρητας ρε μαλάκες εσείς και είναι και Μάγκας ο σχολή οδεγώνε ΤΟ ΜΙΝΙ...

Εικόνα vagio

Είμαι πολύ περίεργος, ποια θα είναι η αντίδραση στο σημερινο πρωτοσέλιδο της σκατοφυλλαδας.