ΑΙΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ



Την Δευτέρα έχουμε την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα μπάσκετ της τρέχουσας περιόδου. Ακολουθώντας λοιπόν τα χνάρια που χάραξε ο ΑΛΗΤΗΣ (εμπνευστής της αλητείας σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα) πρόεδρος του ζέλα. Δ. Γιαννακόπουλος πριν από την έναρξη των περυσινών τελικών, η Διοίκηση του Θρύλου ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές τον έλεγχο ντόπινγκ των αθλητών των δύο ομάδων πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Αναλυτικά το θέμα έχει ως παρακάτω όπως διαβάζουμε στην Δαβάκη.
Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, απέστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό με την οποία ζητά τη διεξαγωγή πλήρους ελέγχου ντόπινγκ στους αθλητές των ομάδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας και ειδικότερα με τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, 14.10.2013 στο ΣΕΦ.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει κάτι ανάλογο πέρσι στους τελικούς του πρωταθλήματος, με τους ελέγχους αίματος να γίνονται σε αρκετούς παίκτες των "αιωνίων" μετά το τέλος του κάθε αγώνα.
                                                                                                        "Πειραιάς, 12 Οκτωβρίου 2013
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Η ανάγκη προστασίας του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης από αθέμιτες πρακτικές και συμπεριφορές που υπονομεύουν ανεπανόρθωτα το κύρος και την αξιοπιστία του, επιβάλλει τη διασφάλιση της διεξαγωγής των αγώνων υπό συνθήκες απόλυτης διαφάνειας και  αδιαμφισβήτητης νομιμότητας. Εμείς και η ΚΑΕ Ολυμπιακός είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε κάθε μέτρο που θα ληφθεί από την Πολιτεία και κάθε αρμόδιο θεσμικό φορέα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας και ειδικότερα με τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, 14.10.2013 στο ΣΕΦ, είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι αθλητές και των δύο ομάδων, συμπεριλαμβανομένων όσων δεν θα αγωνιστούν ή είναι τραυματίες, να υποβληθούν σε πλήρη έλεγχο ντόπινγκ (αίματος, ούρων κλπ).
Στη διάρκεια της τελικής φάσης των Πλέι Οφ του πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας της σεζόν 2012-2013 η Πολιτεία αποφάσισε τη διεξαγωγή πλήρη ελέγχου ντόπινγκ ύστερα από το θόρυβο που δημιουργήθηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο κατόπιν συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων ήταν καθαρά στους εργαστηριακούς ελέγχους που υποβλήθηκαν, γεγονός άκρως θετικό για το κύρος και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος μας. Προκειμένου να διαλυθούν όλες οι σκιές και κάθε ίχνος υποψίας που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, θεωρούμε ότι πρέπει η Πολιτεία να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
Προς τούτο, θα θέλαμε να δώσετε εντολή στον αρμόδιο φορέα ώστε να διενεργηθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι ντόπινγκ και να πράξει τα δέοντα προκειμένου να διασφαλισθεί το κύρος του αθλήματος και να προστατευθούν οι αθλητές, οι ΚΑΕ και ο ελληνικός αθλητισμός από κακόβουλες αμφισβητήσεις και υπονοούμενα.
Με τιμή
Παναγιώτης Αγγελόπουλος     Γιώργος Αγγελόπουλος".

 
Ήρθε η ώρα λοιπόν να πέσουν οι μάσκες και να αποδείξουν οι αρμόδιοι αν οι περυσινοί έλεγχοι έγιναν λόγω της απαίτησης του ΑΛΗΤΗ προέδρου της ΚΑΕ ζέλα ή ήταν τυχαίοι και προγραμματισμένοι (λέμε τώρα…).
Αν η πολιτεία αρνηθεί το αίτημα του Ολυμπιακού, τότε είναι προφανές ποιόν υπηρετεί, ποιος είναι το αφεντικό της και που πραγματικά λογοδοτεί. Αναμένουμε τις εξελίξεις και είμαι πραγματικά περιέργος τι θα γίνει με το θέμα.
Ο ολυμπιακός στο μπάσκετ που ξέρατε ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κύριοι. Πλέον είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης με ένα ανεπανάληπτο back to back και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον σεβασμό (το λέω κομψά) που απολαμβάνει η ομάδα του ΑΛΗΤΗ και του Χάντζου χρόνια τώρα.
Η Αφοί Αγγελόπουλοι κάνουν πολύ καλά που ζητούν πράγματα δεδομένα για τους απέναντι, απαγορευτικά μέχρι σήμερα για εμάς για να ξεμπροστιάσουν το πράσινο σάπιο κατεστημένο τους.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Η καλύτερη απάντηση σε όλη αυτή τη λέρα που εκπροσωπεί ο ΠΟΑ, αυτός ο πρωταθλητής ο παντοτεινός σε όλες τις φάπες, είναι ΝΙΚΕΣ-ΝΙΚΕΣ-ΝΙΚΕΣ...

Ούτε ενέδρες σε πούλμαν, ούτε ρουμπινέδες, ούτε κροτίδες, ούτε ξύλο...

Θα μου πείτε "πού ζεις ρε φίλε"...

Αφήστε με να ζω όπου θέλω και πιστεύω πως είναι καλύτερα για μένα και τον Θρύλο!

Εικόνα k1p

Η αποτυχία στην συμπεριφορά των αγγελόπουλων είναι πως πλέον "αντικειμενικοί" και λοιποί βαζελόγαυροι τους εξισώνουν με το πρεζάκι όταν αυτος εξαπολύει πυρηνικά και αυτοί απο τη μεριά τους απλά απαντάνε με ένα "α να χαθείς βρε".
Ή αλλάζεις συμπεριφορά,πηγαίνεις κούτελο με κούτελο και ας σε εξισώσουν και με τον μπιν λάντεν ή δεν μιλάς,δεν λαλάς και τουλάχιστον κρατάς την ομάδα ανεπηρέαστη και να μιλάει στο παρκέ.

Ειρωνικές ανακοινώσεις και μαλακιούλες όταν όλοι ξέρουμε πως δεν κρύβουν κάποιο σκοπό που θα πλήξει τον αντίπαλο επι της ουσίας,είναι αχρείαστες.Πλέον δεν βλέπω να ψήνεται να συσπειρωθεί και ο κόσμος μέσα απο αυτές.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα συμφωνήσω κι' εγώ με τη σειρά μου μαζί σου και θα προσθέσω το εξής: το πρωτάθλημα του 2012 με τον Ντούντα στον πάγκο επιτεύχθηκε επειδή είχε δοθεί ρητή εντολή από τον μέγιστο Ντούντα να μην ασχολείται κανείς με τη διαιτησία. Δεν το έκανε, φυσικά, επειδή πίστευε στην αμεροληψία των γκρι, αλλά επειδή ήξερε, καλύτερα από τον καθένα, πόσο κακό κάνει στο ρυθμό και στην ψυχολογία της ομάδας. Το περσινό παράδειγμα μας δίδαξε, θέλω να πιστεύω τουλάχιστον, ότι ο αντίπαλος χρησιμοποιεί πιο βρώμικα μέσα από αυτά που ήδη ξέραμε. Επηρεάστηκε η ομάδα από το φημολογούμενο ντόπινγκ και έχασε τον προσανατολισμό και το στόχο της. Εκεί αναδύθηκε η βρωμερή και γλοιώδης μορφή των βαζέλων και εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία μας. Θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας πρέπει να το έχει υπόψιν του αυτό.
Οι Αγγελόπουλοι, σαφέστατα, μόνο να χάσουν έχουν, αν μπλέξουν στις τακτικές του πρεζάκια. Ας υπερασπιστούν την ομάδα με τα νόμιμα μέσα και με τη μεγαλύτερη πυγμή που μπορούν, αλλιώς, όπως λες κι' εσύ, ας το βουλώσουν και ας αφήσουν την ομάδα να νικάει.
Πάμε για το διπλό στο ΟΑΚΑ και πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Δυνατά Θρύλε μου!!!

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε τα λες πολύ ωραία γενικά. Μπράβο σου.

Εικόνα savvas gridlock

Μην τον λες ''αλήτη'' τον άθρωπα μωρέ μαλάκα. Δες εδώ ένα υπόδειγμα ήθους, από κάποιον που τρέφεται μόνο με χόρτα και ρίζες και δεν κατεβάζει ούτε ασπιρίνα.

http://www.youtube.com/watch?v=-FMxwZ1vzMM

3000 λέξεις σε 30 δευτερόλεπτα, με την ευφράδεια ενός Δημοσθένους, ή ενός Βασίλη Λεβέντη...

Εικόνα vagio

"Ο ολυμπιακός στο μπάσκετ που ξέρατε ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κύριοι."..

Απο το στομα σου και στο αυτι τους.. Χρονια το περιμενω, και καθε χρονο παθαινω εγκεφαλικα..
Ας ελπισουμε να σοβαρευτουν απο φετος οι προεδροι, αλλη κοροιδια δε σηκωνει.

Εικόνα V0R4D0R

Λες να χάσουν το δρόμο αύριο? Ή να έχουμε τίποτε πέτρες στο πούλμαν πάλι? Μπα...Φαντασιοπληξίες!