Αποκάλυψη!



Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που χρησιμοποιώ περισσότερο καθημερινά,  για αποκομιδή απορριμμάτων κυρίως, (της ΜΟΛΟΧΑΣ καλά καταλάβατε), ήταν καταλύτης για να ευαισθητοποιηθούν ΑΜΕΣΑ,  η ΕΦΙΠ, ο ΕΣΑΚΕ, ο αρμόδιος υπουργός ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! Εξάλλου είναι γνωστή η ευαισθησία που  δείχνουν σε κάθε αίτημα του συμπαθούς προέδρου Τράκη.

Σήμερα οι RATM αποκαλύπτουν ότι  πραγματοποιήθηκε  κρίσιμη τηλεδιάσκεψη (για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα των αθηναϊκών δρόμων ο εκπρόσωπος της ΕΦΙΠ, όπως στην περίπτωση της ποινής – χάδι  του συμπαθούς Τράκη) των ανωτέρω υπεύθυνων για την τήρηση του αθλητικού πνεύματος από τις 5.30 έως τις 5.40 τα ξημερώματα. Η κρισιμότητα των στιγμών, αλλά  και η ευαισθησία που διακρίνει τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό, και τους δύο φορείς είναι γνωστή άλλωστε. Οι αποφάσεις πάρθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ.

Με βάση  λοιπόν τα δεδικασμένα αντίστοιχων περιπτώσεων, τόσο του προέδρου Τράκη (αυτοαποκαλούμενου και αλητράκη) όσο και του Μήτσου του Σαλιάρη που φέρει και το ψευδώνυμο  Διαμαντίδης, ΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ του Προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός (η βιαιότητα της  χειρονομίας του οποίου ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΘΕΤΙΚΑ το σύνολο των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ, το καλό να λέγεται…).

Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι  η ποινή που θα επιβληθεί  στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι  ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εισόδου στο ΣΕΦ για το διάστημα 26-28 Οκτωβρίου 2013, αλλά ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!  Επίσης πρόστιμο 13 ευρώ, το οποίο θα αποδοθεί για να λάβει εγγυητική επιστολή η ΠΑΕ ΠΟΑ.
 
ΥΓ. Η αυστηρότητα  της ποινής οφείλεται κυρίως στην προσπάθεια εξευμενισμού των πράσινων «εργατριών καθαριότητας», οι οποίες χρησιμοποίησαν τα σκουπόξυλα  abnormally μετά την  προχτεσινή νίκη του ΘΡΥΛΟΥ, επί του αγαπημένου κολοσωματείου – ΔΕΚΟ των ΑΡΔ.

Σχόλια

Εικόνα vagio

Επιτελους!!!!!
Αντε, γιατι πολυ χαλβαδες ειχαμε καταντησει. Λες να ξυπνησαν??
Παντως δεν τον εχω για τοσο χαζο ωστε να μην ηξερε πως καποιος θα τον δει. Ειδικα μετα την ποινη χαδι στην πρεζοπουστα, μαλλον ηθελε να προκαλεσει.

Εικόνα red apple

Κανονικά, θα πρέπει να φτιάξει, τώρα κι ένα μπλουζάκι με τα κωλοδάκτυλα!

Εικόνα Mhtsaras

Τι τα θες τι τα γερέβεις ρε συ Ζεφ....
Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!