ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.2!


Tags: -

Χάθηκε μια από τις κόντρες μας, χθες, αλλά παρά τη θλίψη και το δάκρυ, μαζεύουμε τα συντρίμμια μας και πάμε για να βρούμε το Άγιο Δισκοπότηρο.

Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας -Σάββατο, γαρ- πάμε κατευθείαν στις τρείς προτάσεις μου:

250: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΦΟΥΛΑΜ Χ2 (3.60-5.25)

Οι Άγιοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μετρούν μόλις μία ήττα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Φούλαμ είναι του ύψους ή του βάθους, αλλά σπάνια χάνει στο Σαουθάμπτον. Όλα τα στοιχεία, αλγόριθμοι και τάσεις με στρέφουν προς την υψηλή κόντρα. Ενδεχομένως να σημειωθούν και αρκετά γκολ.

251: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Χ (3.65)

Η Βόλφσμπουργκ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, στην Μπουντεσλίγκα και ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ η Βέρντερ κόλλησε για άλλη μια φορά στην ισοπαλία, αυτή τη φορά εντός έδρας με την Φράιμπουργκ. Συνεπώς, ο αλγόριθμος για την γηπεδούχο άλλαξε, καθώς το αποτέλεσμα που λείπει από την εντός έδρας συλλογή της είναι το Χ! 

198: ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ Χ2 (3.60-4.00)

Η γηπεδούχος απέχει μιαν ανάσα από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Η φιλοξενούμενη βολοδέρνει μιαν ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η Μπρέντφορντ είναι, κατά τη γνώμη μου και την "γνώμη" των αλγορίθμων και των τάσεων ανειλικρινές φαβορί. Η παράδοση δείχνει πέντε σερί ισοπαλίες σε αυτή την έδρα...

Βιαστείτε!

Αδάμ Αδαμόπουλος