ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.5!


Tags: -

Πώς το λένε εκεί, στα ψιλά γράμματα των χρηματοοικονομικών εταιρειών; Οι παρελθούσες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές... Έτσι και με το στοίχημα! Δεν λέει απολύτως τίποτα το ότι χθες, η στήλη έπιασε το 100% στις προβλέψεις της... Κάθε μέρα είναι μια νέα παράσταση... Για να δούμε και τ' αποψινά όπου εστιάζω περισσότερο στα Λιγκ Καπ Γαλλίας και Αγγλίας. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω ιδιαίτερη έμπνευση όσον αφορά στα Καμπιονάτα και στις Πριμέρες...

137: ΣΟΣΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ, over-4-6 goals (3.25)

Βλέποντας τα στοιχεία που συνοδεύουν την αναμέτρηση κατέληξα πως θα ήταν πιο παρακινδυνευμένο να ασχοληθώ με το τελικό αποτέλεσμα, παρά με το πόσα τέρματα μπορεί να επιτευχθούν. Κατέληξα στα 4-6 γκολ καθότι είναι η αναμέτρηση όπου η εταιρεία προσφέρει τη χαμηλότερη, δυνατή, απόδοση στο over, ενώ τόσο η προϊστορία των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων, όσο και οι επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση των Σοσό και Μονπελιέ με στρέφουν στο υψηλό σκορ.

150: ΤΟΤΕΝΑΜ-ΧΑΛ, Χ2 (4.00-7.50)

Δεύτερη σερί αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα σε τρείς ημέρες, μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα, όπου η Τότεναμ νίκησε με τα χίλια ζόρια με ένα πέναλτι -αγαπημένη συνήθεια από τις αρχές της περιόδου! Η Χαλ δυσκολεύει, παραδοσιακά, τους "Πετεινούς" στο White Hart Lane. Η γνώμη μου και σύμφωνα με τα στοιχεία μου είναι πως θα έχουμε κοντρίτσα, ενθάδε!!!

152: BEΡΟΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ, Χ2 (3.20-3.40)

Πράγματι, η Βερόνα είναι σαρωτική στις εντός έδρας αναμετρήσεις της για το Καμπιονάτο. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς αλλά και με αντιπάλους που εμφανίζονται εξαιρετικά ανίσχυροι  όταν απομακρύνονται από τις βάσεις τους. Η Σαμπντόρια έχει απείρως καλύτερες επιδόσεις εκτός έδρας, με μια μόλις ήττα σε τέσσερις εξόδους της, ενώ μετράει και τρεις σερί ισοπαλίες σε αυτή την έδρα. Επειδή η Βερόνα δεν έγινε, αίφνης ομαδάρα, θα στραφώ στην κόντρα.

Αδάμ Αδαμόπουλος