ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.8!


Tags: -

Τα πήρε και τα σήκωσε τα στατιστικά μου, η Παρί, αλλά ποτέ δεν θα το μετανοιώσω που την κόντραρα. Τόσες και τόσες φορές γκελάρει, απλά χθες, ήταν η βραδιά της να με διαψεύσει.
Απόψε έχουμε το τάχα μου ντέρμπι, ΠΑΟ-Θρύλος. Αγωνιστικά δεν τίθεται ζήτημα για το ποιός θα πρέπει να πάρει τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε όλοι μας πως σε τέτοια παιχνίδια, με τόση ένταση να τα περιτριγυρίζουν, καλό είναι να τα αποφεύγει, κανείς, στοιχηματικά.  Αν θέτε την προσωπική άποψή μου είναι πως δύσκολα θα υπάρξει υψηλό σκορ.

Στις αποψινές προβλέψεις μου, τώρα:

244: ΑΓΙΑΞ-ΦΙΤΕΣΕ Χ2 (4.30-4.30)

Σε άσχημο φεγγάρι βρίσκεται ο Αίας που προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες. Και αν η εκτός έδρας με την Τβέντε μπορεί να χαρακτηριστεί σαν λογική, το εντός έδρας Χ, με την ουραγό Βααλβάϊκ δεν μπορεί! Η Φίτεσε, από την άλλη διατηρεί μια στοιχειώδη σοβαρότητα, τόσο εντός όσο και μακρυά από το γήπεδό της και πέρυσι είχε σπάσει, ύστερα απο πολλά χρόνια, την κάκιστη παράδοση με τους γηπεδούχους. Επομένως θεωρώ πως, τουλάχιστον, την ισοπαλία μπορεί να την αρπάξει.

252: ΠΑΡΑΝΑ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ, 1 (2.75)

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, στην Βραζιλία βαίνει προς το τέλος του. Η Παλμέιρας δεν χάνει με τίποτε την απευθείας άνοδο και πιθανότατα και σαν η πρωταθλήτρια της Σέριε Β', ενώ η Παρανά πασχίζει να κλέψει την προνομιούχο τέταρτη θέση από τις Αβαί και Σπορτ Ρεσίφε που βρίσκονται τρείς βαθμούς πιο ψηλά. Οι αλγόριθμοί μου δείχνουν 1Χ, αλλά εγώ θα σας στρέψω στον απευθείας άσσο.

256: ΤΒΕΝΤΕ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ Χ2 (4.75-4.35) -πλεονέκτημα ενός τέρματος στη φιλοξενούμενη.

Η Τβέντε εκμεταλλεύεται την αστάθεια του Άγιαξ και της Αϊντχόφεν και έχει πιάσει την κορυφή. Δεν είναι, όμως ούτε εκείνη, σταθερή κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι εντός έδρας μετράει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Ναϊμέγκεν, από την πλευρά της πάει από το κακό στο χειρότερο και είναι προτελευταία στη βαθμολογία. Όμως, συνηθίζει να δέχεται λίγα, συγκριτικά, γκολ, εκτός έδρας και επειδή μου αρέσει να αναζητώ την κόντρα, όταν ο ΟΠΑΠ μας προσφέρει αναμετρήσεις με πλεονέκτημα τερμάτων, θα το αποτολμήσω ξανά.

Αδάμ Αδαμόπουλος