ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.9!


Tags: -

Eλπίζω να εκμεταλλευτήκατε την καλή, χθεσινή μαντεψιά στις κόντρες μου και να εισπράξατε πολύτιμον μετρητόν χρήμα! Αλλά αρκετά κι ώς εδώ με τα χθεσινά. Να πάμε στα αποψινά όπου διακρίνω την περίπτωση για επίτευξη αρκετών τερμάτων στις αναμετρήσεις Απόλλωνας-Βέροια και Λεβαδειακός-Ξάνθη, με τις αποδόσεις, στο over να έχουν διαμορφωθεί στο 2.10!

Θα στραφώ και στο ντέρμπι της ουράς, στο Ηράκλειο, ενώ υπάρχουν κανά δυό αναμετρήσεις με πιθανότητα κόντρας.

354: ΤΡΟΜΣΟ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ, 1Χ (2.75-3.30)

Τον ύστατο αγώνα για να κρατηθεί στην κατηγορία δίνει η ανεκδιήγητη Τρόμσο που έχει καταφέρει, έως τώρα, να πάθει τις απίστευτες νίλες από κάτι ανύπαρκτα σωματεία! Η Στρόμσγκοντσετ παλεύει, από την άλλη, να διατηρηθεί στην κορυφή και να προστατεύσει τη διαφορά των τριών βαθμών από την Ρόζενμποργκ. Η παράδοση είναι συντριπτική υπέρ των γηπεδούχων, ενώ οι διάφορες αλγοριθμικές τάσεις παραπέμπυν σε 1Χ.

360: ΟΦΗ-ΑΡΗΣ, Χ2 (3.20-4.00)

Τί να πει κανείς για τον ΟΦΗ που παραμένει χωρίς νίκη στις πρώτες εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος... Αντίθετα, ο Άρης έχει καταφέρει να γίνεται πιο επικίνδυνος, εκτός έδρας καθώς έχει μαζέψει 6 βαθμούς, σε σύγκριση με τους μόλις δυό, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων δείχνει το πόσο ανοικτό ματς είναι αλλά εγώ θα εμπιστευτώ μια σημαντική παράμετρο των στατιστικών τάσεων που δείχνουν πιθανότητα 85,7% για Χ2.

376: ΛΙΛ-ΜΟΝΑΚΟ, Χ (3.10)

Σούπερ ντέρμπι στην Γαλλία με την Λιλ να χτυπάει στα ίσια τις, απείρως πλουσιότερες, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό, την αποψινή αντίπαλό της. Δεν θα σας κουράσω περισσότερο με διάφορα αγωνιστικά και τα τέτοια, καθώς οι αλγοριθμικές τάσεις με στρέφουν στην ισοπαλία, με πολλή πιθανή την επίτευξη τερμάτων και από τις δύο ομάδες.

Αδάμ Αδαμόπουλος