ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ 13



Νέα ανακοίνωση έβγαλαν σήμερα οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Φορέα της τρεχάλας. Μετά το πρώτο τους χτύπημα, λίγες μέρες πριν το ντέρμπυ, επανήλθαν ''Δυνατά και Παναθηναικά'', όπως λέγονται οι εκπομπές τους, τάλε κουάλε με το ''Δυνατά κι Ελληνικά'' του μεγάλου ερευνητή Δημοσθένη Λιακόπουλου. Ας την δούμε βήμα-βήμα.
 
«Τα όσα έγιναν το Σάββατο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας έκαναν και τον πιο ήρεμο άνθρωπο να βγει από τα ρούχα του και να δει για ακόμη μια φορά σε πόσο καθοδηγούμενη από το κόκκινο παρακράτος χώρα ζούμε. Σε μια χώρα με ευνοούμενους, που δεν διστάζουν εξόφθαλμα να προκαλούν, και με πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και οι ιθύνοντες προσπαθούν και θέλουν να το θυμίζουν σε όλους με κάθε ευκαιρία. Ο κόσμος του ΠΑΟ προσπάθησε να πάει στο γήπεδο ΤΟΥ, στο σπίτι ΤΟΥ να δει την ομάδα ΤΟΥ, αλλά υπολόγιζε χωρίς την γαυροκρατούμενη αστυνομία. Ναι, ο κόσμος της ομάδας μας για να μπει στο γήπεδο ΤΟΥ έπρεπε να περάσει από 4 ελέγχους και με μέσο χρόνο αναμονής τη μία ώρα απλά και μόνο για να διασχίσει την κεντρική λεωφόρο, αφού τα ”τσακάλια” της ΕΛΑΣ θεώρησαν σωστό να αποκλείσουν τους πάντες και τα πάντα γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης, για να μπορεί να έρθει ο Σάββας και η παρέα του ανενόχλητοι και χωρίς καθυστέρηση. Εδώ ζήτησαν ταυτότητα από το Θανάση Γιαννακόπουλο για να τον αφήσουν να περάσει, τι άλλο χρειάζεται να πούμε. Ακόμα, πριν την αρχή του αγώνα είχαμε φυσικά και την εισβολή πάνοπλων αστυνομικών στη θύρα των επισήμων και άφηναν τον κόσμο να μπαίνει ένας- ένας!!! Αφήνουμε στην άκρη την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσε ο κόσμος και πάμε στην ουσία. Τα όσα έγιναν και όπως έγιναν αποτελούν ντροπή και αίσχος για κάθε χώρα. Είναι ντροπή που κάποιοι μιλάνε για κράτος δικαίου, είναι ντροπή που κάποιοι στο όνομα της προστασίας έχουν καταντήσει οι μεγαλύτεροι θιασώτες της λογικής του γύψου. Είναι ντροπή αυτοί που μιλάνε για ισονομία την ίδια στιγμή να παίρνουν εντολές από τον γνωστό γραφικό ευτραφή τύπο με το όνομα βαγγέλα.
 
Αφού ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ τα μέτρα ασφαλείας ήταν τόσο αυστηρά, πώς περάσατε τόσες φωτοβολίδες, τόσα καπνογόνα και τόσες κροτίδες μέσα? Μία φωτοβολίδα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του Ρομπέρτο, μία άλλη βρήκε τον πάγκο του Ολυμπιακού, μία τρίτη πέτυχε το διαιτητή Μάνταλο, ενώ από κροτίδα τραυματίστηκε ο δικός σας παίκτης Πράνιτς και λίγο έλειψε να χάσει το χέρι του. Τη security που έπαθε κάτι αντίστοιχο στο ΟΑΚΑ πριν 3 χρόνια, την θυμάστε ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? Και ποια αστυνομία είναι ''γαυροκρατούμενη'' ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? Τα κεντρικά σας είναι λίγα μέτρα μακριά από τα κεντρικά της Αστυνομίας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ σας είναι ο πρώην Αττικάρχης, Μπούτσικας. Διαδέχτηκε τον Τεντζέρη, πρώην Αστυνομικό, αλλά και το μεγαλο-ασφαλίτη Γεωργόπουλο και των πρώην υπο-Αττικάρχη Δημάκα, που έφτιαχνε το κατηγορητήριο εναντίον ΜΟΝΟ γαύρων για το Φιλόπουλο. Τα ''ξεχάσατε'' αυτά ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? Άλλοι πολυαγαπημένοι δικοί σας παράγοντες κάνουν δωρεές στην Αστυνομία, μάλλον για να αποφύγουν τα τρεξίματα που φοβούνται ότι θα έχουν, π.χ. για το ''θαμνάκια'' και τα στοιχήματα στις Μαλαισίες, λέμε εμείς τώρα. Σε άλλους κάνουν τα στραβά μάτια οι μπάτσοι και δεν μπουκάρουν στα κεντρικά τους, επειδή καλύπτεστε από την ασυλία του γνωστού γιου ενός μεγαλοκυβερνώντα. Όχι σε εμάς, που η μισή θύρα 7 είναι ήδη ή ετοιμάζεται να πάει στην μπουζού, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
 
Σκηνικό παρόμοιο με αυτό στο ΟΑΚΑ πριν δύο χρόνια, όπου διακόπηκε το παιχνίδι με την ομάδα της τρούμπας. Και φυσικά τα ίδια είχαν γίνει και το Φεβρουάριο του 2011 όταν στο παιχνίδι της ίδιας ομάδας στην Τούμπα σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, ήρθε αστυνομία από την Αθήνα!!! (ομάδες δίας και δέλτα αλλά και ματ), απλά για να προστατευτεί η επίσημη αγαπημένη ομάδα του κράτους και της αστυνομίας.
 
Γιατί δεν μας λέτε ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ τι ζημιές κάνατε όμως σε αυτό το ματς που διακόπηκε πέρυσι στο ΟΑΚΑ? Αυτά ποιος τα έκανε? Το ''παρακράτος''? Πώς σας άφησε η αστυνομία που ''σας κυνηγάει'' (χαχα, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ), να τα κάνετε όλα αυτά? Γιατί δεν μας λέτε όμως και το ότι στην Τούμπα, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, ο Μιραλάς λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του?
 
Μετακινήσεις και έξοδα που φυσικά γίνονται με επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου που πληρώνει τις απαιτήσεις του βαγγέλα, του φίλου του ΣΑΛΟΝΙΚΗ που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με το γαύρο πρωθυπουργό ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, και όλης φυσικά της κόκκινης διοίκησης. Όπως πληρώνει και το Δημόκριτο που έρχεται να κάνει μετρήσεις επειδή ”μύρισε” κάτι στον γραφικό κερατά κυρ-Σάββα.Πόσα ακόμα πρέπει λοιπόν, να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας;
 
Κατ'αρχήν για το ποια διοίκηση έχει άκρες με την κυβέρνηση του ΜΠΟΥΛΗ Αντωνάκη, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε. Ανοίξτε την τηλεόρασή σας στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, παρακολουθήστε όποιο πρόγραμμα γουστάρετε και μετά τα ξαναλέμε. Θα έλεγα ''διαβάστε την Καθημερινή του Αλαφούζου'', αλλά εκεί θα ζοριστείτε. Όσο για τα υπόλοιπα, τώρα σας έπιασε ο πόνος για τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου? Τα λεφτά που πάνε στην ''Παναθηναική Συμμαχία'' από τις εγγραφές των μελών, πάνε με ΑΘΕΩΡΗΤΕΣ αποδείξεις, για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟ από τον Βαρδινογιάννη στην ''Παναθηναική Συμμαχία'' ακόμη να μάθουμε το ποιος πλήρωσε τον προβλεπόμενο φόρο, εκατομμύρια χρωστάτε ακόμη και σήμερα στο ποδοσφαιρικό και στο μπασκετικό ΟΑΚΑ, που'ναι ΚΡΑΤΙΚΑ γήπεδα, για την ΤΖΑΜΠΑ χρήση σας σε αυτά, ενώ χρωστάτε σε όποιον μιλάει ελληνικά (σήμερα η κυρία Λέτο έκανε προσφυγή, απαιτώντας 550.000 ευρώ) και σας έπιασε ο πόνος για το πόσο χρεώθηκε το ελληνικό Δημόσιο για την επίσκεψη του κλιμακίου από το ''Δημόκριτο'' στα βρωμο-αποδυτήρια του κοτετσιού σας ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? Να μην αναφέρουμε τις ανοιχτές δικαστικές σας εκκρεμότητες, ως ΠΑΕ ΠΑΟ, με ένα κάρο φυσικά και νομικά πρόσωπα, έτσι? Μόνοι σας τα λέτε.
 
Και φυσικά να μας πείτε αν είναι αλήθεια για τα ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, από την εποχή του φυλακισμένου τους προέδρου, που έφαγε τα χρήματα του κόσμου για να κάνει μεταγραφές. Το έχουν μάθει όλοι ότι ο χοντρός βαγγέλας συναντιέται με τον πράκτορα της στάζι για να δουν πως θα τα γλυτώσουν και να πληρώσουμε πάλι όλοι εμείς τις αμαρτίες της ομάδας του δημοσίου. Να δούμε τι θα κάνετε μόλις καθαρογραφεί και δημοσιευτεί η απόφαση. Εμείς εδώ θα είμαστε και δεν θα αφήσουμε κανέναν να το ξεχάσει…
 
Πρώτον, είστε προπαγανδιστές, αφού ο Θρύλος δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στην Τράπεζα Κρήτης. Τα ''χρέη'' που λέτε είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. Δεύτερον, είστε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ όταν εμφανίζεστε ως υπερασπιστές των συμφερόντων όλων των Ελλήνων, αλλά κατά βάση κόπτεστε για τα συμφέροντα μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τράπεζας. Η Τράπεζα Κρήτης, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, δεν είναι κρατική. Από τη Eurobank έχει απορροφηθεί και η Eurobank, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ήταν τράπεζα του Λάτση, ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα έχει βρει ιδιωτικά κεφάλαια και θα έχει ξεφύγει από τη φάση της ανακεφαλαιοποίησης με κοινοτικά κονδύλια, που βρίσκεται τώρα. Αντίθετα, τα χρέη της Τράπεζας Κρήτης προς το Δημόσιο δεν βλέπουμε να σας πολυαπασχολούν. Γιατί άραγε ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, εσείς που κόπτεστε για το ''δημόσιο συμφέρον'' (χαχα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ), δεν λέτε τίποτε και γι'αυτά? Τρίτον και τελευταίον, είστε ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. Ποια απόφαση θα καθαρογραφεί ρε ΨΕΥΤΕΣ? Τι ''τελεσιδίκησε'' ακριβώς πρόσφατα? Θέλετε να δούμε ρε ΨΕΥΤΕΣ?
 
Η υπόθεση της οικονομικής διένεξης μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της υπό εκκαθάρισης Τράπεζας Κρήτης θα κριθεί και πάλι από το Εφετείο Πειραιά, καθώς ο Άρειος Πάγος, με την υπ΄ αριθμ. 1903/2013 απόφασή του, έκανε μερικά δεκτή την αίτηση αναίρεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.Ειδικότερα, ο Άρειος Πάγος αναίρεσε απόφαση του Εφετείου Πειραιά του έτους 2011 που είχε δικαιώσει την υπό εκκαθάριση Τράπεζα Κρήτης κάνοντας δεκτή αγωγή της, ενώ παράλληλα υποχρέωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω των υπεξαιρέσεων του Γιώργου Κοσκωτά που έγιναν το 1988, να την αποζημιώσει με 608.000.000 δρχ., με 8.126.000 μάρκα (για τη μεταγραφή του Λ. Ντέταρη) και 1.000.050 ελβετικά φράγκα (για τη μεταγραφή του Α. Καλταβερίδη).Ακόμη, ο Άρειος Πάγος απέρριψε τους ισχυρισμούς περί πλημμελούς αιτιολογίας της εφετειακής απόφασης για τα δύο πρώτα ποσά και έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ποσό των ελβετικών φράγκων και ανέπεμψε την υπόθεση στο Εφετείο για νέα κρίση.
 
Ποιος δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό, έστω, από τον Άρειο Πάγο ρε ΨΕΥΤΕΣ? Μήπως δικαιώθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός? Πριν μία εβδομάδα η ανάρτηση, έτσι ΨΕΥΤΕΣ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Φορέα? Και σας το έχουμε ξαναπεί, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Μην κουράζεστε. Όσο θα δώσετε εσείς 40 εκ. δολάρια που σας ζητάει η Παλμέιρας για τον Ντέιβιντ (ρε τι μεταγραφάρες έκανε ο ''καπετάνιος των ονείρων'' σας, ε?), άλλο τόσο θα δώσουμε εμείς 30 και 40 εκ. ευρώ στην Τράπεζα Κρήτης.
 
Ισονομία και κράτος δικαίου για όλα αυτά τα ανθρωποειδή είναι να παίζει η ομάδα στην έδρα ΤΗΣ και η αστυνομία να μην αφήνει τον κόσμο να την δει, ισονομία είναι με το έτσι θέλω να αδειάζουν σειρές στην κερκίδα από κόσμο και να γεμίζουν με αστυνομικούς. Ισονομία είναι να προκαλείς ΣΥΝΕΧΩΣ τον κόσμο απλά και μόνο για να γίνουν επεισόδια και να βγεις στα κανάλια μετά και να το παίζεις ηθικός. Αλήθεια, γιατί άραγε ενώ υπήρχαν τόσες χιλιάδες αστυνομικοί, κανείς δεν είχε προβλέψει να υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος στις θύρες 13-14; Γιατί άραγε; Δεν αποτελεί ευθύνη της αστυνομίας το ότι δεν έψαξε κανέναν εισερχόμενο σε αυτές τις θύρες και το μόνο που κοίταγαν ήταν αν έχουν εισιτήριο;
 
Τελικά έγινε αυστηρός έλεγχος από την Αστυνομία ή δεν έγινε ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? Ήταν ''πρωτοφανή'' τα μέτρα ασφαλείας ή δεν ήταν? Όσο για τα ''ανθρωποειδή'', εσείς ξέρετε από αυτά, με ΝΟΠΟ και δολοφονίες Νιγηριανών στην οπαδική σας πλάτη. Μια και το έφερε η κουβέντα, στο ημίχρονο γιατί παίζατε ξύλο μεταξύ σας? Ποια αφορμή υπήρξε? Θα μας πείτε ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ψεύτες, μα πάνω από όλα ''δημοκράτες''?
 
Αν αναρωτιέται κάποιος ότι όλα αυτά γίνονται και έγιναν λόγω ντέρμπι, τότε θα περιμέναμε να γίνουν και σε άλλα γήπεδα και ειδικά στο Καραισκάκη μετά τα γεγονότα με τον Σισέ. Βέβαια σε άλλα γήπεδα βλέπουμε την αστυνομία να αβαντάρει και να κλείνει τα μάτια. Όπου δηλαδή, αγωνίζεται η ομάδα του Δημοσίου. Όπως στη Λειβαδιά, που κανείς δεν παρατήρησε τα εκτεταμένα επεισόδια. Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο γύρο θα πρέπει να απαιτήσει ακριβώς τα ίδια μέτρα. Όχι φυσικά ότι θα εφαρμοστούν, αλλά απλά για να επιβεβαιωθεί για μία ακόμη φορά ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Στη Λιβαδειά, ΨΕΥΤΕΣ, δεν έγινε τίποτε. Κανείς αρμόδιος δεν μίλησε για επεισόδια, ΨΕΥΤΕΣ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, πόσο μάλλον για ''εκτεταμένα''. Οι ομάδες τιμωρούνται με εκθέσεις αρμοδίων, όχι με βάση όσα γράφει το vazeletta και με βάση όσα λέτε εσείς, που βγάζετε μεροκάματο από τον οπαδισμό. Όσο για το ποια είναι η ομάδα του Δημοσίου, δεν χρειάζεται να πάμε ούτε σε ποιο γήπεδο παίζετε, ούτε στις αβάντες που απολαμβάνει το κρατικοδίατιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας, από τότε που (λέτε ότι) ιδρυθήκατε και από όλα τα καθεστώτα-πολιτεύματα. Δείτε τι γίνεται γύρω σας. Σήμερα που το ελληνικό Δημόσιο διαλύεται, διαλύεστε κι εσείς μαζί του. Τα κρατικά λεφτά τελειώσανε, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Ό,τι κονομήσετε οι ίδιοι, από κάναν ιδιώτη θα'ναι. Οι ''παναθηναικάρες'' σπρώχνονται στην ουρά να βάλουν λεφτά στον Παναθηναικούλη σας, όπως όλοι βλέπουμε. Μην ανησυχείτε όμως και η ρητορική ερώτηση ''πιάσαμε πάτο?'' έχει απάντηση για εσάς. ΟΧΙ, το βαρέλι δεν έχει πάτο. Θα πάτε μέχρι τα τοπικά της Αθήνας, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Στο δεύτερο γύρο στο Καραισκάκη, ελάτε μόνο με ζώνη αγνότητας και τσίγκινα σωβρακάκια. Θα σας χρειαστούν...

Στημένο καλά το σκηνικό έτσι ώστε να προκληθεί ο κόσμος, να χάσει την συγκέντρωση του και να γίνουν επεισόδια και κάποιοι να αρπάξουν την ευκαιρία για να τιμωρήσουν την έδρα και την ομάδα. Διμοιρίες, ακόμη και μπροστά στο πέταλο, που έβριζαν συνεχώς τον κόσμο για να τον εκνευρίσουν. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για τα όσα είδε και ένιωσε ο κόσμος. Πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια που δεν απάντησε στις προκλήσεις των τσοπαναραίων. Υ.Γ.1 Η βλακεία ορισμένων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Πρέπει να είσαι αναίσθητος τουλάχιστον, για να πετάς φωτοβολίδες μέσα στο γήπεδο, πρέπει να μην νιώθεις καθόλου για να δίνεις πάτημα για διακοπή του αγώνα όταν έχουμε πει ότι δεν πρέπει να γίνει τίποτα. Δεν φταίει ο υπόλοιπος κόσμος που κατέθεσε ψυχή στήριξης και αυτοσυγκράτησης για μερικούς ηλίθιους.
 
Ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, πώς καταφέρατε να παίζουν μπουνιές οι πρώτες με τις τελευταίες παραγράφους της ανακοίνωσής σας? Έγινε έλεγχος από την Αστυνομία ή δεν έγινε ρε ΨΕΥΤΕΣ? Ποιος φταίει για τις φωτοβολίδες μέσα στο γήπεδο, οι ''τσομπαναραίοι μπάτσοι που μας προκαλούσαν, αλλά εμείς δεν αντιδράσαμε'', ή αυτοί οι δικοί σας που τελικά αντέδρασαν και τους λέτε βλάκες και αναίσθητους? Πόσο ΠΙΚΠΑ είστε ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Προσβάλλω και τα παιδιά που είναι σε αυτά τα Ιδρύματα με αυτές τις συγκρίσεις, παιδιά που είναι μαχητές της ζωής.
 
Υ.Γ.2 Ο μανταλος έγραψε ακόμη ένα κεφάλαιο στο βιβλίο πως σε σφάζω με το βαμβάκι και μην μιλάς.
 
Τον Πράνιτς γιατί δεν τον απέβαλε ο Μάνταλος ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? Δεν έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη για το μαρκάρισμα στο Σαλίνο στο 81'? Θα μένατε με παίκτη λιγότερο για περίπου 15 λεπτά με τις καθυστερήσεις, ενώ το σκορ ήταν 0-0? Γιατί δεν τον έβγαλε ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, αν πήγε ''βαλτός'' από το Μαρινάκη?
 

 
Και περιμένετε λίγες μέρες. Θα βγάλουμε κι άλλα βιντεάκια γι'αυτό το ματς, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Θα δείτε το ΔΡΕΠΑΝΗΦΟΡΟ Λαγό, πώς πήγε να κόψει την καριέρα του Χολέμπας, μετά από αυτήν του Μπαντιμπαγκά στο Παγκρήτιο, αλλά και ΟΛΑ τα φάουλ που έδωσε ο Μάνταλος, αν ήταν ή δεν ήταν.
 
Κλείνουμε με μία ευχή μέσα από την καρδιά μας.
 
ΚΑΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ'', ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ FRANCHISE ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΣΑΣ...
 
Υ.Γ. Επειδή το ανέκδοτο ''πράκτορας της Στάζι'', για το ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, έχει παρατραβήξει, θα τα πούμε αναλυτικά τις επόμενες μέρες, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Το να του'χετε άχτι, το καταλαβαίνουμε. Σας τον είχε βγάλει από τα λαιμά και αφού σας πήρε τις κυλώτες, σας τις κουνούσε μέσα στη μάπα. Πάρτε μια τζούρα για το τι αποφάσισαν γι'αυτόν όχι η ελληνική Βουλή και η ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά οι αντίστοιχες γερμανικές αρχές, όταν διερεύνησαν το αν και κατά πόσον ήταν πράκτορας της Στάζι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 25-2-2002
 

 
Κι αυτές οι αποφάσεις ''στημένες'' ήταν ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? Τι έγινε, ήλεγχε και το γερμανικό κράτος ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, πέρα από το ελληνικό, όπως προσπαθείτε να πείσετε τα ζώα στους συνδέσμους σας ότι έκανε? Ας μας έδινε και κάνα Champions League τότε ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Ακόμη με το φόβο του ζείτε. Ακόμη σας παίρνει κούρσα ο ΤΙΤΑΝΑΣ ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ. Δείτε τον στα Περιβόλια των Χανίων, στο ματς του Θρύλου με τον Πλατανιά πριν λίγες μέρες, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Και σήμερα στην πρώτη γραμμή του Θρύλου είναι, ενώ εσείς ψάχνετε το ''μαχητή'' Βγενόπουλο και τον ''καπετάνιο των ονείρων σας'' Πατέρα, τώρα που το παραμύθι για τον ''κακό Βαρδινογιάννη'', που τους έφραζε τον δρόμο για να μην αγοράσουν την ΠΑΕ ΠΑΟ, πήγε περίπατο.
 

 
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΞ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ.

Σχόλια

Εικόνα Lemesios

Stin propaganda kai stin poustia einai yperprota8lites.

Εικόνα V0R4D0R

Γαμιώντας τους πας τους μπινέδες. Διάβασα το ποστ και κόντεψα να λερωθώ. Κείμενα σαν κι αυτό θα ήθελα να τα τρίψω στη μάπα των αηδιασμένων και των "πόσο το έστησες, χοντρέ". Και να σκεφτείς ότι τώρα, που εμείς ψιλοστραβώνουμε επειδή δεν πήραμε τη Μπενφίκα περίπατο, αυτοί δεν ξέρουν τί τους ξημερώνει. Κατακαημένα βαζέλια, σας έριξε σε ξέρα ο καπετάνιος των ονείρων σας.

Εικόνα savvas gridlock

Τρίψ'τους τα στη μάπα όσο προλαβαίνεις. Μοχθηρά Λοσντβέχ του διαδικτύου έχουν εξαπολύσει λυσσαλέο ηλεκτρονικό πόλεμο στη σελίδα, με αποτέλεσμα να βγάζουμε τον καρκίνο για να ολοκληρώσουμε μισή ανάρτηση. Μισή, όχι ολόκληρη. Ό,τι κι αν κάνουν όμως, να ξέρουν ότι ωσάν καταπέλτης θα επιστρέψουμε και θα τους τσακίσουμε/συντρίψουμε/συνθλίψουμε/κονιορτοποιήσουμε. Ο Πολέμαρχος γαρ εγγύς, που λένε και οι φίλοι μας οι οργανωμένοι του ΠΑΟ. Άκου τίτλος εκπομπής οργανωμένων ''Δυνατά και Παναθηναικά''. Μνιεχχχ...

Εικόνα nikos michalopoylos

Tι εννοεις ρε φιλε? θα σταματησει η σελιδα? και κατι αλλο. Αυτο με το βιξ για τα λαιμα ειχε και συνεχεια , κατι με σιροπι,για θυμισε μου σε παρακαλω!

Εικόνα savvas gridlock

Mην ανησυχείς. Αι ορδαί των υπασπιστώνε του Πολεμάρχου δεν ορρωδούν προ ουδενός μιάσματος της Λίλιθ Λαμασθού ή του Σαμαέλ. Για σιρόπια δεν ξέρω, Νίκο, γλυκά δεν τρώω, αυτά είναι αδερφίστικα πράγματα...

Εικόνα nikos michalopoylos

Aφου το λες εσυ δεν ανησυχω,γιατι δεν σου κρυβω οτι οταν διαβασα το οσο προλαβαινεις που ανεφερες ξενερωσα γιατι εχω βρει φιλε τρομερη παρεα εδω με σενα και τ αλλα αδελφια!Τωρα για το σιροπι, ειχες πει σε καποια αναρτηση το γαμηστερο"βιξ για τα λαιμα να μην παει το σιροπι στον πατο" η κατι τετοιο και ειχα γονατισει ρε φιλε γι αυτο σε ρωτησα!

Εικόνα Mhtsaras

Καλά το Μπαναθεναικά μονάχο του ή το δενατά μονάχο του παει...Μπαναθεναεκά και δενατά δε μπάει ρε φίλε...κι όσο δε μπάει ο Γάβρος σας γαμάει παλιόκοτες λυράτες !
Πσάχτε καναν ώμο για να κλάφσετε σε ολίγον γιατί η Τσιγκολελέτω σας έκαμε τη μπροσφεγιά...τοιμάζονται κι άλλες μεγαλοκοπέλες έμαθα άβρεο μεθάβρεο...Ο Καιρός γαρ εγγύς που λαλεί και το καβλί μου...
Μεν ανεσυχάτε...ο καιρός γαρ εγγύς....θάρθετε δε θάρθετε στο Ναό ρε σκουλαμέντα ;Θα πέσει γαμήσι που θα σας φύβγει το περικλανίδι από το γκρόταφο ρε !
Η πούτσα θάναι τόσο μεγάλη και χονδρή που όντα θα σγούβετε θα φάινονται από πίσω τα σκώτγια σας καργιόλες !
Γαμώ τη μπαραπλεροφόρεπσίς σας και τα πσέμματα σας ρε απατηλές περικοκλάνες....
Σταδγιάλα θρασίμνια...