ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.13!


Tags: -

Το Europa League ήταν, ανέκαθεν, μια ευκαιρία για εκπλήξεις. Η δεύτερη, τη τάξει, ευρωπαϊκή συλλογική διοργάνωση φέρνει στο προσκήνιο ομάδες που δεν τις ξέρει ούτε η ...μάνα τους, αλλά και γνωστές ομάδες που δεν πολυσκοτίζονται για την πορεία τους στο θεσμό. Για να δούμε ποιές κόντρες εντόπισα γι απόψε:

134: ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΓΟΥΪΓΚΑΝ, Χ2 (4.25-6.00)

Οι δύο ομάδες κρατούν την πρωτοπορία του 4ου ομίλου, με τους Ρώσους να παραμένουν αήττητοι και στην κορυφή, δύο βαθμούς διαφορά από τους Άγγλους. Η Γουίγκαν, που συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ θα κατέβει, απόψε, στο Καζάν, με σύμμαχους τις τάσεις μου που τη θέλουν να μην ηττάται, αλλά και την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, η γηπεδούχος.

136: ΑΠΟΕΛ-ΜΠΟΡΝΤΟ, Χ (3.15)

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε, στο τέλος, έναν πολύτιμο βαθμό από τους Γιρονδίνους, στο Μπορντό. Απόψε θα προσπαθήσει να σταθεί πιο αξιοπρεπώς, κόντρα σε μια ομάδα που, χωρίς να είναι και τίποτε το φοβερό και τρομερό δεν παύει να προέρχεται απο ένα σαφώς πιπο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τάσεις και ένστικτο με στρέφουν προς την ισοπαλία.

144: ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, Χ (3.25)

Μια σειρά στοιχεία και αριθμοί με στρέφουν προς την ισοπαλία, στην αναμέτρηση της Σταντάρ με την Σάλτσμπουργκ, των δύο πρωτοπόρων στα πρωταθλήματα Ελβετίας και Αυστρίας, αντιστοίχως. Η Σταντάρ είχε ηττηθεί με 1-2 στο Σάλτσμπουργκ. Ήταν η πρώτη ήττα της από τους Αυστριακούς σε τέσσερις αναμετρήσεις. Στατιστικά, λείπει το Χ και σε αυτή την επαναληπτική αναμέτρηση.

Αδάμ Αδαμόπουλος