Αγάλματα και στο Μπάσκετ….



Χτες στα πλαίσια της Euroleague , έδινε αγώνα επιβίωσης η ομάδα που καταδιώκει απηνώς ο «γαύρος» Μπερομέου, η ομάδα που κάνει τους βαζελολάγνους ΑΡΔ  να ηδονίζονται και να εκστασιάζονται από τις συνεχόμενες @ουστικες νίκες του Εξάφαπου, και ντύνονται με μαύρες ζαρτιέρες σε  φάπες σαν τη χτεσινή.

Δεν θα ασχοληθώ με τον αγώνα, που έγινε σε κλειστό της «πράσινης» Κρήτης (τα μόνα πράσινα στην Κρήτη είναι τα ελαιόδεντρα και κάτι αρωματικά φυτά στα ορεινά του Ρεθύμνου).

Η ουσία είναι μία.  Οκτώ (8) δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με το σκορ 66-69, ο Εξάφαπος ισοφάρισε με εύστοχο ΔΙΠΟΝΤΟ του σαλιάρη. Τι δεν καταλαβαίνετε? Οι «διώκτες» του Μπερτομέου, προσπάθησαν να σφάξουν άλλη μια ομάδα για χάρη του Τράκη.  Μετέτρεψαν το δίποντο σε τρίποντο. 

Αλλά ως γνωστό ο Θεός αγαπάει και το νοικοκύρη. Και τώρα τελευταία εκδηλώνει την αγάπη του την τελευταία στιγμή. Μισό δευτερόλεπτο πριν τη λήξη κάποιος Σιμόν ευστόχησε σε ΤΡΙΠΟΝΤΟ και….. πράσινα αγάλματα στη Κρήτη…

Κρίμα που η Σίβυλλα Νίκη τελευταία αστοχεί στις μαντεψιές….

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131108/oracle-niki-mpakoyli

Κρίμα ακόμα, που  η συμπαθής σε εμένα φυλλάδα ΜΟΛΟΧΑ, αναγκάζεται σε κυβιστήσεις….

Δυστυχώς για το δημοσιογραφικό όργανο του Τράκη, η ΕΞΑΣΤΕΡΙΑ φέτος δε φαίνεται στον ορίζοντα… μάλλον ΚΑΤΑΧΝΙΑ διαρκείας θα τους συνοδεύει. Δεν πειράζει όμως . Θα θριαμβεύσουν στο Ράγκμπι. Εκεί  είναι το μεγάλο φαβορί . Όλα θα κριθούν στο ντέρμπι με τους Άττικα Σπρινγκμποκς. Τώρα ποια στρινγκς θα σηκώσουν κούπα είναι εύκολο να το μαντέψετε. Έτσι Νίκη?

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυροι, μιας και είμαι μανιακός του ράγκμπυ, σας εξομολογούμαι ότι πολύ θα γούσταρα να φτιάχναμε ομάδα ράγκμπυ κι εμείς. Ευελπιστώντας και μέχρι να το δω να γίνεται, υποστηρίζω τους Τιτάνες Καβάλας, για να είμαστε και εκεί καβάλα τους!
Χαιρετισμούς σε όλους.

Εικόνα savvas gridlock

Mαζί σου Γιώργο, κι εγώ το γουστάρω το ράγκμπυ. Αντρικό άθλημα, δυναμικό. Αυτοί όμως ρε φίλε πήγανε για ράγκμπυ ως μαζορέτες. Μιλάμε για αηδία ρε πούστη...

Εικόνα μαουνιέρης

Το έχουνε το μαζορετίστικο μέσα τους! Πώς να το κρύψουνε; Εμείς θα πρέπει να είμαστε σαν τους Μαορί της Νέας Ζηλανδίας και να τραγουδάμε χάκες πειραιώτικες.

http://www.youtube.com/watch?v=ewz__XYclnw

Εικόνα savvas gridlock

http://www.leoforos.gr/sites/default/files/20131107_143922.jpg

ΟΥΣΤ σκατόπουστες. ΟΥΣΤ...

Εικόνα nikos michalopoylos

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!

Εικόνα red apple

Οι Αττικα Σπρίνγκμπορντς είναι ευκολάκι αντίπαλος...Οι Τιτάνες Καβάλες είναι οι επικίνδυνοι για τον ΠΟΑ στο ράγκμπι...

ΦΟΒΕΡΗ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΖΕΛΑ έτσι;

Εικόνα virus

επιτελους...βρηκαν αθλημα που δεν εχουμε τμημα...