ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.28!


Tags: -

Δεύτερο βράδυ Τσάμπιονς Λιγκ, με λιγότερες επιλογές, εξαιτίας, κυρίως, των αποδόσεων που μας προσφέρει ο ΟΠΑΠ. Τέλος πάντων, μονά δεν τα δίνει; Ε, θα σας δώσω δύο προβλέψεις, μιας και αισθάνομαι πως μια τρίτη θα ήταν παρατραβηγμένη. Η αποψινή αγωνιστική, προτελευταία για τη φάση των ομίλων κρύβει παγίδες που δεν είναι τόσο εύκολο να τις εντοπίζει, πάντα, κανείς. Όσο για το ματς του Θρύλου στο Παρκ ντε Πρενς δεν πρόκειται να επεκταθώ σε πολλά-πολλά.  Η Παρί είναι το απολύτως λογικό φαβορί, να μην τρελαθούμε κιόλας... Η αντικειμενική -εδώ γελάμε- Ουέφα έχει φροντίσει να περιχαρακώσει τα συμφέροντα των Παριζιάνων με κοράκια ειδικών αποστολών, οπότε καλύτερο είναι να καθήσουμε να δούμε τον αγώνα και τίποτε πέραν αυτού.

139: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ, Χ1 (4,25-6,50)

Στη Μόσχα, η Μπάγερν είναι ερωτηματικό το αν θέλει να χτυπήσει το ματσάκι ή όχι, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ; Παίζει χωρίς Ριμπερί-Σβαϊνστάιγκερ και κάθε χρόνο κάνει κι από ένα...ψυχικό. Λογικά δεν έχει πρόβλημα να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Τί λέτε; Θα μας προσφέρει κανάν άσσο, έστω ένα "Χ"; Τα ρωσάκια βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση πάλεψαν στα ίσια την Σίτι, την προηγούμενη αγωνιστική και χρειάζονται, τουλάχιστον το βαθμό για να διασφαλίσουν την τρίτη θέση.   

143: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, Χ (3,30)

Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα είναι εκείνες που θα πάρουν την πρόκριση για τη φάση των "16". Μοιάζουν πιο ισχυρές, στην τρέχουσα περίοδο, από τη διεκδικήτρια του εισιτηρίου, Σαχτάρ Ντόνετσκ, της οποίας πήραν τον "αέρα", στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Υπό το πρίσμα αυτό, θεωρώ πως το ιδανικό σημείο για την αποψινή αναμέτρηση είναι το "Χ".  Οι Άγγλοι δεν είναι η ομάδα του σερ Άλεξ. Απόδειξη αυτού είναι οι δύο σερί ισοπαλίες που απέσπασαν  -ή παραχώρησαν, όπως θέλετε πείτε το- στην Ουκρανία και στην Ισπανία, απέναντι στην Σαχτάρ και στην Σοσιεδάδ αντιστοίχως. Γιατί να μην φέρουν άλλη μια;

Αδάμ Αδαμόπουλος