ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.30!


Tags: -

Mπορεί το Γιουρόπα Λιγκ να είναι ένα ρευστό πρωτάθλημα των τριτοτέταρτων, των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, εμείς βρήκαμε, όμως, λίγο ...τσιμέντο για να πήξουμε κάπως την κατάσταση και αν δεν άλλαζαν δύο σετ αποδώσεων, σε αναμετρήσεις στις οποίες είχα εκφέρει γνώμη (Έσμπιεργκ-Σταντάρ Λιέγης και Σουόνσι-Βαλένθια) δεν θα είχαν αλλάξει και οι αλγόριθμοι που απέδιδαν τα συγκεκριμένα σημεία. Αυτά είναι, όμως απολύτως φυσιολογικά και αποδεκτά πράγματα και τα δέχομαι. 

Ας πάμε, τώρα, στα αποψινά και στα εκτός πινακίου:

Χέταφε και Λεβάντε προέρχονται απο επώδυνες ήττες κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ, αντίστοιχα. Στα μεταξύ τους ματς η παράδοση είναι μικτή, και οι αλγόριθμοι των επιβεβαιώνουν. Ο άσσος είναι, κατά τη γνώμη μου, το τρίτο αποτέλεσμα, με την ισοπαλία να έρχεται πρώτη στις επιλογές μου. (Χ2)

Η Μαρσέιγ κλυδωνίζεται από την παταγώδη αποτυχία της στο Τσάμπιονς Λιγκ και παρά το γεγονός οτι προέρχεται απο την πειστική επικράτηση κόντρα στην Αζαξιό, στο Αιάκιον, εν τούτοις, δεν είναι ομάδα για να την εμπιστεύεται, εύκολα, κανείς. Η Μονπελιέ εξακολουθεί να δείχνει προβληματική και χρειάζεται βαθμούς για να κρατηθεί μακριά από τον υποβιβασμό. Όμως παρατήρησα πως εκτός έδρας είναι απείρως πιο αξιόπιστη, αφού μετράει μόνο δύο ήττες σε έξη αγώνες, εκ των οποίων η μία κόντρα στην Μονακό, ενώ έχει και αξιοπρόσεκτη παράδοση με τους Μαρσεγιέζους. Οι αλγόριθμοί μου δίνουν σχεδόν 65% πιθανότητα για "Χ".

Η ανερμάτιστη Ρόντα υποδέχεται την ανερμάτιστη Τβέντε! Φοβερό ζευγάρι ιδανικό-κατά την άποψή μου-για κόντρα. Η Ρόντα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο Κεκράντε από την Τβέντε ενώ έχω και ένα 100% πιθανότητα για τον άσσο (1Χ).

108: ΚΛΕΡΜΟΝ-ΜΠΡΕΣΤ, Χ2 (3,05-3.50)

Αήττητη παραμένει η Κλερμόν στην έδρα της, αλλά την ισοπαλία την έχει για ψωμοτύρι. Η Μπρεστ, από την άλλη, μετράει μόλις τρείς ήττες στις τελευταίες οκτώ εξόδους της, για την Λίγκ 2 και διατηρεί εξαιρετική παράδοση με την αποψινή οικοδέσποινα. Μιας και οι τάσεις άλλαξαν θα πάω με την κόντρα. Πρώτο σημείο το "Χ".

113: ΧΑΒΡΗ-ΚΡΕΤΕΪΓ, Χ (3,50)

Με μόλις δύο νίκες στην έδρα της, σε επτά αναμετρήσεις, η Χάβρη αποτελεί τη χαρά των μεγάλων εκπλήξεων. Από την άλλη, η Κρετέιγ μετράει τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις, αλλά εκτός έδρας! Με την παράδοση να θέλει την φιλοξενούμενη να αποσπά τρείς ισοπαλίες στις τελευταίες, πέντε μεταξυ τους αναμετρήσεις, θα διαλέξω την ακριβή ισοπαλία.

124: ΕΜΠΟΛΙ-ΜΠΡΕΣΙΑ, Χ2 (3,25-4,15)

Η Έμπολι παραμένει στην κορυφή της Σέριε Β, μετά και τη μεγάλη, εκτός έδρας νίκη με την Σπέτσια. Η Μπρέσια συνέχισε τα γνωστά της...Γκέλαρε στο γήπεδό της, απέναντι στην Τσεζένα, αλλά δεν την φοβάμαι, όταν φεύγει μακριά από αυτή... Ο λόγος; Μα είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της! Από την άλλη, η Έμπολι έχει πατήσει την πεπονόφλουδα τρεις φορές σε οκτώ εντός έδρας ματς. Η παράδοση την θέλει να μην έχει νίκη τσακιστή στις τελευταίες πέντε φορές που υποδέχτηκε την Μπρέσια, η στατιστική μου δίνει 100% πιθανότητα στο "Χ", επομένως...   

Αδάμ Αδαμόπουλος