ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ



Στην ιστοσελίδα rednews.gr διαβάσαμε την παρακάτω είδηση.
 

 
Αφορμή γι'αυτό, τα ΓΕΛΟΙΑ άρθρα στο newsbomb.gr, ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου, που ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαζαν δωσίλογο τον αείμνηστο αγωνιστή Άγγελο Αγγελόπουλο, θείο του πατέρα των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Είχαμε ασχοληθεί κι εμείς με αυτό το θέμα σε δύο αναρτήσεις, μία γενικότερου περιεχομένου και μία με μια συνέντευξη του κορυφαίου καθηγητή. Θα επανέλθουμε φυσικά πολύ πιο αναλυτικά. Προς το παρόν, το μόνο που θα πούμε είναι ένα μπράβο προς τη διοίκηση της ΚΑΕ. Όταν αντιδρούν και δεν αφήνουν τίποτε να πέσει κάτω, όταν με λίγα λόγια διοικούν και προστατεύουν το δικό τους όνομα, μα πάνω από όλα το όνομα του Ολυμπιακού, που τολμάει να πιάνει στο στόμα του ο κάθε Χίος και Κούκουνας, δεν είναι δυνατόν να έχουμε παράπονα. Ούτε εμπάθειες υπάρχουν, ούτε κάποιο πρόβλημα με τους ΚΥΡΙΟΥΣ Αγγελόπουλους, το ήθος και την ολυμπιακοφροσύνη των οποίων αμφισβητούν μόνο άσχετοι και βαλτοί. Έχουν βάλει από την τσέπη τους 140 εκ. ευρώ στον Θρύλο (εδώ κι εδώ), έχουν προσφέρει 2 Ευρωλίγκες και ομαδάρες με παικταράδες στον κόσμο μας. Δεν γίνεται και δεν θέλουμε να τα προσπεράσουμε όλα αυτά. Την ομάδα μας θέλουμε να προστατεύσουν κι όταν το κάνουν, θα διαβάζουν εγκώμια από εδώ.
 
Επόμενο βήμα τώρα είναι το ματς στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, σε λίγες μέρες. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας από τους επαγγελματίες οπαδούς του Φορέα της τρεχάλας, που θα αλωνίζουν. Αν περιμένει κάποιος από τους γκρι να διακόψουν το ματς, όπως στο ΣΕΦ, με την πρώτη αφορμή, ας αλλάξει πλευρό. Άλλος τρόπος για να μην πάμε σαν πρόβατα επί σφαγήν στο ΟΑΚΑ πλην της Αστυνομίας, δεν υπάρχει. Η Αστυνομία δέχεται δωρεές από τον κύριο Γιαννακόπουλο, ενώ γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης είναι ο κύριος Μπαλτάκος, πρώην νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟ των Γιαννακόπουλων. Αν το πράγμα αφεθεί στην τύχη του, θα δούμε την γνωστή ζούγκλα και θα πρέπει οι παίκτες και ο προπονητής μας να τα βάλουν με καμιά 200αριά ακόμη παράγοντες, για να προκριθούν στον τελικό. Θα πρέπει πάλι να ζήσουμε το γνωστό έργο του ''πάμε να τους κερδίσουμε κόντρα σε όλους'' και μόλις φάμε τα μούτρα μας, θα μας σπάνε τα νεύρα κάποιοι χαρτζιλικωμένοι μπασκετικοί δημοσιογράφοι του μεροκάματου, ''γιατί δεν μπήκανε όλα τα σουτ μέσα?'', ''γιατί ο Μπαρτζώκας ξέχασε τον έτσι στον πάγκο για 5-10 λεπτά?'', ''γιατί οι παίκτες λύγισαν και δεν ήταν όπως πρέπει?'', με αντικείμενα να πετάνε πάνω από τα κεφάλια των παικτών και του πάγκου μας, με φάουλ να μην σφυρίζονται ποτέ υπέρ μας και με τον κύριο Γιαννακόπουλο να κάνει ντου και να ξαπλώνει τον κομισάριο στο πάτωμα, για να καταλήξουν οι ΑΡΔ, παρέα με το κοινό τους/οπαδούς της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ, που τους ακολουθεί πιστά, στο ηρωικό ''ας κάνατε πρώτα όλα αυτά και μετά να είχατε την απαίτηση να κερδίσετε στο ΟΑΚΑ. Η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα''. Περιμένουμε να γεμίσει το κλειστό του ΟΑΚΑ με αστυνομικούς. Ίδια χωρητικότητα έχουν πάνω κάτω το κλειστό του ΟΑΚΑ με το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεωφόρου, όπου βρέθηκαν 2.000 αστυνομικοί για το ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακός πριν έναν μήνα. Ας δούμε κι εκεί 2.000 αστυνομικούς. Θέλω να διαβάσω ''αυθόρμητες'' αναρτήσεις στο vazeletta.gr για ''πρωτοφανή αστυνομική δύναμη'' στο ΟΑΚΑ, με καμιά 300αριά ''αυθόρμητα'' σχόλια από κάτω για ''τη χούντα του γαύρου, που είναι η ομάδα της Αστυνομίας''. Θέλω να σκούζουν τα λαγουδάκια και να ματώνει ο πάτος τους, που δεν θα τους βγει αυτό που σχεδίαζαν, ακριβώς όπως έγινε πριν το ματς στη Λεωφόρο με τις ανακοινώσεις που έβγαζαν. Δεν είναι παράνομο ή ανήθικο αυτό. Τη δουλειά τους θα κάνουν οι αστυνομικοί, απλώς κάποιος πρέπει να τους πιέσει να την κάνουν. Αυτός ο κάποιος, αν δεν είναι ένας εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, πρέπει να είναι κάποιος από την ΚΑΕ. Όποιος να'ναι, αλλά προφανώς με εντολή των προέδρων μας, πρέπει να κάνει τη δουλειά. Δείξτε μας ότι προστατεύετε την ομάδα, νόμιμα και ηθικά. Ούτε διαιτητές θέλει κάνας γαύρος να ''πιάσετε'', ούτε δημοσιογράφους να χαρτζιλικώσετε για να σας αβαντάρουν, κύριοι Αγγελόπουλοι. Τα προβλεπόμενα να γίνουν και θα ξαναζήσουμε ένα νέο 49-69 του 1997.
 
Όσο για την κατάληξη της μήνυσης στο newsbomb.gr, μία ευχή.
 
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εεεεεπ! Ο επίλογος είναι κλεμμένος! Χαχα!

Σωστός ο... Δημήτρης Αγγελόπουλος. Δεν ξέρω πόση συμμετοχή έχουν τ' αδέρφια σ' αυτό, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, αφού έχουν διαγωγή... Μακάρι, πάντως, να βγουν μπροστά και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Κατά τ' άλλα, πολύ ωραία τα λες. Είπαμε, ο Βαγγέλας έδειξε το δρόμο. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Οι μπουγατσοκιμάδες ακόμα σκούζουν για την επιστράτευση χιλιάδων αστυνομικών σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα.