ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.33!


Tags: -

Δεν θα το κουράσω για πολύ, αλλά για μένα είναι μαύρη περίοδος. Έβγαλα, χθες, έξη ματς για "σπάσιμο", τα τρία που μας έδωσαν τα...τρία μας και άλλα τρία (Σάλκε-Χόφενχάιμ, Μπράιτον- Μπάρνσλεϊ και Μπέρνλι-Γουότφορντ) στα οποία επαληθεύτηκα και εγώ μας έδωσα να μην πω τι... Συνεχίζω ακούραστα -δεν ξέρω για σας - αλλά έχουν τα πράγματα.

Για απόψε:

148: ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, Χ1 (4,35-7,00)

Μόλις μια ήττα έχουν καταγράψει στην έδρα τους, οι γηπεδούχοι που είχαν αποσπάσει ισοπαλία στον πρώτο γύρο, στο Σάλτσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την κορυφή στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα, έχοντας επτά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη, Ραπίντ Βιέννης, η οποία είχε αφήσει δύο βαθμούς σε αυτή την έδρα.

156: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ, under  (2,30) 2-3 goals (2,20)

Διαλέγετε και παίρνετε! Η Μπάγερν με τις πολλές και σημαντικές απουσίες κοντράρεται με την Άουγκσμπουργκ την οποία είχε αποκλείσει, το 2012, με 2-0 στην ίδια έδρα. Η άποψή μου είναι οτι αν δεν σκοράρει η γηπεδούχος, δύσκολα θα ξεφύγει το ματς στα πολλά γκολ.

165: ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ, Χ2 (3,25-3,30)

Η Ντέρμπι σαν να παθαίνει μπλακ άουτ όποτε παίζει στην έδρα της, όπου έχει πετύχει μόλις δύο νίκες. Η Μίντλεσμπρο δεν πατάει, γενικώς, καλά, στα πόδια της, αλλά έχει καλή παράδοση και καλά στατιστικά, που σημαίνει πως θα κοντράρω τους γηπεδούχους.

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα TARZANIARHS

Αδαμακο δωσε μειλ στην κομμουνα μπας και συννενοηθουμε, να στελνεις 8 ματσακια τρις εβδομαδιαιως.Στω!!