ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.38!


Tags: -

Last call για τα ...φτωχαδάκια των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Το Europa League ρίχνει αυλαία απόψε με ορισμένα αμφίρροπα παιχνίδια. Από αυτά εντόπισα εκείνα με τις συμφέρουσες αποδόσεις και τις περισσότερες πιθανότητες για "έκπληξη":

140: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΙΕΠΡ, Χ (3,25)

Ντέρμπι κορυφής στον 5ο όμιλο. Οι Βιόλα είχαν νικήσει στην πρώτη αναμέτρηση με 2-1, αλλά πιστεύω πως δύσκολα θα το επαναλάβουν. Οι Ουκρανοί έχουν την ομάδα για να τσιμπήσουν τουλάχιστον την ισοπαλία από την Φιορεντίνα που με το "Χ" κρατά την κορυφή.

144: ΛΑΤΣΙΟ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ, Χ (3,40)

Τα ίδια έχουμε και σε αυτή την αναμέτρηση. Ντέρμπι κορυφής, δηλαδή, στον 10ο όμιλο. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες στην Τραπεζούντα και νομίζω πως θα γίνει ξανά μάχη στο Λάτιο. Το 1994 οι Λατσιάλι είχαν επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις με τους Τούρκους για το Κύπελλο Ουέφα. Φέτος τα δυό τους αναδείχτηκαν ισόπαλα...

147: ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ, Χ2 (4,00-6,25)

Γιατί τόσος χαμηλός ο άσσος; Αυτά τα Αυστριακάκια δεν έχουν ψυχή; Οι δύο ομάδες έχουν και αξιοσημείωτη παράδοση με τρεις νίκες έκαστη στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν από το 1985 έως και το 1997. Η Ραπίντ πήρε ισοπαλία και από την πρωτοπόρο Γκενκ, ενώ η Ντινάμο έχει να αγωνιστεί καμιά δεκαπενταριά μέρες λόγω της χειμερίας διακοπής στην Ουκρανία.

148: ΠΑΟΚ-ΑΛΚΜΑΑΡ, Χ (3,50)

ΠΟΤΕ δεν έχει νικήσει ο ΠΑΟΚ την Άλκμααρ, όπως και καμιά ολλανδική ομάδα. Η εντυπωσιακή κατάρρευση του άσσου από το 1,95, στο 1,50 -κι έχει ο Θεός - δεν με εντυπωσιάζει καθόλου. 59% πιθανότητα στην ισοπαλία μου δίνουν οι "αριθμοί" μου! Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, με ένα χηναράκι!

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Αδαμ, μου φαινεται οτι γλυκοχαραζει! Για προχωρα ρε φιλε και στα σημερινα.