ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΕΠΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ



ΟΚ, τυπικά δεν είμαστε σωστοί. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μπήκαν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός επισήμως στις 29 Σεπτεμβρίου 2004, άρα η πρώτη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί των ημερών τους απέναντι στο βάζελο ήταν το 81-74, έναν μήνα μετά, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της σεζόν 2004-05. Ουσιαστικά όμως, εκείνη την παρέα του Όβτσινα, του Ποστέλ και του Μαρκί Πέρι κανείς δεν την χρεώνει στους αδερφούς Αγγελόπουλους. Η πρώτη δική τους ομάδα ήταν αυτή της περιόδου 2005-06.
 
17 Δεκεμβρίου 2005, λοιπόν, ημέρα Σάββατο, ώρα 19:00, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο αναγεννημένος Ολυμπιακός, με τον Καζλάουσκας και πάλι στον πάγκο, όπως την προηγούμενη σεζόν, αλλά με πολύ διαφορετικό ρόστερ, υποδέχεται τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Παναθηναϊκό, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της σεζόν 2005-06. Μία ήττα είχε ο Θρύλος, αήττητος ο ΠΑΟ, οπότε ψάχναμε τη νίκη που θα μας έστελνε μετά από χρόνια στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά. Στις 16:30 εκείνου του Σαββάτου, ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός υποδεχόταν το Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα, οπότε μπορούσαμε να συνδυάσουμε με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Αφού κερδίσαμε το Λεβαδειακό με 1-0, περάσαμε απέναντι και δεν κάναμε απλώς sold out (ανάρπαστα τα 11.250 εισιτήρια που είχαν εκδωθεί), αλλά μπήκανε και πολλοί όρθιοι στο Στάδιο. Μέχρι και ο Τροντ Σόλιντ, ο τότε προπονητής ποδοσφαίρου μας, είδε το ντέρμπυ του μπάσκετ. Με έναν εντυπωσιακό Κουίνσι Λιούις και άξιους συμπαραστάτες του τους Έντνι και Ζίζιτς, αλλά και με το Βασιλόπουλο να είναι ψύχραιμος εκεί που κρίνονταν όλα, ο Θρύλος κέρδισε με 84-77 τον ΠΑΟ που είχε έρθει σινάμενος κουνάμενος, μετά τη νίκη με 30 πόντους διαφορά δύο μήνες πριν στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο, απέναντι σε μία νέα ομάδα και με μία διαιτησία που έκανε το Βασιλακόπουλο να έχει ονειρώξεις. Από το βάζελο, που σύμφωνα με τον κύριο Ομπράντοβιτς ''είχε απουσίες σε αυτό το ματς'', το Φέμερλινγκ (το πληκτρολογώ και γελάω...) και τον ανέτοιμο Τομάσεβιτς, ξεχώρισε ένας φρέσκος τότε στην ομάδα τους, άρτι αφιχθείς από το Μαρούσι, ο Σπανούλης, που μας έπαιζε μόνος του στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Από κοντά και ο Μπατίστ, ενώ φυσικά ο Διαμαντίδης έμεινε άποντος. Zero. Μηδέν. Στο τέλος του ματς, ο Βασιλόπουλος μας πέταξε τη φανέλα, οι παίκτες μας δήλωναν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα και έλεγαν πως δεν άκουγαν καλά καλά ο ένας τον άλλον την ώρα του αγώνα από τις φωνές των γαύρων, ενώ μέχρι και ο Ομπράντοβιτς είπε καλά λόγια για τον κόσμο μας. Παραφωνία ο διαιτητής κύριος Κορομηλάς, που μας υποχρέωσε να ασχοληθούμε για ώρα με πρόσωπα του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος. Ήταν η πρώτη νίκη των αδερφών Αγγελόπουλων επί του βάζελου, με τις εφημερίδες να γράφουν πως ''το 2006 θα βρει πρώτο τον Θρύλο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-12-2005
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 18-12-2005
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 18-12-2005
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 18-12-2005
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 18-12-2005
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 19-12-2005
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Μακάρι να ξαναδούμε έτσι το ΣΕΦ σύντομα και όχι μόνο κόντρα στο βάζελο...

Σχόλια

Εικόνα el trick

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που δηιουργήθηκε ΤΕΧΝΙΚΑ. Αυτό σημαίνει ότι από την πρώτη του στιγμή έχει ΚΑΝΟΝΕΣ και μάλιστα κανόνες που ελάχιστα αλλάζουν με το πέρασσμα του χρόνου.
Βασικός κανόνας σε αυτό το άθλημα είναι ότι η ΕΠΑΦΗ με τον αντίπαλο είναι ΦΑΟΥΛ. Δεν στέκεται κανείς να εξετάσει αν η επαφή ήταν σκόπιμη ή όχι ή αν έγινε κατά λάθος ή εξεπίτιδες ή αν επηρέαζε κάτι ή όχι.
Φυσικά αυτός ο ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ κανόνας έχει εξαιρέσεις. Μία εξαίρεση είναι όταν την επαφή την πραγματοποιεί παίκτης του βάζελου. Τότε μεταφράζεται σε νον καλ.

......Εχουμε να δούμε ακόμη "νον καλ" που δεν τα έχουμε φανταστεί. Ακόμη και εκείνος ο τρίτος τελικός στο ΟΑΚΑ θα μοιάζει με πταίσμα.
Την προηγούμενη παράγραφο την στηρίζω στο ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η διαιτησία αφού γίνεται από ανθρώπους φυσικά θα κάνει σφάλματα. Όμως τότε τα σφάλματά θα ήταν και για τους δύο αντιπάλους. όμως σε όλα τα χρόνια των Αγγελόπουλων δεν έχω δει ούτε ΕΝΑ παιχνίδι που να ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ο βάζελος κατάφωρα. ΟΥΤΕ ένα ΝΟΝ ΚΑΛ σε βάρος του.
......Προφανώς ο βάζελος είναι τόσο πολύ ανώτερη ομάδα που ούτε η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ πιθανότητα τον πιάνει.

Εικόνα savvas gridlock

Ε τώρα γίνεσαι εμπαθής. Άκου ''δεν έχω δει ένα μεταξύ μας ντέρμπυ που να σφάχτηκε ο βάζελος''. Στο κάτω κάτω τόσες σφαγές έχουν υπάρξει εις βάρος του στην Ευρωλίγκα, τι θες δηλαδή? Να γίνονται κι εδώ τα ίδια?

Εικόνα TARZANIARHS

ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΣΚΣΙΣΜΑ, ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ. ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΡ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,
ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΠΟΝΤΟΙ ΔΕ ΠΙΑΝΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Ε, ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ?

Εικόνα Εν Αθήναις

Είσαι έκτακτος.
Ειλικρινά, για κάτι τέτοιά σχόλια λατρεύω το RATM.

Εικόνα ASTERIX

χαχαχα!!!

Εικόνα vagio

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ.

Προφανως και ηταν ξεσκισμα ρε μεγαλε οταν εκαναν τα πρωτα τους βηματα στον ασπιλο χωρο του μπασκετ οι Αγγελοπουλοι.
Οταν σε επαιζα με Παπαμακαριο, Εντνι, Αγαδακο και Μπαρλο στο ροστερ μου και με σημαντικο ρολο (πλην ισως του Αγαδακου), και ειχες ομαδα πρωταθλητρια χρονια με διαμαντιδη, μπατιστ στα χαϊ του (μπασκετικα στα χαϊ του εννοω, οχι τιποτα αλλο) και ολους τους αλλους.
Κι εσυ ΑΝ με κερδιζες στη λεωφορο φετος (μη χυνεις δακρυα απο το γελωτα, υποθετικα μιλαω) με 1-0, ακομα κι ισοπαλια να επαιρνες για ξεσκισμα θα μιλουσες. Εδω πανηγυριζετε που δεν υποβιβαζεστε για το.. εργο του κοουτς Αναστασιου. Καλα δε στα λεω?

Εικόνα Εν Αθήναις

Έντνι, Παπαμακάριος και Μπάρλος ήταν μια χαρά παίκτες. Ο Αγαδάκος ήταν μόνο για καμιά ισιωτική στα μαλλιά, ΟΚ.
ΔΕΝ ήταν ξέσκισμα, ακόμα και στην Α2 να παίζατε. Έκπληξη ναι, στραπάτσο δικό μας ναι, καρυδάτη νίκη ναι (γιατί επιτεύχτηκε απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που πάλευε στα ίσα για την Ευρωλίγκα τότε), ξέσκισμα όμως ΟΧΙ.

Εάν σε κέρδιζα στη Λεωφόρο θα τη θεωρούσα μία σπουδαία νίκη, όχι όμως και ξέσκισμα.
Ούτε πανηγυρίζουμε για κανένα έργο του Αναστασίου.

Εικόνα vagio

Και σε μπασκετικο επιπεδο, μια χαρα παικτες οι Εντνι, Παπαμακαριος και Μπαρλος, αλλα οχι για 25λεπτα. Αυτο ηταν το ροστερ μας τοτε. Λαθος?

Εικόνα vagio

Καλως..Προφανως θα ανηκεις σε εκεινους που δεν χαρηκαν που χασατε ΜΟΝΟ 1-0 και θα μπορουσατε λεει κατι παραπανω. Κατι τετοια ελεγε το ρεπορταζ σας αν δεν κανω λαθος, η ομαδα λεει ειναι σε ψυχολογικη ανοδο μετα την εμφανιση με τον ολυμπιακο. Στη λεωφορο. Με ηττα. Με τον Ολυμπιακο να κανει συντηρητικο παιχνιδι εν οψει ευρωπαικου ματς. Τελος παντων, ας μην το προχωρησουμε στο ποδοσφαιρο, δε λεει. Ετσι κι αλλιως κι εσυ απ'ο,τι βλεπω μονο σε θεματα μπασκετ πεταγεσαι.

Εικόνα Εν Αθήναις

«Τον ξέσκισε με 84-77 ο ΘΡΥΛΟΣ»

«Άδικη, στις λεπτομέρειες ήττα για τον ΘΡΥΛΟ με 81-51 εντός έδρας. Ύποπτα όλα τα σφυρίγματα, στέρησαν από τον ΘΡΥΛΟ μία τεράστια νίκη».

Και τα δύο το ίδιο ρεαλιστικά στον κόσμο του «Φωτός»...

Εικόνα savvas gridlock

Πέρυσι όμως που έκανε λόγο για ''δίκαιη ήττα στον τελικό Κυπέλλου'', ήταν ''εφημερίδα που ασκεί δημοσιογραφία'', έτσι; Μονά ζυγά μονόζυγα;

Εικόνα Εν Αθήναις

Μετά από μία δύσκολη μέρα, κάτι τέτοια άρθρα μου ανεβάζουν τη διάθεση...

«Τον ξέσκισε ο Θρύλος». Το διαβάζεις και μέχρι να βρεις το σκορ αρχίζεις και κάνεις μέσα σου μαντεψιές για τεράστιες διαφορές. «Εάν κερδίζαμε με 10 πόντους», σκέφτεσαι, «θα έγραφε κάτι σε στυλ ''εύκολη νίκη του Θρύλου''. Εάν κερδίζαμε με 20 πόντους θα έγραφε ''τον συνέτριψε''. Εάν κερδίζαμε με 30 πόντους θα έγραφε '' τον διέλυσε'' ή ''ασέλγησε στο πτώμα του''. Όταν όμως γράφει ''τον ξέσκισε'' και μάλιστα με γράμματα που πιάνουν σχεδόν όλο το πρωτοσέλιδο, λογικά το σκορ πρέπει να είναι κάτι σε 95-42 ή 105-54 ή 87-39. Κι εκεί που πας να χύσεις δάκρυα χαράς κι άλλα υγρά, βλέπεις να γράφει ''84-77''.»

Έχετε πλάκα οι γάβροι τελικά. Πολλή πλάκα...
Συνεχίστε, είστε όαση στη δύσκολη καθημερινότητα μας. Μη σταματάτε λεπτό να χαρίζετε απλόχερα το γέλιο σε όλους εμάς που το έχουμε ανάγκη.
Να είστε καλά...

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό το λες για όλα τα οπαδικά φύλλα, π.χ. και για την ''ΠΡΑΣΙΝΗ''; Όχι τώρα τελευταία που το αφεντικό της τα έσπασε με τους χαρτζιλικωμένους του Φορέα, μέχρι να τα ξαναβρεί και να τους στέλνει τζάμπα ταξιδάκια στη Βαρκελώνη. Παλιότερα λέω, που ήταν ''η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών''. Σε εξέφραζε τότε ή σε έκανε να γελάς ο οπαδισμός που έβγαζε; Όταν βλέπεις π.χ. στο ποδόσφαιρο, στο βόλλευ και στο πόλο βαζελάκια στους greenwebfans που συχνάζεις να λένε τα ίδια ξέρω'γω για μία νίκη της ομάδας σου επί του Ολυμπιακού, όπως το 2-1 του Σισέ το 2010 με το γκολ-οφσάιντ, που έγινε ''τσόντα στο γαύρο'', γελάς το ίδιο;

Εικόνα Εν Αθήναις

Πράσινη έχω να πάρω από το 2009. Μη νομίζεις πως την παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά, όσο εσείς τον Πρωταθλητή, τον Γάβρο ή το Φως.
Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα κι από τις πωλήσεις. Εμείς ποτέ δε στηρίζαμε τις εφημερίδες μας, ποτέ δεν υπήρξαμε τόσο ευκολόπιστοι όσο εσείς.
Αφού θέλεις κι απάντηση, με την Πράσινη γελάω κατά τι λιγότερο. Γελάω αρκετά αλλά το Φως και ο Πρωταθλητής είναι πρώτες μου επιλογές στο γέλιο. Έχουν μεγαλύτερη πείρα στο να σε κάνουν να χαμογελάς.

Εικόνα savvas gridlock

Το 2009 που αγόραζες την ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' γελούσες με αυτήν ή τώρα γελάς, που δεν την αγοράζεις; Όσο για το ΦΩΣ, σε ξαναρωτάω, πέρυσι γιατί το έφερνες ως παράδειγμα ''σωστής δημοσιογραφίας'' εδώ μέσα μετά τον τελικό Κυπέλλου στο μπάσκετ, όπου βγήκε με τίτλο ''δίκαια το πήρε ο ΠΑΟ'';

Εικόνα Εν Αθήναις

Γιατί το Φως, μέχρις ενός σημείου, κάνει σωστή δημοσιογραφία, όχι δημοσιογραφία «Γάβρου» ή «Πρωταθλητή».
Μέχρι την εμφάνιση του αντίπαλου δέους (Πρωταθλητής) ήταν ακόμα καλύτερη εφημερίδα, που μπορούσε να τη διαβάσει οποιοσδήποτε.

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνούμε. Κι εγώ αυτήν θεωρώ την καλύτερη εφημερίδα κι αν αγοράσω μία, αυτήν παίρνω, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σε θυμάμαι όμως σε ένα από τα πρώτα σου σχόλια εδώ μέσα να λες ότι ''δεν γίνεται να χρησιμοποιείτε στοιχεία από το παλιό ΦΩΣ και να τα παρουσιάζετε ως τεκμήρια. Το ΦΩΣ δεν είναι αντικειμενική πηγή''. Προφανώς είτε αυτά που γράφεις εδώ ισχύουν, είτε τα άλλα, τα παλιά. Αν λοιπόν κρατάς αυτά που λες τώρα, έχει καλώς. Άλλο η υποκειμενικότητα κι άλλο η αξιοπιστία σε μία είδηση, που η παλιά ''Ηχώ'' και το ''ΦΩΣ'' είχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Εικόνα clark gheibol

με απλά λόγια για τα βαζέλια το Φως είναι αντικειμενικό όταν γράφει κατά του Ολυμπιακού

Εικόνα xristoforas

Σαββα....οι Αγγελοπουλοι εχουν το εξης εκπληκτικο σερι απεναντι στον Παναθηναικο
2008–09 Κανονική περίοδος Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 77–75
2009–10 Κανονική περίοδος Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 87–76
2010–11 Κανονική περίοδος Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 87–83
2011–12 Κανονική περίοδος Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 78–77
2012–13 Κανονική περίοδος Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 72–67
2013–14 Κανονική περίοδος Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 55–45

6 ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΕΣ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΜΑΤΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ !!!!
6 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ !!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΑΒΒΑ???? ΚΑΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ....ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙΟΦ (ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΟΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ)
ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΚΡΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΛΕΩ..

ΚΑΙ ΟΧΙ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ..Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΕΙΤΕ 50-50 ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΤΕ 30-70 ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ..(ΚΑΙ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΝΟΙΕΣ)...
ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ..ΣΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΕΠΙ 6 ΣΕΡΙ ΕΤΗ..Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!! (ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΩ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ)

ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...

Εικόνα Εν Αθήναις

Ε ναι ρε Ξριστοφορά. Βρήκες γωνία στο δεκάρικο. Μεγαλύτερη απόδειξη ύπαρξης πράσινης παράγκας από αυτήν δεν υπάρχει.
Εύγε παιδί μου. Οι διαχειριστές οφείλουν να σε προαγάγουν άμεσα σε αρθρογράφο του ρετζαγκένστδεμασίν-γουάτ μασίν-ιτντάζεντμάτερkouventanaginetaimpaskaitsimphsoumekanenaklikapokanenaprovato
Όνειρο ζωής...

Εικόνα savvas gridlock

E ναι, ζητιανεύουμε κλίκια για να ζήσουμε. Γι'αυτό έχουμε γεμίσει με διαφημιστικά μπανεράκια στο site. Δεν είμαστε γνήσιοι οπαδοί, όπως το greenzone.gr, το aioniapistos.gr, το forum.greenwebfans.com και το site της Θύρας 13, που δεν έχουν κανένα μπανεράκι.

Εικόνα Εν Αθήναις

Δεν είπα ότι ζητιανεύετε κλικ για να ζήσετε.
Σαν οπαδούς σας συμπεριφέρομαι, μπορεί να γράφετε αρκετά κουφά, αλλά ξέρω ότι είστε οπαδοί που δεν παίρνετε μισθό.,
Εάν ήσασταν μισθοδοτούμενοι δημοσιογράφοι απλά θα σας αγνοούσα.
Πάντως σε σχέση με άλλα ερυθρόλευκα sites και καλύτερα ελληνικά ξέρετε, και καλύτερα την κατέχετε την Ιστορία από αυτά, και βγάζετε και θέματα που είναι οι καλύτερες πάσες για κοντρίτσα.

Την καύλα σας κάνετε και μαγκιά σας. Αυτό σας το αναγνωρίζω.

Απλά καμιά φορά ο οπαδισμός σας ξεφεύγει λίγο, σε σημείο να μετατρέπεται σε προπαγάνδα.
Κατανοητό κι αυτό.

Όσο συμβαίνει αυτό τον Εν Αθήναις σας τον χρειάζεστε. Άλλωστε πρέπει να υπάρχει κι ένα πράσινο μάτι που να διαβάζει τα αντίπαλα sites. Στους GWF αντίστοιχα υπήρχαν ένα σωρό ερυθρόλευκα μάτια. Έτσι πάει...

Εικόνα savvas gridlock

Τα σχόλια γι'αυτό τα έχουμε ανοιχτά. Όποιος διαφωνεί, επεμβαίνει και βέβαια κρίνεται από το πώς θα εκφραστεί και από το τι επιχειρήματα θα φέρει. Φυσικά, μπορεί και να μας διορθώσει, αν κάνουμε λάθος, όπως έχει γίνει κάποιες φορές, γιατί άνθρωποι γράφουν εδώ. Από εκεί και πέρα, όπως σου λέει κι ο Θωμάς, εφόσον είμαστε οπαδοί και όχι δημοσιογράφοι, θα μιλάμε πιο χαλαρά και θα προκαλούμε και περισσότερο τους αντιολυμπιακούς, ερμηνεύοντας κάποια πράγματα καθαρά Ολυμπιακά. Κάποια πράγματα, όχι τα πάντα. Το καλό του Ολυμπιακού μας νοιάζει, όχι το καλό του κάθε μαλάκα γαύρου, που δεν ξέρει πού πάνε τα 4. Αν έχεις διαβάσει όλες μας τις αναρτήσεις, έχουμε ενότητα που τα χώνουμε πολύ άσχημα σε Ολυμπιακούς. Αν θέλαμε να τα δούμε όλα με κόκκινα γυαλιά, δεν θα κράζαμε ποτέ τον κόσμο μας για τα στραβά του και θα ήμασταν σύμβολο για κάποιους, αν με εννοείς...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το σωστό είναι απλώς. Όχι απλά.

Αν και είναι υπόθεση των παιδιών αυτό, αν θες να μπαίνεις κάπου για να διαβάζεις καλά ελληνικά τότε πήγαινε σε κάνα επιστημονικό blog. Εδώ είναι οπαδικό. Αν θες να "κοντραρίζεσαι" που λες καν' το με επιχειρήματα επί της ουσίας και όχι με εξυπνακισμούς και διορθώσεις του κώλου... Αλλά άμα δεν έχεις επιχειρήματα αυτά παθαίνεις.

Εικόνα Εν Αθήναις

Να είσαι καλά που με διορθώνεις. Ουδείς άσφαλτος.
Θα σε διόρθωνα κι εγώ για αρκετά λαθάκια σου αλλά ήσουν κακός μαζί μου και άσε που βαριέμαι κιόλας.
Στο κάτω-κάτω έχετε το Μαουνιέρη για αυτά...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κάνω πολλά λάθη και το ξέρω. Το βλέπω και μόνος μου όταν διαβάζω ξανά και ξανά όλα τα άρθρα και όλα τα σχόλια για να τα εμπεδώσω καλύτερα. Όπως είπες κι' εσύ ουδείς άσφαλτος. Αλλά να σου πω κάτι ρε φίλε για το κακός που είπες;

Δε γνωρίζω ποιος είσαι, άρα στην πραγματική ζωή και όχι στην ιντερνετική μπορεί και να σε ξέρω. Μπορεί να τα ήπιαμε μια μέρα μαζί, μπορεί να καθόμασταν δίπλα σε κάποια συναυλία, μπορεί να ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο, μπορεί η μόνη διαφορά που έχουμε να είναι το οπαδικό. Βάσει αυτού, όταν μπαίνεις σε ένα σάιτ και απευθύνεσαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις οφείλεις πρώτα απ' όλα να τους σέβεσαι έστω κι' αν είναι ανορθόγραφοι. Πες μου σε παρακαλώ, με ποια λογική ειρωνεύεσαι συνεχώς τον Χριστόφορο και τα άλλα παιδιά για τα ορθογραφικά τους λάθη, όταν κι' εσύ ο ίδιος κάνεις; Εκτίθεται ο χαρακτήρας σου ή όχι;

Μπαίνεις και σχολιάζεις γιατί ξέρεις ότι αντάξιο σάιτ δε θα βρεις ούτε σε πράσινο φόντο ούτε και σε ουδέτερο. Και αυτό σε σκοτώνει και σε οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές. Εκθειάζεις τον Σάββα μόνο για τη στάση που κρατάει και σου μιλάει και όχι για τα στοιχεία που σου παραθέτει τα οποία είναι αδιάσειστα και από την άλλη υποτιμάς και προσβάλλεις όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Τους ξέρεις; Δε σ' αρέσει η δουλειά που κάνουν; Αμφισβητείς τη δουλειά τους; Επιχειρήματα.

Ο μαουνιέρης (πήγα κι' έπλυνα το στόμα μου πριν τον αναφέρω) σε έβαλε στη θέση σου, γιατί αυτό σου άξιζε. Ειρωνείες για τον Γιώργο δε σε παίρνει να κάνεις.

Ειλικρινά, όταν μιλάς με επιχειρήματα (λίγες φορές, αφού τις περισσότερες φορές λασπολογείς γενικώς και αορίστως και άλλες φορές ειρωνεύεσαι και εξυπνακίζεις) διαβάζω με ενδιαφέρον τους διαλόγους σας. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα καταφεύγεις σε πρακτικές που δε σε τιμάνε.

Εικόνα Εν Αθήναις

Όταν με ειρωνεύονται θα ειρωνευτώ κι εγώ. Όταν μου επιτίθενται, θα αντεπιτεθώ.
Το θέμα με τα συντακτικά λάθη ξεκίνησε από τον μαουνιέρη που με διόρθωσε για κάτι που έγραψα λάθος, άσχετα εάν συνεχίστηκε από εμένα. Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι ο μαουνιέρης στη ζωή, ιντερνετικά θα του συμπεριφέρομαι με τον τρόπο που το κάνει κι εκείνος.

Αντάξια και καλύτερα sites υπάρχουν (σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη) σε πράσινο φόντο.
Τον Σάββα τον έχω εκθειάσει για την έρευνα του (ρώτα τον να σου πει, σίγουρα το θυμάται).
Παρόλο που διαφωνούμε με τον τρόπο με τον οποίο εξάγει συμπεράσματα και παρουσιάζει τα διάφορα θέματα, του έχω αναγνωρίσει ότι τουλάχιστον κάνει έρευνα. Πάει Λένορμαν, πάει Καβάλας, γενικά την ψάχνει και αυτό είναι ωραίο. Κάτι που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του copy paste, που οι γνώσεις τους φτάνουν μέχρι Βικιπαιδεία.

Έχω μιλήσει πολλές φορές με επιχειρήματα, κάνεις λάθος λοιπόν, επίτρεψε μου να στο πω.
Και δεν έχω βρίσει κανέναν σας, κάτι που αρκετοί έχετε κάνει απέναντι μου, πολλάκις.
Δε με ενοχλεί, ούτε με εκνευρίζει, πείτε όσα και ό,τι θέλετε.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εξαρτάται πώς αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία. Ο μαουνιέρης τότε σε διόρθωσε δε σε ειρωνεύτηκε. Εσύ αντέδρασες λες και ήσουν ένας 85χρονος που έχασε για πρώτη στο σκάκι, θεωρώντας -λανθασμένα- τσιφλίκι σου την συντακτική ορθογραφία.

Δικαίωμα σου να το πιστεύεις αυτό, αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω άλλη άποψη. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να μου πεις έστω ένα καλύτερο. Για τα άλλα δε θα σου κάτι, αφού έχω τη δική μου γνώμη για τον Σάββα (χωρίς να τον ξέρω προσωπικά) και τη δική μου κρίση. Απέχουμε παρασάγκας, ως προς την αρνητική σου κριτική φυσικά. Στην έρευνα κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει κάτι, καθώς είναι παγκόσμιο φαινόμενο κάτι τέτοιο από οπαδό. Και των υπολοίπων παιδιών φυσικά.

Σου είπα και πριν, ότι όταν μιλάς με επιχειρήματα διαβάζω με τρομερό ενδιαφέρον τους διαλόγους σας. Ασχέτως που πιστεύω -και δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα ούτε το λέω υποκειμενικά και με κόκκινα γυαλιά- ότι τις περισσότερες φορές καταφεύγεις σε αερολογίες καφενειακού επιπέδου και γενικές λασπολογίες. Διαβάζω, λόγου χάρη, μία επισήμανσή σου για κάτι και προβληματίζομαι. Μετά, όμως, διαβάζοντας την πραγματική διάσταση των γεγονότων από τον Σάββα με σωστές προσεγγίσεις, "ζύγισμα" όλων των παραγόντων και με αδιάσειστα στοιχεία μου δημιουργείται ένα ακάλεστο μειδίαμα. Για να μην πω γέλιο και φανώ υπερβολικός.

Νομίζω ότι η στάση πολλές φορές δημιούργησε όλες αυτές τις επιθέσεις προς το πρόσωπό σου. Δικαιολογώ αυτές τις επιθέσεις με χαρακτηρισμούς από τα άλλα παιδιά όπως και από μένα, αφού μου έδινες την αίσθηση με τη στάση σου ότι αυτό ήθελες. Κάποιες φορές, μάλιστα, προκαλούσες να σε τιμωρήσουν οι διαχειριστές.

Ελπίζω να σε κάλυψα κι' εγώ.

Εικόνα Εν Αθήναις

Ειρωνική ήταν η διόρθωση, 85 ετών δεν είμαι, αλλά μπορώ να αντιληφθώ την πρόθεση του άλλου.
Το Greenzone θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό site, το οποίο μπορεί να επηρεάσει καλύτερα από το RATM έναν ουδέτερο αναγνώστη. Οπαδικό site, το οποίο όμως ποτέ δεν υιοθέτησε γλωσσολόγιο εξέδρας (με ότι αυτό συνεπάγεται) όπως έκανε το RATM. Έκανε κι αυτό αρκετές ωραίες αποκαλύψεις, χωρίς να κουράζει όπως το RATM.
Φυσικά και οι Greenwebfans, με ιστορία κοντά 13 χρόνια, δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε για αστείο με το RATM.

Το ότι σε κάνω και προβληματίζεσαι είναι θέμα πάντως. Ψάξου...
Και κάτι ακόμα. Επειδή αραδιάζει ένα σωρό εφημερίδες (αυτές που μας βολεύουν και όταν μας βολεύει πάντα) ο Σάββας δε σημαίνει πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.
Πολλά δημοσιεύματα που έχει ανεβάσει ο Σάββας βασίζονται σε μαρτυρίες όχι και τόσο αξιόπιστων ανθρώπων, οπότε το «αδάσειστα» που λες δε στέκει και τόσο.

Κι εγώ δικαιολογώ τη στάση σας. Προσωπικά απολαμβάνω αυτό που γίνεται.
Σας προκαλώ γέλιο και μειδίαμα, εσείς μου προκαλείτε το ίδιο, οπότε...Συνεχίζουμε μία σχέση τρυφερή.

Εικόνα savvas gridlock

Γι'αυτό σου λένε τα παιδιά ''μας διασκεδάζεις''. Εδώ μας λες ''κουράζετε, το greenzone.gr ήταν καλύτερο'', επειδή παραθέτουμε καμιά 100στή αποκόμματα στις αναρτήσεις. Σε άλλο σχόλιο μας λες ότι δεν τεκμηριώσαμε το ότι το τμήμα ποδηλασίας του Ολυμπιακού είχε επιτυχίες, άρα θες κι άλλα αποκόμματα. Τι απ'τα 2 ισχύει;

Εικόνα Εν Αθήναις

Θέλω μόνο ένα απόκομμα ποδηλασίας και θα μείνω ικανοποιημένος.
Ένα. Μόνο.

Να το ξαναματαεπαναλάβω πάλι για ακόμα μία φορά: 1

Δεν μπορεί, ένα έστω πρόχειρο θα το έχεις. Για να σε δω.
Γιατί εάν δεν έχεις ούτε ένα, σημαίνει πως γράφεις προκαταβολικά κείμενα, με την ελπίδα πως είτε δε θα υπάρχουν άλλοι ερευνητές να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, είτε στην πορεία της έρευνας σου θα βρεις πράγματα που μέχρι στιγμής δεν έχεις βρει...

Λοιπόν;

Εικόνα savvas gridlock

Ποιος ''Εν Αθήναις'' με ρωτάει; Αυτός που ξέρει για το φιλικό του ΠΑΟ με τα Ες Ες και το'χει βρει πολύ πριν από εμάς

http://img59.imageshack.us/img59/1953/rjn4.png

ή αυτός που λέει ότι δεν υπήρξε κανένα τέτοιο φιλικό;

http://img9.imageshack.us/img9/4340/84kp.png

Και δεν σου βάζω καθόλου το τι έγινε με παλιότερα posts σου, που επέμενες να ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα 1946-47 και μετά την σχετική μας ανάρτηση, εξαφανίστηκες. Όταν φιλοτιμηθείς να μας παραθέσεις ΕΝΑ απόκομμα από το (όπως εσύ λες πλούσιο) αρχείο που διαθέτεις, θα νομιμοποιείσαι να ζητάς φορτικά να κάνουμε εμείς εδώ το ίδιο, την ώρα που έχουμε φορτώσει τόνους πρωτογενούς υλικού.

Εικόνα Εν Αθήναις

Πάλι ντρίμπλες Σάββα;

Είναι τόσο δύσκολο να αφιερώσεις 1 λεπτό από το χρόνο σου για ένα μόνο απόκομμα με επιτυχία ποδηλάτη του ΟΣΦΠ; Ζητώ κάτι τόσο δύσκολο πια;

Εγώ ένα απλό nickname είμαι, αναξιόπιστο και ανώνυμο.
Από σένα όμως έχει απαιτήσεις ο κόσμος σου. Εσύ είσαι ο ερευνητής. Εσύ εκτίθεσαι, όχι εγώ.
Εγώ δε γράφω σε site, εάν το έκανα όμως δε θα έγραφα «ο ΟΣΦΠ με τις τόσες επιτυχίες στο τάδε ή στο δείνα άθλημα», χωρίς να έχω την παραμικρή ένδειξη πως κάπου, κάπως, κάποτε όντως ο ΟΣΦΠ είχε έστω μισή επιτυχία εκεί.

Σάββα, πιάστηκες, παραδέξου το. Οι μπλόφες καλές είναι στην πόκα. Εδώ δεν πιάνουν.

Εικόνα savvas gridlock

Φιλαράκο, μην μας πρήζεις τα αρχίδια. Δεσμεύτηκα και αν δεν δεις θέμα μέσα στον επόμενο μήνα, μέχρι τέλη Γενάρη, έλα και πες ό,τι θες. Δεν έχω ανά πάσα ώρα και στιγμή διαθέσιμο το σύνολο του αρχείου που διαχειριζόμαστε ως site, ούτε οι αναρτήσεις γίνονται κατά παραγγελία. Υπάρχει ένας προγραμματισμός που έχει γίνει. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξέρω πράγματα που δεν έχω τώρα διαθέσιμα, αλλά έχουμε βρει και θα τα βάλουμε στο μάλλον, άρα τα έχω διαβάσει. To ίδιο ακριβώς που κάνεις τώρα, έκανες και με το πρωτάθλημα 1946-47 και ''άντε'' και ''πού είναι Σάββα'' και ''ακόμη περιμένω''. Μετά που κάναμε την ανάρτηση, εξαφανίστηκες. Κατά τα άλλα, εσύ δεν γράφεις σε site, όπως λες, αλλά υπερασπίζεσαι το greenzone εδώ μέσα. Το greenzone τεκμηρίωνε με παραπομπές σε πηγές όλα όσα έγραφε; Παρουσίαζε αποδείξεις για την κάθε γραμμή των κειμένων του; Μήπως έβαζε μία φωτογραφία και τα υπόλοιπα ήταν αφηγήσεις του εκάστοτε συντάκτη του; Επίσης, εσύ δεν γράφεις σε site, όπως λες, αλλά επικαλείσαι διαρκώς κάποιες πηγές που λες ότι έχεις, για να αμφισβητήσεις τις δικές μας πηγές. Άρα το ''εσύ είσαι ερευνητής, όχι εγώ'', είναι άλλη μία κωλοτούμπα σου. Παρουσίασε και καμία πηγή λοιπόν για να επιβεβαιώσεις όσα κατά καιρούς λες. Σε ανάρτηση με πηγές, αντί να σταθείς στις πηγές, προσπαθείς να δημιουργήσεις θέμα (που και πάλι μούφες λες) για μία γραμμή του κειμένου, η οποία δεν είναι το κυρίως περιεχόμενο της ανάρτησης (το οποίο είναι πως δικός σας αθλητής επανίδρυσε δικό μας τμήμα), και καλά ότι ''λέτε ψέματα, σας έπιασα, είστε αναξιόπιστοι''. Εδώ έφτασες σε σημείο να αμφισβητήσεις σε προηγούμενη ανάρτηση πως ο Κελόγλου δήλωνε γαύρος στο ποδόσφαιρο, τι να λέμε τώρα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Περί αντίληψης κολοκυθόπιτα.

Πρώτον, απ' ότι κατάλαβα -αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά- τα παιδιά ΔΕΝ απευθύνονται σε ουδέτερους αναγνώστες. Απευθύνονται σε γαύρους με γυαλιά, με παρωπίδες, κολλημένους και πριαπισμένους με τον Θρύλο. Αναδεικνύουν την ιστορία του Ολυμπιακού, γκρεμίζουν την προπαγάνδα των αλλόθρησκων, φανερώνουν τα ψέματά σας. Όχι ότι θα τους πειράξει αν τους διαβάσει και κάποιος ουδέτερος, αλλά νομίζω ότι άλλος είναι ο σκοπός τους. Προϋπόθεση για να μπεις να γράψεις στο greenzone είναι να είσαι κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου προφανώς και αυτή είναι και η διαφορά μας. Είμαστε οπαδοί, είμαστε ζουλού, είμαστε οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού. Δεν είμαστε παιδάκια του πιάνου και των γαλλικών, είμαστε εργατόπαιδα, είμαστε αγροτόπαιδα, είμαστε άνδρες. Αν δεν το ανέχεται αυτό το επίπεδο σου δε θα το παρεξηγήσω... Όσο για το ότι δεν κουράζει, η απάντηση είναι απλή. Πώς να κουράσει όταν για να καταπιαστεί με κάτι πρέπει να επιστρατεύει τη φαντασία του;;; Οι greenwebfans έχουν πλάκα, πολύ πλάκα. Συμφωνούμε.

Με προβληματίζεις είπα. Μετά όμως το συνέχισα. Γιατί, τεχνηέντως, αποκρύπτεις την υπόλοιπη παράγραφο; Κάτι μου θυμίζει αυτή η τακτική. Προπαγάνδα.

Μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων ήταν, κατά τη γνώμη σου και οι μαρτυρίες των ιδρυτών του Ποα που μιλούσαν για τις φανέλες, τους ταύρους κτλ.. Τα θυμάμαι καλά; Αν αμφισβητείς τους ίδιους σου τους "πατέρες" προς τι να μιλάμε περί αξιοπιστίας;

Χαίρομαι που σ' αρέσει. Φανερώνει πολλά πράγματα...

Εικόνα Εν Αθήναις

Γιατί τόση μανία με τον ανδρισμό; Δεν είπε κανένας ότι είστε γυναίκες.
Βέβαια, στον ανδροπρεπή κόσμο του Ολυμπιακού θα περίμενα να καταδικαστούν φωτογραφίες παικτών σας που φορούν αστυνομικά πηλίκια και διεγείρονται με τη βοήθεια αστυνομικών ροπάλων, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...

Εάν όπως λέτε είστε κολλημένοι, τότε κακώς προσπαθείτε να διδάξετε Ιστορία και ήθη. Άλλο το «φανατικός», άλλο το «κολλημένος». Ένας μη κολλημένος, μπορεί να δει και πέρα από τη μύτη του, ένα κολλημένος όχι.

Είστε και χούλιγκανς; Δηλαδή; Κυνηγάτε; Σπάτε; Tί σημαίνει «χούλιγκαν»;
Eργατόπαιδα και αγροτόπαιδα υπάρχουν και στη Θύρα 13, δεν είναι δικό σας προνόμιο.

Οι Greenwebfans σας μεγάλωσαν κατά κάποιον τρόπο. Είμαι βέβαιος πως έχετε περάσει ατελείωτες εργατώρες σερφάροντας στα διάφορα topics τους...

Εικόνα dono

Οι Greenwebfans σας μεγάλωσαν κατά κάποιον τρόπο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Να σαι καλά ρε βαζελάκο, αφού μας μεγαλώσατε κιόλας τι να πω μάλλον σας χρωστάμε και χάρη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, μιλάμε για προσωπικότητες κολοσσιαίου διαμετρήματος οι greenwebfans. Ειδικά ο τενεκές ο χασοδίκης, που'ναι αρχηγός τους, είναι κλασική περίπτωση ανθρώπου που λες ''η μανιβέλα γυρίζει ανάποδα''.

Εικόνα Εν Αθήναις

Όταν όμως εκείνος έγραφε στο διαδίκτυο, εσύ δεν είχες καν υπολογιστή.
Κι όταν τελικά αγόρασες, έβλεπες κάπου να γράφει «επόμενη σελίδα» και σάλιωνες το δάχτυλο...

Εικόνα savvas gridlock

Καίγεσαι να φας το μπαν, δεν θα σου κάνω τη χάρη. Ξέρεις τι δουλειά κάνω κι από πότε είχα υπολογιστή ρε κορόιδο; Ρε κοίτα κάτι ''γνώστες'' ρε. Θα μπορούσα να σου πω ότι με αυτήν τη μαλακία που έγραψες ειδικά για εμένα και την σχέση που έχω με τους υπολογιστές σε σύγκριση με έναν...δικηγόρο, γελάνε και τα τσιμέντα εδώ μέσα, αλλά εδώ θα μου πεις μόνο μαλακίες και ψέματα λες από τότε που εμφανίστηκες στο site. Κάνεις και τίποτε άλλο; Τράβα λοιπόν στην αυλή του χασοδίκη να μηρυκάζεις όσα σου λέει, για να ανοίγουν άλλοι, φίλοι του, σουβλατζίδικα στην Πανόρμου, να γίνονται μπράβοι του Πατέρα, σκουπιδιάρηδες στο Δήμο Αθηναίων, θυρωροί στο προπονητικό κέντρο στην Παιανία και να ανοίγουν τριόροφα και ιδιόκτητα κτίρια συνδέσμων με ΠΑΤΕΡ-ικές επιδοτήσεις κι άσε με εμένα να σαλιώνω το δάχτυλο για να γυρίσω σελίδα σε ένα forum...

Εικόνα Εν Αθήναις

Εσύ που θίχτηκες λοιπόν, γιατί προσπαθείς να θίξεις τους άλλους, όταν δεν τους γνωρίζεις προσωπικά; (βλ. «χασοδίκης-μανιβέλα» )
Τον έχεις γνωρίσει προσωπικά κι έχεις γνώμη;

Όσο για τα σουβλατζίδικα κι επειδή πηδάς από θέμα σε θέμα όταν »στριμώχνεσαι», πράγμα σύνηθες πλέον, θα περίμενα να καταδικάσεις και τα δικά σας αντίστοιχα περιστατικά, με οργανωμένους οπαδούς να γίνονται υπάλληλοι του εκάστοτε προέδρου σας και εκατομμυριούχοι παίζοντας «τυχερά» παιχνίδια (τι τυχεροί άνθρωποι ρε παιδί μου)...

Εικόνα savvas gridlock

Πώς ξέρεις αν εγώ τον γνωρίζω; Ναι, τον έχω γνωρίσει προσωπικά κι έχω γνώμη. Καλά το ''στριμώχνεσαι'' είναι ωραίο ανέκδοτο, καλή φάση. Αναφέρω κάτι για έναν τρίτο κι εσύ το γυρίζεις επί προσωπικού, προσβάλλοντας εμένα, αλλά εγώ ''στριμώχνομαι'' μετά, έτσι; Μιλάμε για οργανωμένους οπαδούς του βάζελου, σου αναφέρω σουβλατζίδικα και μου λες ότι πηδάω από το ένα θέμα στο άλλο; Σε κανέναν δικό μας οπαδό δεν άνοιξαν μαγαζί ο Κόκκαλης ή ο Μαρινάκης ή οι Αγγελόπουλοι. Είπαμε, εδώ θα είσαι η μασκότ. Σε χρειαζόμαστε για να γελάμε με αυτά που γράφεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εσύ μπορεί να εξέλαβες το θέμα σαν να έβλεπες τους YMCA, εγώ μπορώ να σου πω ότι κάνανε σάτιρα για τον τρόπο που σας τον σφύριξε ο Αμπντούνης και τα καραγκιοζιλίκια των οπαδών σας με τους μπάτσους. Ικανοποιημένος;

Αλλού κι' αλλού διακρίνεις την ειρωνεία. Στο "κολλημένοι", που εμφανώς εμπαίζει όσους χαρακτηρίζουν τους οργανωμένους Ολυμπιακούς πληρωμένους και κολλημένους, κόλλησες ε;

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και εργατόπαιδα στην μπύρα 13. Οι greenzone είναι αυτοί που δεν τους δέχονται επειδή δεν κατέχουν καλά την ελληνικήν. Άκουσε να δεις, όταν για να μπεις να γράψεις σε ένα σάιτ σαν απλός οπαδός χρειάζεσαι πτυχία, τότε εκφυλίζεται η αξία του σάιτ. Δείχνει ελιτισμό, καθωσπρεπεισμό και κόμπλεξ. Τώρα, από πού πηγάζει δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα... Ψαχτείτε.

Ναι ρε συ, αφού σου είπα. Έχουμε ρίξει πολύ γέλιο εκεί μέσα.

Εικόνα vagio

Ρε μεγαλε, στα σοβαρα τωρα:
Περνιεσαι για εξυπνος τωρα? Κοιταζω τα σχολια σου και απορω. Λες κατι, επιχειρεις να προσβαλεις τους αλλους λες κι εσεις οι βαζελοι διαθετετε ολοι σας ακαδημαικη μορφωση (το τηγανι με ι στο τελος και οχι με η by the way. Ειναι ουδετερο) και μολις τρως την ταπα σου, τα γυριζεις στο αμεσως επομενο σχολιο.
"Δεν ειπα αυτο, εννουσα εκεινο". Οταν πασχεις απο επιχειρηματολογια, μην προσπαθεις να το καλυψεις με εξυπνακισμους. Μη μιλας, απλως.

Εικόνα Εν Αθήναις

Δεν επιχειρώ να προσβάλλω κανέναν, εκτός εάν προσβληθώ. Τότε θα απαντήσω στο ίδιο ύφος. Αλλά από τη στιγμή που κάποιοι χρήστες αποπειράθηκαν να με διορθώσουν για ορισμένα συντακτικά μου λάθη, καλοπροαίρετα θεωρώ, το έκανα κι εγώ αντίστοιχα για κάποιους άλλους. Πού το κακό;

Εάν δε θέλεις να μιλάω, μπορείς να ζητήσεις από τους διαχειριστές να με διαγράψουν. Απλώς.

Εικόνα vagio

Ελα τωρα, μη μυξοκλαις.. Το υφος σου ειναι ειρωνικο απο τα πρωτα σου σχολια. Τι θα πει αν δε θελω να μιλας, δεν ειπα αυτο. Ειπα αν δεν εχεις επιχειρηματα μη μιλας. Δε χρειαζεται να πουλας πνευμα, δεν ειμαστε 25χρονα του facebook. Καθε αντιλογος δεκτος, αρκει να εισαι μαγκας και κυριος ακομα κι οταν μας τη λες.

Εικόνα Εν Αθήναις

Κατηγορείς κάποιον για ειρωνικό ύφος και η αμέσως προηγούμενη πρόταση σου είναι «Έλα τώρα, μη μυξοκλαις».

Σσσωραίος...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Επειδή δεν καταλαβαίνεις από τις προηγούμενες φορές, πού καιρός για γράμματα τις μάνες σας γαμούσαμε μέχρι τα χαράματα". Άιντε, μαλακισμένο.

Εικόνα Εν Αθήναις

Πιπέρι...

Εικόνα DRAZA

Θα συμφωνήσω με τον σύγγαυρο και θα επαυξήσω

Αντικειμενικά βλέποντάς το, μια λαρυγγοσκόπηση την θέλεις.