Χριστούγεννα με τα παιδιά στο Καραϊσκάκη! Χριστούγεννα και για τον Ερασιτέχνη!


Tags: -

Ο σημερινός αγώνας με τον Πας  (19.30) στο ναό είναι από πολλές απόψεις μια γιορτή για το ΘΡΥΛΟ και τον κόσμο του.

Λόγω τον γιορτινών ημερών η ΠΑΕ έχει εδώ και μέρες ανακοινώσει ότι  «στο πνεύμα της εποχής προσφέρει πολύ φθηνά εισιτήρια ώστε να μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα (την προσεχή Τετάρτη 18/12 και ώρα 19:30) όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι μας.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 5 ευρώ, ενώ το παιδικό εισιτήριο (παιδιά μέχρι 15 ετών) έχει συμβολική τιμή μόλις 1 €!
Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους που θα βρεθούν στην οικογενειακή κερκίδα, αφού ο Λεόνε θα ντυθεί... Άγιος Βασίλης και θα τους μοιράσει δώρα.
Εκτός από τα παιδιά της οικογενειακής κερκίδας, ο Λεόνε θα μοιράσει στο ημίχρονο του αγώνα ακόμα περισσότερα δώρα στους θεατές του αγώνα.
Οι τιμές για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ είναι 5 €, 10 €, 15 €, 50 € (VIP) & 1€ (παιδικά)!
Η γιορτή αρχίζει στις 18:00 στο Red Store, εκεί που οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να φωτογραφίζονται με τον Λεόνε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
 
Οδηγίες για την αγορά εισιτηρίων
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Δευτέρα 16 /12 με ώρες διάθεσης 12:00-18:00, την Τρίτη 10:00-18:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Δευτέρα 16/12 από τις 12:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ χρειάζεται κάρτα φιλάθλου.»

 

Άρα σήμερα παίρνουμε τα παιδιά μας και κατηφορίζουμε προς το Ναό μας, για να πάρουμε μια χριστουγεννιάτικη πρόγευση παρέα με τα αδέλφια μας σύγαυρους. Να γιορτάσουμε τη ΘΡΥΛΙΚΗ πρόκρισή μας στις 16 καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Να γιορτάσουμε την κατάρριψη ενός ακόμα δικού μας ρεκόρ σε νίκες. ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ με το χειροκρότημά μας , τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον πρόεδρό μας.
Όμως σύγαυροι έχουμε έναν ακόμα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ να είμαστε όλοι εκεί απόψε. Χτες είχαμε μια πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, που αφορά τον Ερασιτέχνη μας.

 

«Με επιστολή του προς το ΔΣ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, το οποίο συνεδρίασε την Δευτέρα, ο κ. Χρήστος Φλάμπουρας δημοσιοποίησε την επιθυμία του να έχει ενεργό συμμετοχή σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Ο κ. Φλάμπουρας, που είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, θα συνεισφέρει πλέον οικονομικά σε όλα τα τμήματα μας με στόχο την διατήρηση τους στην κορυφή αλλά και την εξυγίανση του συλλόγου.  Τα μέλη του ΔΣ με μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν την πρόταση του κ. Φλάμπουρα και θέλουν να τον ευχαριστήσουν δημόσια για την στήριξη του στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.»

 

Αυτό ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο για τον Ερασιτέχνη μας. Κακά τα ψέματα μέχρι χτες η μόνη στήριξη του Ερασιτέχνη ήταν η ΘΥΡΑ 7, τα περίπου 12.000 μέλη μας και καμιά 20.000 σύγαυροι που προμηθεύτηκαν την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Σύγαυροι, ο Ερασιτέχνης μας ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. Είναι ο μόνος υγιής σύλλογος της χώρας, και δειλά δειλά ξαναγινόμαστε αξιόμαχοι και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Σημαντική η βοήθεια του κ. Φλάμπουρα αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε σ’ αυτό.

Κατά τη γνώμη μου 20.000 γαύροι με ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ είναι ένας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, παρά το γεγονός ότι για τον σημερινό αγώνα δεν χρειάζεται να επιδείξουμε την κάρτα μας για να προμηθευτούμε εισιτήριο,  όσοι από εμάς μπορούν και δεν την έχουν προμηθευτεί ακόμα ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΩΡΟ στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Και τί θα γίνει με τα "παιδιά" που δεν έχουν Μία; Να φορέσουμε κοντό παντελονάκι να μας βάλουν κι εμάς μέσα;