ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ Νο. 43!


Tags: -

Το στοίχημα έχει δυσκολέψει δραματικά! Δεν ξέρω να σας πω τί ακριβώς φταίει. Άλλος λέει οτι όλα είναι στημένα. Άλλος  ισχυρίζεται πως φταίει η οικονομική δυσπραγία πολλών ομάδων. Κι άλλος διατείνεται πως ευθύνεται το στοίχημα που παίζεται στην Ασία. Δεν γνωρίζω ποιός είναι, ακριβώς, ο λόγος για όλα αυτά τα περίεργα που βλέπουμε. Μπορεί να είναι και το χάος των αλγορίθμων, αλλά ελπίζω, τουλάχιστον, να καταλαβαίνετε το γιατί προτείνω και παίζω σχεδόν πάντα την κόντρα. Τις προάλλες τα στοιχεία έδειχναν κόντρα στο Μονακό-Βαλενσιέν. Δεν το ακούμπησα καθαρά για λόγους κακής ψυχολογίας. Επιβεβαιώθηκε, όμως! Το ζήτημα είναι να μην πέσουμε σε σπάσιμο από την...ανάποδη. Για παράδειγμα, χθες δεν πρόλαβα να ανεβάσω τίποτα επειδή έτρεχα και δεν έφτανα. Έπαιξα τρία ματσάκια μετά τις 7. Βίλεμ-Εξέλσιορ Χ2, Ζούλτε Βάρεγκεμ-Οστάνδη Χ2 και Ρεάλ Β'- Κόρδοβα Χ2. ΄Ολα με βάση τους αλγορίθμους μου που έδειχναν την κόντρα. Χάθηκε το τελευταίο... Επομένως, είναι και θέμα "τύχης", για να μην μας προδώσουν οι αριθμοί και να πέσουμε σε αυτά που θα επιβεβαιωθούν.

Για πάμε και σε τρία γερά αποψινά, με την ...έκτακτη διευκρίνηση πως προβλέπω άσσο στο 284 (Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ) και διπλό στο 300 (Μπελενένσες-Εστορίλ) :

275: ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ, Χ2 (3,45-3,45)

Η Φόλενταμ είναι η χαρά της εντός έδρας γκέλας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η φιλοξενούμενη είναι και το "θεριό". Στατιστικά, έχω 50% πιθανότητα μόνο στο διπλό και επομένως, θα παίξω κόντρα.

283: ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ, Χ1 (3,65-4,75)

Όπως προείπα παίζω ανοιχτά την κόντρα χάρη σε δύο σημαντικά στοιχεία: οι αριθμοί μου δίνουν 100% πιθανότητα στο 1Χ και η παράδοση θέλει τη γηπεδούχο να νικά στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις, στην έδρα της. Πρώτο σημείο το "Χ".

297: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ, Χ ( 3,60)

Πέρυσι, ο ΠΑΟ ηττήθηκε με 0-1. Φέτος κατεβαίνει με απώλειες και μιας και η Ξάνθη δεν είναι Λειβαδιά και το σετ της απόδοσης μου δίνει 100% πιθανότητα στο "Χ", δεν θα αποστώ της προκλήσεως!

Είπα και ελάλησα και ας ευχηθούμε να μην πέσαμε σε ναρκοπέδιο...

Αδάμ Αδαμόπουλος