Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ, Ο ΠΟΪΛΑΣ ΚΑΙ ''ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ''



Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 1994. Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1994-95, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη. Εμβόλιμη η αγωνιστική, λόγω Χριστουγέννων, ημέρα Τετάρτη, αλλά και με τον Ολυμπιακό να βολοδέρνει στην 6η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που ήταν πρώτος και αήττητος. Παρ'όλα αυτά, ένα ντέρμπυ είναι πάντα ντέρμπυ και περίπου 20.000 οπαδοί και των δύο ομάδων βρέθηκαν στις εξέδρες του Σταδίου Καραίσκάκη να το παρακολουθήσουν.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 29-12-1994
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Το παιχνίδι έμεινε στην ιστορία για άλλους λόγους. Ο πάγκος του ΠΑΟ βρέθηκε αλειμμένος με βαζελίνη, από κάποια παλιόπαιδα προφανώς, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού να ψάχνουν πετσέτες για να τις απλώσουν και να καθίσουν. Μάλιστα κάποιες εφημερίδες κατέγραψαν συνάντηση στα αποδυτήρια του κυρίου Ρότσα, που ήταν προπονητής τότε στον ΠΑΟ, με τον τότε έφορα-γενικό αρχηγό-κουμανταδόρο του Ολυμπιακού κύριο Ποϊλα, όπου και έκανε παράπονα ο ''Μπουμπλής'' για τη βαζελίνη. Η απάντηση του Άρη του Ποϊλα ήταν στο πνεύμα των ημερών και πάντοτε με πρόθεση να καταλαγιάσουν τα οπαδικά πάθη. ''Αφού βαζέλια είστε, με τι θέλατε να σας αλείψουμε τον πάγκο;''. Στο γκολ του Αλεξανδρή η θύρα 7 πήρε φωτιά, με δεκάδες πράσινα πανό να καίγονται. Προφανώς τυχαία θα βρέθηκαν στα χέρια των γαύρων ή θα βρέθηκαν στα χέρια τους έπειτα από ενέργειες που εμείς δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε, όπως φερ'ειπείν το ντου μετά από καρτέρι στον Ηλεκτρικό με τους συρμούς που έφερναν τα βαζέλια στο Φάληρο, αλλά και στους γύρω δρόμους του γηπέδου. Σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του Σταδίου πως τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού θα σταματούσαν, λόγω απεργίας των οδηγών. Ένα μακρόσυρτο ''ωωω'' ακούστηκε από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟ και οι δρόμοι του Φαλήρου και του Μοσχάτου μετατράπηκαν σε ''πεδίο μάχης'' μετά τη λήξη του αγώνα, με τους γαύρους να φωνάζουν συνθήματα εντός κι εκτός γηπέδου όπως ''τιμή και δόξα στους οδηγούς που κλείσανε τα τρένα και θα'χουμε νεκρούς'', αλλά και να εύχονται στους ''φίλους'' τους βάζελους να κάνουν Πρωτοχρονιά στον Πειραιά, μία εμπειρία που μάλλον δεν είχαν ζήσει πολλοί εξ αυτών.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 29-12-1994
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ 30-12-1994
 

 

 

 

 

 

 

 
Άντε και καλή Πρωτοχρονιά. Στον Πειραιά.
 
Υ.Γ. 1 Τονίζουμε για μία ακόμη φορά. Εμείς δεν υιοθετούμε, απλώς καταγράφουμε.
 
Υ.Γ. 2 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Μποροβήλος από την Αρκαδία. Είναι ο γνωστός Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης, που σήμερα για κάποιους έγκριτους ΑΡΔ έχει γίνει ''Μπορο-ΘΡΥΛΟΣ''. Το 1994 έτρωγε πέσιμο από γαύρους στο Καραϊσκάκη και του φώναζε ο Ποϊλας ''έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη''. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν αυτά, λέμε τώρα, αφού σε ΑΡΔ απευθυνόμαστε κι αυτοί ''τα ξέρουν όλα''. Απ'την κοιλιά τους...

Σχόλια

Εικόνα Redskins

Καλησπέρα....πιτσιρικάς τότε στα σκαλοπάτια της 7 ζούσα το ντέρμπυ....
Απο το μάτς δεν θυμάμε πολλά, όμως η βουβαμάρα των απέναντι στο 2ο ημίχρονο μου έχει μείνει αξέχαστη....
και κατι ακομα...σε όλο το πρώτο ημίχρονο...μας είχαν πρήξει τα ούμπαλα.... ''οοο ελατό οοο ελατό...της...το κερατό'' (γνωστό σύνθημα)
Στο ημίχρονο...και μετά την ανακοίνωση απεργίας...διαμαρτυρίας... ενας ποιητής απο την 7 βροντοφωνάζει....
''Καλή χρονιααααα καλή χρονιαααα...εδω θα κάνετε πρωτοχρονιάαααααα....'' και να γινετε χαμος.... ακόμα γελάω όταν το θυμαμαι...

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε. Έτσι ακριβώς.

Εικόνα RedRevolution

Μπράβο ρε μάγκες για που μας θυμίζεται παλιές καλές αναμνήσεις αν και ημουν 7 ετών το θυμάμαι το ματσάκι τότε
σαν μικρός οπαδός του Ολυμπιακου

Εικόνα μαουνιέρης

Παίρνετε με αντιγραφή το Kløver Vazeline και πηγαίνετε στο Google εικόνες. Κάνετε επικόλληση. Θα τα χάσετε από αυτό που θα δείτε!

Οι ανυπόμονοι δοκιμάστε εδώ: http://www.matas.dk/kloever-vaseline-40-g

Kløver Vazeline σημαίνει Βαζελίνη Τριφύλλι. Δανέζικο προϊόν.

Εικόνα clark gheibol

Πρέπει να ιδρύθηκε η εταιρεία μετά τα ματς με τη Γκοπεγχάγη

Εικόνα savvas gridlock

Όχι ρε φίλε. Τι βρήκες τώρα ρε. Χαχαχαχα. Αυτό θα το αξιοποιήσουμε Γιώργαρε, να'σαι καλά...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Σάββα, το είχα εντοπίσει στο διαδίκτυο από το 2006 (ή μήπως το 2007; - δεν μπορώ να θυμηθώ καλά). Ανεσύρθη από τα σκοτάδια του υποσυνείδητου λόγω της ανάρτησής σου.
Χαίρε!

Εικόνα Εν Αθήναις

Ναι, εντάξει, κάποιοι γάβροι φώναζαν στον Μποροβήλο το 1994, όχι το 2004.

Δηλαδή στην πορεία ο Μποροβήλος εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους αντι-ολυμπιακούς και τσάτσος του Βαρδινογιάννη;

Συμβουλή:
Εάν θέλετε να γελάσετε με την καρδιά σας, επισκεφθείτε το RATM. Μόνο που αυτό θα έχει επιπτώσεις στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Εικόνα Αλέξανδρος

Πόσο γουστάρω να βλέπω σχόλια σου ρε φίλε... Σε καίει το RATM... Και το ωραίο είναι ότι δεν έχεις τι να πεις... Καλή χρονιά να έχεις!

Εικόνα clark gheibol

κι άμα είστε βάζελοι και στο τριχωτό της κωλοτρυπίδας σας

Εικόνα Hank

αααααχαχαχαχαχα

Εικόνα savvas gridlock

Όταν δεν έχεις να πεις κάτι, δεν είναι ανάγκη να μιλάς. Εκτός αν μας βγάλεις ''του γαύρου'' τα ''ΝΕΑ'' και τον ''Αδέσμευτο Τύπο'', πολιτικές εφημερίδες. Απ'την κοιλιά τους θα βγάλανε το πέσιμο των γαύρων στον Μποροβήλο φαίνεται.

Εικόνα nikos michalopoylos

Σχεδον ποτε δεν εχει να πει κατι ρε Σαββα! Τις περισοτερες φορες λεει μαλακιες! Πιστευω πως και στο γηπεδο λιγες φορες εχει παει στη ζωη του( κι αυτες ξερεις καβατζωτα, με καμια γκομενα,ντυμενος κυριλε και τετοια λαγουδιστικα).Οσο για το αντικειμενο ειναι σιγουρα μυρωδιας απ τους λιγους!

Εικόνα Εν Αθήναις

Εσύ, σίγουρα δεν έχεις πάει με μεναγκό στο γήπεδο, ίσως και αλλού...

Εικόνα nikos michalopoylos

ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ! Εκτος απο λογιος εισαι και γαμικος τωρα? Γκουσγκουνη μου εσυ!

Εικόνα Εν Αθήναις

Συ είπας...

Εικόνα nikos michalopoylos

Oσα ειπα κι οσα ειπες παρτο π@@τσο μου για πιπες! (μην το παρεις προσωπικα ο λογος το λεει)

Εικόνα Εν Αθήναις

Να μου δώσεις μόνο κι ένα τσιμπιδάκι για να τον πιάσω. Ευχαριστώ.

Εικόνα Εν Αθήναις

Δεν είπα ότι έγραψαν ψέματα οι εφημερίδες. Πώς όμως μία επίθεση οπαδών του ΟΣΦΠ στον Μποροβήλο αποδεικνύει πως ο Μποροβήλος ήταν τσάτσος του Βαρδινογιάννη;
Απάντησε μου εσύ εάν μπορείς στο εάν ο Μποροβήλος αποδείχτηκε στην πορεία όντως άνθρωπος των Βαρδ. και αντι-ολυμπιακός.
Τα γεγονότα δικαώσαν τους οπαδούς του ΟΣΦΠ, ή όχι;

Σε λίγο δηλαδή θα μας πείτε πως και ο Θωμάς Μητρόπουλος δούλευε για τον Βαρδινογιάννη. Ήμαρτον.

Εικόνα savvas gridlock

Ο κάθε Μποροβήλος τότε βάραγε προσοχές στο Θαλή από το Ρέθυμνο. O Θωμάς Μητρόπουλος δεν δούλευε για το Βαρδινογιάννη, ο Βίκτωρας όμως...

Εικόνα Εν Αθήναις

Αποτέλεσμα όλων αυτών;

Προσοχές βάραγαν, για τον Κόκκαλη όμως δούλευαν...

Ο Βίκτωρας εγκαθίδρυσε παράγκα μόνο μέσα στα μπούτια της Τάριας.

Εικόνα savvas gridlock

Το 1994 ο Μποροβήλος δούλευε για τον Κόκκαλη; Ο Βίκτωρας μπορεί να ίδρυσε παράγκα και στα μπούτια του Αλέξη του Κούγια, δεν ξέρω, έτσι ακούω. Παλαίμαχος του ΠΑΟ ήταν πάντως και κώλος και βρακί με τον ''καπετάνιο'' για χρόνια.

Εικόνα ΔΙΑΣ

κοιτα πρασινη λουλου.... η περιπτωση σου μας προβληματισε πολυ. περιπου 22 δευτερολεπτα. Σε ειχαμε προειδοποιησει να εισαι σωστος και να σεβεσαι αυτους που σε θωπευουν σχεδον 9 δεκαετιες και σε φιλοξενουν στο ψηφιακο τους σπιτι. Τελικα πηραμε μια αυστηρη αποφαση για τη παρτη σου. Σε ανακηρησουμε rabbit of the year. Εχεις κερδίσει επάξια τον τίτλο της "κουνέλας των RATM". Μπορεις να γραφεις οτι γουσταρεις εδω μεσα . Είσαι είδος προς εξαφανίση και οι μεγαλόκαρδοι (και όχι μονο.... ) RATM , μεσω της μη κυβερνητικης τους οργάνωσης RATM SAVE GREENWEBRABBITS σε υιοθετούν, ωστε να συνεχισεις να σκορπας άφθονο γέλιο στους γαυρους που μας επιλεγουν. Μας έφερες γούρι, είσαι το μοναδικο θαραλλεο αλλα άμυαλο λαγουδι. Εισαι η μασκωτ μας πλεον. Η Γενική Συνέλευση των RATM αφου συνεδριασε εξουσιοδότησε τον Gavronta να σου απονύμει τον τιτλο σου και να καρφιτσώσει στο απαλό σου ΡΟΖ τρίχωμα το μετάλιο της ΧΡΥΣΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ. Ευγε! αντε και Jessica Rabbit το 2014...

Εικόνα Εν Αθήναις

Μαουνιέρης alert.

Δάσκαλε, μόνο εμένα θα διορθώνετε;

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που μου κάνετε. Είμαι ο μοναδικός Παναθηναϊκός που ασχολείται με εσάς, βασικά σε κανέναν που μίλησα για το RATM δε γνώριζε ότι υπάρχει τέτοιο site.
Aπ ότι είδα δε σας έχουν πάρει χαμπάρι ούτε στους Greenwebfans (παρόλο που εκεί δεν τους ξεφεύγει τίποτε), ούτε σε κάποιο άλλο «πράσινο» site. Μόνο εγώ απέμεινα να σας στηρίζω, μόνο εγώ ξέρω την ύπαρξη σας, άρα δικαιούμαι κι εγώ έναν τίτλο. Να είστε καλά.

Φίλε μου Δία, ο λαγός, όπως γνωρίζεις, έχει και δύο κοφτερά δοντάκια στο στοματάκι του. Εάν λοιπόν απορείς, από πού προέρχονται αυτά τα δύο σημαδάκια χαμηλά στην πλάτη σου, ίσως σε βοήθησα να ανακαλύψεις από πού προέρχονται. Του λαγού του αρέσει να δαγκώνει γενικά...

Με τιμάει πάντως που κάνατε και Γενική Συνέλευση των RATM (5-6 άτομα δηλαδή, πάντως περισσότερα από τους αναγνώστες τους οποίους ψάχνετε με τα κυάλια).

Το ροζ τρίχωμα που μου δώσατε ταιριάζει και με τον αγαπημένο μας σύλλογο, ο οποίος έχει τιμήσει κατά καιρούς το ωραίο αυτό χρώμα: http://www.greenzone.gr/2012/09/pws-tou-pan-kale-ta-roz.html#ixzz25nj4JtAM

Συγκινήθηκα, γαμώτη...

Στην επόμενη Γ.Σ. των RATS, εεεεε, συγγνώμη, των RATM (γλώσσα λανθάνουσα) θέλω να μου απονεμηθεί το χρυσό ρολόι του Παλοτάυ. Νομίζω ότι το αξίζω. Τόσα clicks δε σας έχει κάνει ούτε ο πιο φανατικός γάβρος.

Εικόνα Bad7

Παραδεχεσε το λαγος παντως.....

Εικόνα μαουνιέρης

Αξιότιμε λόγιε, μιας και με καλέσατε, να με!
Γράφετε: "Καταρχήν". Προφανώς θέλετε να πείτε "Κατ' αρχάς" ή, έστω, "Καταρχάς". Ξέρετε, δεν είναι το ίδιο.
Γράφετε: "Aπ ότι είδα". Λείπει η απόστροφος από το "απ" και η υποδιαστολή από το "ότι". Το σωστό, λοιπόν, είναι: "Απ' ό,τι είδα".
To "γάβρος" ας το γράφετε με βήτα, άμα θέλετε, ή με v ή και με w ακόμα! ΓΑΥΡΟΣ νά 'ναι, φίλτατε, κι ας είναι όπως νά 'ναι! Στα λεξικά, αν εντρυφήσετε, θα βρείτε τί σημαίνει "γαύρος".
Να είστε καλά, να περνάτε καλά.

Εικόνα Εν Αθήναις

Να είστε καλά κι εσείς ΔΑΣΚΑΛΕ!

Το «γάβρος» το γράφω επίτηδες με βήτα για να μη συνδέεται με το gayρος που κακώς χρησιμοποιούν αυτοί που 55 χρόνια τώρα, κοντά 56, δέχονται γκολ από εσάς.

Εικόνα μαουνιέρης

Αααααααααααααα, ώστε έτσι! Τί μαθαίνει κανείς!...
Γαύρος, πάντως, νά 'ναι, φίλτατε, κι ας είναι και gayros. Αφήνω που έτσι θά 'ναι πιο χαρούμενη η όλη συνομιλία. Και μετά θα τρέχετε και, ανεβαίνοντας βουνά, θα ξεπεράσετε στην πιλάλα και τον περιώνυμο σπρίντερ Tyson Gay.
Να έχετε ένα γαλήνιο κυριακάτικο απομεσήμερο.

Εικόνα ΔΙΑΣ

φυσικά του αρέσει να δαγκώνει του λαγού ... "ΚΑΡΟΤΑ" ρε! είναι η φύση τι να κάνουμε?
Εντάξει οτι πεις. δεν μας ξέρουν ούτε οι GREENWEBRABBITS ούτε άλλες πράσινες κουνέλες. "Τυχαία" μας βρήκες. κανα σωστό link θα βάλεις? μη πέφτεις με τα μούτρα στα "καρότα"....
Θα σε ντύναμε με γούνες (ξέρεις εσυ...) αλλά σε προτιμούμε ροζουλί....

Εικόνα savvas gridlock

Πρώτον, το link του greenzone που έβαλες δεν ανοίγει, όπως και τίποτε από αυτό το site δεν υπάρχει πλέον online. Δεύτερον, κόκκινα άλλος φορούσε και τα άλλαξε, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ στο 8-2 επί του Ολυμπιακού το 1930 Μιχάλη Βασιλείου και τα ''Παναθηναϊκά Νέα''.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131022/kokkina-kai-poa-part-2

Για το πόσοι μας διαβάζουν, τα λες ωραία πάντως. Πάντοτε μέσα στα πράγματα, γράφοντας αλήθειες και ποτέ δεν μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις. Συγχαρητήρια.

Εικόνα Εν Αθήναις

Τα έχουμε πει για τα κόκκινα ένα εκατομμύριο φορές. Μου αρέσει παρεμπιπτόντως που ειρωνεύεστε το «Ζοζεφίνα» του Βασιλείου, όταν είχατε παίκτη που είχε παρατσούκλι «Βαρβάρα»...

Ο Κοβάσεβιτς πάντως, δεν είχε γυναικείο παρατσούκλι, αλλά του άρεσε το ζούληγμα...

Το πόσοι σας διαβάζουν είναι ένα θέμα. Αυτοί που γράφουν τα κείμενα τα σχολιάζουν κιόλας. Συνήθως είναι 4-5 αυτοί που γράφουν σχόλια, εκτός εάν σχολιάσω κι εγώ, που τότε γίνονται καμιά δεκαριά. Ένδεκα, εάν βρει λάθη μου ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ, (ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ), μαουνιέρης.

Το Greenzone έκλεισε, έχεις δίκιο. Θα το θυμόμαστε πάντα ως το αγαπημένο σας site, μαζί με αυτό των GWF.
Φυσικά πρώτα εμφανίστηκαν αυτά και μετά εσείς. Κι εκεί δεύτεροι;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όταν είσαι αδαής σε κάτι μην το "παίζεις" ειδήμονας. Οι διαχειριστές ενός blog έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν την επισκεψιμότητα και άλλες πολλές λεπτομέρειες τις οποίες θεωρώ περιττό να στις παραθέσω. Δέκα μέρες να χτυπιέσαι κάτω για να τους πείσεις πόσο ασήμαντοι είναι δε θα καταφέρεις τίποτα. Σε πληροφορώ ότι είναι το αγαπημένο site πάρα πολλών Ολυμπιακών και μη. Ο συνοπαδός σου και γνωστός ΑΡΔίτης Γιάννης Σκόκας τους διαβάζει τακτικά. Οπότε δεν είσαι ο μόνος βάζελος. Για πες μας, όμως, πώς ανακάλυψες το site;

Ποιος είναι αυτός ο καραφλός με το νούμερο το δέκα,
πού βρήκε τη γυναίκα του καβάλα με τον Πρέκα.

Ο Σιδέρης κατεβαίνει με την πούτσα σηκωμένη
κι' ο Δομάζος περιμένει με τη σούφρα ανοιγμένη...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Μου λειψε ο φιλος μας...Να τον ενημερωσω οτι η λαχανοφυλλαδα τις προαλλες ειχε δημοσιευσει καποιες απειλιτσες κατα του σαιτ δειγμα οτι οχι μονο τους διαβαζουν αλλα τους ποναει και στην κωλοτρυπιδα κιολας....Συμφωνω με τον Σαββα Θωμα...Τα λεγομενα σου ειναι χτυπηματα κατω απ τη ζωνη...Δε περιμενα ποτε απο εναν παλαιστη σα και σενα να υιοθετει τετοιες νοοτροπιες....Κριμας.....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χάθηκε ο... "φίλος" μας, Βασίλη. Εμπέδωσε πλέον ότι το σάιτ έχει πολυκοσμία και την έκανε με ελαφρά... Πού θα πάει, θα ξεπεταχτεί σαν την τσαπού καμιά μέρα.

Υ.Γ. Ξέρεις ποιος μου το είπε το δίστιχο για τον Δομάζο, έτσι; Ο... Θυμιάρας. Ανάμεσα από το 6ο καφέ και από το τσίπουρο, κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι του (απλό), με κλειστά μάτια. Και μετά ξαναβυθίστηκε στις σκέψεις του... Μου είπε και ένα άλλο, κάποια άλλη φορά. Αν θυμάμαι, καλά:

Ανοίξανε οι ουρανοί και βγήκαν δυο αστέρια,
βγήκε κι ο Ολυμπιακός με κύπελλο στα χέρια.

Εικόνα savvas gridlock

To τελευταίο ήταν χτύπημα κάτω απ'τη ζώνη. Ο Μίμης πισωκίνητος; Μπα. Άντε ένα γλωσσόφιλο με τον Αντωνιάδη, στα πεταχτά. Κάνα κωλοτρίψιμο βαριά βαριά στα αποδυτήρια. Όχι και σούφρας.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πατόσουφρες τους λέμε στο χωριό μου.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

''Και εκεί δεύτεροι?'' αναρωτιέσαι.....δεν εξηγείς βέβαια και που αλλού εννοείς.

Και τώρα που είπες για ''ζουλήγματα'' τι θυμήθηκα......
Ο Δημητράκης ο Σαραβάκος μεγάλωσε με αυτά , έτσι δεν είναι? Αν δεν θυμάσαι η δεν ξέρεις να απευθυνθείς σε βάζελο υιό μεγάλου τραγουδιστή να σου πει. Κάτι θα θυμάται δεν μπορεί....

Εικόνα savvas gridlock

Κι εγώ ανέκαθεν απορούσα, κόουτς, γιατί όποτε έμπαινε στα γήπεδα όλης της Ελλάδος, όχι μόνο στο Καραϊσκάκη, οι αντίπαλοι του ΠΑΟ οπαδοί φώναζαν στη Δημητρούλα ρυθμικά ''Άγγελος, Άγγελος''. Τι να εννοούσανε;

Εικόνα clark gheibol

Έχεις βλέπω γερά κριτήρια για να βρίσκεις την επισκεψιμότητα ενός ιστότοπου. Βλέπεις τα σχόλια από κάτω και πολλαπλασιάζεις επί δύο; Και στο κανάλι μας στο γιουτού; Μπήκες; Είδες; Γιατί σχόλια δεν έχουμε εκεί τα έχουμε απενεργοποιήσει. Είναι προφανές ότι είσαι ακόμα πίσω από τη ντεχνολογία, δεν είναι κακό να είσαι κι εσύ μια φορά από πίσω. Παίρνεις το γδικιωμό σου για το τρενάκι του έρωτα που πάντα σε βάνανε ατμομηχανή.
Σημασία δεν έχει από ποια θέση ξεκινάς, αλλά σε ποια θέση τερματίζεις.
Δυστυχώς οι γκρινγουέμπφανς δεν τα κατάφεραν, ψόφησαν στη μπορεία. Έμεινε ένα μπλογκ που κάτι γερόντια μιλάνε για το γκαιρό. Τι να κάνουμε; Τα ντοκουμέντα έρχονται, οι πράσινοι οπαδοί αποσύρονται.

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Ντάρκο σάς είχε χώσει το τρίτο. Τα άλλα τρία εκείνης της αξέχαστης γεναριάτικης τεσσάρας σάς τα είχαν χώσει ο Λούα Λούα, ο Τοροσίδης και ο Νούνιες.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

τον ζουληξε δηλαδη τον σαριεγκι? μαλλον πρεπει να ζουληξε ολο το βαζελο εκεινο το βραδυ...

Εικόνα savvas gridlock

Πριν το 4-0 του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, τον Ιανουάριο του 2008, η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών.

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/01/16/94436_h.jpg

Μετά το ματς.

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/01/17/94436_h.jpg

ΜΝΙΕΧΧΧ.

Εικόνα Εν Αθήναις

Μνιεχχχ = Κώστας Πρέκας

Αυτοί είστε...

Εικόνα savvas gridlock

Μέγας γαύρος και παλαίμαχος αθλητής του Θρύλου ο Κωστάρας. Τώρα λάσκαρε λίγο η βίδα, αλλά έχει την ιστορία του.

Εικόνα xristoforas

τα ροζολαχανι πουστοπανα δεν εχουν αρχιδια ουτε να φορανε κοκκινα ουτε να 'ρθουν στον Πειραια
ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ
ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ (ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ 76 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...)
σημειωση : σε εναν τελικο Κυπελλου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φορουσε ΟΛΟΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ!!!!

Εικόνα Εν Αθήναις

Εντάξει Λωλοστεφανή. Ύπνο τώρα, αύριο έχει μικυμάου η τελεόραση.

Εικόνα xristoforas

βαζελακι σημερα η τηλεοραση εχει καοδ-ολυμπιακος
καοδ φερνει σε κεδ...κεδ και εσακε τα ελεγχεται εσεις ως σωματειο της πουστιας που ειστε
5 ηττες στην ευρωπη ειχατε..και βρηκατε παλι χαρα με τον πουτανατζη ξεφτιλισμενοι

Εικόνα savvas gridlock

Προτείνει να καταχωριστεί στα πρακτικά, με εξουσιοδότηση από τη Γενική Συνέλευση της κομούνας και να τοιχοκολληθεί στην κεντρική σελίδα.