ΟΙ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΙΑ ΟΥΛΟΥΣ !!!!


Tags: -

Μαγκίτες μου χαιρετώ σας !!!!
Εφχόμαστε εγώ και ούλα τα παιδγιά εφτούνου εδανά του ιστότοπα έτη πολλά ,καλή χρονιά, με κάβλα, χρήμα, υγεία, πλούτο υλικό και πσεχικό νάστε καλά ,να ζείτε εφτυχιζμένοι μετά των οικογενειών σας και να με σας παίρνει από κάτου ΠΟΤΕΣ !!!
Νάστε σιγουρικοί ότι εμείς απεδανά θα κάμωμε το παν για να κσεβρακώνωμε(που λαλεί και ο ΜΙΚΕ Α)το κάθε λαμόγιο που επιβουλέβεται το Θρύλατσό μας κι ό,τι και να κάμωνε οι κσεφτύλες θα μας έβρουνε απέναντί τους !
Επίσης θάθελα να φχαριστέπσω ούλα τα παιδγιά που μας δγιαβάζωνε καθεμερνά και μας σχολιάζωνε θετικώς και ούλους τους υπόλοιπες αντιγάβροντες τους έχωμεν χεζμένους !
Θάθελα επίσης να φχαριστέπσω...
Τα ελληνικά στρατά, τα πολεμικά μας ναφτεκά και τη μπολεμικιά μας αρεοπορία που μας προστατέβωνε καθημερνά από τη μπούτσα των Τούρκωνε την οποία ως γνωστόνε τηνε γυαλίζουνε και τηνε λουστράρωνε εδανά και έτη για να μας πηδήκσωνε, κατά την ομολογία Λιακόπουλα !
Τις εφχαριστίες μας επίσης στα σώματα ασφαλείας, στο Παρακαταθεκώνε και Δανείωνε, στο Δημητράκη το Γιαννακόπουλα γιατί χωρίς εφτούνονε θα παγαίναμε κσεκάβλωτοι στα κωλομάγουλα, στο Δγυονύση Παπαγιανόπουλα, το Λάμπρο το Γκωσταντάρα,το Γκαπετάνιο το Βαρδινοτρίχη που κεβερνά επακσίως τόσα και τόσα έτη δάφτονε το ντόπο, καθώς και στον ανεπσιό του το Τζιγγερόπουλα, για τις όμορφες στεγμές που μας χάρεπσαν ούλα δάφτα τα έτη, να φχαριστέπσωμε επίσης το ίδρυμα αποκαταστάσεως απόρωνε κορασίδωνε και τους Νάνους Γιαννακόπουλες, που ενώ μας λείπσανε τόσο σενεχέβουνε νάναι κοντοί και να παραμερίζουνε τα μερμήγκια για να ιδούνε παρέλασις...
Επίσης ένα μεγάλο ''φχαριστάω'' στους Πατέρα και Βγενόπουλα που καθαρέπσανε τη μπουγάδα με τον απσηλό Σισέ,για να πάρουνε επιτέλους ένα πρωταθλεματάκεον και δάφτοι και που ο ένας έρικσε ένα ολάκερο κράτος όκσω και φαλήρεπσε τις τράπεζές του !

Θάθελα επίσης να εκφράσω τα θερμά μου εφχαριστήργια στο Ντάκη, τον Αλέκο και τον Άκη και σε ούλα τα παιδγιά της Πόρτας 7 που εκσακολουθάνε και πσάχνονται γενικώς !
Να εκφράσωμεν επίσης τη σεμπόνοια μας στο ίδρυμα αποκαταστάσεως αναπήρωνε, στο σεζμό της Πάρνεθας και στα κατσίκια τους ζελέδες που όπως τρεχαλάνε στα βουνά παίζωνε και μπάσκετο(έτσα νομίζωνε...), επίσης ένα μεγάλο ''φχαριστάω'' στο Μέγα Κόκκαλο που ανάθρεπσε και μεγάλωσε δέκα γενιές Γάβρωνε με εκειό το αλεζμόνετο Χοχοχο...Κι επίσης να φχαριστέπσουμε για το 2013 πόφυε τους μεγάλους φίλους και κολλητούς του ιστότοπα εφτούνου...
Τη Νένα τη γκαβλιάρα και τη Γιώτα τη Γκουτσομπόλα, το Σάκη το χονδρό Μάβρο Πητ, το Ρούλη το Γκζεκάβλωτο, το Μπίλη(πολύχρονος ρε....)το Σιχαμένο, την Λεφτερούλα τη γκομμώτρια, που πιτσιλάει στο σεκς και στέλνει το σπέρμα της δγυο μέτρα μακρεά και σε κάμει κώλος, τη Ντούλα την αρπάχτρα, το Μπάμπη το ριφιφί, το Γκωστή το Μπουκαδώρο, το Λούλη το Φεγγίτη, τη Γκατίνα τη Χαμελοκώλα, τη Λίνα τη Κονιόρδα πούναι πγιο άσχεμη κι απ' το χρέος και το Ρένο το Λέρα...
Επίσης μες στο '13 μας παραστάθεκαν εγκάρδγια και θέλω να ντους φχαριστέπσω για δάφτο, το Τζίμη το Κεμπάπη, τη Μπόπη τη Γκαβή που μου φωνάζει κάθε πρωί ''γεια σου Μήτσε χλεμπονιάρη σκατόγαβρε'', το μπεριφτερά της γετονιάς μου πούναι από τα Κάτω Σέκλανα Κορενθίας, τη θγεια μου τη Μπεμπέκα που με στερίζει απηνώς και επακσίως, το Ντορή το Σούργελα, τη Γκατίνα τη βυζού με τα μεγάλα κωλομάγουλα, το Γιώργη τον Αχαίρεφτα και το Μπέτρο το Τρισάθλεο...
Επίσης θα πρέπει να φχαριστέπσουμε κι ούλα τα παιδγιά δαφτουνού του ιστότοπα...
Το Μήτσο το Γκοουτσάμπα που καλυκώνει το τζιτζίκι, το Δία που του γαργαλιέται ο προστάτης μόλις δει κανα πιπίνι αζούμπηχτο και τροφαντό, το Γούντη που καβλώνει να δγιαγράφει από το σάιτ ζελέδες που λαλούνε μαλακίες, τον Αλέκουρα το Γατούλη που δε μπνίγει το κουνέλι αλλά το λαγό, το Νταρζανιάρη από τη Γκρήτη ούλο τρώει κι έχει γενεί σα χλαπάτσας, το Νιόνιο τον αλαφροίσκιωτα εκ Μαρσεγέζας, το Ντραζονίκο το Κούκου, τον Αδάμη το Μπαιδεραστή, το Ντόνο τον ρουφγκάρντεν , τον Αστερίκς που τσακίζει το πόμολο πισωτραβγιώντας, το Σάββα το Γκριλόκη το Ζοχάδα που ανεβάνει εφτά αρθράκια στο λεφτό, το Ντίνο το Σουγιά, το Γκεργιάκο το Φωταγωγό,το Γκώτσο το Μπετρόχελο, και το Σέηβγουίλη το Γκλασομπανιέρα !

Μέσα από καρδγιάς επίσης να φχαριστέπσω τη Μπεροζβεστικιά υπερεσία που με βοηθάει να ζβήνω τη γκάπσα και τη γκάβλα των απανταχού ανά τη μπλάσις κορασίδωνε κι άμα μου κάτσει κι η Σταβρούλα η βεζού θα ντους ανάπσω μνια λαμπάδα ίσαμε το μπόι της, επίσης λεζμόνεπσα να φχαριστέπσω για τη λετουργία δάφτουνου του σάι το Βαγγέλα με το περίεργο μούσι, το Βαγγέλα το Μαρενάκη ,κοινώς Αφρατάκη, που τρώει πολύ και μαζί και αντεπάλους, το Τζώχο το Σουβλάκια, το Τζώννη το Γκαλησπέρη, το Γκαραγκάνα τον Αντιμιτσελικό, το θείο Νικόλα το Γκατσαρό,καθώς και το Νίκο το Σωτηρακόπουλα που κσέρει πγοιος παίχτουρας στο παγκόζμεο του '68 γαμούσε τη γεναίκα του τερματζή της ομάδας του πριν βγει να παίκσει στο ντελικό !
Μεγάλα και πολλά φχαριστάω στο κυρ Μίτσελο πάρπακσε με το πούρθε ενα καράβι τόπγια από τη Λεβάντε αλλά μας έγραπσε στα μπαλλάκια του κι εμάς κι ούλους τους ΑΡΔάκους και σενέχεπσε το έργο του και τώρα τους πάει γαμνιώντας ούλους, το Ζαρντίμη εκ Πορτοφραντσέζας που μας πήρε το πρωταθλεματάκεον από το Νιόβρη, όπως φχαρισταμε και τον Ερνέστουλα ,εκ Βιλβάου ορμώμενον, που μας έκαμε άθρωπες αλλά να μεν δει χαίρι και προκοπή το λαμόγιο πόφυε και μας παράτεπσε !

Και τέλος άφηκα το φίλο μας τον Εν Αθήναις , το ζελέ, γνωστό και ως ''το κουνέλι των Ρεντζεγκενστδεμασίνων '' που μας δγιασκεδάζει καθεμερνά με τις παπαργιές του και είναι γνωστός πισωγλέντης εν Αθήναις...

Κι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΦΧΑΡΙΣΤΑΩ σε ούλους εσάς που μας στηράτε απηνώς και αδγιακρίτως καθεμερνά με τη μπροτίμεπσίς σας !

ΣΑΣ ΕΦΧΟΜΕΘΑ ΟΥΛΟΙ ΑΠΕΔΑΝΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΡΕΝΤΣΕΓΚΕΝΣΤΔΕΜΑΣΙΝΟΙ 
Στα σερνικά καλά μουνιά στα πέη σας και στα θελυκά νάβρουνε χαρά στα σκέλια τους μες στο '14 !
Και στη γκεβέρνεπσις δαφτουνού του τόπου καλά κσεμπερδέματα !
Όσο για μένα ;Άμα αργέπσω φάτε !Το κλειδί τόχω βάνει κάτου από τη γλάστρα...στης κερά Σοφίας το καμαράκι πούναι δίπλα στου Λάκη του Βεσπάλα !

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

Σχόλια

Εικόνα SAVE WILLY

Χρονια πολλα και καλη χρονια γεματη με ερυθρολευκο ερωτικο παθος για τις απανταχου πρασινοκιτρινομαυρες ερωτιαρες.

Εικόνα Mhtsaras

Καλή χρονιά με υγειά και κάβλα φίλε !Σέφαε η Σκωτία και σένανε ρε συ...Τη γκοπανέπσατε κουφάλες ούλοι από το Ελλάντα και περνάτε μνια χαρά !Νάσαι καλά φιλαράκι μου....

Εικόνα savvas gridlock

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Πού χάθηκες εσύ ρε;

Εικόνα SAVE WILLY

Καλη χρονια Σαββα.
Παντα παρακολουθουσα με τεραστιο ενδιαφερων το ξεσκεπασμα των αχρειων.
Προσπαθουν με ψεματα να παρουσιασουν οτι αυτοι ειναι οι αδικημενοι και δυστυχως πολλα πιτσιρικια τους πιστευουν.
Μη τους αφηνετε σε χλωρο κλαρι.
Συνεχιστε στον ιδιο ρυθμο.

Εικόνα nikos michalopoylos

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Εικόνα Mhtsaras

Εφτυχές το νέον έτος φίλε Νικόλα !Καπγοιανοί λαλούνε ότι είναι έτος αδερφή !Μακάρι !ίσως έτσα το γαμέπσωμεν κι εμείς μνια βολά...Πού θα πάει ;Θα γερίσει ο τροχός και θα τον βάνει κι ο φτωχός....

Εικόνα nikos michalopoylos

Ο Εν αθηναις φιλε πρεπει να γαμει πολυ! Πηγαινει και με γκομενες στο γηπεδο!

Εικόνα Mhtsaras

Καλά ρε συ Νικόλα...και δε φοβάται ο κακομοίρης να μεν σκίσει εκειό το άμοιρο καλτσόνι ;

Εικόνα nikos michalopoylos

Αφου το ειπε ρε φιλε ξεκαθαρα. Μια νυχτα απ τη ζωη του ολοκληρη η δικη μας!

Εικόνα savvas gridlock

Χρόνια πολλά Νίκο.

Εικόνα nikos michalopoylos

Καλη χρονια Σαββα!

Εικόνα μαουνιέρης

Χρόνια πολλά, καλά και θρυλικά σε όλους τους σύγγαυρους του RATM.
Το βιντεάκι που σας στέλνω έχει και ερυθρόλευκο ενδιαφέρον.

http://www.youtube.com/watch?v=Nsl5yp_LNpM

Νά είμαστε όλοι καλά.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίο βίντεο. Καλή χρονιά Γιώργαρε.

Εικόνα μαουνιέρης

Γειά σου, Σάββα χαλκέντερε!

Εικόνα Mhtsaras

Καλώς το Γιώργη το Βαρκάρη !Χρόνια πολλά φίλε...νάσαι καλά....

Εικόνα μαουνιέρης

Μητσάρα, νά 'σαι καλά! (Με το "κατσουράνυμι" και το "καραγκούνυμι", που έγραψες προ καιρού, ξυπνάω τη νύχτα και γελάω αφθόνως! Λέγε μου τέτοια και πάρε μου την ψυχή, γίγαντα!)

Εικόνα Mhtsaras

Ε ναι...είναι και τα δγυο ασυναίρετα και υπερσυντέλικες ρε φίλε !Να γνωρέβουμε και καναδγυό δεστυχιζμένα ελληνικά να μαθαίνουμε και τους νεότεροι...έτσα είναι το δίκαιο...όχι και ούλα για πάρτη μας...δεν είναι σωστούν δελαδής....

Εικόνα μαουνιέρης

Έτσι, να μην είμαστε μοναχοφαγάδες! Μπονζούρ!

Εικόνα V0R4D0R

Εγώ θέλω να ευχηθώ στον καλό κύριο Μητσάρα να μην τραβήξει φέτος ούτε μια μαλακία, αλλά να του τονε ζουπάνε και να τονε μαλάζουνε όλη τη χρονιά χείλια επιδέξια, δάχτυλα φτερωτά και κώλοι βαζελίσιοι λαδωμένοι ξυρισμένοι και αρωματισμένοι. Να τον έχει ο γιαραμπής νταβραντισμένο για να κάμει το έργο του με όλες τις Σταβρούλες της επικράτειας, παρεκτός από τις γυναίκες μας, εκτός αν το θελήσει ο προειρημένος κυρ-γιαραμπής (εγώ εδώ που τα λέμε είμαι λέυτερος, οπότε στα τέτοια μου για τις γυναίκες των άλλωνε). Στους άλλους θαμώνες του σάη, εκτός από τα βαζελοτρόλλ, εύχομαι τα ίδια με τα παραπάνω, με την επιφύλαξη πάντα της αδείας του κυρίου Μητσάρα, όστις προηγείται σε κάθε συνεύρεση σαρκική. Στον καινούριο τον παίχτη τον μπασκετικό, που μας ήρθε αγιοβασιλιάτικα, εύχομαι να γιομίσει αξίως τα παπούτσα αυτουνού που αντικαθιστά, καθότι μεγάλα. Σε όλους τους άλλους παίχτες, προπονητές και διοικητικούς σε ολάκερο το σωματείο μας, εύχομαι να συνεχίσουν να μας προσφέρουν επιτυχίες, όπως το ξέρουν αυτοί ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Αυτά τα ολίγα, με την άδειά σας.

Εικόνα Mhtsaras

Νάσαι καλά παλλουκάρι μου....Εφπρόσδεχτες οι εφχές σου και ήδη εισακουζμένες !
Βοήθειά μας ,αληθώς ο Τσάτσος και τα δέοντα στις κερίες σας...

Εικόνα ΔΙΑΣ

ευτυχώς που ότι ήταν να πιω απο αλκοολ το ηπια πριν το διαβασω, γιατι νομιζουν οτι εχω σουρωσει με 6 μπουκαλια μαλαματινα που εχω πιει και 14 ρακομελα!
Εσενα θα σε ανακηρυξω ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ!

Εικόνα Mhtsaras

Σταμάτα να πίνεις μωρή ρούφα !Θα γενείς σα γκλασομπανιέρα κι εσύ με τόσο πγιοτί ρε !

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχα
Κλαίω από τα γέλια!

Εικόνα red apple

Δεν μ' άφησες άντερο πάλι, Μήτσε μου! Αντε να κατεβάσεις μπουκιά, τώρα!!!

Εικόνα Mhtsaras

Με τόσο φάι εφτούνες τις μέρες ρε φίλε ας φα ςλιγότερο κι εσύ !Κουφάλες ελληναράδες !Πάτε και ταγκιάζετε από το φαί και γίνεστε ούλοι σα γκουράδες ρε !

Εικόνα red apple

Nαι ωρέ, δεν το κατάλαβες;
Φθηνή δικιολογία σε χρησιμοποίησα...Αφού δεν τρώω! Το ξέρεις!

αχααααααααααααααα

Εικόνα Mhtsaras

Ε τότενες ρε φίλε θα γενείς χτηκίλος !Κόντρα στον ήλιο θα φαίνεται η καρδγιά σου από μέσα !Κσεφτύλα....