H ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ Η ''ΞΕΦΤΙΛΑ''



Μετά την χθεσινή συντριβή του Ολυμπιακού στο Μιλάνο από την Ολύμπια (Αρμάνι με βάση το χορηγό της), γράφτηκαν πολλά και κάποιοι θίχτηκαν με όσα είπαμε στο fb. Την αλήθεια για εμάς εδώ, σε αυτό το site, την έγραψε ΜΟΝΟ το ΦΩΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-1-2014
 

 

 

 

 
Όσα γράφουν ο Παντελής και ο Γιάννης ο Φιλέρης είναι η αλήθεια. Άλλο να χάνεις, άλλο να ξεφτιλίζεσαι. Άλλο να χάνεις με διαφορά και να παλεύεις κι άλλο να παρατάς το ματς απ'τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, είτε επειδή δεν σου μπαίνουν τα σουτ, είτε επειδή οι αντίπαλοι βλέπουν το καλάθι σου σαν βαρέλι (κι επειδή εσύ παίζεις ζώνη, και καλά για να πάρεις τα ριμπάουντ, που τα έχασες κιόλας...). Αν τώρα ορισμένοι πιστεύουν πως εμείς εδώ θα πρέπει να βλέπουμε τον Ολυμπιακό να ξεφτιλίζεται και να μην μιλάμε, να είμαστε στο ''I love this game'' και ''let's go, we have another game'', περαστικά σας και ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ. Ασυλία στον Ολυμπιακό, σε όλα τα αθλήματα, δεν έχει κανείς, ώστε να περάσουμε στο ντούκου κάτι που κάνουν ορισμένοι αθλητές/παράγοντες/προπονητές και μας ξεφτιλίζουν. Το να φοράς τον δαφνοστεφανωμένο είναι ευθύνη και όποιος δεν το αντέχει και δεν μπορεί την κριτική, ας πάει στο σπιτάκι του. Ειδικά όμως με το συγκεκριμένο τμήμα, η κατάσταση αγγίζει επίπεδα γραφικότητας που μόνο κάποια σούργελα λαγουδάκια πιάνουν. Δεν προλαβαίνει να πει κάποιος κάτι αρνητικό για την ομάδα και πετάγονται από το πουθενά κάποιοι όψιμοι υποστηρικτές της και οπαδοί του ελληνικού μπάσκετ να σου αρχίσουν τα ''μην μιλάς, σεβάσου όσα μας προσέφεραν'', ''είσαι αχάριστος'', ''πού ήσουνα πέρυσι που τρώγαμε την τριαντάρα απ'την Έφες και πρόπερσυ που τρώγαμε την τριαντάρα από την ΤΣΣΚΑ;'' κι ένα κάρο μασονικές μαλακίες του ''Τριπόντου''. Δηλαδή επειδή φάγαμε πέρυσι μία τριαντάρα και σηκώσαμε Ευρωπαϊκό, να παρακαλάμε να την ξαναφάμε και φέτος, έτσι; Για'μένα και για όλα τα παιδιά εδώ, ασυλία δεν έχει κανείς στον Ολυμπιακό και όλα τα λάθη του πρέπει να τα λέμε, όποιος κι αν είναι, όποιο πόστο κι αν έχει, αλλά για να ρωτήσουμε και κάτι άλλο. Από πού ακριβώς προκύπτει αυτή η ασυλία σε μία ομάδα με ένα πρωτάθλημα από το 1997 και μετά; Και για να'χουμε καλό ερώτημα, πού ακριβώς είστε όλοι εσείς όποτε παίζει ο Θρύλος στο ΣΕΦ; Γιατί εμείς εδώ έχουμε διαρκείας στα Παπαστράτεια πριν καν εμφανιστεί ο Ιωαννίδης το 1991, ''μπασκετικοί γνώστες''. Φυσικά και θα στηρίξουμε την ομάδα και φυσικά με την Μπαρτσελόνα θα είμαστε στο γήπεδο (το ΣΕΦ κόπηκε για τα ματς των ελληνικών διοργανώσεων, μέχρι να αποφασίσουν να σοβαρευτούν στην ΚΑΕ, όχι για τα ματς στην Ευρωλίγκα). Ούτε λέμε πως καταστραφήκαμε και χάθηκε η χρονιά, ούτε ότι τελείωσε το μπάσκετ για εμάς, αφού κανένα τμήμα με τον δαφνοστεφανωμένο πάνω δεν τελειώνει για εμάς ποτέ. Την ομάδα δεν την αφήσαμε μόνη στον Κορυδαλλό και όταν τρώγαμε την 50άρα από την Έφες στο ΣΕΦ, λέτε να την παρατήσουμε ως πρωταθλήτρια Ευρώπης; Αν τώρα κάποιοι θεωρούν πως στο μπάσκετ ισχύουν άλλα δεδομένα και δεν πρέπει να λέμε τίποτε αρνητικό για τα δικά μας στραβά, για άλλη μία φορά
 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ.
 
Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, οφείλουν όλοι εκεί στην ομάδα να βγούνε να ζητήσουν συγγνώμη απ'τον κόσμο και οι αυτόκλητοι υπερασπιστές τους να καταλάβουν πως υπάρχουν κάποιοι που είναι Ολυμπιακοί σε όλα τα αθλήματα και όχι μπασκετικοί. Και φυσικά την 30άρα αυτήν σε λίγα χρόνια δεν θα την θυμόμαστε και δεν θα την βάζουμε στην ίδια ευθεία με τις επιτυχίες αυτού του Ολυμπιακού, αλλά αν περιμένετε να δεχόμαστε συντριβές και να κάνουμε μόκο, κάντε υπομονή για το καλοκαίρι, που θα πάρει τη wild card η αρμάδα του Βαζελακόπουλου για το Μουντομπάσκετ. Στον Ολυμπιακό ανοχή στην ξεφτίλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τέλος...
 
Υ.Γ. Επειδή μπορεί να διαβάσουν το κείμενο και άτομα περιορισμένης ευθύνης. Το ''γαμώ το μπάσκετ'' δεν πάει στο τμήμα μπάσκετ μας, για το οποίο ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε περήφανοι, όπως και για κάθε τμήμα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Πάει στους αποκαλούμενους ''μπασκετικούς Ολυμπιακούς'', σε αυτούς που είναι ''πρώτα μπάσκετ και μετά Ολυμπιακός''. Χώσ'τε όλο το πικ εν ρολ στον κώλο, γαμώ το μπάσκετ σας και γαμώ την Εθνική Ελλάδος του Βαζελακόπουλού σας.

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Φιλε Savvas και΄γω ανηκω στους παλαιογαβρους και δεν γουσταρω καθολου αυτα τα παπαρηλικια - μετα απο ξεφτιλες- του τυπου: << δεν πειραζει, προχωραμε >> κλπ μακακιες... Οπως και δεν γουσταρω καθολου κατι καθαρα μπασκετικους, που μου το παιζουν << υπερανω >> και ταχατες υψηλου πνευματικου πηλικου σε σχεση με τους ποδοσφαιροφιλους ( ειδικα τους 7διτες ) και που, ουτε λιγο ουτε πολυ, βλεπουν τους τελευταιους σαν οντα ενος κατωτερου Θεου και λοιμογονες εστιες, επικινδυνες να μολυνουν τον << ασηπτο>> μπασκετικο χωρο...Τι λετε ρε; Που οταν βλεπαμε΄μεις το Γιαννη και τον Αλεκο Σπανουδακη, το Βαμβακουση και τον Φιλιππου ή τον Ματθαιου και τον Πουλακιδα, εσεις ολοι οι...Σκουντοειδεις τυποι δεν ησασταν ουτε...σπερμογονια... Κριτικη θα γινεται παντα και σε καθε τμημα του ΘΡΥΛΟΥ. Κανεις δεν μπορει να ξεφυγει απ¨αυτο! Οχι στον Ολυμπιακο, αλλα ουτε και στη ζωη την ιδια!

Οσον αφορα κατι << πεσιματα >> ορισμενων, οταν κριτικαρεις καλοπροαιρετα - αλλα τσουχτερα - μερικες << ιερες αγελαδες >>, επιτρεψε μου να σου θυμισω το Αγγλοσαξωνικο: What is right is not always popular and what is popular is not always right...

Υ.Γ Κατι περι Μανου Ελευθεριου, ποιησης, μουσικων προτιμησεων κλπ. που συζητουσατε μια ΄μερα στο site, ηταν για ΄μενα το αποφασιστικο δολωμα να << τσιμπησω >>....

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστός σε όλα, Απόστολε. Καθαρός αέρας γαυροσύνης τα γραμμένα λόγια σου. Σ' ευχαριστούμε. Ανασάναμε!

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι μπράβο ρε Απόστολε. Τι να σου πούνε εσένα τώρα οι μασονο-ΑΡΔ με τα πικ εν ρολ και τα φιγκιουρέιτ, που όταν έβλεπες τους Σπανουδάκηδες ζωντανά, αυτοί δεν ήταν μέσα στα αρχίδια του πατέρα τους...

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστός σε όλα ο Απόστολος. Καθαρός αέρας γαυροσύνης τα γραμμένα λόγια του. Τον ευχαριστούμε. Το γεάφω και στον ίδιο!

Εικόνα vagio

Σε κάποια συμφωνώ, σε κάποια όχι. Σίγουρα κανείς στο απυρόβλητο, αλλα νομιζω παραεισαι αυστηρός με μια ομάδα που τα τελευταία 3 χρόνια δεν μου έρχεται άλλο παιχνίδι στο οποίο να ήταν αδριαφοροι.
Επίσης να πω πως όταν ακούω το χαρακτηρισμό 'μπασκετικος ολυμπιακος', μου έρχεται να ξεράσω. Ειδικά όταν αυτοί που αυτοαποκαλούνται ετσι -μαζί και κάποιοι δημοσιογράφοι- μας θεωρούν πλέμπα επειδή βρίζουμε το μητσογκαλη και θέλουμε να ψοφήσει της πουτανας ο γιος ο γιαννακοπουλος. Λάθος ομάδα διάλεξαν, να είναι μόνο πελαργοί.
Στο αμιγώς μπασκετικό, ζοριζουν τα πράγματα με τους μαζεμενους τραυματισμούς. Δύσκολο το κόβω το καλο πλασαρισμα, να μην πω την πρόκριση. Ζητουνται υπεύθυνοι. Κάθε χρόνο νοσοκομείο. Ιατρικό επιτελείο έχουμε, η μαμή??

Εικόνα savvas gridlock

Eδώ είπαμε μισή κουβέντα -όχι ολόκληρη- και λίγο έλειψε να μας βγάλουν πράκτορες του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ...

Εικόνα μαουνιέρης

Η ξεφτίλα είναι ξεφτίλα και δεν "ωραιοποιείται" ούτε "σκουπίζεται" στη ζούλα με σφυριγματάκια τραγουδακίων (... τάχα δεν τρέχει τίποτα...) και με δάνειους βαζελισμούς. Εμείς είμαστε γαύροι.
Πάντως η χτεσινή ξεφτίλα είναι ανεξήγητη. Όχι μόνο δεν ξεκίνησε για εκεί όπου κατέληξε η ομάδα μας, αλλά πήγαινε και για σχετικώς "μελετημένη" και άκοπη νίκη. Στους "32" πόντους κολλήσαμε και δεν ξεκολλάγαμε για ώρα. Το έβλεπα και δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο.
Το ότι θα κάναμε κοιλιά και ότι ίσως έπρεπε -μην παρεξηγηθώ όμως- να κάνουμε κάποια "λογική" ήττα ήταν αναμενόμενο. Το χθεσινό χαστούκι όμως ήταν εντελώς εκτός "αναμονών". Πιστεύω ότι θα συνέλθουμε, αλλά με πολύ αγώνα. Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα θα είναι πολύ καλό φάρμακο, αλλά δεν φτάνει. Πρέπει να συνεχιστεί η "αγωγή".

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό το ''τώρα έγινε, δεν τρέχει κάτι, πάμε παρακάτω'', εγώ δεν το χώνεψα ποτέ στη ζωή μου. Γαύρος είσαι ρε γαμώ το κεφάλι σου, είναι δυνατόν να σε καβαλάνε και να λες ούτε λίγο ούτε πολύ ''δεν τρέχει κάτι, προχωράμε''; Από πού βγήκαν όλοι αυτοί ρε Γιώργο; Μαζί μας ήταν στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια και δεν τους καταλαβαίναμε;

Εικόνα μαουνιέρης

Δίπλα μας ήσαν, Σάββα, δυστυχώς. Αλλά διαβάζανε ή/και άκουγαν άκριτα τους ΑΡΔαίους στις διάφορες κωλοφυλλάδες (και στις "δικές" μας) και στα οχετοκάναλα. Ολυμπιακοί παραμένουν μεν, αλλά σοφτ, πολύ σοφτ. Τους αλείφεις και στη φρυγανιά.
Σε χαιρετώ.

Εικόνα nektar7

Καλησπερα και απο εμενα παιδια και καλως σας βρισκω αφου γραφω για πρωτη φορα στο σαιτ σημερα τα νευρα μου ειναι διπλασια απο εχθες για δυο λογους ο ενας ειναι γιατι περιμενα μια φορα να δω μια αντιδραση απο την διοικηση κατι να πανε πουν στα παλικαρια που γυρισαν με την τριανταρα στο κεφαλι πηγενετε ρε μια φοραααααα επιτελους και πειτε τους ποιος ειναι ο Ολυμπιακος οχι μονο στο μπασκετ αλλα παντου πειτε στον κυριο μπεκιτς π στον λοντζεσκι σε ολους τους φετινους τελος παντων τι εστι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο δευτερο δεν γινεται ρε παιδια αφτο το πραγμα που παιζει ο πουστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηης ο ποα να λεγεται μπασκετ και το πιο εξοργιστικο να κερδιζει δεν γι-νε-ται και να θες να σπασεις τις οθωνες με την αστοχια των αντιπαλων τους σε ολα τα κρισιμα σημεια του παιχνιδιου.Μετα να εχεις τα χειραγωγημενα να χαιρονται με αυτο το πραγμα.

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε. Μάλλον τζάμπα περιμένεις αυτά που περιμένεις, μαζί με εμάς...

Εικόνα nikos michalopoylos

Ο Βαγγελακης ο Μαντζαρης βγηκε και ζητησε πρωτος συγνωμη απ τον κοσμο! Απ τους υπολοιπους αναμενουμε την συγνωμη τους μεσα απ την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ την προσεχη πεμπτη!

Εικόνα savvas gridlock

Kαλά, Νίκο, κι ένα συγγνώμη με το στόμα δεν θα ήταν άσχημο. Το είπε ο Μάντζαρης και όχι άλλοι κι άλλοι, όνομα και μη χωριό στη διοίκηση της ΚΑΕ και δεν εννοώ τους Αγγελόπουλους με αυτό...

Εικόνα Count Cagliostro

Όντως, ΣΚΑΤΑ στα μούτρα των "μπασκετικών" που παπαγαλίζουν τις μαλακίες του Σκουντή και του Παπαδογιάννη.

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ήττα που με έτσουξε πολύ. Ελεεινές επιλογές ξένων και δεν υπάρχει ούτε ένα σύστημα για να βγει φάση με τους ψηλούς μας στην ρακέτα. Το πολύ πολύ κάποια απομόνωση για να παίξουν ένας με έναν ή να αρπάξουν κανά επιθετικό ρημπάουντ. Αυτά δεν τα πολυπαρατηρούσαμε μέχρι τώρα γιατί όταν είσαι εύστοχος στο 3ποντο ανοίγει η αντίπαλη άμυνα και όλα γίνονται ευκολότερα.

Υπάρχει άραγε Plan B? Μπορούμε να βρούμε καλύτερους ξένους μεσούσης της περιόδου?

Εικόνα savvas gridlock

Το plan B ξεκινάει απ'τη διοίκηση. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν όλα, απολύσεις και προσλήψεις καταλλήλων. Όποιος κοζάρει, κοζάρει. Εγώ πάντως δεν νομίζω να είναι όλοι Ολυμπιακοί εκεί στην ΚΑΕ και δεν εννοώ τους Αγγελόπουλους με αυτό...

Εικόνα tsalouxidis

Οι συγκεκριμένοι παίχτες και ο συγκεκριμένος προπονητής και η συγκεκριμένη διοίκηση πονάνε τη δουλειά τους περισσότερο απ'τον καθένα. Και την ψάχνουν από μόνοι τους. Χτες φάγαμε 30 γιατί έκατσε. Όχι γιατί καβλαντίζανε ή γιατί δεν τιμάνε την φανέλα. Καμμιά φορά κάθεται και και τρως 30 ακόμα κι αν προσπαθείς.
Ουδεμία σχέση με τα ποδοσφαιρικά κοπρόσκυλα του παρελθόντος που κατεβαίνανε να παίξουνε ευρώπη και φτύνανε αίμα τα πλεμόνια τους απ'την απροπονησιά. Και λίγο κράξιμο τρώγανε οι ακριβοπληρωμένοι κηφήνες. Παραπάνω έπρεπε και ξύλο λίγο έπρεπε γιατί μας κερνάγανε φαρμάκια με τις Μακάμπες και τις Χέρενφεν. Κάτι Ζιοβάνι βιρτουόζοι περιπατητές και κάτι Μαυρογενίδηδες γεννημένοι συνταξιούχοι. Τον Γκόγκιτς βέβαια δεν θα τον έκραζε κανένας και 12 να τρώγαμε.
Επανέρχομαι στο μπασκετικό τμήμα. Εγώ προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οι συντελεστές της ομάδας θα την ψάξουνε την δουλειά ως εκεί που δεν πάει. Οπότε δε βλέπω λόγο να τους "υποβοηθήσω" με κράξιμο. Μάλλον θα προσθέσω στον πανικό που φαίνεται να τους έχει καταλάβει και στον οποίο οφείλονται οι σπασμωδικές μεταγραφικές κινήσεις και οι αγωνιστικές επιλογές. Το μη κράξιμο δεν είναι ευχαριστώ για τα παρελθόντα, είναι πίστη για τα μέλλοντα.

Εικόνα savvas gridlock

Χθες φάγαμε 30άρα όχι επειδή το γούσταραν οι παίκτες/προπονητές/διοικούντες, αλλά επειδή παράτησαν την προσπάθεια όλοι τους μέσα στο παρκέ. Για τα ποδοσφαιρικά που λες συμφωνούμε, ειδικά με τον Βραζιλιάνο που ανέφερες, αλλά το ότι θα την ψάξουνε τη δουλειά στην ΚΑΕ, εμένα πλέον, εν έτει 2014, δεν μου λέει κάτι. Το 2007 μπορεί να ψηνόμουν για πάρτη τους με τέτοιες ατάκες, αλλά με όλους αυτούς που έχουν μαζέψει οι Αγγελόπουλοι στην ΚΑΕ, είναι αδύνατον να βρούνε την άκρη.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το μπάσκετ είναι ρατσιστικό άθλημα. Απευθύνεται σε αθλητές μόνο ψηλούς, ενώ οι υποτιθέμενοι "κοντοί" παίχτες είναι πιο ψηλοί από το μέσο όρο του πληθυσμού. Φυσικά, όπως σε κάθε τι στη ζωή, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Όπως είναι γνωστό, οι ψηλοί ανθρώποι δε... στροφάρουν και πολύ. Για την ακρίβεια, άλλα τους λες και άλλα καταλαβαίνουν. Γι' αυτό και οι προπονητές σε όλο τον κόσμο έχουν τεράστιες δυσκολίες στο να "περάσουν" τα συστήματα της ομάδας, τα οποία είναι δύσκολα και περίπλοκα, στους παίχτες και δη στους ψηλούς παίχτες, τα 4αρια και τα 5αρια. Πολλές φορές, μάλιστα, το IQ ορισμένων είναι στα ίδια επίπεδα με αυτό του Γιωργάκη του Παπανδρέου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση του Χίζνιακ, του Ουκρανού ψηλού. Δεν ξέρω αν το παλικάρι ήταν έξυπνος, αλλά ήταν φτυστός με ένα παιδί στο χωριό που... δε φημίζεται για τη σπιρτάδα του και γινόταν συχνά πυκνά αντικείμενο χλευασμού.

Οι οπαδοί του μπάσκετ είναι οι περισσότεροι παίχτες του μπάσκετ και οι ίδιοι. Παίχτες από χαμηλότερες κατηγορίες συνήθως, κάτι που συνεπάγεται ότι αν οι παίχτες υψηλού επιπέδου έχουν χαμηλό IQ αυτοί έχουν ακόμα χαμηλότερο. Αγαπούν το μπάσκετ και αποτροπιάζουν με το ποδόσφαιρο και άλλα βάρβαρα αθλήματα. Λατρεύουν τον μπασκετικό Ολυμπιακό π.χ., αλλά ο ποδοσφαιρικός τους ξενερώνει με τις παράγκες και τα τοιαύτα. Εν ολίγοις, τόσο τους κόβει το μυαλό.

Πώς, τώρα, με βάση όλα τα παραπάνω, αυτοί οι φίλαθλοι του μπάσκετ εκπέμπουν έναν ελιτισμό και μία ανωτερότητα προς τους λοιπούς οπαδούς αυτό είναι απορίας άξιο. Θέλω να πω, από πού πηγάζει ρε παιδί μου αυτή η δήθεν ανωτερότητα;

Οπαδοί του μπασκετικού Ολυμπιακού, βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος. Αν αγαπάτε το μπάσκετ περισσότερο από την ερυθρόλευκη να πα' να γαμηθείτε σε παρτούζα πουστράκια. Να υποστηρίζετε την εθνική Ελλάδας του Βαζελακόπουλου, του Κολοκυθά, του "δράκου", του Παναθηναϊκού και της μπασκετικής μασονίας. Εμείς είμαστε Ολυμπιακοί και να είστε σίγουροι ότι δε θ' αγιάσουν τα κόκαλα μας αν δεν σπάσουμε την μπασκετική μασονία, αν δε γαμήσουμε το μπάσκετ με τη μορφή που έχει σήμερα.

Αγγελόπουλοι, διαλέχτε στρατόπεδο. Ή με τους μπασκετικούς ή με τους Ολυμπιακούς.

Η κριτική για το παιχνίδι δε θέλει πολλά. Ήταν μια ξεφτίλα που όμοιά της είχα να φάω πολλά χρόνια. Δε συγκρίνεται με την περσινή από την Εφές του Γκόρντον, του Φάρμαρ, του Βούγιασιτς, του Σαβάνοβιτς, ούτε από την προπέρσινη του της υπερηχητικής μέχρι το final-4 ΤΣΚΚΑ. Δεν έχει καμία σχέση. Χάσαμε από την Αρμάνι(!!!) μάγκες, όχι κάνα μεγαθήριο. Ο Μάντζαρης ζήτησε συγνώμη και ελπίζω να εξέφραζε όλους τους παίχτες. Σταματάει εδώ η κριτική. Ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα έχω την απαίτηση να τους δω να αντιδράνε. Ο κόσμος θα τους στηρίξει και αυτοί οφείλουν να ανταποκριθούν από 'δω και πέρα. Πάμε παρακάτω.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Μάντζαρης ζήτησε συγγνώμη. Ο Μάντζαρης, που πριν έρθει σε εμάς, δεν ήταν Ολυμπιακός. Κι όμως το παιδί βγάζει γαυρίλα, σε αντίθεση με άλλους. Τι άλλο να πεις γι'αυτό το τμήμα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

Εχουν ξεχάσει ορισμένοι, τα πεσίματα γαυρων σε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Μετά απο ντροπιαστικές εμφανίσεις "δεχόντουσαν επίσκεψη" από αντιπροσωπεία των οπαδών μας. Οπουδήποτε! Σε αεροδρόμια, στου Ρέντη, ακόμα και στο ΝΑΟ μας. Εχουν ακούσει τα μύρια όσα από ολόκληρο το γήπεδο και ο Σωκράτης και ο Βαγγέλης. Καλα για πιο παλια να μη μιλήσω (νταιφοκοσκωτάδες και αργύρης). Τα εχουμε ψάλλει σε ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ, ΡΙΜΠΟ, ΖΙΟΒΑΝΙ, ακόμα και Μητρόπουλο και Αναστόπουλο και Καραπιάλη. Δεν κατάλαβα γιατί στο μπάσκετ τόση ασυλία?
Αυτή η ομάδα λατρεύτηκε επειδή δεν τα παράταγε ΠΟΤΕ. Οι τρεις φετινές ήττες είναι με ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ. και χωρίς ψυχή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν υπάρχει.....

Εικόνα savvas gridlock

Κοίτα εδώ τι συνέβαινε παλιά στου Ρέντη, το 1985 συγκεκριμένα.

http://imageshack.com/a/img706/996/0iz5.png

Aν γίνει σήμερα τίποτε τέτοιο, οι μπασκετικές σούφρες θα αρχίσουν πάλι να ντρέπονται, να μιλάνε για υπαλλήλους της 7 κι ένα κάρο μαλακίες.

Εικόνα nikos michalopoylos

...Και να χειροκροτανε τα καλαθια του κλειζα στο σεφ.ΟΥΣΤ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

ενταξει μωρε! τωρα μανουριαζουν γιατι δεν τους αφηνουν να αναψουν βαρελακια...