Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ



Υψηλές παρουσίες είχαμε χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Έφες για την Ευρωλίγκα. Ο αδερφός της πρωθυπουργάρας μας, του ηγέτη μας, του κυρίου ΜΠΟΥΛΗ Σαμαρά, ο κύριος Αλέξανδρος Σαμαράς από το Κολλέγιο Αθηνών, βρέθηκε στις εξέδρες δίπλα δίπλα στον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο.
 

 
Με αφορμή αυτό λοιπόν, θυμηθήκαμε ένα παλιό πρωτοσέλιδο μετά το παιχνίδι Κυπέλλου Καλλιθέα-Ολυμπιακός 3-2, στις 12 Ιανουαρίου 2005, λίγες μέρες πριν μάθουμε ότι μας αφαιρούνται 3 βαθμοί για τα επεισόδια που έστησε ο κύριος Μπέος στη Νέα Σμύρνη, στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός που δεν είχε ξεκινήσει.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 13-1-2005
 

 
Προβλέπω πολύ σύντομα να βγαίνουν αντίστοιχα πρωτοσέλιδα για τους γαύρους που θα κατακτήσουν και το ΕΥΡΩ 2014, αφού θα ασχοληθούν με τη μάνα και του τωρινού πρωθυπουργού.
 
Υ.Γ. 1 ΜΠΟΥΛΗ Σαμαρά, γαύρε του γλυκού νερού, αφού ασχολείσαι ενεργά με το μπάσκετ και ξέρεις τα της διαιτησίας, την επόμενη φορά που θα δεις τον κύριο Δούκα και τον κύριο Ταβουλαρέα, ρώτησέ τους κάτι. Για ποιο λόγο η ΚΕΔ αποκλείει για 7 σερί ματς τον κύριο Κορομηλά;
 

 
Ρώτα να σου πούνε ΜΠΟΥΛΗ Σαμαρά τι τραβάνε όσοι έχουν σχέσεις με το Ρήγα, τον εχθρό του ''σωλήνα'' Βαζελακόπουλου. Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν ο Δούκας με τον Ταβουλαρέα.
 
Υ.Γ. 2 Δεν δώσαμε και τις ευχές μας για το νέο έτος. Πάμε ρυθμικά
 
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
Υ.Γ. 3 Κύριε ΜΠΟΥΛΗ Σαμαρά, πάρε ένα τηλέφωνο τον υφυπουργό της κυβέρνησής σου, τον κύριο Ανδριανό και ρώτα τον το τι του είπε ο κύριος Σχοινάς, σχετικά με το γιατί δεν έγραψε στο φύλλο αγώνος για τη φωτοβολίδα στο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό Κυπέλλου, στις 23/12/2013. Μετά ξαναστείλε τον αδερφούλη σου στο ΟΑΚΑ.
 
Υ.Γ. 4 Επειδή μπορεί να μην το εμπεδώσατε πιο πάνω, ας ξαναστείλουμε τις ευχές μας για το νέο έτος.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Σχόλια

Εικόνα yiage

Μαγκες μονο σε αυτο το site μπορουμε να διαβαζουμε ΟΛΑ τα ΑΙΣΧΗ και τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ των βαζελων και οχι μονο αυτων. Χαιρομαι που συνεχιζετε ετσι και ευχομαι μονο ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και αποδοχη απο ολους τους γαυρους που χρηζουν πληροφορησης και ενημερωσης γιατι αν περιμενουμε απο τις εφημεριδες ¨σωθηκαμε¨ !!!

Ηθελα να σχολιασω κατι σχετικα με τις εφημεριδες και το μπασκετ. Οσον αφορα την ¨αντικειμενικη¨ Sportday ειδαμε προχτες το πρωτοσελιδο της μετα την ηττα του Θρυλου απο την Μπαρτσελονα

http://www.olympiacos24.gr/photos/w_800px/newspapers/2014/01/17/1480.jpg

και στο οποιο γραφουν οτι για να χασει ο Ολυμπιακος επρεπε να κλεισουν τα ματια τους οι διαιτητες. Τι λες ρε φιλε? Σοβαρα? Στα παιχνιδια με τους βαζελους δεν πηρες χαμπαρι κατι τετοιο? Δεν εκριναν παιχνιδια τιτλους εγκληματικα ¨λαθη¨ τους? Τα ματακια τους τα ειχαν παντα ανοιχτα?

Το ¨πολυ¨ κοκκινο Φως των σπορ μαλιστα ουτε κουβεντα. Αλλα εχτες το πρωτοσελιδο του μαγεψε παλι. Γνωριζουμε την δυναμη της εικονας και πως η χρηση της ειναι δυνατο εργαλειο. Οι εφημεριδες στα πρωτοσελιδα τους αναλογα με το υφος και το σκοπο του μηνυματος που θελουν να περασουν χρησιμοποιουν και τις αναλογες φωτογραφιες αυτων στους οποιους αναφερονται. Για παραδειγμα οταν θελουν να δυναμωσουν την εικονα σε ενα γατσουλι βαζουν την φωτογραφια του με ενα πουρο στο στομα και χαμογελαστο και το γατσουλι αρχιζει και μοιαζει με τιγρακι. Εχουμε πολλα αναλογα παραδειγματα με παραγοντες αλλα και με παικτες σε περιοδο μεταγραφων κλπ κλπ.

Πειτε μου ομως ρε παιδια στο χθεσινο πρωτοσελιδο του Φωτος (πω πω φωτιση που δινει) εδω

http://www.olympiacos24.gr/newspapers/2014-01-18

καντε κλικ για μεγεθυνση να δειτε εναν γκαβο,τον Γκουφη και εναν ψαρακα που θελουν κιολας να νικησουν το βαζελο στο οακα. Αυτη την αισθηση μου δινει το πρωτοσελιδο με τις συγκεκριμμενες φωτογραφιες του Λοτζεσκι,Ντανστον,Σλουκα. Αν κανω λαθος πειτε μου. Δεν θελω να ειμαι αδικος με κανενα αλλα νομιζω οτι αυτη η εφημεριδα πρεπει να εχει σοβαρο ψυχολογικο θεμα. Κατι σαν διπολικη προσωπικοτητα? Τι να πω? Δεν ειμαι ειδικος.

υγ.(μπασκετ) Οσον αφορα τους Αγγελοπουλους δειχνουν να ξυπνανε λιγο λιγο. Αλλα ειναι ακομα στο ρελαντι. Αργα τα ζα. Ας υποθεσουμε πως ημουν ανταγωνιστης της Χαλυβουργικης και με λαδωματα και πουστιες εκλεινα συμφωνιες με το κρατος κερδιζοντας τις δουλειες εναντι των καλυτερων και συμφεροτερων προσφορων της Χαλυβουργικης.Τι θα εκαναν οι Αγγελοπουλοι? Θα περιμεναν 10 χρονια για να πανε στην Δικαιοσυνη? Πιστευω θα ενεργουσαν ΑΜΕΣΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ με στοχο να ακυρωθουν οι παρανομες συμβασεις κλπ κλπ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Θα αφηναν τον σταυρο και θα επιαναν το μαχαιρι να σταματησουν το ¨κακο¨.
Συμφωνω απολυτως Σαββα οτι με δικαστες και ελεγχους θα γινει καθαρση αλλα αν δεν τους ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ εσυ αυτοι απο μονοι τους δυσκολα να αρχισουν να σκαλιζουν υποθεσεις/καταστασεις/διαπλεκομενα του Βαζελακοπουλειου μπασκετ.

υγ.(ποδοσφαιρο) Ευχομαι να μεινει πολλα χρονια ο Μιτσελ. Ως τωρα μονο με ενθουσιαζει η δουλεια του (και οι νουθεσιες του οπως αυτες καταγραφονται στις συνεντευξεις) και μου δινει λογο να αισιοδοξω για την μπαλα που μπορουμε και γουσταρουμε να παιζουμε σαν Ολυμπιακος.

Συγνωμη αν κουρασα.

Καλη Δυναμη Μαγκες!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Όχι ρε, τι ''κούρασες'', κάθε άλλο...

Εικόνα apostolos gaganis

Με τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους ra! Κοιτα, επειδη σαν νεος δοκιμαζει κανεις διαφορα και σαν παλιος συνδικαλιστης ειχα προχωρησει ζωντας ενα διαστημα στους προποδες της καθαυτο πολιτικης εξουσιας, vα σου΄ πω τη γευση που αφησε στο στομα μου αυτο το ταξιδι... Σε γενικες γραμμες, οι περισσοτεροι απο τους πολιτικους και τους ...πολιτικιζοντες εχουν IQ μεταξυ 70 και 90 ( ειμαι γενναιοδωρος, τι να κανουμε; ) και ελατηρια ταπεινα. Λιγοι ειναι οι ιδεολογοι και αυτοι που θελουν πραγματικα να προσφερουν, με τη μεγαλη μαζα τους να κοβει ροδα μυρωμενα καποια στιγμη, αποκομιζοντας πικρια και αηδια... Υπαρχει σ ΄αυτους τους χωρους πολυ αραχνιλα, νεποτισμος και αναξιοκρατια... ΣΙΧΑΣΙΑ... Οι πιο πολλοι στhνουν κωλο για ενα διορισμο... Τωρα αυτα εχουν ψιλοψοφησει, γιατι δεν τους παιρνει πια σε τετοιο χαλι που φτασαμε, αλλα δεν εχουν πεθανει κιολας...

Για ναρθω ομως στον κολλεγιοπαιδα αδελφο του πρωθυπουργου και τις επαφες... τριτου τυπου που ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ με τον Τρακη. E! δημοτικες εκλογες εχουμε σε λιγο, ο δημος Αθηναιων ειναι πολυ σημαντικος, ας δειξουμε και ποσο σημαντικοι για τη Ν.Δ ειναι οι βαζελοι... Ψηφοι ειν΄αυτοι και τους χρειαζομαστε του κερατα τωρα στα δυσκολα, μη φαμε καμια ξεγυριστη σφαλιαρα με μεγαλες πολιτικες συνεπειες και στις επομενες βουλευτικες εκλογες δεν ξερουμε που να κρυφτουμε! ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ... Το κακο ειναι οτι και ο αλλος φλωρος, ειναι κι΄αυτος βαζελος! Ρε πουχουμε πεσει... Εκτος κι αν ειναι ΤΟΣΟ βαζελος, ΟΣΟ γαυρος ειν΄ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Τι ειδαμε λοιπον στο χθεσινο ματς του ΟΑΚΑ; ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΙΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ - ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΕΜΦΑΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΣΥΒΟΛΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ: Η Ν.Δ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΩΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ... ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ...ΕΞΑΛΛΟΥ ANGER IS A GIFT... ΔΕΝ ΕΙΝ΄ΕΤΣΙ RATM? ΚΑΙ΄ ΓΩ ΛΕΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ GIFT ΑΛΛΑ ΚΑΙ POWER! POWER FOR STARTING NEW EVOLUTIONS. POWER FOR STARTING A REALLY NEW AGE...

Υ.Γ. Φυσικα υπαρχει η αναγνωση και της αλλης οψης του νομισματος. Αυτη που δειχνει τον Τρακη να μας λεει: << ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ...>>.

Εικόνα savvas gridlock

Πιο πολύ αυτό που γράφεις στο υστερόγραφο νομίζω πως ισχύει, Απόστολε. Έρχονται δύσκολες μέρες και οι ''άκρες'' μετράνε. Τώρα, για το ''ΠΑΟ+ΝΔ πάνε πακέτο'', θέλω να δω με τι θράσος θα εμφανιστούν στις γειτονιές του Πειραιά τα γαλάζια παιδιά στις εκλογές να ζητήσουν ψήφους. Ειδικά σε αυτήν που είμαι εγώ, που είναι και η πλειοψηφία...

Εικόνα apostolos gaganis

Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Βλεποντας και διαβαζοντας μονο οσα παρατιθενται στις δυο αναρτησεις σχετικα με τον κ. Δημητρη Γιαννακοπουλο, κανω μερικες σκεψεις ,χωρις να διεκδικω το αλαθητο, αφου ειμαι εντελως εξω απο οποιαδηποτε ιδιαιτερη πληροφορηση ή αλλου ειδους σχεση.

1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΚΕΔ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ: Νομιζω οτι πηγε για να ΄δει, να κοψει κινηση τι θα παιχτει απο τους Αγγελοπουλους, πως θα συμπεριφερθουν οι δικοι του, να τους υπενθυμισει οτι << κοιτατε, εγω εδω ειμαι κοντα σας >> ή και να τους προειδοποιησει για τυχον << στραβοτιμονια >> εκ μερους τους... Λεω τωρα...και
2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ: Πιστευω οτι ηθελε ν΄αποφυγει δυσαρεστες καταστασεις που ενδεχομενως θα του δημιουργουσαν οι Αγγελοπουλοι, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, γιατι η γουνα του εχει πολλα ραμματα... Και οχι μονο αυτο, αλλα κανει και κοντρα ρελανς στο μομεντουμ ΕΚΕΙ, δηλωνοντας οτι απαιτει(!) απο τους προεδρους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να του ζητησουν ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνωμη κλπ. κλπ. ΠΟΙΟΣ; Ο κ. Δημητρης Γιαννακοπουλος απο τους προεδρους της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Τα σχολια περιττα....

Παρεμπιπτοντως να σημειωσω οτι για το παιδι αυτο και την εντυπωση που μουχει δωσει ολο τουτο το διαστημα της ενασχολησης του με τα διοικητικα της ΚΑΕ ΠΑΟ, θ΄ασχοληθω οπως εχω ΄πει στο κοντινο μελλον. Απο ευκαιριες για κατι τετοιο, αφθονες..

ΥΓ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΤΣ ) ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ... ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ...
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΄ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΜΟΥΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ: ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ....

Εικόνα savvas gridlock

Λες ότι είσαι έξω από οποιαδήποτε ιδιαίτερη πληροφόρηση, αλλά μια χαρά κοζάρεις τα πράγματα Απόστολε. Μπράβο.

Εικόνα red apple

Έξοχα, λοιπόν, όλα στην καταπράσινη εξοχή!

Εύστοχα όλα τούτα που έγραψες αγαπητέ μας Απόστολε.

Να προσθέσω κι εγώ το κάτι τις μου;

Πόσο απερίσκεπτη και προκλητική είναι, τελικά, η κάθε λογής εξουσία; Ο ...bro Samaras δεν έχει δει; Δεν έχει ακούσει τίποτα περί του Τράκεως; Δεν γνωρίζει πως το όνομά του εμπλέκεται σε ποινικά αδικήματα που παραμένουν αδιερεύνητα από τους εισαγγελείς; Δεν γνωρίζει το ποιον του του εν λόγω κυρίου; Το ό,τι όχι απλώς διεκδικεί, αλλά κομπάζει πως είναι ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ της αλητείας; Δεν γνωρίζει πως ο εν λόγω κύριος δεν εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς το ελληνικό δημόσιο;

Αν δεν γνωρίζει όλα αυτά και επιλέγει να το παίξει φιλοξενούμενός το στο κρατικά χρηματοδοτημένο και μηδέποτε πληρωμένο ΣΕΦ, τότε είναι απλώς ένας μπαγλαμάς και μισός.

Αν όμως γνωρίζει όλα αυτά και επιλέγει να καθήσει, περιχαρής, στο πλάι του του εν λόγω κυρίου, τότε είναι ένας προκλητικός μπαγλαμάς που του αξίζει η δημόσια χλεύη επειδή, όχι μόνο αγνοεί την "κοινή γνώμη" -έστω των οπαδών του Ολυμπιακού (θυμίζω...πολλά εκατομμύρια εξ ημών)- αλλά τη διαπομπεύει κι απο πάνω...

Εύχομαι, στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ λαός να πατήσει σαν σκουλήκι όλο αυτό τον εσμό και να τον εξαφανίσει από τον χάρτη.

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί αυτός καλύτερος είναι; Πουτάνα το'χει κάνει το Κολλέγιο Αθηνών.

Εικόνα red apple

Έτσι είναι...

Πρόκειται για επίδειξη προκλητικής αλαζονείας και πουστιάς...

Για να δούμε, όταν επέλθει ο καιρός και η δικαιοσύνη θυμηθεί να ερευνήσει το Τρακέικο, θα συμπεριληφθούν και οι συνδαιτημόνες του στο πακέτο της έρευνας;

Εικόνα figurered

Ρε παιδιά μην πάτε μακριά.

Ο υιός Σαμαράς δεν συνελήφθη να αντιγράφει στο κολέγιο και τελικά απολύσανε την ...καθηγήτρια;

Πρόεδρος ο θείος εκεί, τι να κάνουμε.

Ο Αντωνάκης δε απ' ό,τι φαίνεται είναι ο τράκης της πολιτικής.

Σε καλή μεριά.

Α, και η ΝΔ πόσο πίσω είναι είπαμε από το ΠΑΣύριζα;

Τυχαίο που οι πρώην ψηφοφόροι της στρέφονται μαζικά ακροδεξιά;

Τελικά, ο Αντωνάκης και όχι ο Γιωργάκης επέπρωτο να το βυθίσει εντελώς το σαπιοκάραβο που λέγεται Ελλάδα

(και μετά τους φταίει ο Μαρινάκης με τα καράβια του)

Συγκάτοικοι στο ίδιο δωμάτιο, την ίδια χρονιά αποφοίτησαν οι κόρες τους από το κολέγιο του θείου.

Άντε και με έναν καλό γαμπρό (Τράκη για ποιον χτυπά η καμπάνα; Αχαχα)

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ αγνή και αγαθή η ατμόσφαιρα στο ελληνικό μπάσκετ. Βέβαια, αν σηκώσουμε κάνα χαλάκι όλο και κάποιες βρομιές και δυσωδίες θα βρούμε από κάτω.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ.

Εικόνα savvas gridlock

Άλλα μπουρδέλα αυτά, τα πρασινωπά. Κανονικά αυτοί πρέπει να βγάλουν τον ήλιο από το σήμα και να βάλουν τον Καρκινογιάννη απάνω. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ζήτω η Δημοκρατία. Ή Δημοπρασία.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το κουφό είναι ότι όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη έχει σχηματίσει την εντύπωση ότι Ολυμπιακός=ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω πώς διάολο συνδέεται ο Ολυμπιακός, αλλά βάζουν στην ίδια πρόταση Ολυμπιακό, ΠΑΣΟΚ, μίζες, Κόκκαλη, Θέμο, σκάνδαλα, Καραϊσκάκη, Κωστόπουλο. Επιχειρήματα μηδέν, τσουβάλιασμα, λάσπη. Γαμώ την κουλτουριάρα και επαναστατική Ελλάδα του 2014.

Εικόνα savvas gridlock

Aυτό με το Θέμο και τον Κωστόπουλο, έχει παραγίνει πάντως. ΟΚ, εγώ δεν τους γουστάρω καθόλου κι έχω κράξει κι εδώ μέσα το Θέμο, όπως και τη γυναίκα του Κωστόπουλου, την Τζενάρα που ντρέπεται που είναι Ολυμπιακός, πολλές φορές. Στα αρχίδια μου το γράφω όλο αυτό το lifestyle μπουρδέλο που στήνουν οι συγκεκριμένοι 2 παρουσιαστές, με κάτι πορνίδια και τους πισωκίνητους να περιφέρονται στις εκπομπές τους. Η χαρά του κάθε γυναικομαστία και του μέσου λιγούρη είναι τα προϊόντα τους. Αυτοί οι 2 όμως δεν ήταν στο Δημόσιο. Στον ιδιωτικό τομέα ήταν κι έτσι κάνανε τις περιουσίες τους. Πουλούσαν. Αφού κατάφεραν να επιβιώσουν, κάποιοι τους αγόραζαν. Κάποιοι πλήρωναν για να τους διαβάσουν/ακούσουν/δούνε. Αυτοί οι κάποιοι συνεχίζουν και τους βλέπουν/διαβάζουν/ακούνε και σήμερα. Από την στιγμή που αρκετοί εκεί έξω γουστάρουν Θέμο-Κωστόπουλο, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε οι υπόλοιποι και σκούζουν ''πώς βγαίνουν ακόμη δημοσίως οι συγκεκριμένοι;'' και ''ποιοι τους βλέπουν ρε, δεν ντρέπονται;". Εγώ δεν ασχολούμαι με την πάρτη τους, όπως και με όλους αυτούς που δεν γουστάρω. ΟΚ, και για'μένα μαλάκες είναι αυτοί που τους βλέπουν, αλλά τι να γίνει τώρα, υπάρχουν και μαλάκες γύρω μας. Εδώ και 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ψήφιζαν, τον Κωστόπουλο και το Θέμο περιμέναμε για να το καταλάβουμε αυτό; Επειδή όμως θεωρώ κάποιον μαλάκα, θα του στερήσω τη δυνατότητα να διασκεδάσει όπως γουστάρει; Κοιτάτε ρε ''ευαισθησίες''. Αν βέβαια ανήκεις σε συγκεκριμένη μεριά του πολιτικού φάσματος κι έχεις πάρει εργολαβία έννοιες όπως ''προοδευτικός'' και ''έχω επίπεδο'', θα καταντάς να υπερασπίζεσαι με πάθος τα δικαιώματα των κορμοράνων, αλλά ταυτόχρονα να θες να καταπατήσεις τα δικαιώματα των περισσοτέρων ανθρώπων γύρω σου. Δημοκράτες με το στόμα και με το κιλό. Χονδρική βγαίνει σε όλους αυτούς η δημοκρατία και τους τρέχει απ'τα μπατζάκια.

Άντε το κόβω εδώ, μην το γαμάμε με τα πολιτικά εδώ μέσα...