800.000. να τ’ αφήσω?



Μέσα σε όλα ξέσπασε και ένα «σκανδαλάκι» στο γνωστό ανθυγιεινό χώρο που έχει δημιουργήσει ο Βαζελακόπουλος. Οι payroll  ΑΡΔ όμως έχουν στήσει το πανηγυράκι τα «ΖΗΤΩ» και τη λάσπη στους αντιπάλους.
 
Η Ελλάδα η χώρα των χιλίων οικονομικών προβλημάτων, του μνημονίου, των αυτοκτονιών της ανεργίας και της πείνας ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ! Που?

«800.000 ευρώ η δωρεά μας στη FIBA»

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/800_000_eyrw_h_dwrea_mas_sth_fiba.2611319.html
 
«Η Ελλάδα κατέθεσε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία 800.000 ευρώ, ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση της, σε ότι αφορά της wild card για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν θα την πάρουμε; Αυτό είναι το πιθανότερο. Τι θα γίνει μετά; Δείτε.»
 
Δηλαδή δώσαμε 800.000 ευρώ χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα πάρουμε τη περίφημη wild card. Οι γείτονές μας οι Ιταλοί που αντικειμενικά θα ήταν ποιο εύκολο γι’ αυτούς να τα δώσουν μια και δεν έχουν τα ίδια χάλια με εμάς αποσύρθηκαν.

http://www.sport24.gr/Basket/EuropeBasket/article2611280.ece
 

«Πριν λίγη ώρα, ο εθνικός κόουτς της Ιταλίας, Σιμόνε Πιανιτζάνι ανακοίνωσε στην τηλεόραση πως οι "ατζούρι" αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση wild card, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας.»

Αλλά τα payroll ΑΡΔακια βρήκαν την απάντηση :

«Μας φθονούν!

Η Ιταλία ήδη έχει πάρει μία wild card -για να εμφανιστεί στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας. Για να αυξήσει τις πιθανότητες της εν όψει της Ισπανίας, λέει ό,τι θέλει. Τι; Πως η Ελλάδα δίνει +1 εκάτ. ευρώ στη FIBA.»

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/article2606567.ece
 

και στη συνέχεια  και ο «κυβερνητικός εκπρόσωπος» το γνωστό vazeletta (που λανσάρει και τα γυναικεία εσώρουχα sloggi)

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/581269/klama-kai-propaganda-ton-italon

“Κλάμα και προπαγάνδα των Ιταλών!”

Από κοντά και ο βόθρος της Καλλιθέας:

http://www.sport-fm.gr/article/enas-adipalos-ligoteros-gia-tin-ethniki/746344

«Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της FIP, Τζιάνι Πετρούτσι, τόνισε πως «αποφάσισα να αποσυρθούμε, επειδή πιστεύουμε ότι η προσφορά των 830.000 ευρώ (1 εκατ. ελβετικά φράγκα) δεν είναι δεοντολογικά εφικτό». 
Με τι γνωστή «αριστερή» κουλτούρα ο βόθρος…

«Πάμε... Παγκόσμιο!» λοιπόν!

http://www.sport24.gr/Basket/Russia/article2605677.ece

«Η Ρωσία αύξησε μεν, τη δωρεά προς τη FIBA (800.000 ευρώ), αλλά το σκάνδαλο με τις εκλογές στην ομοσπονδία φαίνεται να της στοιχίζει τη wild card. Η Ελλάδα είναι πια το φαβορί, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι Ιταλοί.»
 
Ε ρέ και να είχε σχέση , έστω και ελάχιστη ο ΘΡΥΛΟΣ… τα ΑΡΔακια σε οργασμό!

Εμείς απλά θα ρωτήσουμε : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

Μάλλον υπάρχουν μόνο για λίγους «εκλεκτούς». Οι οποίοι  ΤΥΧΑΙΑ έχουν πάντα κάποια σχέση με το κολοσωματείο ΔΕΚΟ ΜΟΛΟΧΑ.  Για τους υπόλοιπους πληβείους?

«Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος: τη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Παρουσία των προέδρων των ομοσπονδιών ενημέρωσε ότι η επιχορήγηση της πολιτείας προς αυτές, θα μειωθεί κατά 50% και από τα 24.5 εκάτ. ευρώ που ήταν πέρυσι, θα γίνει 12 εκάτ. ευρώ. Αν θα αλλάξει κάτι; Στην Ελλάδα ζούμε, τίποτα δεν αποκλείεται. Μέχρι νεοτέρας όμως, αυτά είναι τα δεδομένα.»

Περικοπές στις ομοσπονδίες λοιπόν.  Στη πείνα οι έλληνες αθλητές. Τα ελληνόπουλα που αθλούνται με όνειρα στη μιζέρια. Όταν πρόκειται για τους εκλεκτούς πισωκίνητους «πατρικίους» όμως στρώνονται πράσινα χαλιά…..

Σχόλια

Εικόνα el trick

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Σύμφωνα με σημερινό ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ της εφημερίδας Πρωταθλητής, οι Φιλανδοί πλήρωσαν μόνο 500.000 € ενώ εμείς που είχαμε τον γίγαντα βαζελακόπουλο 830.000 €.
Δύο ερωτήματα κατ΄εμέ:
1. Δώθηκαν όντως τόσα στη ΦΙΠΜΑ για την κάρτα ή πήγαν μερικά και σε άλλες τσέπες;
2. Πόσο κορόϊδα είμαστε ή οι Φιλανδοί είναι τόσο πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ;;;;; (και αν είναι έτσι τότε τι μας προσφέρει ο βαζελακόπουλος;;;;; περισσότερα έξοδα;;;;)

Και στις δύο περιπτώσεις το γεγονός ότι τελικά πήραμε την κάρτα ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από το ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ.

Υ.Γ. Βαζελακόπουλε θα μας πείς που βρήκες τα λεφτά ή θα τόχεις μυστικό;;;;;;

Εικόνα el trick

Αποκλείεται δηλαδή ρε παιδιά τα λεφτά να τα έβαλε από το υστέρημά του ο κ. Βαζελακόπουλος προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντα της πατρίδας μας;;;; Μην ξεχνάτε και τους ΑΓΩΝΕΣ του εν λόγω για τα καλά και συμφέροντα της πατρίδας. (άδεια = πρόωρη συνταξιοδότηση από την Εθνική του παιδιού διαμαντιού, απειλή στον Αντεντοκούμπο να μην υπογράψει στον ΘΡΥΛΟ, την τελευταία του ατάκα ότι δεν θα τον ξεφορτωθούμε εύκολα και άλλα πολλά) Για τέτοιο γίγαντα πατριδομάχο μιλάμε.

Εικόνα red apple

Πού ξέρεις, Ζευ;
Μπορεί να συνεισφέρει και ο Τιγρούλης

Εικόνα k1p

Τα λεφτά να μας πει ο ζελακόπουλος που βρήκε και όλα καλά.Μην προλάβει και κάψει όμως το παραμύθι της χορηγίας της eurobank απο τώρα γιατί στο μέλλον θα του χρειαστεί και θα νομίζει κάποιος πως η eurobank εν μέσω κρίσης και ανακεφαλαιοποιήσεων,δίνει χορηγία στο ύψος αυτής του quatar foundation που παίρνει η μπαρτσελόνα για παράδειγμα.Οπότε το παραμύθι ας το περάσει με ρέγουλα και όσο το δυνατόν με χειροπιαστές αποδείξεις.Μη χώσει δράκους,μανιτάρια μαγικά,πριγκίπησες και κακούς λύκους γιατί όσο ευρύ και να είναι το payroll,κάποιοι απλά δεν είναι βλάκες να τον ακολουθούν σε κάθε βήμα του προς το αλτσχάιμερ.Οπότε απο τους "πιστούς" του θα την πάθει την απομυθοποίηση.

Τα λεφτά πες μας ρε παιδί μου που τα βρήκες να τον τιμήσουμε τον δωρητή.Κρίμα δεν είναι να μείνει στην αφάνεια??

Εικόνα ΔΙΑΣ

το μονο σιγουρο ότι δεν εχει ερθει εμβασμα απο μαλαισία...