ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ SITE


Tags: -

Επειδή βλέπουμε ότι πολλοί επισκέπτες της σελιδας που θέλουν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο site, αυτος δεν ολοκληρώνεται να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση:
 
Κατά τη διαδικασία της δημιουργίας του λογαριασμού, κι αφού ο χρήστης εισάγει το "όνομα χρήστη" και μια (πρέπει να είναι υπαρκτή) διευθυνση ηλεκτρονικου ταχυδρομείου πατωντας το "Δημιουργία νέου λογαριασμού", το συστημα αποστέλλει αυτόματα και άμεσα στην δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, e-mail με όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.
 
Υποθέτουμε οτι οι χρήστες που δεν ολοκληρώνουν τη διαδικασία, δεν βλέπουν στο inbox τους το παραπάνω e-mail που αποστέλλεται απο το σύστημα, ώστε να προχωρήσουν στο τελευταίο βημα.
Αυτό συμβαίνει κατα πάσα πιθανότητα γιατι το e-mail που αποστέλλεται απο το σύστημα, δεν πάει στα "Εισερχόμενα" (inbox) αλλά στο "ανεπιθύμητη αλληλογραφία η κάποιο παρεμφερή φάκελο.
Και φυσικά αυτό δεν συμβαίνει γιατί το e-mail απ το συστημα του site περιέχει κάποιο κακόβουλο περιέχομενο.
Αυτο έχει να κάνει με το πως διαχειρίζονται αγνωστες διευθύνσεις οριμένοι servers.
 
Και από όσο ξέρουμε, αυτο συμβαίνει σίγουρα για e-mail που είναι hotmail, πιθανότατα και Yahoo, χωρίς να αποκλέιεται η πιθανότητα να συμβεί και σε οποιοδήποτε αλλο e-mail.
Γι αυτό, όσοι δεν καταφέρατε να προχωρήσετε στην εγγραφή, κοιτάξτε στην "Ανεπιθύμητη αλληλογραφία". Κατα πάσα πιθανότητα θα είναι εκεί το e-mail απ τους Redsagainsthemachine.gr

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

φανταστικό, ένα από τα καλύτερα... πονήματά σου!!!
χιχιχι