ΜΑΤΖΕΣΤΕ- ΜΠΑΓΕΡΝ 1-1: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ


Tags: -

Ψες είχαμε τους πρώτους αγώνες στη φάση των οχτώ του τσάμπιονς λιγκ. Η έβδομη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, Μάτζεστε Γιουνάιτε, έφερε ισοφαρία 1-1 στην έδρα της με την πρώτη του γερμανικού πρωταθλήματος και φαβορί για τη γκατάχτηση του τροπαίου, Μπάγερν. Πώτς γκένεν ατό; Γιατί η τεράστια Μπάγερν δεν μπόρεσε να κερδίσει; Και όχι μόνο αυτό, γιατί η Μπάγερν έπρεπε να χάσει;
Α σας πω εγώ, μάγκες. Η Μάτζεστε έπαιξε καλύτερα από την Μπάγερν ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΩΧΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Δεν το χτύπησε το ματς. Βρέθηκε στη χειρότερη φάση της τελευταίας εικοσαετίας. Μείνατε εντυπωσιαζμένοι, ε; Θέλετε να μπορείτε κι εσείς να βγάζετε κι εσείς από το βρακί σας τέτοια συμπεράζματα; Κάντε το τεστ του γαύρου: οι ομάδες που παίζουν αντίπαλοι του γαύρου είναι στη χειρότερη κατάσταση της τελευταίας εικοσαετίας. Δεν έχει σημασία ούτε η βαθμολογία της ουέφα, ούτε το τι κάνουν οι ομάδες πριν μας αντιμετωπίσουν. Ο κανόνας είναι: παίζεις με το γαύρο; Είσαι στη χειρότερη στιγμή της τελευταίας εικοσαετίας.
Στη χειρότερη στιγμή της τελευταίας εικοσαετίας βρέθηκε και η Μάτζεστε. Τώρα πώς εγώ θυμάμαι ότι τη ζεζόν 2011-2012, η Μάτζεστε αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, μένοντας έξω από τη Βασιλεία, ενώ φέτος πχ βγήκε πρώτη στον όμιλό της, είναι περίεργο πράμα. Υποθέτω το λοιπόν ότι υπάρχει μια ερμηνευτική εγκύκλιος στο πιο πάνω αξίωμα που είναι η εξής: για να δικαιολογήσουμε την κρίση μας ότι μια αντίπαλος του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση της ιστορίας της κατά τα ανωτέρω, λαμβάνουμε ως κριτήριο είτε τη μπορεία στο τσάμπιονς λίγκ (πχ Μπενφίκα), είτε τη βαθμολογική θέση στο τρέχον πρωτάθλημα, είτε τη βαθμολογική θέση του περσινού πρωταθλήματος, αναλόγως τι είναι χειρότερο για την ομάδα. Η Μάτζεστε που αντιμετωπίσαμε έχει σίγουρα χειρότερες ευρωπαϊκές ζεζόν από τη φετινή (δυο  χρόνια πριν, δεν είναι και πολύ μακριά). Είναι εν ενεργεία πρωταθλήτρια Αγγλίας, άρα το κριτήριο είναι ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Και αφού βρέξανε την κιλότα τους όσοι αποφαίνονται τα παραπάνω, καθώς η ίδια η πραγματικότητα τους «επιβεβαιώνει», έρχεται αυτή η πουτάνα η Γιουνάιτε και τολμάει να παίζει στα ίσα την Μπάγερν  που ομολογουμένως είναι μαζί με τη Ρεάλ (που εγώ λέω ότι θα αποκλειστεί από την Ντόρτμουντ) τα δυνατά φαβορί για τη γκατάκτηση της κούπας. Τι συνέβη; Α σας πω εγώ να το μάθετε: ξεκινάμε με δεδομένο ότι η Μάτζεστε σέρνεται, είναι χάλι μαύρο, αφού έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Τι έγινε ξαφνικά; Ξαφνικά ανέβηκε η Μάτζεστε; Εδώ τα πράγματα ζορίζουν, διότι μια ομολογούμενη βελτίωση της Μάτζεστε θα έδινε πάτημα να αμφιζβητηθεί το αξίωμα που αναφέραμε στην αρχή, ότι δηλαδής οι αντίπαλοι του γαύρου πάντα σέρνονται. Επομένως τι συνέβη; Πολύ απλά, έπεσε αγωνιστικά η Μπάγερν που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, που είναι πρωταθλήτρια και που πέρσι σήκωσε και την κούπα με τ’ αφτιά. Στην εξίσωση τώρα πια μπαίνει κι ένας τέταρτος παράγοντας: η αξία των ομάδων όπως φαίνονται στο μάτι του κριτή από τα εκάστοτε ματς. Κι έτσι εξηγούνται όλα. Η Μπάγερν βαρέθηκε να χτυπήσει τον αγώνα για διαφημιστικο- μασονικούς λόγους. Να μη σας πω ότι γίνονται όλα για το στοίχημα και ξεφύγει η κουβέντα.
Το Παρίσι είναι μια μέτρια ομάδα και το γεγονός ότι έφτασε στους 8 αποτελεί έκπληξη (για να δούμε τι θα κάνει και απόψε με τη Τζέλσι). Η Μπενφίκα, χάλια, όλη τη χρονιά δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη, η Γιουνάιτε πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Στο τέλος θα γίνει η σούμα και θ’ ακούσουμε ό,τι εξήγηση θέλετε, εκτός απ’ το ότι η ομάδα μας έπαιξε καλά φέτος στο τσάμπιονς λιγκ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τις καλές εμφανίσεις στο τσάμπιονς λιγκ τις κάνουν πάντα άλλοι, η Κούλα, η ζέλα, ο Ατρόμητας και δε γκζέρω κι εγώ ποιος άλλος (άμα αξιωθεί να πάει ο ζμπάοκ θ’ ακούμε «το πάλεψε για 15 λεπτά, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος»).
Η αλήθεια είναι ότι δε μ’ ενδιαφέρει και πολύ τι λένε οι αλλόθρησκοι, καθώς κατά βάθος ξέρω πως ό,τι και να πουν πάντα θα ξέρουν ότι ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. Τέτοιες κρίσεις όμως για την ανικανότητα των εκάστοτε αντιπάλων ακούω συχνά και από δικούς μας. Τελευταία δε τις ακούω τόσο συχνά ώστε να πείθομαι για τη βαζελοποίηση των οπαδών μας. Γι’ αυτούς τους τελευταίους λοιπόν θα πω δυνατά για να τ’ ακούσουν όπου κι αν βρίσκονται: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. Άμα θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες, ρωτήστε τον Porto Draco.
 
ΥΓ Το ότι η προσπάθεια της ομάδας φέτος ήταν ικανοποιητική δε σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσουμε τον εναπομείναντα στόχο μας, το Κύπελλο. Οι παίχτες να κοιτάξουν να ματώσουν τις  φανέλες γιατί έτσι πάει στο γαύρο: ή ματώνεις φανέλα ή κωλοτρυπίδα.
 

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Ωραιος κλαρκ!
Mπουρδελο η μπαγερν αλλα και μπουρδελο ολο το τσαμπιονς λιγκ(η μηπως λιγδ) προκειμενου να υποβαθμισουν τον ΘΡΥΛΟ!
Δεν τρεχει τιποτα! Καλη επιτυχια στα πλει οφ αυτα που θεσπισε ο τζιγγερ ΜΠΑΣ ΚΑΙ παρουν το δευτερο εισητηριο για τους ομιλους!

Εικόνα savvas gridlock

Ποια Μάντζεστε, πάρε το ''χ'' με τα χίλια ζόρια της Μπάγερν του Γκουαρντιόλα στο Ολντ Τράφφορντ. Ποια Παρί, πάρε την τριάρα στην Τσέλσι του Μουρίνιο χθες. Να δούμε και το ποια Μπενφίκα σήμερα, αφού υποψιάζομαι καταιγίδα μέσα στην έδρα της Άλκμααρ και χαλαροξεκούραστη πρόκριση από το πρώτο ματς στους ''4'' του Γιουρόπα, εκεί που καμία ελληνική ομάδα πλην της ΑΕΚ του 1977 δεν έχει φτάσει ΠΟΤΕ.

Εικόνα el trick

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΨΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;;;;;;;

Εικόνα Hank

Δεν εχεις αδικο αδερφε. Σκασμενοι ειμαστε ολοι.
Αλλα θα ανεβάσουμε αυριο για το ματς. Θα τα πουμε ολα εκει.