ΑΛΚΗΣΤΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ



Για όσους δεν το έχουν πάρει γραμμή, στο ευρωπαϊκό που κατέκτησαν τα κορίτσια του πόλο στη Φλωρεντία, είχαμε και την παρακάτω ιστορία.
 

 

 
Αντιγράφουμε.
 
«Πρώτα από όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσω για τον τραυματισμό μου, γιατί υπήρξε μια παραπληροφόρηση. Ο τραυματισμός δεν είναι στα δάχτυλα αλλά στο 5ο μετακάρπιο του αριστερού χεριού, στο σημείο που είχα τραυματιστεί και πέρυσι. Μετά την απονομή πήγα στο νοσοκομείο, μου έγινε ανάταξη και τοποθετήθηκε γύψος, που θα τον έχω για 20 περίπου ημέρες».
Ρωτήσαμε την διεθνή περιφερειακό του Ολυμπιακού για το πώς τραυματίστηκε κι απάντησε.
«Ηταν στα πρώτα λεπτά του τελικού, μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας. Επαιζα μια αντίπαλο πίβοτ και στην προσπάθεια να μη φύγει στην κόντρα έβαλα το δάχτυλο μέσα από το μαγιό της, δεν πρόλαβα να το τραβήξω, τι δάχτυλο κόλλησε κι έγινε η ζημιά. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν σπάσιμο. Βγήκα από το νερό, πήγα στον πάγκο κι αμέσως είπα στο γιατρό, τον Παναγιώτη Αδαμόπουλο ότι πονώ έντονα κι ότι είναι σπάσιμο. Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι του είπα “Δες το για να παίξω” Το έδεσε, έβαλε ψυκτικό κι αγωνίστηκα 28 περίπου λεπτά, αλλά από το 3ο οκτάλεπτο και μετά ήταν σαν να “σερνόμουν” στο νερό. Ήμουν στον αγώνα για να καλύπτω ψυχολογικά τις συμπαίκτριές μου (γέλια). Στο τέλος δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα. Ισα ίσα που έμεινα για την απονομή, στη συνέχεια με έντυσαν κι έφυγα για το νοσοκομείο. Επιστρέφοντας βρήκα την ομάδα στο δείπνο, έφαγα κάτι και μετά πήγα στο δωμάτιο. Ναι, ήταν “γλυκός” πόνος, αλλά σκέψου να χάναμε και το τρόπαιο».
 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Γειά σου, θηλυκέ Μουράτη! Γειά σου, θρυλάρα Άλκηστη Αβραμίδου!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μόνο όσοι έχουν αγωνιστεί στη ζωή τους μπορούν να καταλάβουν τη θυσία της Άλκηστις. Μπράβο ρε κορίτσαρε, είσαι παλικάρι!

Εικόνα TROUMPAS

να βλέπουν και κάτι άντρες (που θα παίξουν στην κωλοτούμπα) πόσα κιλά αρχίδια μπορούν να κουβαλάνε κάποια κορίτσια

Εικόνα vagio

Μετα τον ορκο νικης των πιτσιρικαδων, ειχαμε κι αυτο. Πραγματικα συγκλονιστικη η κοριτσαρα, ας τα βλεπουν και κατι αντρες αυτα.