ΡΟΥΝΤΥ ΚΟΤΑ, ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ



Χθες τελείωσε το final 4 της Euroleague στο Μιλάνο. Η κατά πολλούς ''σίγουρη πρωταθλήτρια Ευρώπης'' Ρεάλ Μαδρίτης έκατσε στον άξονα για μία ακόμη χρονιά. 19 χρόνια κλαρίνο, από το 1995 που πήρε το τελευταίο της Ευρωπαϊκό στη Σαραγόσα. Τι είδαμε εν πολλοίς;

- Είδαμε τον κύριο Ρούντυ, τη μεγαλύτερη πουτάνα των ευρωπαϊκών γηπέδων, να εξαφανίζεται από το παρκέ σε όλα τα κρίσιμα σημεία των αγώνων και φυσικά στον τελικό με τη Μακάμπι. Δεξιά κι αριστερά έδινε την μπάλα, στο Γιουλ και τον Σέρχι κατά κύριο λόγο, μπας και φύγει η ευθύνη από πάνω του. Καλοί είναι οι 30 πόντοι στο Top 16, αλλά ο νούμερο ένα παίκτης στην Ευρώπη, όπως μας μοστράρεται αυτή η πουτάνα, βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά στα κρίσιμα. Βέβαια τα στατιστικά του πάλι καλούτσικα ήταν, με 15 πόντους τελείωσε τον χθεσινό τελικό, οπότε μάλλον ικανοποιημένος είναι...

- Είδαμε τον κύριο Ναβάρο, τη νούμερο δύο πουτάνα της Ευρώπης, να ξανακάθεται στον άξονα με την αγαπημένη του και πολυδιαφημισμένη Μπαρτσελόνα (ή Puta-λόνα). Το 2010-11 τον καβάλησε ο βάζελος πριν το final 4, αν και η Μπάρτσα είχε πλεονέκτημα έδρας. Το 2011-12 παρακολούθησε τα μωρά του Ντούντα να πηδάνε από πάνω του. Πέρυσι και φέτος έγινε γιο γιο από τη ''μισητή'' Ρεάλ. Άλλος ψευτο-κορυφαίος αυτός. Μια φορά ένιωσε την γλύκα του Ευρωπαϊκού το 2003, όταν άλλοι ήταν οι πρωταγωνιστές στην ομάδα του (και ουσιαστικά του το δώσανε με νομοθετικό διάταγμα οι Αρχές του ευρωπαϊκού μπάσκετ) κι άλλη μία στο Παρίσι το 2010, όταν είχαμε τον κύριο ''υπομονή''[ στον πάγκο και τον Τεόντοσιτς πάνω στην τρέλα του, πριν και κατά τη διάρκεια του ματς. Στα 33 είναι ο ''Λα Μπόμπα'' με τα σάπια χέρια-πόδια-νεφρά. Μέχρι τα 50 είναι τα δύσκολα, μετά θα ''δικαιωθείς'' κι εσύ, ''κορυφαίε'' και πάνω από όλα ''winner''.
 
- Είδαμε όλους τους προβεβλημένους προπονητές της Ευρώπης να αποκαθηλώνονται. Ως τώρα είχαμε το λιποτάκτη-φονιά-μεθύστακα Ομπράντοβιτς, το ''Μουρίνιο του μπάσκετ'', που ''σκατά πιάνει και χρυσάφι γίνεται'' σύμφωνα με τους έμμισθους τσάτσους ΑΡΔ του ''σωλήνα'' (+κάτι vazeletta και λοιπά μπουρδέλα), να καταφέρνει να μένει εκτός προημιτελικών με τεράστιο μπάτζετ. Τον πήρανε οι Τούρκοι μπας και πάνε κάνα Final 4 και τους άφησε στον ίδιο παρονομαστή με τις προηγούμενες χρονιές ο ''κορυφαίος'', που έχασε τα Χαντζόπαιδα και το ''σωλήνα'' και νιώθει τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια του. Πλέον μπαίνει στην ίδια μοίρα ο Μεσίνα. Πέρυσι ήταν ο Μπαρτζώκας που του'κανε χαβαλέ στον ημιτελικό. Φέτος ήταν ο Μπλατ. Κατά τα άλλα, έφταιγε ο ''λίγος'' Καζλάουσκας για το Ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού το 2012, επειδή ''η ΤΣΣΚΑ έχασε τα αβγά και τα καλάθια στο τέλος του ματς, με σοβαρό προπονητή στον πάγκο δεν θα συνέβαινε αυτό''. Έτσι δεν μας λέγανε οι έμμισθοι τσάτσοι του ΠΟΥΣΤΗ Βαζελακόπουλου; Φέτος που η Μακάμπι έκανε το ίδιο, ποιος φταίει; Καλά, για Πασκουάλ και Λάσο καλύτερα να μην μιλήσουμε. Ας τους κρατήσουν καμιά δεκαριά χρόνια ακόμη να γελάμε.

- Είδαμε το παραδόπιστο ΣΚΟΥΠΙΔΙ που λέγεται Κάιλ Χάινς να παλεύει για 13 ολόκληρα λεπτά στον ημιτελικό με τη Μακάμπι και να βάζει 6 ολόκληρους πόντους. Ήταν που θα πήγαινε στη Μόσχα και θα έκανε τη διαφορά, ο κατά πολλούς ''γνώστες'' του μπάσκετ ''ηγέτης του Ολυμπιακού τα 2 προηγούμενα χρόνια''. Και για μία ακόμη φορά θα πούμε, επειδή κωλοτρίβεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ότι θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ των κυρίων Αγγελόπουλων να του δώσουν τη φανέλα με τον έφηβο και πάλι. Ας αράξει στην αγαπημένη του Μόσχα αυτό το ΣΙΧΑΜΑ, που τόλμησε να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ την ώρα των περυσινών τελικών των play off με τα βαζέλια. Τώρα που έφυγε από το μαντρί κι έχασε τον ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ, όλα άρχισαν να γίνονται ζόρικα για τον πρώην παίκτη της Μπάμπεργκ, που τον κάναμε άνθρωπο κι έβγαλε και γλώσσα. Το αυτό ισχύει και για τον Κωστάκη Παπανικολάου, που βεβαίως δεν ανήκει στην κατηγορία ''σκουπιδιού'' που είναι ο Χάινς, αφού φέρθηκε σωστά στον Θρύλο και για'μένα τουλάχιστον είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος να επιστρέψει στον Πειραιά, αλλά ενώ μέχρι πέρυσι πατούσε γερά σε όλα τα κρίσιμα ματς, φέτος έφαγε τη 40άρα στο κεφάλι.

Τα πράγματα φέτος θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός σακατεύτηκε από τραυματισμούς. Αν είχαμε τον ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ στα κρίσιμα ματς του Top 16, θα παίζαμε εμείς με την Μακάμπι αντί της Αρμάνι και η Μακάμπι δεν θα βρισκόταν καν στο final 4. Αν στο πέμπτο ματς με την Puta Real στη Μαδρίτη είχαμε υγιείς Περπέρογλου-Πρίντεζη, για να μην οργιάζουν ανενόχλητοι στο ''3'' και στο ''4'' η κυρία Ρούντυ με το Μίροτιτς, θα σηκώναμε άλλο ένα ευρωπαϊκό. Και δεν βάζω καν την ιστορία με το Λο μέσα. Αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί από το μεγάλο Ντούντα κι έχει μέταλλο που ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. Κι αυτό το έχει επειδή έχει στηθεί γύρω από το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
 
- Τον παίκτη που έχει πάρει μέρος σε 3 Final 4 και όχι απλώς τα πήρε και τα 3, αλλά βγήκε και MVP. Όχι από Έλληνες ''γνώστες''. Από ξένους.
 
- Τον παίκτη που τον χειροκροτούν σε ΟΛΑ τα γήπεδα της Ευρώπης, με standing ovation που λένε και οι ''μπασκετικοί''. Όχι Έλληνες ''γνώστες''. Ξένοι.

- Τον παίκτη που όλη η Ευρώπη έπεσε στα πόδια του το καλοκαίρι να τον πάρει, αλλά επέλεξε να μείνει με ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτά στον Θρύλο (είχε τον ίδιο μάνατζερ με το σκουπίδι το Χάινς, παρεμπιπτόντως, που ''προτίμησε τα λεφτά''). Μεταξύ των ομάδων που τον ήθελαν, η Μπαρτσελόνα. Του Ναβάρο. Οι ίδιοι οι διοικούντες την Μπάρτσα θεώρησαν απαραίτητο τον ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ, αν και για πολλούς ''γνώστες'' εδώ πέρα ''έκλασε ο Ναβάρο για να βγει ο Σπανούλης''.
 
- Τον παίκτη που παρά το ότι ήρθε στον Θρύλο ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ (ακόμη πονάει ο κώλος τους με την απόφαση του ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΥ το 2010 να πάει ΜΟΝΟΣ του κόντρα σε όλους, αν και τον είχανε βασιλιά), ανέστησε το τμήμα και το οδήγησε στο μοναδικό του πρωτάθλημα από το 1997 και μετά, αλλά και σε δύο κολλητά Ευρωπαϊκά, σπιλώνεται από κάποιους πανηλίθιους, κομπλεξικούς και τραχανοπλαγιάδες ''γνώστες'', πολλοί εκ των οποίων δεν είναι απλώς γυναικομαστίες οπαδοί του μπάσκετ και της Εθνικής Ελλάδος. Είναι οπαδοί του Ολυμπιακού, που μηρυκάζουν όποια μαλακία ακούνε δεξιά κι αριστερά. Χορεύουν ο ''σωλήνας'' και ο πρεζ...εεε ο κύριος Γιαννακόπουλος θέλω να πω, όποτε γαύροι την πέφτουν στον ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ. Όλοι οι συμπαίκτες του τον αναγνωρίζουν ως ηγέτη και για κάποιους ''γνώστες'' ηγέτης μας είναι ο κάθε τυχάρπαστος περαστικός. Ό,τι του λένε του ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΥ οι greenwebfans και τα μηρυκαστικά της Μπύρας 13, τα ίδια ακριβώς ακούει από ''γαύρους''. Γιατί; Προφανώς επειδή τους ΓΑΜΑΕΙ όλους και γουστάρουν.
 
Τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε έμμισθα τσατσόνια του ''σωλήνα'' και οπαδοί της Εθνικής Ελλάδος του μπάσκετ, ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού και ο κορυφαίος στην Ευρώπη, είναι αυτός.
 

 
Τα ίδια φυσικά ακούει και ο Γιώργαρος ο Μπαρτζώκας. Για αρκετούς είναι κάτι μεταξύ Γιαννάκη και Πεδουλάκη. Φανταζόμαστε πως αν πετύχαινε κάνας Ομπράντοβιτς, Μεσίνα ή όποιος άλλος αβαντάρεται από τους ''γνώστες'' όσα πέτυχε ο Γιώργαρος τα δύο τελευταία χρόνια στον Θρύλο, θα είχαν λερώσει τα κυλωτάκια τους όλοι αυτοί. Φανταζόμαστε πως αν για παράδειγμα τα πράγματα στο φετινό ματς της Πόλης με τη Φενέρ ήταν ανάποδα, ερχόταν εδώ με μισή ομάδα ο Ομπράντοβιτς και έπαιρνε το στρινγκ του Μπαρτζώκα, χάνοντας στο σουτ, θα γκρέμιζαν το Internet οι ''γνώστες'', με ύμνους προς το μεθύστακα και χολή προς το Γιώργαρο. Έλα όμως που ο Γιώργαρος ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ το λιποτάκτη. Έλα που ο φονιάς Ομπράντοβιτς ξοδεύει ένα καράβι λεφτά και βλέπει την πλάτη του Γιώργαρου. Πόνος κι εδώ για όλο το γελοίο μπασκετικό σύστημα δημοσιογράφων-παραγόντων-οπαδών (με βυζιά) της Εθνικής Ελλάδος και του Διαμαντίδη.
 
Φέτος κάναμε ένα διάλειμμα, γατάκια. Του χρόνου θα επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης, με μπροστάρηδες το Γιώργαρο Μπαρτζώκα και τον ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ. Γιατί το final 4 του χρόνου γίνεται στην Μαδρίτη και θα το πάρουμε μέσα στο σπίτι της PUTA.
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΒΑΖΕΛΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ. ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ...
 

 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Kg, δεν μπορώ να ηρεμήσω ρε φίλε. Από πέρυσι είμαι έτσι. Κάθε φορά που πάω να ηρεμήσω γίνεται αλλαγή ο Ντάνστον λόγω κούρασης και στη θέση του βλέπω τον Σίμονς. Νομίζεις ότι δεν τον πήγαινα τον Χάινς; Τον λάτρευα, όπως όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος. Αλλά αυτός με πρόδωσε εμένα, όπως και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού και μαζί τους προέδρους, τον προπονητή, τους συμπαίκτες. Μας πρόδωσε για τα λεφτά και γιατί νόμιζε ότι θα πάει σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα. Και μας πρόδωσε την ώρα που παίζαμε τελικούς με τον πουσταρά. Τις μέρες που εμείς αγωνιούσαμς και τρέχαμε στον Πειραιά από την επαρχία, αυτός διαπραγματευόταν με την ΤΣΣΚΑ. Τι άλλο θέλετε δηλαδή; Μας πουλούσε παραμύθι όλη τη χρονιά ότι δε θα παίξουν λόγο τα χρήματα στην απόφασή του. Μας έλεγε για το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με την ομάδα, κορόιδευε τους Αγγελόπουλους στις διαπραγματεύσεις σε σημείο που έφτασαν να τον ρωτήσουν "πόσα θέλεις επιτέλους;" και απάντηση δεν πήραν ποτέ, έκανε δηλώσεις ως παίχτης της ΤΣΣΚΑ, λέγοντας ότι χαίρεται επιτέλους που κατάφερε να πάει σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα. Τι άλλο πρέπει να κάνει ρε παιδιά; Να μας γαμήσει; Διάλεξε τον δρόμο της απιστίας και της προδοσίας και θα αντιμετωπίζεται έτσι. Όσοι διαφωνούν μ' αυτό δικαίωμά τους.

ramaya, η απόδοση του Χάινς στους τελικούς και στο final-4 της Πόλης ήταν δυσανάλογη με την υψηλή απόδοση που είχε το υπόλοιπο διάστημα. Αυτό κατακρίνω και αυτό δεν αμφισβητείται. Για το Λονδίνο ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός. Αλλά πάλι δεν ήταν ο κορυφαίος της ομάδας μας. Εκεί μέχρι και ο Σερμαντίνι έβγαλε μάτια... Στους τελικούς με τον πουσταρά πέρυσι ήταν πολύ κακός κατά τη γνώμη μου. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι έκανε 4-5 λάθη μαζεμένα στο τέλος του αγώνα. Βήματα, επιθετικά φάουλ, εύκολα χαμένα λέι απ κ.ο.κ. Ακόμα και φέτος με την ΤΣΣΚΑ ήταν κακός στο final-4. Θα ήταν σίγουρα ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Ντάνστον, ίσως το καλύτερο της Ευρώπης στην άμυνα. Ωστόσο, μας πρόδωσε και έφυγε. Όλα τ' άλλα είναι για τα καφενεία.

Αυτό που με θλίβει είναι η άνεση των υποτιθέμενων γαύρων μπασκετικών δημοσιογράφων, που βλέπουν την επιστροφή του σαν πανάκεια. Αν γουστάρουνε τον Χάινς να πάνε να του πάρουν καμιά πίπα. Εγώ δεν τον θέλω σε καμία περίπτωση. Ακόμα και συγγνώμη να ζητήσει, ποτέ δεν πρόκειται να μπει στο πάνθεον. Χάινς = προδότης.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Kg, δεν μπορώ να ηρεμήσω ρε φίλε. Από πέρυσι είμαι έτσι. Κάθε φορά που πάω να ηρεμήσω γίνεται αλλαγή ο Ντάνστον λόγω κούρασης και στη θέση του βλέπω τον Σίμονς. Νομίζεις ότι δεν τον πήγαινα τον Χάινς; Τ

Εικόνα ramaya

φιλε κανεις μεγαλο λαθος για τον Χαινς
εκτος του οτι ηταν ο καλυτερος παικτης μας στους περσινους τελικους οταν ολοι οι αλλοι τρομπαρανε, δεν ισχυει οτι ειχε συμφωνησει ηδη με την τσσκα πριν τους τελικους. Εγινε μετα τους τελικους ραντεβου με τους αγγελοπουλους οπου τους ειπε την προταση που ειχε απο τους ρωσοους και ποσα ηθελε για να μεινει και οι αγγελο του προτεινανε χαμηλοτερο συμβολαιο. Μετα περιμενε ενα 10ημερο για νεα επαφη η οποια δεν εγινε και αποφασισε να δεχτει την προταση των Ρωσων. Η νεα επαφη τελικα εγινε αφου ειχε ηδη συμφωνησει με τους ρωσους...

Εικόνα savvas gridlock

Το ότι μιλούσε έστω με την ΤΣΣΚΑ την ώρα των τελικών, ακόμη κι αν δεν συμφώνησε, εσένα δεν σε ενοχλεί;

Εικόνα the answer

Ειναι επαγγελμαριας και ανα πασα ωρα κ στιγμη μπορει να τον πλησιάσει και να του μιλησει οποιαδήποτε. Απο κει και περα ομως ο χαινς περασε την κοκκινη γραμμή γιατι οχι απλα μιλησε, αλλα υπεγραψε... υπεγραψε την πιο κρισιμη στιγμη της ολης της χρονιας! Εκανε λαθος γιατι πιστεψε οτι οι αγγελοπουλοι δεν θα του εδιναν αυτα τα λεφτα που του εδωσε η τσσκα και ομως του τα προσφεραν, ΑΛΛΑ την μαλακια την ειχε κανει....και οπως λεει και ο φίλος, μας ζαλιζε τον ερωτα ολη τη χρονια οτι αγαπαει την ομαδα και εχει δεθει....ΠΑΠΑΡΙΑ μπλε!!
Οτι ειναι παιχταρα και ηταν μεσα στην ομαδα που αλλαξε την ιστορία ειναι δεδομενα αυτα... αλλα ειναι κάποιες "λεπτομερειες" που κανουν τη διαφορα...

Εικόνα the answer

Φιλε, του ειχαν κανει προταση μεσουσης της περιοδου(αν και δεν το συνηθιζουν, αλλα επειδη ξερουν μπασκετ και καταλαβαιναν οτι θα ειχαν προβλημα το καλοκαιρι, ετρεξαν να τελειωσουν την υποθεση) τον ιανουαριο του χαινς και ο ιδιος ειπε οτι δεν ειναι σωστο για τους υπολοιπους συμπαικτες του και για να μη χαλασει το κλιμα στα αποδυτηρια και οτι θα μιλησουν στο τελος της χρονιας....
Αυτα ειναι δηλωσεις του παναγιωτη Αγγελόπουλου, οταν ξεκαθαρισε το τοπιο για να μαθει ο κοσμος τι εγινε....

Εικόνα pantzo

ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ-NAVARRO-FERNANDEZ ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ FINAL FOUR ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ).

ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΦΟΥΡΝΙΑ" ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΟΥΡΤΖΟΥΜΗ.

Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ (ΟΜΑΔΙΚΟ,ΕΘΝΙΚΟ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οι περισσότεροι γαύροι παρακαλάγανε να χάσει η ΤΣΣΚΑ για να διώξει, μεταξύ άλλων και τον Χάινς και να έρθει σ' εμάς. Μιλάμε για τεράστιους μαλάκες. Ο Καβαλιεράτος και όλοι οι μπασκετικοί γαύροι δημοσιογράφοι ξηρογλείφονται για επιστροφή του, χωρίς κανένας να αναφέρει τα γεγονότα του περσινού καλοκαιριού. Λες και έφυγε προδομένος από τους Αγγελόπουλους ο Χάινς. Ο Χάινς είναι ανεπιθύμητος και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Έπειτα, πότε έπαιξε ο Χάινς καλά σε κρίσιμο παιχνίδι; Στο πρώτο final-4 ήταν άποντος, στο δεύτερο ήταν απλώς ένας ρολίστας (επιθετικά δεν ήταν καλός, μόνο αμυντικά), στους τελικούς με τον βάζελο ήταν από τους χειρότερους παίχτες. Πότε έπαιξε καλά σε τόσο κρίσιμους αγώνες; Θα είναι μεγάλο λάθος των Αγγελόπουλων να τον φέρουν πίσω. Αν, όμως, έρθει τότε θα πρέπει τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη. Αν το πράξει καλώς, αν όχι θα είναι πάντα κόκκινη σημαία. Όχι στο γήπεδο με αποδοκιμασίες, ούτε στα φόρουμ με κράξιμο. Από τη στιγμή που φοράει την ερυθρόλευκη θα αντιμετωπίζεται σαν γαύρος. Αλλά στη συνείδηση θα μείνει για πάντα ένα παραδόπιστο σκουπίδι, ένας μπάσταρδος του κερατά. Ένας μυώδης πουσταράς.

Ο Παπανικολάου απλώς δε λογάριασε καλά τα πράγματα. Έχει άλλες βλέψεις και το λέει. Επίσης, οι Αγγελόπουλοι τον στείλανε σούμπιτο, τσιμπώντας το 1,5 μύριο και πολύ καλά κάνανε. Τελείως άλλη περίπτωση. Εννοείται πως θα είναι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε, το ΝΒΑ δε νομίζω να τον δεχτεί εδώ που τα λέμε...

Ο Σπανούλαρος τα έδειξε για άλλη μια φορά σήμερα. Πάμε στους τελικούς για ακόμα μία φορά προετοιμασμένοι να πονέσουν τα μάτια μας. Φέτος η αισιοδοξία πρέπει να είναι συγκρατημένη για να μην εκραγούμε. Ή μήπως να εκραγούμε επιτέλους;;; Τέλος πάντων, πάμε να τους γαμήσουμε εμείς σαν ομάδα κι' ας αφήσουμε τη διαιτησία να αποφασίσει αν θα τους γαμηθεί η μανούλα φέτος.

Εικόνα kg

ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟ........ΗΡΕΜΗΣΕ.........
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ?

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΙΝΣ............ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!

Ο 'ΤΥΠΟΣ' ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ '12 .............ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.......ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ............ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ............ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ F4............ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΔΛΔ.!

ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ........ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ!!!
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ..........ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΣΣΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΠΟΤΕ..............ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ (ΑΛΑ ΝΤΟΡΣΕΙ) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ!!!!!

Εικόνα ramaya

πλακα μας κανεις ρε φιλε τι ειναι αυτα που γραφεις;
Ρολιστας ηταν ο Χαινς στο φαιναλ φορ του Λονδινου; με την τσσκα εκανε νταμπλ νταμπλ (13 ποντ-10 ριμπ) και με την ρεαλ ειχε 12 ποντ-5 ριμπ-3 ασσιστ και 3 ταπες!
στους τελικους περυσι ηταν ο μονος που παλεψε, 8 ποντ-8 ριμπ στο 2ο τελικο, 10 ποντους-14 ριμπ στο 3ο
ελεος δηλαδη

Εικόνα savvas gridlock

Aκριβώς επειδή προσέφερε πολλά και κάποιοι από εμάς πιστεύαμε πως δέθηκε με τον κόσμο μας, περιμέναμε διαφορετική συμπεριφορά. Ας πήγαινε στην ΤΣΣΚΑ ή στην όποια ΤΣΣΚΑ αν του έδινε περισσότερα. Πάλι θα σκαλώναμε, αλλά σε βάθος χρόνου θα το ξεπερνάγαμε. Εδώ παίζαμε το πρωτάθλημα και ο κύριος Χάινς νοιαζότανε να τα αρπάξει από την επόμενη ομάδα του. Τέτοια συμπεριφορά από παίκτη που έγινε άνθρωπος από τον Ολυμπιακό, είναι απαράδεκτη. Και στους τελικούς με το βάζελο πέρυσι ήταν ανύπαρκτος, έτσι;

Εικόνα TROUMPAS

μπράβο ρε Σάββα σύγγαυρε

Εικόνα nikos michalopoylos

Μπραβο ρε φιλε για οσα γραφεις!Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες!

Εικόνα Mhtsaras

Δε θα μπόραγα ποτές να σεμφωνέπσω πγιο πολύ μαζί σου ρε Σάββα !Τάπες ούλα !
Χαίρομαι που σκέφτεσαι ετσα ρε μάγκα...γιατί άμανε κάτσω με Γάβρυλες να συζητέπσουμε για μπάσκετο με πγιάνουνε τα νέβρα μου και θέλω να τους πνίκσω !
Παραμαλάκωσε το άθλεμα στη εκσέδρα για μας...γιομώσαμε γυναικομαστίες γαμώτο και πσιλοκουδούνες...

Εικόνα vagio

Κατα τη γνωμη μου, ΔΕΝ εξαιρειται ο κωστακης. Διοτι πολυ απλα ζητησε κατιτις περισσοτερο απο ο,τι του εδινε η Μπαρτσελονα για να μεινει, μην το ξεχναμε.. Δεν μπορουσε λεει ο ιδιος να πει οχι σε τετοια λεφτα.. Δεν εξαιρειται στη λογικη που το θετεις εσυ, ως επαγγελματιας ομως επραξε σωστα. Οπως κι ο Χαινς βεβαια. Και για μενα παντα, ευπροσδεκτοι κι οι δυο. Να ερθουν και να σηκωνεται ενα ΣΕΦ στο ποδι.
Απλα, κανενα μουνακι δεν προκειται να ταυτισω με το θρυλο μου. Πανε οι παλιες καλες εποχες της αφισας στο προσκεφαλο του κρεβατιου.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είναι το ίδιο να παίζεις τελικούς και κάποιος να ψάχνεται για τη νέα ομάδα του, με το να προτιμά τα περισσότερα λεφτά αφότου τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Εικόνα vagio

Ολα ειναι θεμα συγκυριων. Αν τον ειχαν καλεσει για προωρη ανανεωση με μια ταπεινη αυξηση αποδοχων, οπως θα ηταν και το πιο φρονιμο οταν ψαχνοταν κι αυτος, τωρα θα πανηγυριζαμε για το γαυρο Χαινς που ανανεψσε προωρα κλεινοντας τα αυτια του στις σειρηνες των ευρωπαικων συλλογων και τ'αρχιδια μας κουνιουνται.
Δεν χρωσταει πουθενα ο καθε ανυποψιαστος αμερικανος να περιμενει ποτε θα καυλωσει του καθε ιδιοκτητη να τον καλεσει για συζητησεις, επαγγελματιας φραγκοφονιας ειναι. Ο κωστακης δεν τελειωνε κανενα συμβολαιο του, αυτος ψαχτηκε να φυγει προωρα, τουτεστιν δεν θελησε να τιμησει το συμβολαιο του.
Αλλα αυτη η πολιτικη τον αγγελοπουλων δεν εχει λογικη. Αν δεν εχεις το βαλαντιο να κοντραρεις τους ρωσους και τους τουρκους (απολυτα σεβαστο), τοτε το πας με προωρες ανανεωσεις. Κοζαρεις ποιος σου κανει, και τον κλεινεις.
Δηλαδη, αν το παει μεχρι τερμα με Σλουκα και Μαντζαρη του χρονου που ληγουν ποιος μου λεει εμενα πως δεν θα την κανουν. Κι αυτοι πουληταρια θα ειναι αν πανε στον τελευταιο μηνα του συμβολαιου τους και δεν υπαρχει ουτε φωνη ουτε ακροαση απο διοικηση μερια?