Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ



Σκηνές από το χθεσινό 7ο παγκόσμιο συνέδριο της ΘΥΡΑΣ 7.
 

 
Το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη έπλεξε ο Σωκράτης Κόκκαλης στην ομιλία του στο 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.
Ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο έργο του διαδόχου του.
«Κατ’ αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την τιμή αυτής της βράβευσης. Τόσα χρόνια έχουμε συνεργαστεί άψογα και η Θύρα 7 ως οργάνωση πάντα έχει σταθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού. Έχουν εξελιχθεί καλά όλα, η μετάβαση της προεδρίας στον Βαγγέλη τον Μαρινάκη ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Εγώ σαν μεγαλύτερος τον θυμάμαι από τότε που ερχόταν με τον πατέρα του τον Μιλτιάδη στο γήπεδο σαν μικρό παιδάκι και το βασικό που πρέπει να πω είναι ότι αυτά που κάνει για τον Ολυμπιακό κι αυτά τα πρωταθλήματα που έχει πάρει, του εύχομαι να πάρει περισσότερα από αυτά που είχα πάρει εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου, έχει ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων προέδρων που αγωνίζονται ως εντός εισαγωγικών αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα: ότι είναι πραγματικά γνήσιος και φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού», τόνισε –αρχικά- ο Σωκράτης Κόκκαλης και συνέχισε…
«Απ’ ό,τι βλέπετε κι εσείς έχουν περάσει και από τις άλλες ομάδες αρκετοί πρόεδροι που έχουν μία οικονομική κατάσταση καλή, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει μέσα στο αίμα του την ομάδα και γι’ αυτό, επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι κανένα πρωτάθλημα από το οποίο μπορεί κανείς να έχει οικονομικά πλεονεκτήματα, δεν έχουν κάνει και τίποτα μέχρι σήμερα και ούτε πρόκειται να κάνουν.
Όλο λόγια είναι, όλο υπόσχονται, όλο “θα κάνουμε τούτο, θα κάνουμε το άλλο, θα κάνουμε εκείνο” και δεν έχουν κάνει τίποτα και θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα. Κι επειδή βλέπουν ότι δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα, έχουν βγάλει κι έναν καραγκιόζη εκεί στην τηλεόραση που λέει μαλακίες και συνέχεια “η διαιτησία, ο Μαρινάκης, ο έτσι, ο αλλιώς” δεν κοιτάνε το χάλι τους, να φτιάξουν κάτι, να φτιάξουν μια ομάδα, να φτιάξουν ένα γήπεδο, να φτιάξουν προπονητικά κέντρα, να πάρουν ένα πρωτάθλημα, αλλά συνεχώς είναι σαν κάτι μοιρολογίστρες κι αρχίζουν να λένε διάφορα πράγματα», τόνισε.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης στην ομιλία του αναφέρθηκε και στη σημασία της βοήθειας της Θύρας 7 στην ομάδα…
«Η Θύρα 7 αποτελεί μια δυναμική, θα έλεγα, οργάνωση που στηρίζει τον Ολυμπιακό και τώρα μάλιστα που ο κύριος Μαρινάκης, αλλά και ο κύριος Μώραλης είναι… καπετάνιοι στον Πειραιά, πρέπει και η Θύρα 7 να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουνε, για να γίνει ο Πειραιάς πράγματι ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Ευρώπης.
Εγώ θέλω να ευχηθώ σε εσάς καλή πορεία, στον Ολυμπιακό… ούτως ή άλλως θα έχει καλή πορεία, οπότε τι να ευχηθώ, ας το ευχηθούμε κι αυτό και να πάρει, όπως είπαμε, πολλά πρωταθλήματα και να προσπαθήσει να έχει και μία καλή πορεία στην Ευρώπη», τόνισε και συνέχισε:
«Από εσάς, θέλω να ζητήσω μόνο ένα πράγμα. Η ομάδα έχει και στιγμές που δεν είναι στα καλύτερά της, παρ’ ότι παίρνει το πρωτάθλημα. Υπάρχει και κατά τη διάρκεια της δικιάς μου προεδρίας, αρά και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκφράζεται μια δυσαρέσκεια. Δυσαρέσκεια πρέπει να εκφράζεται όταν ο Ολυμπιακός πράγματι βρεθεί σε μία θέση όπου δεν θα μπορεί να παίρνει πρωτάθλημα, όχι όταν κάνει ένα παιχνίδι και δεν πάει καλά.
Πρέπει πάντα να στηρίζετε, πάει δεν πάει καλά. Και το πρωτάθλημα το πήρε φέτος από τον Γενάρη, από πότε το πήρε, από πέρυσι το πήρε! Πρέπει πάντα, επειδή είμαστε Ολυμπιακοί, να στηρίζουμε την ομάδα και τον Πρόεδρό της, γιατί ο Πρόεδρος πράγματι κάνει προσπάθεια για να πάει καλά η ομάδα. Αν ήταν κανένας καραγκιόζης Πρόεδρος, να φάει γιούχα. Βλέπετε κάποιοι άλλοι καραγκιόζηδες Πρόεδροι, δεν τους γιουχάρουν, χειροκροτάνε κιόλας. Δεν έχουν καταλάβει την καταστροφή που τους έχουν φέρει. Ενώ εδώ έχει αποδείξει ο άνθρωπος ότι δεν θα πάρει μόνο αυτά που έχει πάρει μέχρι σήμερα, θα πάρει και πολλά παραπάνω. Εύχομαι καλή συνέχεια και σε εσάς να είσαστε πάντα χαρούμενοι και αισιόδοξοι και πάντα με τον Ολυμπιακό», κατέληξε.

 
Πού να τα δείτε αυτά εσείς ρε σούργελα αντιολυμπιακοί. 2-3 άτομα ασχολούνται με τις ομάδες σας κι αυτοί δεν μιλιούνται μεταξύ τους. Αυτή η ομόνοια, η σύμπνοια και ο παραμερισμός όλων των διαφωνιών μας, μπροστά στο κοινό καλό της ομάδος, αφορά ΜΟΝΟ τον Θρύλο. Δείτε ολόκληρο το βίντεο, ακούστε το τι λένε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ και ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ για όλα τα θέματα (ακόμη και για τα πολιτικά μιλάει ο μεγάλος μας πρόεδρος ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ στο τέλος του βίντεο) και σκεφτείτε για μία ακόμη φορά το λάθος που κάνατε με την επιλογή σας να μην ανήκετε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Σχόλια

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Τι ομορφη φωτο...Μονο τ αδερφια λειπουν για να τραβαγα μια μεγαλοπρεπεστατη μαλακια...Αλλα.....:(

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ.

Αν αναρωτηθειτε πρωτα-πρωτα, γιατι διαλεξα τουτη την αναρτηση γι΄αυτο μου το κειμενο, θα σας απαντησω: Επειδη θεωρω οτι το ΄΄εδαφος΄΄ της Θυρας 7 ειναι ή ΟΦΕΙΛΕΙ να ειναι για τους οπαδους του Ολυμπιακου ΙΕΡΟ, κατα συνεπειαν αποτελει ΠΡΟΤΥΠΟ βημα καταθεσης ολων των ΓΑΥΡΙΚΩΝ αποψεων, συμπεριλαμβανομενων και των χαρακτηριζομενων ως...επιστημονικου τυπου. Ξεκιναμε λοιπον:

ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Αναντιρρητα η ελληνικη γλωσσα αποτελει γλωσσα-θησαυρο. Ειναι απο τις παλαιοτερες, θεωρειται δυσκολη, αριθμει πολλες χιλιαδες λεξεων, ενω τροφοδοτει γεναιως πολλες αλλες, ιδιως στον επιστημονικο και πολιτισμικο γενικοτερα τομεα. Εν προκειμενω, οι λεξεις ΜΑΛΑΚΑΣ και ΒΑΖΕΛΟΣ ειναι απο τις συχνοτερα χρησιμοποιουμενες, ειδικα η πρωτη, χαρακτηριζομενη παρα πολλων και ως ΄΄εθνικη λεξη΄΄. Το παρον...πονημα αποβλεπει στο να καταδειξει οτι οι δυο αυτες λεξεις εμφανιζουν, ερμηνευτικα, ΑΠΟΛΥΤΗ σχεδον ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, με ελαχιστες διαφορες.

ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Οι σημασιες του ΜΑΛΑΚΑΣ και ΒΑΖΕΛΟΣ ειναι πολλες. Παραθετω καποιες, χωρις να ισχυριζομαι βεβαια οτι ειναι και ολες, δεδομενου οτι δεν υπαρχει μεχρι σημερα... το ΤΕΛΕΙΟ Ερμηνευτικο Λεξικο.

ΜΑΛΑΚΑΣ: Ο υπερβολικα αυνανιζομενος ( κυρ. ) και μεταφορικα ο βλακας, ο ηλιθιος, ο κουτοπονηρος, ο χαμηλης ηθικης σταθμης, ο ρεπων συστηματικως και υπερμετρως σε καθε ειδους ηδονιστικες ουσιες, ο θεωρων τον εαυτο του ως ΄΄ανωτερο΄΄ ιδιως πνευματικα ατομο, ο εκστομιζων χωρις αποδειξεις ή εστω και απλες ενδειξεις παντοειδεις κατηγοριες εναντι συνηθως ΄΄εχθρων΄΄ τους οποιους φθονει για τις επιτυχιες, ο υποκρινομενος τον λατρη της αληθειας και στην πραξη ΄΄βουτηγμενος΄΄ κυριολεκτικα στο ψεμα και στην απατη, ο ΄΄καραγκιοζης΄΄, ο συναισθηματικα ασταθης, ο εριστικος και ψευτονταης, ο διαπραττων εκ συστηματος σιχαμερες ή παρανομες πραξεις, ο προκλητικος, ο θρασυδειλος και ο στερημενος γενικως και οχι απαραιτητα μονο σεξουαλικως, ο ιδεοληπτικος ή/και διακατεχομενος απο παραληρηματικες κρισεις μεγαλειου ( του κωλου ), αλλα και ο απονος, ο αναλγητος, ο ΄΄γλειφτης΄΄, ο τσιγκουνης...και, και, θα μπορουσα στιβοντας το μυαλο μου να γραφω ωρες...

ΒΑΖΕΛΟΣ: Ολα τα ανωτερω.

Παρα ταυτα, υπαρχουν και ορισμενες - ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ - εννοιολογικες διαφορες μεταξυ των δυο αυτων λεξεων. Συγκεκριμενα, το νοημα της λεξης ΜΑΛΑΚΑΣ, εξαρταται ( και ) απο το ΠΩΣ λες την λεξη: Αν π.χ. πεις ΄΄Τί πηγε κι εκανε ρε αυτος ο μαλακας;΄΄ ή ΄΄Καλα, μαλακας εισαι ρε;΄΄ ή ΄΄Να βγω εξω ρε μαλακα να σου΄πω εγω...Μαλλλακα...ε, μαλακα!΄΄ κ.λ.π, δινεις στη λεξη ενα χαρακτηρα ηλιθιοτητας ή και χειροτερα ακομη... Αν ομως πεις ΄΄Μαλαακαα, και τί γυρναει η γκομενα και μου λεει;΄΄ ή ΄΄Ελα ρε μαλακα, θαρθεις το βραδυ μαζι μας;... Θα περασουμε φινα ρε μαλακα...΄΄ ή ΄΄Μαλακα μου, δε σου λεω τιποτα...και μας παιρνει που λες στο κυνηγι...΄΄, τοτε η λεξη αποκτα το νοημα του ΦΙΛΟΥ ή ακομη και του ΑΔΕΛΦΟΥ... Στα πρωτα 3 παραδειγματα, ΜΑΛΑΚΑΣ και ΒΑΖΕΛΟΣ ταιριαζουν εννοιολογικα, ενω στα αλλα τρια, δεν μπορουμε να ισχυριστουμε κατι τετοιο, αφου βαζελος και φιλος ( πολυ περισσοτερο, αδελφος ) αποτελουν εννοιες ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ και οι οποιες εξαιρεσεις ( αναμφιβολα υπαρκτες ), δεν κανουν τιποτ΄αλλο απ΄το να επιβεβαιωνουν αυτον τον ΚΑΝΟΝΑ...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1. Μαλακας και Βαζελος αποτελουν δυο κοινοχρηστες στη χωρα λεξεις, που ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ σχεδον εννοιολογικα.

2. Οι υπαρχουσες διαφορες μεταξυ τους ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ και εχουν κυριως σχεση με το ΠΩΣ θα πεις τη λεξη Μαλακας, δεδομενου οτι τη λεξη Βαζελος, οπως και να την πεις, οι σημασιες της παραμενουν αναλλοιωτες.

3. Συμφωνα με τα...ευρηματα μας, η φραση πια ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΖΕΛΕ αποτελει ΠΛΕΟΝΑΣΜΟ, αφου ειναι σαν να λες ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ή ΒΑΖΕΛΕ ΒΑΖΕΛΕ, και πρεπει συνεπως να καταργηθει. Και

4. Θα ηταν...επιστημονικη παραλειψη και μαλιστα σημαντικη, αν δεν αναφεραμε ,καταληγοντες, ενδεικτικα, δυο βαζελικες φρασεις του γνωστου...Τουϊτη, τις οποιες και θεωρουμε ως...αντιπροσωπευτικο ( απο τα πολλα του ) δειγμα της εννοιας ΜΑΛΑΚΙΑ: ΄΄Η πιο βρωμικη ( Σ.Σ. μεταφορικα ) πλατεια του κοσμου, ειναι η πλατεια Αλεξανδρας στον Πειραια...΄΄, και ΄΄Το ασχημοτερο γηπεδο της Ευρωπης, ειναι το γηπεδο Καραϊσκακη΄΄...

Τί να του πεις του...ΒΑΖΕΛΟΥ;

Εικόνα Chief Bromden

Θα συμφωνήσω κ Απόστολε με την παράγραφο 3, Το Μαλάκα Βάζελε συμφωνώ να καταργηθεί από το λεξιλόγιο μας, και πλεονασμός και περιαυτολογία, σαν να προσθέτεις κιμά σε Μπολονέζ, αφήστε που αδικούμε τον κλασικό και τιμημένο Έλληνα μαλάκα…

Και μια άλλη επιστημονική παρατήρηση : το είδος του Μαλάκα-Μαλάκα διαιονίζεται ανεμπόδιστα και ταχύτατα σε αντίθεση με το είδος Βαζέλα Βαζέλα που τείνει να εξαφανιστεί ακολουθώντας την πορεία ενός άλλου πράσινου υπό εξαφάνιση είδους της Καρέτα Καρέτα…

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχεις πολύ χιούμορ ρε μπαγάσα. Ωραίος.

Εικόνα Chief Bromden

O κύριος πιο πάνω ρίχνει τη σπίθα με τις αναλύσεις του και εμείς απλά εξαπλωνουμε τη φωτιά, αλλά εμπνέει το χιούμορ ο πουστης ο βάζελος! αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο κύριος πιο πάνω μας κάνει δωρεάν μαθήματα εδώ μέσα. Και γενικώς, δηλαδή, έχομεν (εγώ σαν νεότερος σίγουρα) μεγάλους διδασκάλους και φορείς Ολυμπιακοφροσύνης σε τούτο 'δω το σάιτ. Λίγο απ' την τρέλα όλων σας να πάρω καλά θα είμαι.

Εικόνα Chief Bromden

Διόρθωση, περιττολογία (όχι περιαυτολογία)…
Μην περάσουμε το καλοκαίρι με ιδιαίτερα, κρίμα είναι…

Εικόνα savvas gridlock

Για το 4, θα σου πω μόνο ότι αυτά τα λέει τώρα ο Τουίτης. Πριν 3-4 χρόνια, έλεγε τα ανάποδα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα γελάω για ώρες με το 3 στο τέλος!!! Ευρηματικότατο!!!

Εικόνα xristoforas

ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΙΚΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΑ = ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΙΚΕ ΒΑΖΕΛΕ ΒΑΖΕΛΕ ΕΕ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΙΛΕ ΣΥΝΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΟΤΙ Η ΦΙΜΠΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ/ΒΑΖΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ (ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ=ΒΑΖΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ)....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΤΡΑΚΗ(ΠΟΥΣΤΡΑΚΗ)....ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΑΣ (ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ? ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ!!!)
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΟΛΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΖΕΛΑΚΙΕΣ ΠΕΤΑΝΕ?
ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ?
ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΩΣ Ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ (ΜΑΖΕΛΑΝΙ=ΜΑΛΕΖΑΝΙ)...ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ (ΜΑΛΑτσαΚΑΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ https://www.youtube.com/watch?v=PriAIZ4DmRk ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΡΙΑΝ...ΟΥΠΣ ΣΟΡΡΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ-ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΛΑΚΑ ΠΙΓΚΟΥΙΝΕ (ΚΑΝΕΙ ΡΙΜΑ) ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ !!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Να΄σαι καλα Χριστοφορα. Σωστες υπομνησεις και χιουμορ μαζι, στο διηνεκες... Σε διαβαζω παντα.

Εικόνα nmavronas

TA ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑϊΣΚΑΚΗ 33000!ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ!

Εικόνα xristoforas

με αεκ το 1965 ενω η χωρητικοτητα του γηπεδου δεν ηταν 42.415 χιλιαδες...καναμε ρεκορ προσελευσης!!!!
και πιο ετος? ενα ετος που κουπα ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ!!!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-2!!!
1965-04-07 ΟΣΦΠ-ΑΕΚ=1-2 ΠΡ.AVI
GATE7OSFP1000(YOUTUBE CHANNEL)
https://www.youtube.com/watch?v=u4jakomC1i8

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓXΡΟΝΗ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΑΡΑΣ ΜΑΣ
ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ 7+5+4=16 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ 18 ΕΤΗ......ΔΕ ΓΕΜΙΖΕΙ TO ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ...
ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΙΕΣΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΓΟ-ΦΛΩΡΟ...
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ/ΣΗΚΩΣΕΙ 9 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΓΟ-ΦΛΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

επισης ο Ολυμπιακος ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟ 9 ΝΙΚΕΣ 1987-88 ΓΕΜΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (60.500 ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ? ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ!!!)
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ)... !!!

Εικόνα savvas gridlock

Άλλα χρόνια εκείνα, Φόρη. Το 1965 αν ήθελες να ακούσεις κάτι για Ολυμπιακό, διάβαζες το ΦΩΣ και πήγαινες γήπεδο. Άλλος δρόμος δεν υπήρχε. Τη σήμερον ημέρα υπάρχουν εφημερίδες, sites, περιοδικά, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα που μιλάνε και γράφουν καθημερινά πολλά πράγματα για τον Θρύλο. Ειδικά η τηλεόραση έριξε πολύ τα εισιτήρια. Φέτος είχαμε τον ίδιο μέσον όρο εισιτηρίων με τη σεζόν 1996-97, που πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα μετά τα πέτρινα. Για το Αμβούργο σωστός είσαι, εμείς έχουμε το ρεκόρ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

60.976 κομμένα εισιτήρια στο Ολυμπιακός-Παναχαϊκή του 1987 στο ΟΑΚΑ.

Εικόνα olympiakaraga7te

Κούπα πρωταθλήματος δεν πήραμε αδελφέ το έτος 1965 γιατί κούπα γενικώς πήραμε, αυτήν του κυπέλου νικώντας 1-0 τον καλό πελάτη στο Καραϊσκάκης. Όμως αφού δεν πήραμε το πρωτάθλημα και το παιχνίδι που λες είναι πρωταθλήματος είναι σωστή η διατύπωση σου πως έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία το γεγονός ότι κάναμε ρεκόρ προσέλευσης σε μια χρονιά όπου δεν το πήραμε (το πρωτάθλημα).

Εικόνα savvas gridlock

Ιστορικό τρόπαιο, το πρώτο του Μπούκοβι το Κύπελλο του 1965.