Σαν Σήμερα 25/6



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια…
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
25/06/1950  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΘΗΣΕΑΣ  14η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  4-1  25' Νικολάου, 45' - 73' ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, 51' ΚΟΤΡΙΔΗΣ, 78' ΔΡΟΣΟΣ
 
 
Η ομάδα του 1950. Τη σεζόν 1949-1950 δεν διεξήχθει πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εγίναν μόνο τα πρωταθλήματα Αθηνας, Πειραιά, Μακεδονίας.
 

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Η ομάδα της φωτογραφίας. Η θρυλική ομάδα του ΄50... Αυτή που με μεγάλωσε, μ΄έκανε Ολυμπιακό και ΠΑΝΤΑ με βουρκώνει...

Αναφέρω τους παιχταράδες μας, από αριστερά στα δεξιά. Όρθιοι: Ρωσίδης, Κοτρίδης, Σούλης, Θεοδωρίδης, Ξανθόπουλος, Πολυχρονίου. Καθιστοί: Μουστακλής, Μπέμπης, Υφαντής, Ιωάννου, Δαρίβας.

Τους έχω ζήσει ΟΛΟΥΣ.

Σ΄ευχαριστώ Θεέ του ποδοσφαίρου...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΜΠΗΣ!

μεγάλος παίκτης, μεγάλος άνθρωπος, μεγάλος Ολυμπιακός!

1982. πιτσιρίκι κοντά στα 10. πριν λίγο καιρό έχω φύγει από την Αθήνα κι έχω μετοικήσει στην επαρχία.
είμαι με τον πατέρα μου, περπατάμε στο δρόμο και βλέπουμε έναν καλοσυνάτο κύριο με χαμογελαστό πρόσωπο. ο πατέρας μου τρέχει τον αγκαλιάζει και τον φιλά, γεμάτος περηφάνια μου λέει «αυτός που βλέπεις, είναι ο Θανάσης ο Μπέμπης, από τους καλύτερους παίκτες που θα έχεις την ευκαιρία να τους σφίξεις το χέρι» και γυρίζοντας στον Μπέμπη του λέει «από εδώ ο γιός μου, εννοείται Ολυμπιακός», ο Θανάσης με πλατύ χαμόγελο και σφίγγοντάς μου το χέρι μας λέει «περιμένετε λίγο, να φέρω κάτι στον μικρό και πάμε για καφεδάκι». έτρεξε στο ξενοδοχείο που διέμενε για να μου φέρει ένα επετειακό λάβαρο του Ολυμπιακού για τη συμπλήρωση των 10 νταμπλ το 1981!

τεράστια τιμή!

Εικόνα apostolos gaganis

Tεράστιος παίχτης! Είσαι τυχερός, φίλε...

Εικόνα savvas gridlock

Απλος, λαικος ανθρωπος, μαγκας γαυρος Πετραλωνιτης ο Μπεμπης.