ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ, PART 5: "Ξυπόλυτοι στα τριφύλλια"



Απαλλάξτε εμένα από έναν κόπο -έστω και ευχάριστο- και τους εαυτούς σας από τη φλυαρία μου. Όποιος φιλομαθής και περίεργος επιθυμεί διακαώς να πάρει μια γεύση για τα όσα δυσπερίγραπτα συνέβησαν στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών,  καθώς και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πρωτεύουσας της Αχαΐας, και πόλης του Αγίου Ανδρέου, στο πλαίσιο  της εναρκτήριας αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού έτους 1981-1982, ας ανατρέξει στην ανάρτηση της προσφιλούς ημών ιστοσελίδας  R.A.T.M. με τίτλο : «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 1-1, ΠΑΤΡΑ 6/9/1981», καθώς και στα αριστοτεχνικώς διατυπωμένα σχόλια του γίγαντος R-OMEN που βρίσκονται ακριβώς από κάτω. Εγώ να σας πω μόνο ότι την ημέρα εκείνη ο Άγιος Ανδρέας έκλεισε τα μάτια του...
 
Χαρακτήρισα τα γεγονότα «δυσπερίγραπτα», αποφεύγοντας σκοπίμως να τα πω «ανεπανάληπτα», καθώς έχω την αμυδρά υποψία, ότι δυστυχώς επανελήφθησαν απειράκις τα κατοπινά χρόνια σε διάφορες πόλεις και χωριά, με διάφορους προστάτες αγίους και πολιούχους.
 
Τότε, πάντως, το πεδίο των επονείδιστων αυτών γεγονότων, τα οποία πήγαν πολλά χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο,  ήταν χοντρά χοντρά:
α) πριν το ματς: η Κόρινθος, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, το Αίγιο, το Ρίο και φυσικά η πόλη του Αγίου Ανδρέου ˙
β) κατά τη διάρκεια του ματς: το γήπεδο
˙
γ) μετά το ματς: η πόλη του Αγίου Ανδρέου, το Ρίο, το Αίγιο, το Ξυλόκαστρο, το Κιάτο και η Κόρινθος.
 
Την εν λόγω ημέρα «τα παλιόπαιδα τ’ ατίθασα», για τα οποία σας έχω ξαναμιλήσει, ήταν πάρα, μα πάααρα πάρα πάρα πολύ απασχολημένα. Ιδιαίτερα απασχολημένος ήταν εκείνος που έλαβε το ψευδώνυμό του απ’ το αγαπημένο γλύκισμα των παιδιών. Δουλειές με φούντες είχε κι εκείνος που έλαβε το ψευδώνυμό του απ’ το ρεφρέν του τραγουδιού Sex Machine του αρχιερέα της funk, soul και R&B μουσικής, James Brown. Ακόμη πιο απασχολημένος ήταν αυτός που έλαβε το ψευδώνυμό του απ’ τα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα, που όλοι λένε ότι τα είδαν και κανείς δεν τα ’χει δει. Τεράστιος φόρτος εργασίας είχε πέσει και στις πλάτες εκείνου που έλαβε το ψευδώνυμό του απ’ τους τύπους που ισορροπούν με το ένα πόδι πάνω σε τεντωμένα σχοινιά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση δουλειά είχε κι εκείνος που έλαβε το ψευδώνυμό του από κάποιο συνώνυμο της λέξης «κτίστης». Τόσο πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ούτε στον εχθρό μου.
 
Οι άνθρωποι, απ’ την πολλή δουλειά, έτρεχαν και δεν έφταναν. Και πώς να έφταναν, δηλαδή, αφού κατεδίωκαν κάτι άλλα παιδιά, περίπου συνομήλικά τους, τα οποία σε ό,τι αφορά τις κούρσες ταχύτητος μικρής, μέσης και μεγάλης απόστασης, δεν είχαν αντίπαλο λέμεεε...
 
Είναι στ’ αλήθεια κρίμα κι άδικο για τον ελληνικό αθλητισμό το ότι δεν βρέθηκε στην περιοχή κάποιος χρονομέτρης. Εξ αιτίας αυτής ακριβώς της δυστυχούς συγκυρίας μάς κουνιούνται σήμερα διάφοροι έγχρωμοι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τη δήθεν παράδοσή τους στα 100, 200 και 400 μέτρα ανδρών. Αν είχε βρεθεί ο χρονομέτρης, οι Αμερικάνοι θα είχαν πολύ πιο χαμηλά τον αμανέ.  Οι δε Αιθίοπες, Κενυάτες και λοιποί δρομείς της Αφρικανικής Ηπείρου που κομπάζουν για τις διακρίσεις τους στους μαραθωνίους θα ξάσπριζαν απ’ το κακό τους.            
 
Το ίδιο το Φ-Ω-Σ (όχι «ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», το άλλο λέω, το κοσμικό, με τα φωτόνια), το οποίο, απ’ τις διαβεβαιώσεις των φυσικών επιστημόνων για την και καλά αξεπέραστη γρηγοράδα του, είχε καβαλήσει το καλάμι και την είχε δει κάπως, προσεβλήθη βαθύτατα, ταπεινώθηκε και, κινούμενο από αισθήματα δυσβάσταχτης ντροπής, σκεφτόταν πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει το σύμπαν, καταδικάζοντας την πλάση σε μόνιμη νύχτα.
 
Οι διωκόμενοι -και προς τιμήν τους- αντελήφθησαν τον κίνδυνο γενικής συσκότισης και, φοβούμενοι ότι, αν το Φ-Ω-Σ εξαφανιζόταν, αφενός μεν τα προσφιλή σε αυτούς τριφύλλια δεν θα μπορούσαν πια να φωτοσυνθέτουν, αφετέρου δε στο σύμπαν θα γινόταν γενικώς της πουτάνας, αναγκάστηκαν να κόψουν ταχύτητα.
 
Επρόκειτο για μία ενέργεια επώδυνη για τους ίδιους αλλά σωτήρια για τις ισορροπίες της φύσης και την εν γένει οικολογική υγεία. Αν με ακούνε τα παιδιά, θέλω να τους πω ότι κανείς δεν ξεχνά τη θυσία τους, και προσωπικά τους ευχαριστώ από ψυχής εκ μέρους όλων των έμβιων όντων της Δημιουργίας.
           
Κάπου στον Ισθμό της Κορίνθου, μετά το ματς, «τα παλιόπαιδα τ’ ατίθασα» έχουν ακροβολιστεί εκατέρωθεν της εθνικής οδού και ρίχνουν διερευνητικές ματιές στα διερχόμενα οχήματα, προσπαθώντας να μαντέψουν τα οπαδικά φρονήματα των σε αυτά επιβαινόντων. Ο γίγας R-OMEN θα με διαψεύσει και θα πει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ουδείς των διωκόμενων ταχυπόδων δεν διέθετε πια διακριτικό. Του σφίγγω το χέρι και του υποβάλλω τα σέβη μου. Αλλά εδώ κάνει λάθος. Ένας ταχύπους είχε  κασκόλ ξεχασμένο στο αμάξι.
 
Ο εν λόγω ταχύπους εξήλθε του οχήματος προς αναζήτηση τροφής, καθώς το μόνο που είχε φάει τις προηγούμενες κάμποσες ώρες ήταν «το χαλάζι το χεράτο». Κάποιος απ’ τους διώκοντες τον αντελήφθη και του επετέθη λυσσωδώς. Ο διωκόμενος ξέχασε την πείνα του, καθώς τώρα είχε άλλες προτεραιότητες απείρως πιο πιεστικές και πιο επείγουσες. Επιτάχυνε και πήρε απόσταση σχετικής ασφαλείας απ’ τον εξαγριωμένο διώκτη του. Ο διώκτης κατάλαβε ότι, όσο κι αν προσπαθούσε, δεν είχε την παραμικρή ελπίδα να προλάβει τον ταχύποδα, που, έστω και νηστικός, ήταν πάντα ταχύπους. Μην μπορώντας να βρει άλλη λύση, έβγαλε το αριστερό του παπούτσι και, συνεχίζοντας να τρέχει κάνοντας κουτσό με το δεξί πόδι, το εκτόξευσε με δύναμη προς τον διωκόμενο από μέση απόσταση. Αμέσως μετά, έβγαλε και το δεξί παπούτσι, συνεχίζοντας να τρέχει κάνοντας κουτσό με το ξυπόλυτο τώρα αριστερό πόδι, και το εκτόξευσε με την ίδια δύναμη προς την ίδια κατεύθυνση. Αμφότερα τα υποδήματα του παλιόπαιδου τ’ ατίθασου προσέκρουσαν στο πίσω μέρος της κεφαλής του τρέχοντος και μη φθάνοντος διωκομένου και, αφού πήραν απίστευτο ύψος και πέταξαν για λίγη ώρα στον ουρανό ως άλλα διαβατάρικα πουλιά, προσυδατώθηκαν εν τέλει στα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού Κόλπου.
 
Το παλιόπαιδο τ’ ατίθασο συνελήφθη και προσήχθη στο πλησιέστερο Α.Τ. Αφορμή της συλλήψεως δεν υπήρξε το εξιστορηθέν περιστατικό της απηνούς καταδίωξης αλλά κάποια άλλα συναφή περιστατικά που έλαβαν χώρα αργότερα στις ίδιες πάνω κάτω γεωγραφικές συντεταγμένες.  Τα όργανα της τάξεως ανέκριναν τον έφηβο τότε κυνηγό κεφαλών, αλλά τελικά τον άφησαν ελεύθερο, καθώς επείσθησαν απ’ το ακαταμάχητο επιχείρημα που επικαλέστηκε ο τελευταίος, όταν τους έδειξε τα κατάμαυρα πέλματά του και τους είπε:
 
«Καλά, ρε παιδιά, εμένα βρήκατε; Είμαι εγώ για να προκαλώ επεισόδια ξυπόλυτος άνθρωπος;»
 
Μερικές ώρες αργότερα, σε κάποια περιοχή του ευρύτερου Πειραιά, ας πούμε στον Κορυδαλλό, χτυπά το κουδούνι ενός διώροφου σπιτιού. Είναι βαθιά νύχτα, αλλά οι άνθρωποι εκεί δεν έχουν κλείσει μάτι απ’ την αγωνία  για το παιδί τους, που αργούσε να επιστρέψει. Η πόρτα ανοίγει, και η δύσμοιρη μάνα βλέπει τρεις μαλλιάδες σε παράταξη α λα «λάδι, ξύδι, οδοντογλυφίδες». Ο δεξής ήταν αυτός που έλαβε το ψευδώνυμό του απ’ τους τύπους που ισορροπούν με το ένα πόδι πάνω σε τεντωμένα σχοινιά. Ο αριστερός ήταν, με κάποια επιφύλαξη, αυτός που έλαβε το ψευδώνυμό του απ’ την κοινή μοίρα όλων των ανθρώπων. Ο μεσαίος ήταν, χωρίς καμία επιφύλαξη, ο γιος των άγρυπνων κατοίκων του σπιτιού. Οι δύο πρώτοι υποβάσταζαν τον τρίτο, ο οποίος τρίτος ήταν ανυπόδητος και μάλιστα αιμορραγούσε απ’ τη μία πατούσα...Η μάνα «έμεινε καρότο», που λέει κι ένας φίλος μου, ο Σάββας, γούρλωσε τα μάτια της και τράβηξε τα μαλλιά της.
 
-Τι έπαθες, παιδί μου; Πού ήσουν; Τι είναι αυτά τα αίματα στο πόδι σου;
-Πάτησα μια πρόκα.
-Και τα παπούτσια σου πού είναι;
-Τα ’φαγε ένας βάζελος στον σβέρκο...
 
 
Υγ:Ήταν που θα γλυτώνατε τη φλυαρία μου. Συγγνώμη, ρε παιδιά, δεν το ελέγχω...

Σχόλια

Εικόνα figurered

Νομίζω είχε καλή ομάδα η Λαμία τότε.

Τζώνυ, Ταρζάν, Χρούμπες,Ρωχάμης, ο συγχωρεμένος ο Γκάζα -τον έφαγε το βελόνι αλλά τότε ήταν κυριολεκτικά θρυλικός.

Δυνατοί. Πολλά κιλα κοχόνες.

Εικόνα yiage

Χαιρομαι παρα πολυ για ολους σας ρε λεβεντες. Αρθρογραφοι και σχολιαστες ειστε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ!

Εικόνα Thanasis

Παιδια,το παιχνίδι έγινε στην Πάτρα γιατι ήμασταν τιμωρημένοι απο τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.Ηταν πρώτη αγωνιστική και ο βαζελος είχε πάρει το καλοκαίρι τους Κυράστα και γάλακο.Εριχνε εκείνη την ημέρα παπάδες και εγώ ήμουν πιτσιρικάς 13 χρόνων και είχα παει με τον πατέρα μου και την παρέα του.Οποιος δεν ήταν εκείνη την ημέρα στο γήπεδο δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει κόλαση(και απο τότε αν εχω δει παιχνίδια).Ολο το γήπεδο Ολυμπιακοί και οι βαζελες σε μια άκρη να μην βγάζουν ούτε τα κασκόλ για να μην προκαλέσουν.Οσο για τα σκηνικό που αναφέρεις πιστεύω ότι ειναι το λιγότερο απο αυτό που έγινε σε όλη την Αθηνών-Πατρών με τις ουρές των αυτοκινήτων με κόκκινα κασκόλ και τις κορνες σε όλοι την διαδρομή.Οσο για μέσα στην πόλη αν ανατρέξει κάποιος στις εφημερίδες τις εποχής θα καταλάβει τι είχε γίνει και όχι μόνο απο οργανωμένους και η τρέλα που έβγαινε .Για τους νεώτερους ειναι σαν να μας είχε πάρει ο βαζελος Τζιοβάνι και τζορτζεβιτς πακέτο (τέτοια αντιστοιχία είχαν τότε αυτοί οι δυο)και να παίζαμε πρώτη αγωνιστική αντίπαλοι.

Εικόνα R-OMEN

.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ...."ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΡΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΕΑΝ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΓΑΡ ΑΛΑΝ ΠΟΕ ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΤΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΙΩΣΑΝ :)

.....ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ....ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΠΛΑΜΗ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Λ-Α-Γ-Ο ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΧΕΤΑΙ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚΤΑΣΤΗΛΟ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ...ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 1987 ΜΕ 1990 ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ....Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΕΙ ΚΟ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ...ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΕΔΡΑ ΤΑΜΠΟΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ....Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΑΠΛΟΝΩΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ Η ΜΑΧΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΗΣ 7 ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ...ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ...Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΣΤΕΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΘΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ...ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ....ΠΟΡΤΑΣ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ...ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΚΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ....ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ.....Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΚΕΣΜΑ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΗΓΜΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΔΙΟΔΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟ ΕΙΣΟΔΟΥ...Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΥΝΤΣΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΔΙΑΣΕΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...Η ΕΠΑΥΡΙΟ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ.....ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ 'Η ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ :)

Εικόνα savvas gridlock

Σου υπόσχομαι αδερφέ μου αύριο κιόλας να το κοιτάξω. 1987-1990 έτσι; Θα ελεγχθούν όλα τα πρωτοσέλιδα του ΦΙΛΑΘΛΟΥ αυτής της εποχής. Τα έχουμε όλα. Αν θυμάσαι με ποια αφορμή ανεβήκατε απάνω, το ο,τιδήποτε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να προσδιορίσουμε χρονικά το θέμα, γράψ'το εδώ. Θα το βρούμε στάνταρ, δεν υπάρχει περίπτωση. Χαρά μας να ψάχνουμε τέτοια πράγματα, για το καμάρι του Ολυμπαικού μας, το γίγαντα ΑΙΜΙΛΙΟ και τους συγγενείς του...

Εικόνα RED HELL

Αλλη μια πολυ ωραια αφηγηση διαποτισμενη με δοση υψηλου χιουμορ.Αλλα θελω να σας πω τον πονο μου ρε μαγκες.Χθες βγηκαν τα αποτελεσματα.Εβγαλα λιγο κατω απο 18.000 μορια αλλα σχεδον απιθανο να περασω εστω και νομικη κομμοτηνης που ειναι η πιο χαμηλη βαθμολογικα και εχω ξενερωσει.Ευτυχως που ειναι και ο ΘΡΥΛΟΣ να γλυκαινει τη ζωη μας...

Εικόνα savvas gridlock

Άραξε και μην βιάζεσαι να αποφασίσεις. Δεν ξέρεις το τι θα παιχτεί με τις βάσεις, ίσως περάσεις εκεί που θες. Ακόμη όμως κι αν δεν περάσεις, υπάρχουν πάρα πολλές καλές σχολές, που μπορεί τώρα να μην σε γεμίζουν, αλλά αν τις διαλέξεις ίσως γουστάρεις. Όλοι καταλαβαίνουμε αυτό που περνάς τώρα, αλλά θα δεις ότι σε λίγο καιρό θα το θυμάσαι και θα γελάς. Μην μασάς, μια μαλακία και μισή είναι η όλη φάση με τις σχολές...

Εικόνα ΔΙΑΣ

Συγχαρητηρια ΣΥΓΑΥΡΕ καταρχήν, γιατί εισαι ΜΑΓΚΑΣ και καταφερες να μαζεψεις μια πολύ καλη βαθμολογία. Αν θελεις κατι πολύ θα το πετυχεις ειμαι σιγουρος. τρόποι υπαρχουν αρκετοι. Εχεις χρονο να σκεφτεις. Εχω υπαρξει στη θεση σου. Ξερω οτι το να ξαναδωσεις, αυτη τη στιγμή σου φαίνεται χειρότερο από το να παρει ο βαζελος πρωταθλημα. Αλλα εχεις πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα.
1. Ελευθερο χρόνο γιατί το σχολειο αντε γεια.
2. Τα εχεις ξαναδιαβασει
3. σε λιγους μηνες θα διαπιστωσεις ότι η εμπειρια και η κριτική σου ικανότητα θα σε κάνουν καθε μερα που περνάει να νιωθεις τη γνωση κτήμα σου. Και οταν τον επόμενο ιούνιο δεις τα θέματα ΘΑ ΓΕΛΑΣ!

Εικόνα RED HELL

ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΙΑ ειδα και το μειλ αλλα ετσι και αλλιως ειδα τα μηνυματα ολων οσων μου απαντησαν και αλλη μια φορα θελω να τους ευχαριστησω για τα καλα τους λογια και τις παραινεσεις τους.Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες.Μπορει να ξαναδωσω μπορει και οχι.Εχω λιγο καιρο ακομα να αποφασισω.Προς το παρον απολαμβανω το να μην κανω τιποτα και φυσικα ασχολουμαι με το ΘΡΥΛΟ ακομη περισσοτερο.Αντε να γινει καμια μεταγραφη γιατι εχουν αγχωθει πολυ και οι νεογαυροι και δεν ξερω τι θα γινει.Για να ειμαι ειλικρινης και εγω εχω αρχισει να ανησυχω λιγο αλλα πιστευω κατι καλο θα κανει ο Προεδρος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ φίλε μου θα σου πω αυτό που βίωσα. Δεν ήμουν από τους μελετηρούς μαθητές ποτέ. Μόνο στο δημοτικό διάβαζα. Όταν άρχισα να αναπτύσσω τη δική μου προσωπικότητα παραμέρισα το διάβασμα και το έριξα αλλού. Ενδεικτικά, θυμάμαι σε ένα εφτάωρο μιας Τρίτης, στο γυμνάσιο, είχα αποβληθεί με ωριαίες αποβολές και τις 7 ώρες!!! Επίτηδες και στο πρώτο πεντάλεπτο, για να βγω έξω στο προαύλιο και να παίξω μπάλα... Έτσι, έφτασε το έτος 2006, που έδινα πανελλήνιες. Όπως είπα και σε παλαιότερο μου σχόλιο, έβλεπα μουντιάλ και έγραψα στ' αρχίδια μου τις πανελλήνιες. Φυσικά, δεν πέρασα. Όμως είχα λίγο μυαλό στο κεφάλι μου και έλεγα από μέσα μου "και τι θα κάνεις ρε μαλάκα στη ζωή σου αν δεν περάσεις σε πανεπιστήμιο"; Έτσι, αποφάσισα να ξαναδώσω για να περάσω στην καψούρα μου, το Τ.Ε.Φ.Α.Α.. Έδωσα πανελλήνιες και το 2007. Πάλι, σαν μαλάκας, δε διάβασα και πολύ... Δεν πέρασα. Πήγα να τα παρατήσω τότε, αλλά κάποιος με βοήθησε. Ο πατέρας μου ήταν εκεί και με στήριξε να ξαναδώσω. Ξαναέδωσα το 2008 και πέρασα. Τώρα είμαι στα τελειώματα της σχολής και ευγνωμονώ το πείσμα μου και τον πατέρα μου. Όπως σου είπε και ο Γιώργος εκ της μαούνας, αν θέλεις οπωσδήποτε νομική ξαναδώσε ανεπιφύλακτα. Διότι, μπροστά σε μία ολόκληρη ζωή αξίζει να κάνεις υπομονή ενός χρόνου. Δεν είναι απόφαση παίξε γέλασε. Αν, όμως, έχεις κι' άλλα γούστα λοξοκοίταξε και καμιά άλλη σχολή. Με 18.000 μόρια πας σχεδόν παντού. Καλή τύχη ό,τι κι' αν αποφασίσεις.

Υ.Γ. Φροντιστήρια δεν πήγα ποτέ. Μόνο αγγλικά.

Εικόνα μαουνιέρης

Νεαρέ σύγγαυρε, θα σου πω δυό πρακτικά λόγια... μπαμπαδίστικα:
Αν θέλεις οπωσδήποτε "νομική", ξαναδώσε του χρόνου - αν δεν εισαχθείς φέτος, εννοείται!
Αν σου αρέσουν και άλλα τμήματα πανεπιστημιακών σχολών (έστω και κατά σύμβαση), δήλωσε ένα από αυτά, ακόμα και αν σκοπεύεις να μην παρακολουθήσεις καθόλου μαθήματα. Έχεις δικαίωμα να εγγραφείς και να ζητήσεις αναστολή φοιτήσεως. Έτσι θα έχεις φοιτητική ιδιότητα με όσα προνόμια συνεπάγεται τούτο.

Εκ πείρας ομιλώ: Κανείς δεν χάθηκε (είτε μπήκε είτε δεν μπήκε στη σχολή που ποθούσε). Στα χρόνια μου, δεκαετία του 70) είχα περάσει στη Νομική μεταξύ των πρώτων - τερμάτισα γρήγορα μεν, αλλά μεταξύ των τελευταίων! Δεν μου άρεσαν οι σπουδές, και τις τελείωσα σιχτιρισμένα. Αλλά επειδή είχα... τύψεις (που δεν τρελαινόμουν για τα νομικά), πήγα στη Γερμανία και έκανα διδακτορικό στα νομικά (με σοβαρότητα), όπου και αρίστευσα (για να μην έχω τύψεις και για να μη γκρινιάζουν οι γονείς μου). Δούλεψα ύστερα καμμιά δεκαριά χρόνια ως δικηγόρος,μέχρι που βρήκα τον δρόμο μου αλλού - σε άλλο χώρο του επιστητού.
Γι' αυτό: αν κόβεις τις φλέβες σου για τα νομικά, όρμα! Αν όχι, όρμα αλλού! Τίποτα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με την νομική (... την ιατρική, το Πολυτεχνείο, την πληροφορική, τη γεωπονικη κ.λπ.). Οφείλω, πάντως, να αναγνωρίσω ότι ο νομικός τρόπος σκέψεως οξύνει τη διάνοια...

Καλή επιτυχία σε ό,τι διαλέξεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Διαβολακο να΄κους τον R-OMEN και να φροντισεις...δεοντως το μοριο σου, που σου λεει, τωρα το καλοκαιρι... Τα καλοκαιρια ειδικα, δεν πρεπει ποτε να μενουν...ανεκμεταλλευτα, γιατι ποτε δεν γυρνανε πισω...Εφυγε; Παει, δεν ξαναρχεται, χανεται για παντα. Και σε βεβαιω, μπορει να΄σαι παιδι ακομα, αλλα τελικα δεν ειναι και ΤΟΣΑ πολλα...
Ενταξει, για το αλλο, ο,τι εγινε, εγινε. Τ΄αγρια πουλαρια λεβεντονι, τρεχουνε παντα αδιακοπα μπροστα! Δεν σταματανε, δεν κοιτανε πισω...Αυτο σημαινει ΝΙΑΤΑ! Θα ξαναδωσεις του χρονου. Και λοιπον; Εχω΄δει εγω κατι αριστουχους με την πρωτη, που τα κανανε τελικα σκατα στη ζωη τους και κατι αλλους που μπηκαν με την τριτη, και δωσανε υστερα στην πορεια, ρεσιταλ. Σ΄αυτη τη ζηση, μετρανε ΟΛΑ. Οχι μονον οι σπουδες. Μην το απομονωνεις, κι ας ειναι - και ειναι - τοσο σημαντικο για σενα. ΤΟ ΑΛΓΕΒΡΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ...Γιατί μπορει καποιος να παει καλα π.χ. καπου, κι αλλού...χεσε μεσα... Για την ωρα λοιπον, ΝΑ΄ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ( ΕΙΔΙΚΑ, ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ...ΜΟΡΙΟ ) ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Υ.Γ. Να σου΄πω εγω ποιά ειναι η διαφορα μεταξυ νεοτητας και γηρατος, σε σχεση μ΄οσα σου γραφω παραπανω; Οταν εισαι νεος, δεν εχεις επιγνωση της λειτουργιας των οργανων σου, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ! Ενω οταν γερασεις, εχεις επιγνωση της λειτουργιας ΟΛΩΝ των οργανων σου, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ!...

Εικόνα R-OMEN

.....ΔΕΣΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ 19000 ΜΟΡΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΗΔΟΝΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ :)

Εικόνα Karapialis7

Γεια χαρά σε όλους τους μάγκες αυτής της παρέας.
Δεν χωράνε λόγια να περιγράψουν αυτά τα κείμενα.
Τα σκηνικά που περιγράφονται, προσωπικά δεν τα πρόλαβα (κάτι λιγότερο από τα πρώτα -άντα η ηλικία μου)
και ίσως ούτε πέρασα κοντά να τα ζήσω. Αλλά ίσως λόγω του μεγαλύτερου αδερφού, ίσως λόγο του παλιού Καραισκάκη, με αυτήν την "γεύση" (αν και είναι αδόκιμος ο όρος) έγινα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Από την μια όλα τα περιξ του γηπέδου σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα (δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό)
και από την άλλη αυτά που δεν πρέπει να γίνονται, δηλαδή κάποια πιο νευρικά παιδιά, κάτι μέταλλα,που έκαναν σαφάρι για λαγούς.
Να είμαστε καλά να καμαρώνουμε την αιώνια καψούρα μας, τον Έφηβο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Εικόνα savvas gridlock

Kαλώς ήλθες ''Μπίλαρε Καραπιάλη''...

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄ΑΜΕΣ ΔΕ Γ΄ΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΟΝΕΣ΄΄.

1. Ευχαριστω για την τιμη. Η συμμετοχη μου σε τουτο το ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ οπαδικο σαϊτ, ειναι χαρα για΄μενα και μου προσφερει οχι μονο ικανοποιηση, αλλα κυριολεκτικα ΖΩΗ.

2. Μ΄αυτα που γραφετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, μ΄εχετε κανει να γελασω και να κλαψω τοσες πολλες φορες, που δεν μπορειτε να το διανοηθειτε...Ποτέ δεν περιμενα οτι η συντροφια σας θα΄παιζε τοσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρολο στην καθημερινοτητα μου, ΣΕ ΤΟΥΤΗ τη φαση της ζωης μου. Μαζι σας, παιδες, εμαθα οτι ανεξαρτητα απο το πόσα χρονια εχεις διανυσει, μπορει ανα πασαν στιγμη να΄ρθει ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ (;) στο διαβα σου μια τετοια ομορφη και ζωοποιος ΕΞΕΛΙΞΗ, που ουτε καν σαν σκεψη δεν περνουσε πριν απ΄το μυαλο σου.

3. Σ΄αυτο το στολιδι πραγματικα του οπαδικου κυβερνοχωρου, υπαρχουν προσωπικοτητες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, που μ΄εχουν εντυπωσιασει. Μαθαινω απ΄αυτες, μ΄ενθουσιαζουν, με κανουν να σκεπτομαι, να διασκεδαζω, να δακρυζω, ΝΑ ΖΩ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Δεν περιμενα με τιποτα οτι θα μου τυχαινε(;) κατι τετοιο....ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ: ΜΕ ΄΄ΠΗΓΑΤΕ΄΄ ΑΠ΄ΤΟ ΕΓΩ, ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ! Δεν φανταζεστε τί μου κανατε...Απιστευτο! ΕΝΑ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΪΤ...

4. Αφηστε με λοιπον στη θεση του σχολιαστη...Θελω να ΄΄παιζω την μπαλα μου΄΄ ελευθερα... Παντα ετσι ΄΄επαιζα΄΄, σ΄ολη μου τη ζωη...Κι αν σας αρεσει καποιο μου σχολιο ( κι εχω διαβασει εδω απο συγγαυρους ΤΟΣΟ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ΄ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΣΧΟΛΙΑ ), παρτε το, αναδημοσιευστε το, καντε το Ο,ΤΙ θελετε. Οταν ΔΗΜΟσιοποιειται εξαλλου κατι, πιστευω πως παυει πια να σου ανηκει...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΚΟΙΝΟ ΚΤΗΜΑ...Ειπαμε: το εμεις, οχι το εγω...Αργησα να το μαθω, αλλα ηρθε κι αυτο μαζι με τις ασπρες τριχες...

5. Ας κλεισω, ευχαριστωντας αλλη μια φορα τους δικους μου που μ΄εκαναν Ολυμπιακο...ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ...Στα ευκολα της ζωης, ΗΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ που σε γεμιζει με ικανοποιηση κι ενα γλυκο χορτασμό. Στα ζορια της, ΚΑΤΑΦΥΓΗ και ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...Εμεις, καποτε, θα φυγουμε...Ο ΘΡΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ( το πληκτρολογω κι ανατριχιαζω ) ΘΑ΄ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ... ΨΗΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...

Εικόνα yiage

Δεν μπορω να βρω λογια να γραψω. ΜΕΓΑΛΗ μας ΤΙΜΗ που εισαι εδω μαζι μας Αποστολαρε.

Εικόνα savvas gridlock

Μέγα γαύρε Απόστολε, μεγάλη μας τιμή που γράφεις εδώ ρε γίγαντα...

Εικόνα xristoforas

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/p180x540/1460226...
ωπ τι εγινε εδω
δεν υιοθετουμε τετοιες πρακτικες
απλα φωτογραφιζουμε!

Εικόνα savvas gridlock

Αλήτες αυτοί που το κάνανε. Ντροπή σας μαλάκες να πάτε να την πέσετε σε ασφαλίτικο σύνδεσμο. Και τώρα πού θα μαζεύονται όλοι οι χαφιέδες τσέοι του νομού Αχαϊας;