Ο ΣΙΜΜΟΝΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ



Ρέστα δίνουν οι μασόνοι του μπάσκετ τις τελευταίες μέρες. Μιλάμε για πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις των έμμισθων τσάτσων του Βαζελακόπουλου. Βγαίνει ο Παντελής στο ''ΦΩΣ'' προχθές και γράφει πως οι Αγγελόπουλοι χρωστάνε 80.000 ευρώ στο Σίμμονς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 19-7-2014
 

 
Χαμός στο Internet, με σχολιάκια και μπηχτές προς τους προέδρους του Θρύλου, που είναι κακοπληρωτές, που δεν έχουν σχέδιο, που που που. Μέχρι και σε άσχετα με το μπάσκετ sites είδαμε αναφορές. Έρχεται λοιπόν ο Παντελής χθες με νέο ρεπορτάζ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 20-7-2014
 

 
Εξόφλησαν το Σίμμονς λέει οι Αγγελόπουλοι. Τι έγινε λοιπόν από χθες; Προφανώς η ΓΕΝΟΠ έριξε το ρεύμα ταυτόχρονα σε όλους τους αντιφρονούντες και τους μπασκετικούς αναλυτές του κώλου. Μπορεί και να μην το μάθανε, να μην διαβάσανε την είδηση, ποτέ δεν ξέρεις. Ανάρτηση πάντως σχετική δεν είδαμε πουθενά. Ε κάνουμε εμείς μία, για να καλυφθεί το κενό. Μην ανησυχείτε παιδιά, πληρώθηκε ο Σίμμονς από τους μπαταχτσήδες τους Αγγελόπουλους.
 
Έχουν γραφτεί τα πάντα για τους Αγγελόπουλους, αλλά ότι θα τους βγάζανε και ''τσίπηδες'' οι έμμισθοι ΑΡΔ του ''σωλήνα'', που πουλάνε τη μάνα τους για ένα 50ευρω, δεν το περιμέναμε. ''Τσίπηδες'' με 140 εκ. ευρώ από την τσέπη τους στην ΚΑΕ και 10-15 εκ. ευρώ τον χρόνο, κάθε χρόνο, τώρα μέσα στην κρίση; Πραγματικά λεφτά, σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, λεφτά από το πορτοφόλι τους. Ξέρετε τι λέμε, έτσι τσάτσοι; Όχι 891.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο, όπως η ΚΑΕ ΠΑΟ.
 
Βαζελακόπουλε και πρεζάκια, χαιρετίσματα από τον Κουφό.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 20-7-2014
 
 
EΦΗΜΕΡΙΔA ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 21-7-2014
 
 
Χαιρετίσματα κι από Τανατζή-Αφεντουλίδη. Φέτος παρακολουθείστε σε όλα τα επίπεδα. Φέτος

ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΛΑΙΜΑ.
 
Υ.Γ. 1 Εννοείται πως με το ''έμμισθοι μπασκετικοί ΑΡΔ του Βαζελακόπουλου'' ΔΕΝ εννοούμε τον Παντελή, αλλά όλους αυτούς που χρησιμοποίησαν το ρεπορτάζ του Παντελή, για να πετάξουν υπονοούμενα για τους Αγγελόπουλους. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Παντελή.
 
Υ.Γ. 2 Σας πονάνε οι Αγγελόπουλοι όχι μόνο για τα παραπάνω, αλλά πρώτα και κύρια επειδή δεν μοιράζουν μεροκάματα. Αν μοίραζαν, θα τους αγαπούσατε, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ. Όσο κάνουν αυτά που πρέπει και προστατεύουν την ομάδα, όχι απλώς θα'μαστε μαζί τους, αλλά θα'μαστε ασπίδα τους προς όλους εσάς. Λιγούρηδες λάτρεις του πικ εν ρολ...

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Πληροφορήθηκα δηλώσεις Πρίντεζη του στυλ "δεν υπήρχε κανένα θέμα με εμάς για την εθνική" κτλ. Επίσης από το πρωί ψάχνω ρεπορτάζ για την επίσκεψη των απεσταλμένων της διοίκησης και του νομικού συμβούλου στα γραφεία της ομοσπονδίας...

Εικόνα tasos

Πρίν από λίγο ο Μανώλης-ένας είναι ο Μανώλης- στό καθημερινό του σχόλιο στο "www.olympiacos24.gr" ρίχνει σπόντες στό "φως" γι'αυτό τό θέμα.Τό βάζω αυτούσιο.
" *** Υ.Γ. 4 : Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί πέρα στο ΦΩΣ ; * ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ κανείς τους το ρεπορτάζ Μπάσκετ ; * ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας να ασχοληθεί, ή το παίζουν όλοι ανίδεοι ; * ΠΩΣ γίνεται τη μια μέρα να εμφανίζεται ( πρωτοσέλιδο ) ότι οι Αγγελόπουλοι χρωστάνε στον Σίμμονς 80 χιλιάρικα και την άλλη ότι ο Σίμμονς εξοφλήθηκε από τους Αγγελόπουλους ; * ΠΟΥ το πάνε δηλαδή, ότι οι Αγγελόπουλοι διαβάσανε τον Παντελή και … αποφάσισαν να πληρώσουν τον Σίμμονς από ντροπή ; * ΜΗΠΩΣ όμως δεν υπήρχε ΚΑΘΟΛΟΥ χρέος, αλλά η δήθεν είδηση διοχετεύθηκε από τα γνωστά πράσινα κανάλια του Βαζελακόπουλου ; * ΝΑ υποθέσουμε ότι υπάρχει «Δούρειος Ιππος» στο «ευαγγέλιο» ; * ΟΛΑ μέσα είναι, όλα πιθανά * ΤΟ κακό είναι ότι περνάνε τα χρόνια και οι άνθρωποι γερνάνε * ΛΥΠΑΜΑΙ πού το γράφω αυτό, αλλά δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα "

Εικόνα antifaathens

Σκουντής,Παπαδογιάννης γκοτζιας ο αλλος με τα μακριά μαλλιά στην ερτ ξεχνάω το όνομα του λεανης θα ξεχνάω και άλλους αυτοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να πολεμήσουν τον θρύλο....θα μ πείτε σώπα ρε μεγάλε την Αμερική ανακάλυψες...το θέμα είναι τι κάνουμε.....ενα απλο πράγμα...εναν στυλ Μητροπούλου αλα λεωφόρου μεριά σαν γενικο αρχηγό να πάρει την ομάδα μια να φύγει και Αγγελόπουλους έτοιμους για όλα.....ρην ομάδα στην Αδριατική λίγκα και τους ξεφτιλίζεις..,.,

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είναι λύση για'μένα η Αδριατική Λίγκα, ούτε το να φύγουμε από ένα ματς σώνει και ντε, φίλε. Αν φυσικά το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο σε κάποιο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, βεβαίως πρέπει να φύγουμε, κάτι που δεν έχουμε κάνει ποτέ, αλλά δεν θα λυθεί έτσι το πρόβλημα. Το θέμα είναι να αλλάξει η σύνθεση της ΚΕΔ. Από εκεί ξεκινούν όλα. Δεν γίνεται να κανονίζει τους διαιτητές ο 80άχρονος Βαζελακόπουλος και να μην έχουν λόγο οι ομάδες της Α1. Έτσι θα υπάρχει και έλεγχος σε αυτούς που υπηρετούν τον πρεζάκια. Περιμένουμε το σχετικό νομοσχέδιο του υφυπουργού Ανδριανού.

Εικόνα antifaathens

Γνώμη μου ότι στο οακα πάνω απο 3 φορές έπρεπε να έχουμε φυγει για Αδριατική λίγκα ούτε εγώ θέλω αλλα εκεί πρέπει να πάει γιατι η κεδ και ο ...ας γιος δεν αλλαζει ποτέ...υον δρομο τον ξέρουμε απο τον Κόκκαλη όταν ασχολιόταν σούζα οι φαρμακοποιοί μπροστά του...αλλα είχε έναν προπονητή με τα καλά και τα κακά του αλλα δεν μάσαγε και έναν Σαλονίκη απο πίσω....οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν διάθεση να πάνε κόντρα το βλεπω και απο τα περίεργα ήξεις αφίξεις για το θέμα των παιχτών στις Εθνικές...αν πάνε κόντρα αλλα κόντρα μάγκικη όχι του κολεγίου....θυμίσουμε το σεφ υα ζήσει ένδοξες στιγμές και πάλι ο κόσμος περιμένει να τους ξεφτιλίσει και όχι να μένουν αδρανείς.παρεθεση εδώ προτιμώ με τα 1000 που λέμε ελληνικό για γηπεδο..λιγο κλουβί πότε δεν βλαπτει...

Εικόνα Spiros Legend

Σε μόνιμη βάση το Φως ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ και σπέρνει τον πανικό και την αμφισβήτηση εις βάρος της ομάδας μπάσκετ,αυτό το έχουμε καταλάβει καιρό τώρα,το γιατί δεν καταλαβαίνω...Άμα έχεις τέτοιους φίλους...Αυτο με το χρέος στον Σίμονς ήταν αθλιότητα,και φυσικά την εκμεταλλεύτηκαν οι σκατομασόνοι και τα πρόβατα που απευθύνονται...Η Πράσινη Σύφιλη έχει ξεσπαθώσει,καμιά απάντηση θα υπάρξει απο εμάς?Κάντε τους να ζητάνε συγγνώμες με δικαστ.απόφαση,το έχετε ξανακάνει με επιτυχία Αγγελόπουλοι!Μην τους αφήσετε να πάρουν ανάσα και μεις μαζί σας.Υ.Γ.Αυτός ο Παπαδογιάννης ως πότε θα έχει αυτήν την ασυλία να γράφει το ποίημα του Βασιλακόπουλου? Έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσσους και ασέβειας προς τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς,ένα δημόσιο ξεβράκωμα έστω μέσω διαρροών απο την Καέ νομίζω δεν θα έβλαπτε και ας βγει ο πράσινος ΠΣΑΤ να πει για στοχοποίηση,αυτοί και αν θέλουν βρωμοξυλο...

Εικόνα savvas gridlock

Όχι ξύλο, ούτε απειλές, Σπύρο. Ας λέει ό,τι γουστάρει ο ΠαπαΡογιάννης και ο κάθε έμμισθος τσάτσος του ''σωλήνα''. Μάγκα θα τον κάνουμε, θα γίνει ήρωας στην αντίσταση ενάντια στον ''πληρωμένο κόκκινο στρατό δολοφόνων''. Μόνο σεντράρισμα και αποδόμηση των ψευτο-επιχειρημάτων του.

Εικόνα Spiros Legend

Σάββα,δεν ειπα για ξυλο,ουτε για απειλες στον Παπαδογιαννη,μιλησα για δημοσιο ξεβρακωμα απο την Καε,εστω μεσω διαρροων,δηλαδη να περασει προς τα εξω οτι υπαρχει αγανακτηση απο τους αδελφους για την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ στοχοποιηση απο τον συγκεκριμενο <<κύριο>>,συμφωνοντας απολυτως με αυτο που λες περι σεντραρισματος και αποδομησης των επιχειρηματων του,αλλα να γινει μεσα απο την ομαδα,γιατι εμεις οτι και να λεμε,οταν βλεπουν ανυπαρκτη αντιδραση απο τους αμεσα ενδιαφερομενους,το εκλαμβανουν ως αδυναμια και συνεχιζουν το θεαρεστο εργο τους...Ισα-ισα που εγω παντα ειμαι της αποψης(καλως ή κακως)για διεκδικηση των δικαιωματων και της προστασιας της ομαδας και των Προεδρων μεσω της Δικαιοσυνης,και το προτεινω για αλλη μια φορα,για τα εμετικα δημοσιευματα του Πρασινοφρουρου που τους χαρακτηριζουν Ανθελληνες και οτι κατεστρεψαν την Εθνικη Νεων και τους συκοφαντουν ασταματητα,εχοντας και ως προηγουμενο ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ εναντιον της Πρασινης και του Πρασινοφρουρου,που τους υποχρεωσε να ανασκευασουν τις συκοφαντιες τους,οπως ορισε η δικαστικη αποφαση.Προφανως η τελευταια μου φραση οτι <<αυτοι του ΠΣΑΤ και αν θελουν βρωμοξυλο>> εξεληφθη κυριολεκτικα,και για αυτο ευθυνομαι εγω αποκλειστικά που δεν εβαλα σε εισαγωγικα την φραση,ως οφειλα σε γραπτο λογο,ειναι αυτο που λεμε στην καθομιλουμενη,<<καλά,αυτος ειναι για πολυ ξυλο>>,δηλαδη ειναι μεγαλο καθικι,αλητης κ.λ.π.,αλλα επειδη δεν μπορει ο αλλος να ερμηνευει τι εχει στο μυαλο του ο καθενας σε καθε του σχολιο,οντως πρεπει να φροντιζουμε να γινομαστε απολυτως σαφεις και κατανοητοι,για να μην δινουμε λαθος εντυπωσεις. Προφανως εμεις οι Ολυμπιακοι δεν θελουμε να κανουμε αυτα που καταδικαζουμε για τους απεναντι,τους αφηνουμε να εχουν το αποκλειστικο προνομιο στην Εφεύρεση και εφαρμογη στην πραξη της Αλητείας,ειναι αυτο που ξερουν να κανουν καλα,μην τους στερησουμε και το Copyright...Συμφωνω και εγω οτι ετσι μονο ηρωα μπορεις να κανεις τον καθε Α.Ρ.Δ. και να χασεις το δικιο-Βουνό που εχεις.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Πάντως στο ζήτημα των ασφαλιστηρίων παρατηρείται μία "χαλάρωση" (για να μην πούμε κωλοτούμπα) από πλευράς διοίκησης, στη νέων εν τέλει τους έστειλαν, όπως και αύριο οι τρεις άνδρες ταξιδεύουν κανονικά απ' ότι λεει το ρεπορτάζ και αν.. προκύψει πρόβλημα θα τους ανακαλέσουν. Δυστυχώς καλοί, χρυσοί οι πρόεδροι αλλά δε θα το σηκώσουν το θέμα.. και πάλι τον Ιούνιο στο ίδιο έργο θεατές. Μακάρι να διαψευστώ..

Εικόνα savvas gridlock

Ετοιμάζουμε άρθρο για να απαντήσουμε σε όλα αυτά, φίλε. Δυστυχώς ο κόσμος μας έχει χάσει την στόχευσή του και δεν καταλαβαίνει ούτε το τι γίνεται, ούτε το τι πρέπει να ζητάμε και πότε.

Εικόνα figurered

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/kalathhs-m...

Αυτόν ρε παιδιά ποιος τον ρώτησε; Τον θέλαμε εμείς ή γενικά μιλάει;

Πάντως στις φωτογραφίες φαίνεται ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούσε για την αλωπεκία - και για τα οποία τον τιμώρησε το κακό ΝΒΑ - δεν έκαναν δουλειά.

Εικόνα savvas gridlock

Πω πω ρε παιδια, αφερεγγυος ο πρεζακιας που εδινε τα παντα για να ντυσει στα πρασινα τον Καλαθη, με την Πρασινη να παρουσιαζει ως τελειωμενη την ιστορια; Ενταξει ομως, δεν υπαρχει προβλημα. Θα την βρει την ακρη ο ΠΑΟ. Μπορει να του φυγανε Καρι, Ραιτ, Ουκιτς, Λασμε, Μπραμος, Μασιουλις, μπορει να βαφτιστηκε δυαρι ο αναγεννημενος εδω Παππας εκει Παππας, μπορει να ερχονται ο μπρινγκ γιορ ντοτερ του δε Σλοτερ, ο Μπατιστα και ο Κριστενσεν ως "μεγαλες μεταγραφες", αλλα θα την βρει την ακρη ο ΠΑΟ. Εμεις να κοιταμε τα χαλια μας, που καταστρεφομαστε επειδη κρατησαμε ολους τους περυσινους μας παικτες, πλην του Περπερογλου που τον καβαλαγε ο Μασιουλις σε ολα τα πλευ οφ.

Μαλακες Αγγελοπουλοι, ειστε λαιλαπα γθα τον Ολυμπιακο. Τωρα. Αν θελετε να αλλαξει το κλιμα κι απο ευκρατο να γινει τροπικο, μοιραστε κανα μεροκαματο να σας αγαπησει ο κοσμος και δη οι ΑΡΔ, των οποιων τα "επιχειρηματα" μηρυκαζουν οι "γνωστες". Δωστε εστω καποια τζαμπα διαρκειας και προσκλησεις...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε, μη γίνεσαι κι' εσύ άδικος με τον Περπέρογλου. Μπορεί να έτρωγε 6 πόντους από το ποστάρισμα του Μόγγολου, αλλά έβαζε τόσους και παραπάνω από δικά του ποσταρίσματα και γενικώς από δικές του ενέργειες. Είχε στοιχεία που θα λείψουν από την ομάδα φέτος. Το ποστάρισμα και το καλό τρίποντο θα λείψει σίγουρα. Και είναι και μκέγας γαύρος ο Στράτος. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ πως ήταν η καλύτερη λύση για όλους που έφυγε. Καλύτερη για τον Ολυμπιακό που θα στηρίξει το ταλέντο πάνω στο οποίο επένδυσε πέρυσι, τον Παπαπέτρου. Καλύτερη για τον Παπαπέτρου γιατί έχει την ευκαιρία να αναδείξει τα προσόντα του και να εξελιχθεί. Καλύτερη και για τον Περπέρογλου που θα πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, σε έναν καλύτερο προπονητή (πόσοι έχουν την ευκαιρία να καθοδηγηθούν από τον μέγιστο Ντούντα;), θα αμοίβεται καλύτερα και τέλος, δε θα έχει και πολλές έννοιες πλην των αμιγώς μπασκετικών; Ούτε διαιτησίες ούτε σκάνδαλα. Έχουν κι' εκεί βεβαίως προβλήματα, αλλά όχι σε τέτοια έκταση.

Όσο για τον Παντέλο, ας μη μιλήσω καλύτερα γιατί θα γίνω κακός...

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, θα μας λείψει ο Στρατούλης φέτος, που τρέχει τα 20 μέτρα σε 1,5 λεπτό. Αν ήταν τόσο γαύρος όσο λες, θωμά, ας μην διαπραγματευόταν με την Έφες μέσα στους τελικούς των play off. Πού πουλάνε τέτοια γαυρίλα να πάω να αγοράσω κι εγώ; Να μην μιλήσω για τον άλλο ''μέγα γαύρο'' νυν προπονητή της Έφες τώρα και ανοίξουμε κι άλλα μέτωπα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ωχ... Τι θέλω κι' εγώ κι' ανοίγω το στόμα μου; Πάλι απομυθοποιήσεις θα έχουμε; Ο Περπέρογλου ήταν γαύρος από παιδί και μάλιστα έφτυσε τον βάζελο για χάρη μας. Ήταν αργός, αλλά έδινε άλλα στοιχεία, Σάββα, και αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Στοιχεία σπάνια. Όμως αυτό που αποκάλυψες για διαπραγματεύσεις μέσα στα πλέι οφ δε μου άρεσε. Κι' αυτός ρε γαμώτο μου; Τι να πω... Πάντως, απ' όσο ξέρω περίμενε να ακούσει τους Αγγελόπουλους μέχρι το τέλος. Τέλος πάντων.

Η απομυθοποίηση πήγαινε στον Ντούντα σαφώς και όχι στον Περπέρογλου. "Μυρίζομαι" ότι το λες επειδή πήγε να πάρει παίχτες από τον Ολυμπιακό. Ας μην την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα καλύτερα...

Εικόνα savvas gridlock

Τοτέμ Ολυμπιακοφροσύνης δεν υπάρχει. Ούτε υπήρξε ποτέ, ούτε θα υπάρξει. Αν το έχουμε όλοι στο μυαλό μας αυτό, θα είμαστε πιο χαλαροί, γενικώς και ειδικώς. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, αφού κι εγώ παρασύρομαι συχνά και βέβαια οι κρίσεις μου κάποιες φορές για πρόσωπα και καταστάσεις ''ξεφεύγουν'' και κάθε άλλο παρά εύστοχες είναι. Πάρε τον Στρατούλη κύριε Ντούντα μας, αλλά άσ'τον πρώτα να παίξει play off. Θα προλάβεις, δεν θα χάσεις το Λεμπρόν. Αυτό δεν κάνει τον Ντούντα εχθρό μας. Γαύρος είναι και μεγάλη η προσφορά του, ας συνηθίζουμε όμως στην ιδέα πως πλέον είναι αντίπαλος. Όχι εχθρός, αλλά αντίπαλος. Τώρα γενικότερα, οι μόνοι που υπηρέτησαν τη φανέλα και μόνον αυτή, ήταν οι προπολεμικοί αθλητές όλων των ομάδων. Από τη δεκαετία του '40 και μετά, δεν υπάρχει κανείς που να μην έβαλε ποτέ το προσωπικό του συμφέρον πάνω από την ομάδα του, έστω και για μία στιγμή. Κι αυτό πιάνει και παίκτες υπεράνω πάσης υποψίας, όπως το Μουράτη, το Σιδέρη, το Δομάζο για τα βαζέλια, το Νεστορίδη της ΑΕΚ, τον Κούδα φυσικά για τον ΠΑΟΚ και γενικότερα πιάνει τους πάντες και τα πάντα.

Εικόνα savvas gridlock

Βασικά λάθος. Προπολεμικά τα βαζέλια διασπάστηκαν, επειδή κάποιοι παίκτες απαιτούσαν λεφτά για να παίζουν μπάλα. Έφτασαν σε σημείο να φύγουν οι μισοί από τον ΠΑΟ και να φτιάξουν τα Πράσινα Πουλιά. Πρώτος και καλύτερος ανάμεσα σε αυτούς που ήθελαν τον επαγγελματισμό, ο κύριος Μεσσάρης, το ''αγνό και άδολο παιδί'', που κάποιοι μας τον παρουσιάζουν ως θύμα της ιδεολογίας του...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140219/o-messaris-kai-i-diag...

Όλοι οι άνθρωποι έχουν σε όλες τις εποχές τα ίδια ηθικά διλήμματα και τις ίδιες φιλοδοξίες πάνω κάτω. Το πλαίσιο αλλάζει. Το μεγαλείο και η αξία των όποιων ηρώων μας αναδεικνύονται παρουσιάζοντάς τους με τις αδυναμίες τους, ανθρώπινους, όχι εξιδανικευμένους και μυθικούς. Είμεθα του Ευριπίδου, ούτε του Σοφοκλέους, ούτε του Αισχύλου...

Εικόνα apostolos gaganis

Γουσταρω. Μιλαω για την καταληξη του σχολιου. Αυτο που γραφεις βεβαια να το ξεκαθαρισουμε εστω και καταχρηστικα, ισχυει για τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ασχολουμενους με την ομαδα. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ - ΟΠΑΔΟΙ, ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Λανθασμενες, βιαστικες, παρορμητικες κ.λ.π. κρισεις μπορει καμια φορα να κανουμε απο χαρακτηρα ή ελλιπη πληροφορηση. Ολοι κανουν, παντου. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗ. Ασε που κανεις μας δεν θελει με τιποτα ( και να μπορουσε ) να γινει ΄΄καλα΄΄...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συμφωνώ με τον Σάββα. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλές φορές έχουμε κι' εμείς ψηλά ιδανικά και απαιτούμε και από τους παίχτες να σκέφτονται καθ' αυτόν τον τρόπο. Κι' αυτοί είναι άνθρωποι με πάθη και αδυναμίες. Και κυρίως είναι αγράμματοι κι' αμόρφωτοι άνθρωποι που το μόνο που ξέρουν είναι να κλωτσάνε το τόπι.

Είμαστε άρρωστοι, Απόστολε, και μας αρέσει!

Εικόνα john

Tι γραφει ρε παιδια η νικολετα?(σιγουρα αυτη γραφει στον φαποφρουρο σαββα η μηπως γραφει κανας πρεζακιας?Γενικα το λεω μη παει το μυαλο σου πουθενα συγκεκριμενα).Μας λεει λοιπόν η νικολέτα οτι ποναει την εθνικη ελλάδος και οτι πρεπει να μαστε πανω απο ολα Ελληνες?Τοτε γιατι μωρη μετα την αποτυχια της εθνικης στο προ Ολυμπιακο του 2012 βρηκες πατημα για να ειρωνευτείς τους παικτες του Ολυμπιακου που ηταν οι στυλοβάτες εκεινης της ομάδας(Σλουκας,Πριντεζης,Σπανουλης,Περπερογλου).Γιατι μωρη χρησημιοποίησες με αυτον τον αηδιαστικο τρόπο την Εθνικη Ομαδα για να βρεις ευκαρία να (ξανα)ξερασεις χολη εναντιον του Ολυμπιακου?
Εκτος και αν την στηλη εκεινον τον καιρο πριν 3 χρονια δεν την εγραφε η νικολλετα αλλα καποια άλλη(Μηπως η άνεργη βασίλω???)

Εικόνα savvas gridlock

Γενικότερα είναι μια περίεργη φάση αυτή η στήλη. Νομίζω πως δεν την γράφουν ανθρώποι, αλλά έννοιες.

Εικόνα apostolos gaganis

Χθες το βραδυ ρε Σαββα, δεν μπορουσα να κοιμηθω μεχρι το πρωϊ απ΄τη φαγουρα... Με ειχε τρελλλλανει η ρουφιανα... Ξερεις, στο γνωστο σημειο...γωνια ΟΣΧΕΟΥ και ΔΕΞΙΑΣ ΜΗΡΟΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΗΣ...Τελικα κατα της 6, με την ανατολη, θυμηθηκα οτι ειχα στο σπιτι μια αλοιφουλα για τα...παρατριμματα. Καλήηη, την GREEN-GUARDINEX pommade, σε βαζακι, απ΄αυτα που βαζουν τη βαζελινη...Την πασαλειψα ( δεν θελει πολυ, ειναι οικονομικια ) και αααχ...ησυχασα...Εγγυημενα αποτελεσματα. Εξαλλου ειναι προϊον της ΒΙΑΝΕΞ, αρα δεν μπορει παρα να΄ναι...ποιοτικη. Καλου - κακου παντως, θα παω να κοιταξω και το ζαχαρο μου...