ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ



Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στα ''πέτρινα χρόνια'' του Θρύλου. Μάιος του 1992 και στον Θρύλο υπάρχει διοίκηση Νταϊφά-ΚΟΚΚΑΛΗ. Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που οι μετοχές του Ανάργυρου ακυρώθηκαν και έχασε την εξουσία από τα χέρια του. Ορκωτοί λογιστές έχουν αναλάβει τον έλεγχο των πεπραγμένων της θητείας Σαλιαρέλη. Αμέσως έρχονται στην επιφάνεια πολλά ''λουλούδια'', τα οποία δεν αφορούν μόνο τα πλαστά συμβόλαια με τους Σοβιετικούς Προτάσοφ-Λιτόφτσενκο-Σάβιτσεφ (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, ακόμη κι αν δεν ανοίγουν πατώντας πάνω τους με αριστερό κλικ, ώστε να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 12-5-1992
 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 13-5-1992
 
 
Τιμολόγια 59 εκ. δραχμών εν έτει 1992 έκοβε ο Ανάργυρος, για 2.000 φόρμες που ποτέ δεν εμφανίστηκαν στου Ρέντη. Ούτε φόρμες για κάνα σύνταγμα στρατού να παρήγγελνες ρε Αργύρη. Αμ ο άλλος, ο Κωστέλλος; ''Εγώ στο κάτω κάτω της γραφής, υπέγραφα ό,τι μου δίνανε και δεν έπαιρνα και φράγκο. Άλλος τα έπαιρνε όλα''. Μαρτυράνε χωρίς ξύλο για τα ''λουλούδια'' του Ανάργυρου.
 
Αυτό είναι το ''παντελόνιασμα'' που λένε κάποιοι. Έτσι ''παντελόνιαζε'' λεφτά από τα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός το λαμόγιο ο Σαλιαρέλης. Για όλα αυτά υπάρχουν στοιχεία, τα οποία προέκυψαν από τον έλεγχο που διενήργησαν αρμόδιοι ελεγκτές. Δεν υπάρχουν λογαριασμοί από το μπακαλοτέφτερο του μυαλού κάθε ιντερνετικού-ραδιοφωνικού σχολιαστή, ο οποίος δεν ξέρουμε και τι ομάδα είναι σε μια τελική...

Σχόλια

Εικόνα trelodoctor73

Παιδιά έλιωσα με τη φωτογραφία! Μιλάμε τώρα για Κωφιδη με μπλούζα Crimson Glory και Παχατουριδη με μπλούζα Flotsam & Jetsam !!! Και γαμώ τα μέταλλα τα παιδιά... Άρε εποχές... κωμικοτραγικές, ευτυχώς πέρασαν για πάντα και η βαζελα μόνο πόνο πια!

Εικόνα savvas gridlock

Ξέρεις πού είναι σε αυτήν τη φωτογραφία, ε; Στον πύργο του Ανάργυρου στην Αίγινα. Αργοσαρωνικός ρε πούστη, αρρώστια...