ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΙΝΗ



Πριν λίγους μήνες είδαμε τα πρώτα ''στοιχεία'' του ψευτο-βουλεύματος του εισαγγελέα κυρίου Κορέα. Μιλάμε για ''στοιχεία'' που αντέχουν μόνο σε καφενειακή κριτική, δεν στέκουν καν λογικά (πόσο μάλλον να είναι ''δεμένα'' για να οδηγήσουν σε δίκες), αλλά φυσικά έγιναν σημαία από τους ΑΡΔ της αυλής Αλαφούζου, κάτι Δεσύλλες, Παπαθεοδώρου-πρώην ''Πρασινοφρουρούς'' και λοιπούς ''έγκριτους'' λειτουργούς της ενημέρωσης. Χθες ο ''σαγόνιας'' ξαναχτύπησε, κατ'εντολή του αφεντικού του στον ΣΚΑΙ, του λαθρέμπορα Αλαφούζου. Νέα στοιχεία από ''νόμιμες υποκλοπές'', λέει. Το κατά πόσον είναι ''νόμιμες οι υποκλοπές'', θα το δούμε. Μια πρώτη ιδέα για αυτό πήραμε πριν λίγες μέρες. Παραθέτουμε τις ''αποκαλύψεις'' της ''ΔΙΚΗΣ'' μέσα από το βίντεο του (υποψηφίου του Παναθηναϊκού Κινήματος) χρήστη του youtube sopist.
 

 
20/05/12, ώρα 12:44: ''ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ ζητάει από τον φίλο του εκδότη-δημοσιογράφο να γράψει ένα άρθρο και να ''στριμώξει'' τη Ντόρα ώστε να αναγκαστεί να αναλογιστεί και εκείνη τις ευθύνες της και να αντιληφθεί επιτέλους ότι πρέπει να κάνει κάτι για τον τόπο.
Ο εκδότης συμφωνεί με την ιδέα του ιδιοκτήτη της μεγάλης ΠΑΕ και σκοπεύει πρώτα να της τηλεφωνήσει για να τη προειδοποιήση ότι εάν δεν προσχωρήσει στη Ν.Δ θα τον βρει απέναντί της ελπίζοντας ότι έτσι θα την πιέσει. Πριν κλείσουν ο εκδότης διατυπώνει την άποψη: ( μαλ... κάνει και ο Καρατζαφέρης και θα βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό, με τους μαλ...)''!
SMS Ν. στον Β. , 20/05/12 , ώρα 21:48 :''πρόεδρε της μίλησα. Όποτε θέλεις να σε ενημερώσω. Είμαι σπίτι''.
SMS προέδρου ΠΑΕ Β. σε εκδότη-δημοσιογράφο Ν., 21/05/12, ώρα 00:25 : ''the deal is done!''.
SMS του δημοσιογράφου προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ,21/05/12 , ώρα 06:10 : ''ωραία! ''.

 
Υποθέτουμε ότι ο ''πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ'' είναι ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ, ο φίλος του εκδότης-δημοσιογράφος λένε πολλοί πως είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου των REAL NEWS-REAL FM-real.gr (χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο, εμείς δεν το υιοθετούμε), ενώ ''Ντόρα'' φυσικά είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στις 21 Μαϊου προσχώρησε στη ΝΔ ενόψει των επαναληπτικών βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2012. Το κρίσιμο σημείο που αφορά το τι είπανε στο τηλέφωνο (αν τελικά μιλήσανε) ο εκδότης με την κυρία Μπακογιάννη, αν την πίεσε, αν την απείλησε ο εκδότης για λογαριασμό του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ, δεν μας το διευκρινίζει ο κύριος Κορέας μέσω του γραφείου Τύπου του, της ''ΔΙΚΗΣ'' του Θωμαϊδη. Το ότι αυτό θα ήταν το παράνομο, το ανήθικο ενδεχομένως, είναι φυσικά αδιάφορο για τους ''εντίμους'' λειτουργούς της παναθηναϊκής ενημέρωσης. Μετράει μόνο το να πετάξουμε λάσπη και να μπλέξουμε πρόσωπα με διάφορες ιστορίες, άσχετες με τις επιχειρηματικές ή αθλητικές τους δραστηριότητες.
 
Συνομιλία πρόεδρου ΠΑΕ με άγνωστο, 27/05/12 , ώρα 18:06 :''ο άγνωστος ενημερώνει τον πρόεδρο ότι περιμένει να συναντηθούν με έναν πολιτικό για να πουν από κοντά. Ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ του ζητάει να του πει να μπει στο ψηφοδέλτιο ανεξαρτήτως θέσεως με κύριο σκοπό να βοηθήσει''.
SMS του άγνωστου προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ, 28/05/12 , ώρα 12:19 : ''δεν δέχεται να είναι κάτω από τον Ανατολάκη. Μου είπε ότι ο Λυκουρέντζος του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα. Του είπα ότι με την άρνησή του δεν βοηθάει στο πρόβλημα που έχει η παράταξη και μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα''.
 
Πω πω πω, μιλάμε για ''καταπελτώδη'' στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με την επωνυμία ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ''. Τι παράνομο υπάρχει στα παραπάνω και δεν το βλέπουμε;
 
Συνομιλία εκδότη-δημοσιογράφου με πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ, 17/05/12 , ώρα 12:15 :
"Ο εκδότης αναφέρει στον πρόεδρο ότι σε λίγη ώρα θα συναντηθεί με κάποιον κοινό γνωστό τους. Προσθέτει ότι θα είναι πολύ αυστηρός μαζί του επειδή του ζήτησε τρεις χάρες και δεν του τις έκανε. Ο πρόεδρος λέει στον δημοσιογράφο ότι πρέπει να μιλήσουν και για τον άλλον τον Γιώργο, τον δικό του. Ο δημοσιογράφος απαντά ότι αυτός μαζεύεται δύσκολα αλλά θα το κοιτάξει. Ο πρόεδρος λέει στον εκδότη ότι πρέπει να δουν τι θα κάνουνε γιατί θα καταστραφούν. Ο εκδότης ρωτάει τον πρόεδρο αν θέλει να θέσει ένα θέμα στο άτομο που θα συναντήσει, αν θα τους έδινε μια άδεια καναλιού. Αυτός απαντά θετικά''.
SMS του δημοσιογράφου στον πρόεδρο της ΠΑΕ. , 17/05/12 , ώρα 22:52 : ''πρόεδρε καλησπέρα. Το μεσημέρι πήγε καλά. Να ξέρεις σε αποθέωσα σε αυτόν. Όποτε μπορέσεις πάρε με να σου πω.Φιλιά''.
 
Μιλάμε για ''στοιχεία'', όχι μαλακίες. Τι παράνομο υπάρχει εδώ;
 
SMS πρόεδρου μεγάλης ΠΑΕ σε στέλεχος της ίδιας ΠΑΕ, 03/06/12, ώρα 23:55 : ''πως είναι εκεί ; ''. SMS άγνωστου προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ : '' O Σαλάχ το κουμάντο της ναυτιλιακής και ο άλλος ο Σαλάχ του Oil And Gass )''.
Εισερχόμενη κλήση του (Η) προς το πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ, 05/06/12, ώρα 13:13 : '' O H. τον ενημερώνει ότι κατεβαίνει ο Μεγάλος ο Κινέζος και θέλει να κάνουν μια συνάντηση.Ο Β. του λέει να τον φέρει όπου θα βρίσκεται ο ίδιος''.
Μήνυμα Α προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ. ,05/06/12 , ώρα 15:36 : ''έχουν συναντηθεί με το φίλο του Θόδωρου που ήρθε από την Αγγλία αν μπορείς πάρε με να σου πω δυο κουβέντες γιατί έχει τρομερό ενδιαφέρον''.
Συνομιλία στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) με (Αχ):
Αχ: έλα
Α: άγορακι μου τα δείγματα πήγαν κάτω
Αχ: ποιά δείγματα ;
Α: σαπούνια
Αχ: ποιά ;
Α: τα σαπούνια!
Αχ: μέχρι που ήμουν στο γάμο δεν είχε πάει τίποτα
Α: και δεν μπορείς να τους βοηθήσεις από εκεί πέρα εσύ ;
Αχ: και πως να τους βοηθήσω αδελφέ μου ; Αφού δεν έχουν παει τα δείγματα εκεί
Α: αφού ήθελαν κάτι χαρτιά
Αχ: Tι θέλουν κάτι χαρτιά ;
Α: δεν είναι δικό τους το τελωνείο εκεί πέρα
Αχ: Όχι είναι δικό τους. Τα υλικά τους καθαρά 100%. Ζητάνε χαρτιά από το εργοστάσιο
Α: Μμμ!
Συνομιλία στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) με προφυλακισμένο δυο χρόνια αργότερα για εμπόριο ναρκωτικών (Μ), 03/06/12:
A: τι ραντεβού έχεις στην Αγία Παρασκευή μπορείς να μου πεις ;
M: έχω ραντεβού με έναν τύπο για το Ντουμπάι
Α: τί ;
M: για το καράβι ρε
Α: έχει δικό του αυτός
Μ: ναι
A: Ααα!
M: ε τι μαλ... για τι δουλειά μας. Τί ραντεβού να έχω δηλαδή ;
A: α καλά
SMS στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) σε ποδοσφαιρικό παράγοντα (Γ), 27/07/12, ώρα 15:10 : ''μην αφήσεις να περάσει καιρός. Συζήτα αυτό που είπαμε γιατί έχει τεράστιο θέμα και θα το δεις. Αν γίνει, έυκολα και γρήγορα λεφτά''.
Εισερχόμενη κλήση από (Ν) σε (Α), 06/06/12 , ώρα 18:08 : ''ο Α. του λέει ότι αυτός που ενδιαφέρεται για το βαπόρι είναι φίλος του γαμπρού του, Ιρανός και θέλει να φορτώσουνε από το Μπατάρ Αμπάχ και να πάνε Κίνα. Ο Ν. λέει ότι θα του απαντήσει μετά από δυο μέρες λόγο πολυπλοκότητας ασφάλειας και εμπάργκο.
Κλήση (Αχ) σε (Α) : Aχ: έλα αδελφέ μου.
Α: τα βρήκα σήμερα, τα πήρα.
Αχ: τί ; τί ;
Α: τα φάρμακα.
Αχ: τα έχεις ;
Α: τα έχω.
Aχ: τέλεια.
 
Εδώ τώρα μπαίνουμε στα ''νέα'' στοιχεία. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πριν λίγους μήνες πιάστηκε ένα φορτίο με πολλούς τόνους ηρωίνης μέσα. Από την πρώτη στιγμή μάλιστα, διάφορα τσατσο-sites με αχυρανθρώπους του Μελισσανίδη (όπως το antinews του Ζήση), ή του άλλου λαθρέμπορα, του Αλαφούζου, πετούσαν μπηχτές για το ότι κάποιο ''μεγάλο όνομα'' είναι από πίσω, αφού ''ελάχιστοι Έλληνες έχουν τα λεφτά τη σήμερον ημέρα να αγοράσουν ένα τέτοιο πανάκριβο φορτίο''. Πολλά ευφάνταστα σενάρια έχουν διακινηθεί στο Internet, πως ''από πίσω είναι μεγάλα ψάρια και μπορεί να αλλάξει και το πολιτικό σκηνικό στη χώρα, αν φτάσει μέχρι το τέρμα η ιστορία''. H ''Espresso'' του Μελισσανίδη έγραφε καθαρά πριν λίγες μέρες για πιθανή εμπλοκή ''προέδρου μεγάλης ΠΑΕ, που ερευνήθηκε από τις Αρχές, αλλά δεν προέκυψε ανάμειξή του''.
 
Τον πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ της Super League έβλεπαν να μπαινοβγαίνει στη βίλα της Φιλοθέης οι λιμενικοί που παρακολουθούσαν την έπαυλη, όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso» με σχετικό της δημοσίευμα στο φύλο του περασμένου Σαββάτου. Ο Μάκης Γιαννουσάκης φαίνεται πως διατηρούσε στενή φιλία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Από την πρώτη στιγμή που οι άντρες του Λιμενικού άρχισαν να παρακολουθούν τη βίλα της οδού Αθ. Διάκου είδαν τον γνωστό ποδοσφαιρικό παράγοντα να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις, χωρίς όμως να παρατηρήσουν ύποπτες κινήσεις του κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων.
Ο ρόλος
Βέβαια και μόνο η παρουσία του ήταν ικανή να σημάνει συναγερμό στις ειδικές υπηρεσίες του Λιμενικού και να εξεταστεί ο ενδεχόμενος ρόλος του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αμέσως μετά την πρώτη επιχείρηση των λιμενικών όλες οι επαφές του προφυλακισμένου πια εφοπλιστή μπήκαν στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, όπως και οι άνθρωποι που επισκεπτόταν συχνά την έπαυλη της Φιλοθέης. Κατά συνέπεια, δεν ήταν δυνατόν να μην ερευνηθεί και ο συγκεκριμένος πρόεδρος ΠΑΕ, χωρίς πάντως, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso»-να προκύψει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος του.
 
Kανείς δεν τολμάει να γράψει ανοιχτά το όνομα του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ (ξέρει ότι μετά θα οδηγηθεί προς το μεγάλο μαύρο πάσσαλο του έρωτα), αν και διάφορα sites μπλέκουν το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιο Κοτσώνη στην ιστορία, εμφανίζοντάς τον ως ιδιοκτήτη του NOOR ONE. Δηλαδή το αντιολυμπιακό συνωμοσιολογικό λιακοπουλο-σενάριο λέει πως το πλοίο ανήκε και καλά στον Κοτσώνη και πλήρωσε για την πρέζα ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ''ο μεγαλοεφοπλιστής που είναι πίσω από όλα, αυτός που έχει λεφτά για μία τέτοια αγορά και αυτός που έμπασε στα εφοπλιστικά κόλπα τον Κοτσώνη''. Αντιγράφουμε από το πρώτο link,
 
Οι 14 συλληφθέντες είναι τα 11 μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «Noor 1» με σημαία Τόγκο που βρίσκεται στη Βλήχα Ελευσίνας και είχε μεταφέρει την ηρωίνη και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, μία γυναίκα και ένας άνδρας.
Η γυναίκα, 53 χρόνων, κάτοικος Αργυρούπολης, φέρεται ως εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά της ηρωίνης στην έπαυλη της Φιλοθέης. Το τρίτο άτομο είναι υπήκοος Ιράν ο οποίος φέρεται ότι είχε αναλάβει τη φύλαξη της ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε σε αποθήκες στο Κορωπί.
 
αλλά και από το δεύτερο.
 
Ήδη εκτός από την φερόμενη ως σημερινή ιδιοκτήτρια, έχει κληθεί και ο σύζυγός της να καταθέσει, ενώ ως ιδιοκτήτης του πλοίου στο παρελθόν φέρεται να είναι και ο επιχειρηματίας κ. Αιμίλιος Κοτσώνης, στην κατοχή του οποίου φέρεται να υπήρξε το NOOR ONE πριν από δύο περίπου χρόνια.
 
Αφού εμπεδώσαμε πως το πλοίο, όταν πιάστηκε με την πρέζα, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΚΟΤΣΩΝΗ, πάμε να δούμε και το εισαγγελικό έγγραφο που παρουσίασε ο Θωμαϊδης χθες στη ''ΔΙΚΗ'', για τη συνομιλία του ''προέδρου μεγάλης ΠΑΕ Β.'' με ''το συνεργάτη του Α.'', εννοώντας προφανώς διάλογο του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ με τον Αιμίλιο Κοτσώνη. Είναι από το 07:45 και μετά στο βίντεο του sopist.
 
 
 
Το έγγραφο αυτό αναφέρεται σε συνομιλία του 2012. Δεν ξέρουμε για ποιο καράβι μιλάνε και ποια είναι η ''φουρτούνα'' στην οποία αναφέρονται, μπορεί να είναι κάτι άσχετο με το θέμα, ας υποθέσουμε όμως πως αναφέρονται στο NOOR ONE (ξαναλέμε, αυτό πρέπει να αποδειχθεί, για την οικονομία της κουβέντας το δεχόμαστε). Η συζήτηση γίνεται το 2012 και το NOOR ONE πιάστηκε με πρέζα το 2014. Στο ενδιάμεσο το καράβι άλλαξε ιδιοκτήτη και αυτό το ξέρουν όλοι, αφού αναφέρεται σε όλα τα sites. Δηλαδή ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ με τον Αιμίλιο κανονίζανε το deal δύο χρόνια μετά, ΓΙΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΛΛΟΥ; Θα πει τώρα κάποιος ''ναι ρε φίλε, αλλά αν μεταφέρεται ηρωίνη με αυτό το καράβι το 2014, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν μεταφερόταν και πριν, άρα βάλανε το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι και ο Μαρινάκης με τον Κοτσώνη;''. Αυτό είναι καφενειακή συνεπαγωγή. Με τέτοια ''λογική'' δεν στέκονται δικογραφίες. Πρέπει να αποδειχθεί ότι το 2012 ή όποτε το πλοίο ανήκε στον Αιμίλιο, μετέφερε ναρκωτικά. Υπάρχουν στοιχεία γι'αυτό το πράγμα; Εσείς τι λέτε, αν υπήρχαν δεν θα τα είχαν κάνει σημαία οι δύο λαθρέμπορες, Αλαφούζος-Μελισσανίδης;
 
Αμέσως μετά από αυτά τα ''στοιχεία'', αναφέρεται ένας διάλογος του ''αντιπροέδρου μεγάλης ΠΑΕ Σ.Θ.'', προφανώς του Σάββα Θεοδωρίδη, με το δημοσιογράφο Μ., στις 11/5/2012, στον οποίον ο κύριος Σάββας φέρεται να απειλεί ένα βοηθό διαιτητή, λέγοντάς του πως αν έκανε το ίδιο λάθος που έκανε σε ένα ματς και στο πρωτάθλημα, δεν θα ζούσε από αυτόν.
 
 
Κανείς δεν επιβεβαιώνει αυτήν τη συνομιλία, την οποία ο Σάββας Θεοδωρίδης μπορεί να ανέφερε και ''έτσι'', για να κάνει εντύπωση στο συνομιλητή του. Ακόμη όμως κι αν όντως συνέβη αυτό το ''επεισόδιο'', αλήθεια όλοι αυτοί που πέφτουν από τα σύννεφα, έχουν πάει σε κάναν αγώνα τοπικών πρωταθλημάτων, να δούνε τι απειλές και κατάρες εκτοξεύονται από τους παράγοντες προς τους διαιτητές; Γεμίσαμε μωρές παρθένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξαφνικά...
 
Βλέπουμε επίσης ένα μήνυμα από κάποιον ''κακουργηματικά κατηγορούμενο για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων Α.'', προς τον ''πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ Β.'', δηλαδή το ΜΑΡΙΝΑΚΗ, με το οποίο ο Α. λέει ''μόλις τελείωσα από τον ανακριτή Καλόφωνο, αν θέλετε να έρθω να τα πούμε από το γραφείο σας''. Τι το επιλήψιμο υπάρχει σε αυτό και γιατί μας λέει ο Θωμαϊδης πως ''έχει ενδιαφέρον''; Εγώ δεν το καταλαβαίνω, αλλά δεν έχω και την ευφυία του Θωμαϊδη (για μία ακόμη φορά βλέπουμε φυσικά ότι τα πακιστανικά καρτοκινητά με τα οποία έμπλεκαν το ΜΑΡΙΝΑΚΗ, τώρα πάνε περίπατο και οι συνομιλίες που υπέκλεψε ο κοριός της ΕΥΠ αναφέρονται κανονικά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο ελληνικό κινητό που είχε στην κατοχή του). Τέλος, υπάρχει το γνωστό θέμα με τις πιέσεις στο πρώην μέλος της ΚΕΔ Χρήστο Σάββα, που φέρεται να κατέθεσε τα παρακάτω.
 
"Δέχτηκα πιέσεις από τον Γιώργο Σαρρή να αναιρέσω τις καταγγελίες μου για τους στημένους πίνακες διαιτησίας. Μάλιστα μου έδωσε έτοιμη δακτυλογραφημένη δήλωση, την οποία προσκομίζω στον κύριο εισαγγελέα. Στην αρχή θεωρούσα ότι ο Σαρρής ήταν θύμα της εγκληματικής ομάδας των παραγόντων της ΕΠΟ και περίμενα και ο ίδιος να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μου. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι και ο Σαρρής συμμετείχε στην εγκληματική ομάδα ως ενεργό μέλος και όχι ως απλός θιασώτης και παρατηρητής. Στις 9 Μαρτίου 2013 ο Σαρρής, με αφορμή το μνημόσυνο του πεθερού του, επισκέφθηκε την Κοζάνη και προσκάλεσε σε γεύμα τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ.Γεώργιο Μαργαρίτη, στον οποίο ανέφερε τα εξής: "Οσο είναι πρόεδρος της Ενωσης Κοζάνης ο Σάββας, η Ενωση είναι καταδικασμένη. Δεν πρόκειται να πάρετε μία. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει διαιτητής της Ενωσης και δεν πρόκειται να μπει παρατηρητής αγώνων της Ενωσης σας".
 
Αυτά που φέρεται να λέει ο Χρήστος Σάββας, δεν επιβεβαιώνονται φυσικά από κανέναν και μένει να αποδειχθούν. Υπάρχουν στοιχεία για τη συνάντηση Σαρρή-Μαργαρίτη; Την επιβεβαιώνουν οι δύο αυτοί άνθρωποι; Αν ναι, γιατί δεν το βλέπουμε στα εισαγγελικά έγγραφα;
 
Το Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο έχει ξεφύγει από κάθε επιτρεπτό όριο. Η αντιπαράθεση πλέον έχει περάσει σε επίπεδα που θυμίζουν τα παραμύθια για την Στάζι και τον Κρόκους, τα οποία αφορούσαν το μεγάλο μας πρόεδρο ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ. Από το πουθενά προσπαθούν να εμπλέξουν το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ με μία υπόθεση ναρκωτικών, στην οποία δεν προκύπτει η παραμικρή ανάμειξη αυτού ή του άμεσου συνεργάτη του, Αιμίλιου Κοτσώνη. Θυμίζουμε την επίθεση που δέχτηκε το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιος Κοτσώνης με σφαίρες στον Άλιμο το Δεκέμβριο του 2013 (και την οποία συσχετίζουν οι παραπάνω ''γνώστες'' με την ηρωίνη στο NOOR ONE), αλλά και το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας, αμέσως μετά το τελευταίο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.
 
Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. σφύριξε αδιάφορα όταν χρειάστηκε η παρέμβαση του τόσο σε ζητήματα ασφαλείας που αφορούσαν στον Πρόεδρο της ομάδας μας και όταν στελέχη του συλλόγου δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σφαίρες στις 28 Δεκεμβρίου του 2013. Η συγκεκριμένη έρευνα μάλιστα της απόπειρα δολοφονίας, έχει βαλτώσει, ενώ οι καταθέσεις στις οποίες έχουν κατονομαστεί ως ηθικοί αυτουργοί συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν διανεμηθεί κατά περίεργο τρόπο σε ανθρώπους που δεν εκπροσωπούν την ΕΛ.ΑΣ. ή τη Δικαιοσύνη.
 
Καταλαβαίνει κανείς ότι το παιχνίδι έχει χοντρύνει για τα καλά και οι δύο λαθρέμπορες, Αλαφούζος-Μελισσανίδης, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να χτυπήσουν το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ, δίχως το παραμικρό στοιχείο. Προσπαθούν να τον εμφανίσουν ως πρεζέμπορα, ότι πουλάει ηρωίνη. Δεν πουλάει όμως πρέζα ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ. Άλλο πράγμα πουλάει. Θα κάνουμε αποκάλυψη τώρα.
 
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ, ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ. ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ.
 
Περιμένουμε την κατάληξη της ιστορίας, η οποία είναι για γέλια, δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική έστω και σε επίπεδο λογικής, αλλά σε αυτήν τη χώρα αν υπάρξει πολιτική βούληση για το ο,τιδήποτε, ακόμη και παράνομο να είναι αυτό το ''ο,τιδήποτε'', πραγματοποιείται. Θέλετε να αρχίσουμε πόλεμο λάσπης, τσατσόνια των Αλαφούζου-Μελισσανίδη; Ορίστε, εδώ είμαστε. Θα δούμε την κατάληξή σας, η οποία θα είναι η ίδια με όλους τους προηγούμενους που τόλμησαν να τα βάλουν με τον Θρύλο. ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, έτσι; Γιατί αυτό μετράει. Αν είχατε στοιχεία, εμείς δεν θα λέγαμε τίποτε. Το ''δίχως στοιχεία πάω να καβαλήσω το γαύρο'', ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ, τσατσόνια...

Σχόλια

Εικόνα anderson

Ενα πράγμα του καταλογίζω του Βαγγέλαρου. Που ενώ το έχει προαναγγείλει ΔΥΟ φορές,δεν έχει βγει ακόμη σε συνέντευξη Τύπου και να τους πάρει όλους παραμάζωμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεται και υπομένει όλο αυτό το πράγμα εναντίον του κι εναντίον του Ολυμπιακού.
Πρέπει επιτέλους να ορθώσει ανάστημα...

Εικόνα ase_ree

Πιστευω οτι αλ αλαφουζ και γατουλης εχουν απο ενα μειονεκτημα.Ο μεν γατουλης δεν του εκατσε η καινουρια μασελλα και ο τουιτης δουλευει(πισω πορτα-κινηση)ρε ουστ λαμογια καταδικασμενα που δεν σπατε φραγκο και γραφετε ολη μερα μαλακιες με τα πληρωμενα τσατσονια σας.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Ολοι αυτοι που κατα καιρους φορανε την "προβια" για να φανε την ομαδα και οτι γυρω της την περιβαλλει,στο τελος θα εχουν μονο ενα αποτελεσμα,αυτο που παθαινει ο κακος λυκος( https://www.youtube.com/watch?v=aBgtgCPDyhk)και επειδη τωρα τελευταια εχουν εμφανιστει καποια βαζελακια που το παιζουν και γαυροι,προς γνωσιν τους μια συμβουλη τους εχω,προσοχη στον πολιορκητικο κρυο "ΞΕΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"περαστικα σας εσεις και η τσατσα σας

Εικόνα Chief Bromden

Η συγκεκριμένη τακτική προκαλεί μεγάλη φθορά και στον πρόεδρο και κατ επέκταση στην ομάδα. Δυστυχώς πολλές οι συνειδήσεις που επηρεάζονται, και δικοί μας και άσχετοι με τον χώρο του ποδοσφαίρου, το ζω και το βλέπω, λίγοι δυστυχώς είναι υποψιασμένοι...
Δεν πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το πανηγύρι; πιστεύω πως έχουν γνώση οι φύλακες αλλά κάτι πρέπει να γίνει άμεσα...
Βέβαια να βγει κάποιος να πει τι; Να απαντήσει εκ μέρους του Χ παράγοντα του ποδοσφαίρου; Στην ουσία μιλάμε για μη ονομαστικές κατηγορίες – συκοφαντίες που απλά «φωτογραφίζουν».

Εικόνα apostolos gaganis

Πριν απο καιρο, ειχαμε διαφωνησει ( φιλικα παντα και εν μεσω αμοιβαιων...φιλοφρονησεων ) ο Μανωλαρος ο Γαβαθιωτης κι εγω, για το αν ο Τουϊτης ειναι ή οχι ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. Εκεινος, που του΄βρισκε φυσικα ενα καρο κουσουρια, ελεγε πως δεν ειναι. Σεβαστο. Η αφεντια μου, αντιθετα, τον θεωρουσε παλαβο μ΄αυτα που λεει και κανει. Θεωρω λοιπον πιθανοτατο οτι αυτος ο εμπειρος και ικανοτατος αθλητικογραφος, θα εξακολουθει να πιστευει τα ιδια ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Κι εγω απλα να΄πω οτι ο τυπος αυτος στον οποιον αναφερομαστε, οχι μονο ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ στην κριση μου, αλλά με οσα αναμενονται στη συνεχεια υστερα απ΄το προχθεσινο παραληρημα ΑΡΔογραφιας του Σαγωνια, αρχισε ηδη να παρουσιαζει επιδεινωση τετοια, που θα πρεπει να φρεσκοσιδερωνεται κανονικα για να΄ναι ετοιμος, ο...ζουρλομανδυας. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. Ειναι καιρος τωρα, που παρακολουθουμε μια κακοστημενη θεατρικη παρασταση ΄΄ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ΄΄ απ΄ολους τους ηγετικους παραγοντες του Παναθηναϊκου. Το' χουν παρει χαμπαρι οι παντες σχεδον σε τουτη την χωρα. Ακομα κι οι πρασινοι οπαδοι, τουλαχιστον με δεικτη νοημοσυνης ανωτερο εκεινου της κοτας. Ως πού θα παει ομως αυτο; Εξαρταται. Κι αν θελετε τη γνωμη μου, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΄ΜΑΣ, σε πρωτη φαση. Μια πανωλεθρια ας πουμε γι΄αυτους στο παιχνιδι που΄ρχεται στο Καραϊσκακη, θα επιταχυνε την εκρηξη...Συνεργικα, θα βοηθουσαν και ενδεχομενες Ευρω-μουντζουρες του ΄΄πρεσβη΄΄. Σεναρια θα πουν καποιοι...Δεν διαφωνω. Αλλα λογικως, ΥΠΑΡΚΤΑ. Για να΄δουμε ( βαζω φυσικα μεσα ΚΑΙ τους δικους μας, στη ζυγαρια της αποτιμησης )...

Εικόνα el trick

Δίκη;;;;;;;
Με τη λέξη ΔΙΚΗ οι άνθρωποι εννοούν όλο το πλέγμα που περιλαμβάνει κατηγορητήριο, απαρίθμηση ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ μαρτυρίες και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και το κυριότερο ΑΠΟΛΟΓΙΑ του κατηγορούμενου.
Όταν από όλα τα ανωτέρω υπάρχει μόνο το κατηγορητήριο, το οποίο μάλιστα στηρίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ και ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ του κατηγόρου τότε δεν έχουμε δίκη ανθρώπινη. Εχουμε ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ. Και τον Γκεμπελσ τον θαυμάζουν και τον ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ μόνο οι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Όποιος λοιπόν προσπαθεί να μας πείσει για κάτι χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ το κατηγορητήριο από το πλέγμα της δίκης τότε αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων αλλά στους υπανθρώπους και στην ειδικότερη κάστα αυτών τους φασίστες.
Άρα όλους τους συντελεστές της ¨ΔΙΚΗΣ¨ θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως φασίστες καιΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ σωστός...

Εικόνα ALEXIS7GER

συγγνωμη ρε ΣΑΒΒΑ γιά το παρακάτω ..πονημα αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ

Εγω αυτό που αντελήφθην και δράττομαι οσονούπω της ευκαιρίας , είναι το ακόλουθον

Ινδός τις , περιφερόμενος μεταξύ Φιλοθέης της αριστοκρατικής συνοικίας και του Πασαλιμανίου , ως γνήσιος αργόσχολος και επιχειρών να δολοφονήσει τον ελεύθερο του χρόνο ( με Manlichner παλαιάς κοπής..εμένα ακούτε ) απεφάσισε να απασχοληθεί φυλάττων ( ουχί Θερμοπύλας ανοητοι ) την βιλα με το πράμα ( ενίοτε χρει να πραγματοποιώ ελευθέραν πτώσιν εις την αβυσσον της δημοτικιάς μπρρρρρρ ) .Αμ επος αμ εργον δηλονότι και ευθύς χωρίς χρονοτριβήν ανασύρει απί την δεξιάν εσωτερικήν του blazer του ( ειπαμε Ινδός οχι παλιάτσος ) το πακιστανικό κινητό ( γιά σπάσιμο στον αλήτη Σαρρή που εχει κινεζικόν βεβαίως βεβαίως ) και σχηματίζει τον γνωστο αριθμό του γνωστού πρόεδρα που κατοικοεδρεύει στην γνωστή πλατεία .ΠΡΟΤΟΎ προλάβει να ακούσει τον δεύτερο κουδουνισμό ο Β. απαντά .. ΔΙΑΚΟΠΗ για πατατάκια..ξερετε απο αυτά που διαφήμιζε ο Σιγάλας ΡΑΜΠΟ Αεκτζής ( στο ποδόσφαιρο πάντα )..ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ...συζητούνται αι λεπτομέρειαι και καλούνται προς βοήθειαν οι γνωστοί αγνωστοι ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΣ , ΤΣΕΓΚΙΣ ΧΑΝ , ΤΖΙΜ ΜΟΡΡΙΣΟΝ ( ναι ρε αλήτες ζεί ) και ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ για το styling..φωτισμοί η Ελευθερία ΝΤ. και σκηνοθεσία η ΔΑΛΙΑΝΩ ..οπα ξεφύγαμε.." κλεινουν " το μεταφορικό μέσο το λοιπόν και ψάχνουν για το πλήρωμα..ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ , με τέτοια ανεργία θα επρεπε να κάνουν ουρά οι υποψήφιοι..αμ δε , με τα χίλια ζόρια την μπιστίκωσε ο καπετάν φουρτούνας ( ονομα να σου πετύχει ρε αδερφάκι μου ) και σαλπάρει απο Τεχεράνη εχοντας φορτώσει 12 τόνους προυσαλιό...απο το καλό !!!!! Μεσω των ποταμών Εφράτη και Τιγρη ( ακόμα και εδώ ειναι χωμένος ο καριολης ?? χαχα ) βγαίνει στην Ερυθρά θάλασσα ( ελα ρε ΘΡΥΛΕ ) και πιάνει στην Ισκεντερία ( Αλεξάνδρεια γιά τους αδαείς ) για ανεφοδιασμό ..Ελα ομως που του στέλνουν ραπόρτο οτι τα "τσακάλια " του λιμενικού του την εχουν στημένη στον Αγιο Διονύση...χαχαχα γελάει ο καπετάν φουρτούνας ..μα αυτοί λέει πιάνουν ενα στα 10 , πλάκα κανουμε ?? Να μην ξεχασω την αναφορά στο πλήρωμα , ο Μακης ο ντεκορατέρ ( γιά τον φιλο μου τον ΡΟΜΕΝ αυτό χαχα ) , ο Λορτι απο τα Σεπόλια , ο αυτιάς απο τον Κολωνό , ο Τσαρλι απο το Περιστέρι και λοιπά εδώδιμα και ευωδιαστά ανθη της φύσεως ..ΠΡΑΓΜΑΤΙ το παπόρο "πιάνει " Περέ και εκεί που ετοιμάζονται να ξεφορτώσουν την πραμάτεια ..και τα αλάνια που εχουνε γίνει χαρμάνια τόσο καιρό περιμένουν..πεφτει καρφωτή και πλακώνουν οι τσος..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ..ξαφνικα μας ενημερώνουν ότι κατεβαίνει ο Μεγάλος ο Κινέζος ..το ακούω εγώ και βάζω τα γέλια , ρε γίγαντες οι κινέζοι είναι ολοι κοντοστούπηδες , 1,20 σε ανάταση..μετά ερχεται ο Σαλάχ ο οποίος τσακώνεται με τους τελωνειακούς γιατί δεν του εκτελωνίζουν το γεμάτο σαπούνια φορτίο του απο το ΝΤΟΥΜΠΑΙ και βιάζεται γιατί εχει να πάει στον ...γάμο..ρε τι γίνεται ..στα καπάκια σκάει μύτη και ο σαγονιας ΜΑΡΚΕΖΊΝΗΣ ο οποίος απο το παραθυράκι της λιμουζίνας του ( με σημαία ΤΟΓΚΟ..ΚΟΓΚΟ..ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ δεν κατάλαβα καλά ) φωναζε.."να συλληφθούν ολοι ,ειναι απατεώνες και εγκληματίες"...μετά το πράγμα αρχισε να χοντραίνει και παρενέβει ο προεδρος μεγάλης ΠΑΕ στο διαδίκτυο..ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΛΛΛΛΛΑ που λένε και εκεί πάνου..ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ εφυγα και εγώ ,μην μπορώντας να συγκρατήσω τα μέχρι δακρύων γέλια μου παρατηρώντας τα οργανα της τάξεως να προσπαθούν να καταλάβουν τι στον δ... γινεται εκει και γιατί τους κουβαλησαν νυχτιατικα στο λιμάνι

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ..τον ΝΤΕ ΜΕΛΟ και αν τον πλένεις , τι χαλας τι χαλας ?? τα σαπουνάκια ΝΤΟΥΜΠΑΙ ( νέα ποικιλία , κάνει θραύση χαχα )

Εικόνα Bad7

Παλιοτερα για ολα εφταιγε ο Κοκκαλης τωρα για ολα φταιει ο Μαρινακης

Εικόνα el trick

Φυσικά και φταίει ο Μαρινάκης.
Αν δεν έφευγε από τον ΣΚΑΙ τότε ίσως αυτός να μην αντιμετώπιζε τώρα το φάσμα της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ
Αν δεν αγόραζε τον ΘΡΥΛΟ ίσως να ήταν τώρα κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο ο ποα των "αμπράμοβιτσ"
Πως λοιπόν γίνεται να ΜΗΝ φταίει ο Μαρινάκης;;;;;

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Όποιος πιστεύει ότι ο Μαρινάκης και ο κάθε "Μαρινάκης¨(Αλαφούζος,Τίγρης,Βαρδινογιάννης κλπ) είναι αθώες περιστερές και δεν είναι μπλεγμένοι στα πολιτικοοικονομικά δρώμενα της χώρας και δεν επηρεάζουν καταστάσεις κατά το δοκούν,είναι το λιγότερο ΑΦΕΛΗΣ για να μη πω ΗΛΙΘΙΟΣ. Ξεκαθαρίζουμε το παραπάνω και συνεχίζουμε. Αλαφούζος και Τίγρης έχουν συμπλεύσει και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν την αυτοκρατορία. Στο επικοινωνιακό είμαστε πολύ πίσω και ο Βαγγέλης πρέπει να φροντίσει για αυτό. ΣΚΑΙ και ΣΚΑΙ fm-Καθημερινή-Γκαζζέτα-goal-sportdog-sentra και sentra fm και πρόσφατα sportday και sport fm ! Μιλάμε για τα 2 κορυφαία "αντικειμενικά" ραδιόφωνα, τα 3 απο τα 4 "αντικειμενικά" site και της 2 κορυφαίες σε πωλήσεις ''αντικειμενικές" εφημερίδες. Χώρια τα οπαδικά site(λεωφόρος-πράσινα νέα-αεκ365) και εφημερίδες(πράσινη-ώρα).Και φυσικά ένα κανάλι να βομβαρδίζει απο το πρωί ως το βράδυ για το παραμικρό. Aπο την άλλη εμείς με ένα Olympiakos.24 του Μαρινάκη,τα Παραπολιτικά του Μαρινάκη,ένα redplanet σε παρακμή,κανένα ραδιόφωνο,καμία TV,καμία και καλά "αντικειμενική" εφημερίδα και κανένα "αντικειμενικό" site. Τον ΓΑΥΡΟ και τον Πρωταθλητή πλέον με την ΠΑΡΑΜΥΘΑ που έχουν φλομώσει τον κόσμο μας,δεν τις παίρνω πλέον ούτε εγώ. Παρόλα αυτά,αν ο Μαρινάκης φέρει κοντά τον ΛΑΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον ενώσει σαν μια δυνατή ΜΠΟΥΝΙΑ,η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ δεν θα πέσει ΠΟΤΕ. Είναι στο χέρι του. Τα τελευταία 2 χρόνια κάνει ο,τι μπορεί για να πετύχει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Χαίρετε.

Εικόνα savvas gridlock

Τι κάνει δηλαδή ο Μαρινάκης τα τελευταία 2 χρόνια, το οποίο δεν επιτρέπει στους γαύρους να ενωθούν;

Εικόνα Σάββας Γαύρος

1. Δεν γίνεται να πηγαίνεις στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ,να σου κάθεται ο πιο βατός αντίπαλος που θα μπορούσε να σου τύχει, και αντί να ενισχύσεις την ομάδα να την αποδυναμώνεις πουλώντας τον βασικό σου επιθετικό και εξτρέμ έναντι 20+ εκατομμυρίων συνολικά και αντικαταστάτες να φέρνεις για φορ τον παλαίμαχο Βαλντές απο τα εμιράτα και τον Πέρεζ. Απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. 2.Δεν γίνεται στην θέση των ΜΑΝΩΛΑ-ΧΟΛΕΜΠΑΣ-ΣΑΜΑΡΗ,τους οποίους πουλώντας(σωστά) έναντι 26,5 εκατομμυρίων να φέρνεις τον Μποτία,τον Γιαννούλη και τον αναπληρωματικό χαφ της Άντερλεχτ. Επίσης είναι ανήκουστο να σου φεύγει και ο δεύτερος πιο ταχύς στόπερ και να σφυρίζεις αδιάφορα. 3. Δεν γίνεται να ψάχνεις 7 μήνες επιθετικό και να καταλήγεις στον ΔΑΝΕΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΨΙΟΝ αγοράς Μήτρογλου. Παιχταράς ο Μήτρογλου,αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. 4. Δεν γίνεται να χαρακτηρίζεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΚΟΥ ως κοπρόσκυλο. 5. Δεν γίνεται με τον ζέλα να εισβάλουν 100 άτομα μέσα χωρίς εισιτήρια σε ντέρμπι με τον ζέλα πριν λίγα χρόνια και να έρχονται με λοστάρια διάφοροι θρασύδειλοι και να κοπανάνε. 5. Δεν γίνεται το πάθημα να μη σου έχει γίνει μάθημα,ας ήταν και στημένο, και να μην έχεις φροντίσει να πάρεις τα μέτρα σου και για 2η φορά μέσα στην τετραετία που προεδρεύεις να πιάνουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο στόμα τους και να μη πέφτουν οι μηνύσεις βροχή και να μην έχει γυρίσει τον κόσμο ανάποδα. 6. Δεν γίνεται να έχουμε κερδίσει 1 φορά σε 4 χρόνια τον ζέλα στο ΝΑΟ στον 91 και με 1002 και να σε παίρνουν 0-3 οι ανύπαρκτοι που θα γραφτεί ως μαύρη σελίδα στην ιστορία μας. 7. Δεν γίνεται να αφήνεις την ομάδα να πάει σαν πρόβατο στην σφαγή στην Τούμπα,όποιος ασχολείται με τα ΟΠΑΔΙΚΑ ήξερε τι θα γίνει 10 μέρες πριν, και να χρειάζεται ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ να μοιράζει ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ στις ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ. 8. Δεν γίνεται με "ύποπτες" κληρώσεις να προσπαθείς να αποτρέψει τον ΛΑΟ να ξηγηθεί ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ στις μπουγάτσες την 6η αγωνιστική στο ΝΑΟ. 9. Δεν γίνεται οι τιμές στο Τσάμπιονς Λιγκ να είναι αυτές που είναι. 10. Δεν γίνεται να μη παίρνεις ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ σε έκτος έδρας ματς σε έδρες τύπου ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΑΓΡΙΝΙΟ-ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ και να κόβεις εκδρομή 8.000 ΓΑΥΡΩΝ στην θεσσαλονίκη με την Καλαμαριά στο Καυτατζόγλειο γιατί φοβάσαι ότι οι επιστήμονες θα τα ρημάξουν και θα τιμωρηθεί η έδρα.

Εικόνα savvas gridlock

1. Μια χαρά γίνεται. Εγώ το συγκεκριμένο παίκτη θα τον πουλούσα και με το 1/3 των χρημάτων που έδινε η Φούλαμ. Άλλο θέμα το ποιος τον αντικατέστησε κι άλλο το αν έπρεπε να πουληθεί. Με κορδελίτσα έπρεπε να μπει στο ταξί, αλλά και με κάποιον από την ΠΑΕ να τον πηγαίνει στο αεροδρόμιο, μην μετανιώσουν οι Άγγλοι.
2. Τον Μποτία τον έχεις δει και δένεις κόμπο το ότι δεν θα πιάσει; Για το Γιαννούλη και το Μιλιβόγεβιτς, θα σου πω ότι ο Χολέμπας ήρθε στον Ολυμπιακό από τη Β' Εθνική Γερμανίας και ο Σάμαρης μέχρι πέρυσι έπαιζε στον Πανιώνιο. Ήσουν σίγουρος όταν τους πήραμε πως θα μας αποφέρουν τόσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ;
3. Η κίνηση αυτή έγινε για να μην καεί ο Πουλίδο. Δεν μπορούμε άμεσα να τον έχουμε στου Ρέντη, αλλά αν πάρουμε επιθετικό κλάσης, εφόσον έχουμε και τον Μπενίτες, ο Πουλίδο όταν έρθει στου Ρέντη πού θα παίξει; Δεν πρέπει να τον δούμε κι αυτόν τι ψάρια πιάνει;
4. Μια χαρά γίνεται, όταν αυτό το ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ προσβάλλει τον Θρύλο. Γιατί αυτά τα ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ που φωνάξανε το ''πόσο το έπαιξες χοντρέ'', τον Ολυμπιακό προσβάλλανε μέσα στο Καραϊσκάκη, δεν προσβάλλανε το Μαρινάκη. Αυτοί που προσβάλλουν τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, γαμιούνται αυτή και η μάνα τους η πουτάνα.
Αν αυτά τα ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ φώναζαν ''Μαρινάκη άντε γαμήσου'' και ο Μαρινάκης τους χαρακτήριζε κοπρόσκυλα, εγώ θα ήμουν με τα ''κοπρόσκυλα'' και θα έκραζα το Μαρινάκη.
5. Καμία σχέση, ΑΛΛΑ ΑΝΤ'ΑΛΛΩΝ ΛΕΣ. Δεν έπεσε ξύλο γι'αυτό το λόγο.
5-β. Ποιους να μηνύσει και γιατί; Ένα κάρο μηνύσεις της ΠΑΕ εκκρεμούν εναντίον όλων των αντιολυμπιακών ΑΡΔ-παραγόντων.
6. Ναι, και; Και την τριετία 2006-2009 είχαμε σε 3 σερί ματς πρωταθλήματος μία ήττα και δύο ισοπαλίες στο Καραϊσκάκη με το βάζελο. Συμβαίνουν αυτά, ντέρμπυ είναι, δεν παίζεις μόνος σου.
7. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Την προηγούμενη φορά που προστάτευσε την ομάδα στο Κύπελλο το 2011 εκεί μέσα, πρώτοι οι Ολυμπιακοί τον έκραζαν για τις υποτιθέμενες σχέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Αστυνομία. Ήθελες να πάρει την ομάδα και να φύγει ή θα τον έκραζες και τότε ως κότα;
8. Τι εννοείς εδώ ρε...άνθρωπε; Ποιες ''ύποπτες'' κληρώσεις; TI EINAI ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;
9. Για πες μας, στα υπόλοιπα γήπεδα της Ευρώπης που φιλοξενούν αγώνες Champions League, ποια είναι η κατώτερη τιμή εισιτηρίου; Ξέρεις;
10. Ο Πανιώνιος δεν δίνει εισιτήρια, ούτε ο Παναιτωλικός. Πώς θα πας να πάρεις, τσαμπουκαλίδικα; Στο Γεντί Κουλέ και να σου δώσουν, αποκλείεται να το αφήσει η Αστυνομία, όπως δεν άφησαν οι μπάτσοι της Θεσσαλονίκης να γίνει η εκδρομή που λες.

Φίλε, σταμάτα τη συνωμοσιολογία. Όλα αυτά που γράφεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

1. Πετάς την μπάλα στην κερκίδα. Έγραψα πουθενά ότι δεν έπρεπε να πουληθούν ? Γι αυτούς που τους αντικατέστησαν έγραψα και ενώ η ομάδα είχε στη διάθεση της 20 εκατομμύρια κάβα. Επίσης..ξέχασες να μας πει την γνώμη σου και το πόσο μας βοήθησαν και για το πόσο..δικαιώθηκε η διοίκηση.
2.Τον έχω δει τον Μποτία και πριν έρθει.Δεν κάνει για τον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ,είναι τρομακτικά αργός και την κίτρινη την έχει στο τσεπάκι. Εσύ μπορείς να τον βγάλεις κράμα Μέλμπεργκ και Σούρερ,δικαίωμα σου.Ο κόσμος κρίνει. Δεν χρειάζεται να μου πεις απο που ήρθε ο Χολέβας,δεν μιλάς με κανένα τυχάρπαστο. Και είναι τελείως άτοπο το παράδειγμα που φέρνεις στην φόρα. Και ο Χολέμπας(εισήγηση Λίνεν) και κυρίως ο Σάμαρης αποκτήθηκαν ως στοιχήματα στην ομάδα και με λίγα λεφτά και δεν υπήρχαν οι πολλές απαιτήσεις. Στην περίπτωση του σήμερα μιλάμε για 3 βασικούς και διεθνείς παίχτες του Ολυμπιακού,οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από αυτούς που ξέρουμε όλοι και ενώ η ομάδα έβαλε στα ταμεία 26,5 εκατομμύρια απο την πώληση των παραπάνω. Κανείς δεν ζήτησε τον Γκοντίν και τον Τσάμπι Αλόνσο. Αλλά δεν είναι δυνατόν ο ταχύτατος Μανωλάς να γίνεται Μποτία και έχοντας την άπλα των 10 εκατομμυρίων του Σάμαρη να παίρνεις τον αναπληρωματικό χαφ της Άντερλεχτ.
3. Ούτε εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις αυτό το επιχείρημα. Έπρεπε ή όχι ο Ολυμπιακός μας να είχε αποκτήσει ΦΟΡ ΚΑΝΟΝΙ εδώ και 2 μήνες ναι ή όχι ? Μη μου αναφέρεις για τον Πουλίδο,τέτοια ξεφτίλα δεν ξανάγινε.
4. Δεν θα βρίζεις μάνες. Λάθος το σύνθημα μέσα στο ΝΑΟ,ακόμα πιο λάθος τα κοπρόσκυλα του Μαρινάκη. Όταν είσαι Πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ξεστομίζεις ποτέ αυτό το αίσχος εναντίων του λαού.
5. Αυτό ας το αφήσουμε καλύτερα. Άλλα και άλλα δεν λέω ποτέ.
5-β. Τους πάντες,να μην αφήσει τίποτα όρθιο. Με το που πάνε να πουν Μα.. και Ολυμπ.. αυτόφωρο με την μία.
6. Τα τελευταία τρία χρόνια παίζω κυριολεκτικά μόνος μου και το ξέρεις πολύ καλά και δεν κερδίζω τους σιχαμένους. Έλεος ρε,έλεος. Με τον Κουτρουμπή,τον Λαγό και τον Τριανταφυλλόπουλο 0-3 μέσα στο σπίτι μας ρε αλήτες ? Θα σκάσω,δεν χωνεύεται αυτό.
7. Θα σε στείλω για σπίρτα. Το 2011 το ματς ήταν ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.
8. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω,δεν είσαι χθεσινός κρίνοντας απο μερικά κείμενα σου που έχω διαβάσει.
9. Είναι πανάκριβα και το ξέρεις. Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι.
10. Τέτοια να λέτε και να γράφεται και θα πάρουμε εισιτήρια ξανά του αγίου πούτσου τα ανήμερα. ΞΥΠΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Εικόνα savvas gridlock

1. Tα εκατομμύρια που λες ότι έχει κάβα, το αν τα είχε όντως κάβα, το ξέρει η διοίκηση που κάνει το κουμάντο. Η λογική ''πήρα τόσα λεφτά από μεταγραφές, άρα πρέπει να τα ρίξω πίσω στους αντικαταστάτες αυτών που έφυγαν'', επικρατεί στα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου υπάρχουν τεράστια έσοδα. Στην Ελλάδα τα μόνα σοβαρά έσοδα του Ολυμπιακού είναι τα λεφτά που δίνει η ΟΥΕΦΑ και πλέον οι μεταγραφές. Ο Μιχάλης Κουντούρης στη συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες στο Σινάνογλου, εξήγησε το γιατί όλα τα υπόλοιπα έσοδα του Ολυμπιακού φθίνουν κάθε μέρα που περνάει. Πριν 3-4 χρόνια είχαμε έσοδα 22 εκ. ευρώ από το γήπεδο, εισιτήρια-σουίτες κτλπ. και πλέον έχουμε 8,5 εκ. ευρώ. Με αυτά τα έσοδα λοιπόν από Τσου Λου και μεταγραφές η ΠΑΕ χρηματοδοτεί τα πανάκριβα (για τα ελληνικά δεδομένα) συμβόλαια των παικτών+την Εφορία τους, τις μεταγραφές που θα κάνει και τα όποια λειτουργικά έξοδα έχει. Μια ΠΑΕ δεν πληρώνει μόνο τους παίκτες που έχει. Υπάρχουν ένα κάρο έξοδα ακόμη που περιγράφονται στους ισολογισμούς. Επίσης, πολλά από τα λεφτά που ανακοινώθηκαν ότι πήραμε π.χ. το Γενάρη, δεν τα έχει πάρει η ΠΑΕ ακόμη στα ταμεία της και με αυτό ΔΕΝ εννοώ μόνο την Τζένοα και το Φετφατζίδη. Το αν η ΠΑΕ γράφει κέρδη στους ισολογισμούς της, θα το δούμε όταν βγούνε αυτοί οι ισολογισμοί για τις σεζόν 2013-14 και 2014-15. Έως τώρα, στους 3 ισολογισμούς από το 2010 έως το 2013 που έχουν δημοσιευθεί και αφορούν την περίοδο Μαρινάκη στον Θρύλο, στους 2 είμαστε ίσα βάρκα ίσα πανιά και στον πρώτο μπήκαμε 39 εκ. ευρώ μέσα, τα οποία καλύφθηκαν από την τσέπη του Μαρινάκη. Εγώ δέχομαι αυτά τα επίσημα έγγραφα, που υπογράφουν ορκωτοί λογιστές διασήμων εταιρειών όπως η Deloitte και όχι τους λογαριασμούς από το μπακαλοτέφτερο του μυαλού κάθε σχολιαστή του Internet.
2. Προφανώς καθόσουν κι έβλεπες όλα τα ματς της Έλτσε και είχες σταμπάρει τον Μποτία. Αφού το έχεις κάνει αυτό, πάσο. Αργοί παίκτες ήταν πάντως και ο Σούρερ με το Μέλμπεργκ, με τους οποίους ειρωνικά αναφέρεις ότι τον παρομοιάζω. Κι αφού λες ότι δεν είσαι τυχάρπαστος, θα ξέρεις ότι ο Χολέμπας και ο Σάμαρης, μα πάνω από όλα ο ίδιος ο Μανωλάς, ως στοιχήματα ήρθαν στον Ολυμπιακό. Εσύ πρόπερσι το καλοκαίρι που ήρθε ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό, πίστευες πως θα βγάλει μάτια και θα πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του; Στο χέρι του Μποτία είναι να πιάσει και να γίνει βασικός στον Ολυμπιακό. Αν δεν πιάσει, εδώ είμαστε. Ο Μιλιβόγεβιτς έρχεται με πολύ καλύτερο βιογραφικό από αυτό του Σάμαρη, ο οποίος μας ήρθε από τον Πανιώνιο. Εσύ πέρυσι ήσουν σίγουρος πως ο Σάμαρης θα παίξει αμέσως βασικός στον Ολυμπιακό; Kαι σε κάθε περίπτωση, από τη μέση της χρονιάς και μετά ο Σάμαρης πέρυσι στα περισσότερα ματς καθόταν στον πάγκο και βασικός έπαιζε ο Εντινγκά. Δεν ισχύει λοιπόν το ''3 βασικοί'' που έγραψες. Ειδικά για το Χολέμπας, μετά την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ του εμφάνιση στο Ολντ Τράφφορντ, σιγά μην κλάψουμε που έφυγε.
3. Ο Ολυμπιακός μας απέκτησε δύο φορ. Τον Πουλίδο και τον Μπενίτες. Το τι εννοείς ''φορ κανόνι'' δεν το ξέρω. Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε κάποιον παίκτη για τον οποίο θα ξοδεύαμε 7-8 μύρια (μόνο στην ομάδα του) για να τον πάρουμε. Τόσα και παραπάνω όμως δώσαμε και για το σαπάκι τον Ντιόγκο. Εμένα με ενδιαφέρει ο παίκτης που θα έρθει να είναι καλός. Όχι σώνει και ντε ακριβός. Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα με τον Πουλίδο, θα είχαμε σέντερ φορ από το Μάιο. Δεν θα κάτσω λοιπόν να κρίνω δύο παίκτες που δεν τους ξέρω, Μπενίτες-Πουλίδο, πριν τους δω σε σειρά αγώνων με τα ερυθρόλευκα. Πρώτα θα παίξουν μπάλα κι αν δεν πιάσουν, εδώ είμαστε. Πριν λίγα χρόνια η Μπενφίκα αγόρασε τον Παραγουανό Καρντόσο της αργεντίνικης Νιούελς. Όταν πήγε εκεί, οι περισσότεροι Πορτογάλοι τον ειρωνεύονταν επειδή ήταν ψηλός, ατσούμπαλος και ψιλοκαμπούρης. Έφτασε σε σημείο να βάζει 1 γκολ ανά ματς περίπου και να ακούγεται για την Μπαρτσελόνα. Το ''ακριβός=καλός'' ή το ''παίκτης από καλή ευρωπαϊκή ομάδα=καλός'' δεν υπάρχει. Ο Σαβιόλα ήρθε με τεράστια καριέρα σε μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην πλάτη του, αλλά και με διψήφιο αριθμό γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πέρυσι και εδώ δεν μπορούσε να τρέξει καλά καλά. Μην βιάζεσαι να κρίνεις το τι παίκτες πήραμε πριν τους δεις στο γήπεδο. Ο Φινμπόγκασον, που τον κυνηγούσαμε το καλοκαίρι, ως τώρα στη Σοσιεδάδ σέρνεται. Δεν τον ξέρω τον παίκτη, αφού δεν έβλεπα ολλανδικό πρωτάθλημα, ούτε ξέρω τι θα κάνει στο μέλλον, που μπορεί να πετάει. Ισπανικό βλέπω και κρίνω πέντε πράγματα. Ξέρω όμως ότι αν έδινε η ΠΑΕ 7-8 μύρια για το Φινμπόγκασον κι αυτός παρουσίαζε στα πρώτα του ματς με τον Θρύλο την εικόνα που παρουσιάζει στα αντίστοιχα πρώτα του παιχνίδια με τη Σοσιεδάδ, θα τον έβγαζαν παλτό και Ντιόγκο οι περισσότεροι Ολυμπιακοί. Αυτό το πράγμα πότε θα αλλάξει; Πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή; Τι πιστεύεις;
4. Βρίζω τις μάνες αυτών που φώναξαν ''πόσο το έπαιξες χοντρέ'', γιατί είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Αυτό δεν το παίρνω πίσω, ό,τι κι αν γίνει. Στα αρχίδια μου για το ποιος χαλιέται. Αν εσύ χαλιέσαι επειδή βρίζω μάνες γενικά, ΟΚ, προφανώς δεν έχεις πει ποτέ στο γήπεδο ''πουτάνας γιοι Παναθηναϊκοί'' και δέχομαι αυτό που λες. Αν όμως δεν έχεις πρόβλημα με το να βρίζονται μάνες γενικά και χαλιέσαι επειδή βρίζω μάνες ''Ολυμπιακών'', πες μου, αν αυτοί φωνάζανε μέσα στο Καραϊσκάκη ''γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς'', εσύ θα τους έβριζες τη μάνα; Αν ναι, σκέψου λίγο πόσο διαφορετικό είναι το ''γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς'' με το ''πόσο το έπαιξες χοντρέ'' σε ντέρμπυ με το βάζελο, όταν οι ίδιοι δεν έχουν βρίσει ΠΟΤΕ σε αυτό το ματς τον Αλαφούζο. Και για πολλοστή φορά λέω, επειδή πάλι πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα, ότι αν αυτοί έβριζαν τον ίδιο το Μαρινάκη, με κάνα ''άντε γαμήσου χοντρέ'' ή ό,τι άλλο τους ερχόταν, εγώ ούτε τις μάνες τους θα έβριζα, ούτε θα τους έβγαζα νεόγαυρους ή βαζελόγαυρους ή ο,τιδήποτε παρόμοιο. Θα καθόμουν να συζητήσω μαζί τους, θα τους θεωρούσα γαύρους και δεν θα είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα μαζί τους. Το ''κοπρόσκυλα'' λοιπόν αφορούσε τους ΒΑΖΕΛΟΥΣ. Δεν αφορούσε το λαό του Ολυμπιακού, γιατί δεν νοείται ο λαός του Ολυμπιακού να προσβάλλει τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, θεωρώντας πως παίρνουμε στημένα πρωταθλήματα, επειδή ο Μαρινάκης στήνει ματς και κονομάει από το στοίχημα. Αυτά τα λένε μόνον οι αντιολυμπιακοί και φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται ''μάγκας'' ο γαύρος που τα ξεστομίζει και ''υπάλληλος'' ο γαύρος που τα κράζει. Όλοι αυτοί που τρώνε αμάσητο το χυλό των φυλλάδων και των αντιολυμπιακών ΜΜΕ είναι οι ''έντιμοι'' κι εμείς που υπερασπιζόμαστε τον Ολυμπιακό είμαστε οι ''χαρτζιλικωμένοι''. Αυτή είναι η κατάντια του λαού του Ολυμπιακού σήμερα. Έχουμε γεμίσει με τέτοια μπουρδέλα στην κερκίδα. Δεν λέω ότι όλοι οι Ολυμπιακοί είναι έτσι, αλλά πολλοί δυστυχώς είναι έτσι.
5. Αφού δεν λες άλλα αντ'άλλων ποτέ, ξέρεις πως το ξύλο δεν παίχτηκε γι'αυτόν το λόγο, αλλά καταλαβαίνεις κιόλας πως από εδώ δεν γίνεται να επεκταθούμε. Το μόνο που θα σου πω είναι το ότι ένα μπουρδέλο που έκανε κουμάντο σε ένα σύνδεσμο της επαρχίας πέρυσι τέτοιο καιρό έφαγε βρωμόξυλο και διέρρεε ''με δείρανε οι υπάλληλοι της Θύρας 7, επειδή μετά την τεσσάρα από την Παρί στο Καραϊσκάκη πήγα κι έβρισα το χοντρό μέσα στη μάπα του. Δεν μάσησα καθόλου''. Λίγες μέρες μετά, αποδείχθηκε πως όχι μόνο διέρρεε μούφες για τη συνάντησή του με το Μαρινάκη, αλλά είχε βουτήξει λεφτά από το σύνδεσμο και γι'αυτό έγινε άλογο. Προβληματίσου γύρω από το ποιες φήμες υιοθετείς, άσχετα με το αν επιβεβαιώνουν αυτά που εσύ γουστάρεις.
5-β. Μαζί σου σε αυτό.
6. Στο Καραϊσκάκη δεν τους κερδίζουμε από το 2011 και μετά. Στο ΟΑΚΑ τους πήραμε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια, με τον Αμπντούν το 2012 και φέτος στη Λεωφόρο, στο πρώτο ντέρμπυ αφότου επέστρεψαν στη φυσική τους έδρα, πάλι τους κερδίσαμε με γκολ του Μήτρογλου. Θα έρθουν οι φάπες και στο Καραϊσκάκη, συμβαίνει συχνά στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων να δημιουργούνται τέτοιες μίνι παραδόσεις. Π.χ. στα πέτρινα χρόνια κάναμε πέντε σεζόν να τους κερδίσουμε εντός έδρας. Τους πήραμε με την γκολάρα του Παπαχρήστου το 1987 στο ΟΑΚΑ και μετά ξανά το 1992 με τον Προτάσοφ.
7. Ναι, ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η Αστυνομία υποχρέωσε εκεί τους Παοκτζήδες να μείνουν μέσα στις καφετέριες και στα μαγαζιά που ήταν μαζεμένοι πριν το ματς, την ώρα που περνούσε το πούλμαν του Θρύλου, ενώ οι παίκτες μας πήγανε στην Τούμπα με μία μεταφορική εταιρεία, κάτι που χλευάστηκε ιδιαίτερα ακόμη και από δικούς μας. Οι Παοκτζήδες ούρλιαζαν για τα μέτρα ασφαλείας και μαζί τους ήταν πολλοί γαύροι τότε, που ''ντρέπονταν'' για τις σχέσεις του Μαρινάκη του ''μαφιόζου'' με την Αστυνομία.
8. Κατεψυγμένα μπαλάκια στις κληρώσεις είχε μόνον ο Δραμουντάνης του ΠΑΟ παλιότερα. Δεν ξέρω τίποτε άλλο.
9. Δεν μπορούμε να ρίξουμε τα εισιτήρια στο Τσου Λου κάτω από μία συγκεκριμένη τιμή. Υπάρχει όριο που το θέτει η ΟΥΕΦΑ. Δεν γίνεται να μου λες ''αδιαφορώ για το τι συμβαίνει στην Ευρώπη'', την ώρα που μιλάμε για Ευρώπη. Αν αδιαφορείς για αυτό το πράγμα, τότε να μην απαιτείς και ενίσχυση ώστε να σταθεί η ομάδα στην Ευρώπη. Ξαναγράφω, όμως. Αν βάλει σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα η ΠΑΕ, ακόμη και σε ντέρμπυ και στο Τσου Λου, γενική είσοδο 5 ευρώ, πιστεύεις πως με τον Εργοτέλη π.χ. ή με τον Πλατανιά θα βρεθούν περισσότεροι από 20.000 γαύροι στο γήπεδο; Αν ναι, διαφωνούμε. Αν όχι, που το αποδίδεις; Και για να μην νομίζεις πως εγώ δεν θέλω να πέσουν οι τιμές, δες τι είχα γράψει όταν είχαν βγει οι τιμές του πρώτου παιχνιδιού στο Τσου Λου πρόπερσυ με τη Σάλκε στο Καραϊσκάκη.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120912/eisitiria

10. Μακάρι να πάρουμε εισιτήρια παντού. Όσο και να το φωνάζουμε όμως, άκρη δεν βλέπω να βρίσκεται. 10 χρόνια το φωνάζουμε, μετά το γελοίο νόμο Λιάνη-Ορφανού και άκρη δεν βρίσκουμε. Ευθύνη φυσικά έχουμε κι εμείς οι οπαδοί όλων των ομάδων, που με την πρώτη αφορμή κοιτάμε να επιβεβαιώσουμε τη ''μαγκιά'' μας, κάνοντας μπουρδέλο την έδρα του αντιπάλου. Την κύρια ευθύνη φυσικά την έχει η Ελληνική Αστυνομία, που δεν γουστάρει να ζορίζεται.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

1. Όλη την μέρα ασχολούμαι με το Ολυμπιακό,ΔΕΝ χρειάζεται να μου λες τι είπε ο Κουντούρης και ο κάθε Κουντούρης.Τα ξέρω απέξω και ανακατωτά. Μη με υποτιμάς,γιατί θα κάνω και εγώ το ίδιο. Πάλι ξέχασες να μας πεις την γνώμη σου για τον αν εντέλει δικαιώθηκε η διοίκηση. Μέχρι και το Κύπελλο έχασα,πλάκα κάνουμε τώρα ? Δεν μπορούσαν προ κενής αστείας και εξ επαφής να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα,σοβαρά μιλάμε τώρα ? Ο Βαλντές δεν ακούμπησε την μπάλα στο Ολντ Τράφορντ και ο Πέρες ανενόχλητος 1,5 μέτρο έξω απο την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στις ΓΚΑΡΚΙΕΣ. Σε παρακαλώ δηλαδή.
2. Άσε την ειρωνεία. Προφανώς δεν παίζεις στοίχημα. Μη πεις παραέξω ότι ο Μέλμπεργκ είναι ήταν αργός,θα εκτεθείς. Σου εξήγησα ότι όταν τα φέρνει έτσι η μοίρα και πουλάς τον Μανωλά με 15 εκατομμύρια και τον Σάμαρη 10 εκατομμύρια το εκμεταλεύεσαι και παίρνεις ένα αμυντικό εγνωσμένης αξίας και ΓΡΗΓΟΡΟ και ένα Χαφ δυναμίτη. Φυσικά ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ο Μποτία να βγει παιχταράς και εγώ βλάκας,εγώ είμαι Ολυμπιακός φιλαράκι,δεν είμαι κομπλεξικός.
3. Άστο,δεν βγάζουμε άκρη.
4.ΕΓΚΛΗΜΑ Μαρινάκη ο χαρακτηρισμός κοπρόσκυλα,τελειώσαμε. Για τα άλλα που αναφέρεις γράψε ένα άρθρο να συζητήσουμε όσο θέλεις.
5. Πολύ το άνοιξες,δεν χρειάζεται και ειδικά δημόσια.
6. Μιλάω για το ΝΑΟ,ΜΗ ΜΕ ΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. Ξέρω πολύ καλύτερα πότε κέρδισα τον Βάζελο και που,μη με σκας. ΕΜΕΙΣ τους κάναμε 8 ΧΡΟΝΙΑ στην έδρα τους,απο το τον Νοέμβριο του 1980 ως τον Νοέμβριο του 1988. ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΣΩ. Μόνο το αήττητο πρωτάθλημα απο καταβολής Α Εθνικής και μετά έμεινε.
7. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις,πάρα πολλοί γνωστοί μου ήταν περιμετρικά του γηπέδου. Πάντως ΣΩΣΤΑ τότε ούρλιαζαν. Φέτος όμως μας άφησε στο έλεος του κάθε πικραμένου ΚΑΙ απο άποψη ΜΑΝΤΑΛΟΥ( ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ).
8. Πάμε παρακάτω.
9. Τώρα βιάζομαι. Θα διαβάσω την άποψη σου και θα σου απαντήσω.
10. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΙΑΝΗ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΡΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΣΚΑΜΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Τα λέμε.

Εικόνα savvas gridlock

1. Έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι ήταν λάθος κίνηση η απόκτηση Βαλντές. Αν κατάλαβα καλά όμως, ζητούσες να σου πω την άποψή μου για τους επιθετικούς που πήραμε τώρα, Μπενίτες-Πουλίδο. ΟΚ, εγώ δεν το έπιασα καλά. Ναι, το Γενάρη θα έπρεπε να πάρουμε καλύτερο παίκτη από το Βαλντές και κυρίως πιο έτοιμο, με παιχνίδια στα πόδια του, π.χ. δανεικό από κάποιο καλό πρωτάθλημα. Τώρα όμως, το αν πήραμε καλούς επιθετικούς, θα το δούμε στο γήπεδο, όταν καταλάβουμε το τι ψάρια πιάνουν οι Μπενίτες-Πουλίδο και όταν δούμε το σε τι κατάσταση είναι ο Μήτρογλου.
2. Δεν σε ειρωνεύτηκα, εσύ ειρωνεύτηκες εμένα λέγοντας πως πάω να σου βγάλω τον Μποτία κράμα Σούρερ-Μέλμπεργκ. Δεν τρέχει κάτι, πάμε παρακάτω. Ο Μέλμπεργκ ήταν αργός και τον κάλυπτε πολύ συχνά ο Αβραάμ, τότε που βαστάγανε τα πόδια του να βγάζει σπριντ. Φέτος η ομάδα ξόδεψε περίπου 24 εκ. ευρώ μόνο σε ομάδες για να αγοράσει παίκτες και πήρε περίπου 26 εκ. ευρώ από ομάδες για να πουλήσει παίκτες. Στοιχεία παίρνω από το transfermarkt, ίσως το πιο έγκυρο μανατζερο-site παγκοσμίως.

http://www.transfermarkt.com/olympiacos/transfers/verein/683/saison_id/2014

Το να λες λοιπόν ''γιατί εφόσον πήρα τόσα από το Μανωλά κι άλλα τόσα από το Σάμαρη, δεν πήρα ισάξιους αντικαταστάτες;'', αγνοώντας ότι ξόδεψες λεφτά σε άλλες θέσεις που χρειαζόσουν ενίσχυση, με οδηγεί να σου πω ότι βλέπεις τη μισή εικόνα. Επίσης, αφού θέλεις σύγκριση Μποτία με Μέλμπεργκ, ο Μποτία κόστισε 2 εκ. ευρώ φέτος (μόνο στην ομάδα του, τη Σεβίλλη), ενώ ο Μέλμπεργκ κόστισε 2,5 εκ. ευρώ το 2009 (μόνο στη Γιουβέντους). Ξέρεις όμως καλά ότι η οικονομική κρίση έχει ρίξει τις τιμές σε όλη την Ευρώπη. Τα 2 εκ. ευρώ του σήμερα, τι αξία θα είχανε πριν 5 χρόνια; Πόσο θα κοστολογούσε τότε η Σεβίλλη τον Μποτία; Αυτό δεν σου λέει κάτι για την αξία ενός παίκτη με καριέρα αρκετών ετών στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, που είναι και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία τώρα που τον πήραμε;
3. ΟΚ.
4. Έγραψα άρθρο

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130415/bazelogayroi-akoyste-...

5. Προφανώς κάνεις χαβαλέ τώρα. Εγώ δεν άνοιξα τίποτε, εσύ αναφέρθηκες σε αυτό το θέμα. Η δική μου αναφορά στον άλλο το μαλάκα από την επαρχία έγινε ακριβώς για να σου δείξω ότι μια χαρά παρακολουθούμε και αυτά τα θέματα. Μην κοιτάς που δεν τα γράφουμε εδώ ανοιχτά. Σχεδόν όλοι όσοι σκούζουν για υπαλλήλους, τέτοια μπουρδέλα είναι.
6. Είπαμε, αυτά συμβαίνουν στα ντέρμπυ. Θα αλλάξει το πράγμα.
7. Αν έλεγε ο Μαρινάκης ''παίρνω την ομάδα και φεύγω'' όταν άρχισαν οι Μακεδονομάχοι της φάπας να βαράνε αδιακρίτως όποιον φορούσε κόκκινα στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο μας, τι θα έλεγες εσύ; Kι αν μου πεις ''εγώ θα γούσταρα'', οι περισσότεροι φίλοι-γνωστοί σου τι πιστεύεις θα έκαναν; Δεν θα άρχιζαν τα ηρωικά ''έπρεπε να μείνουμε να παλέψουμε, εγώ έτσι έμαθα τον Ολυμπιακό, να κερδίζει μέσα στη ζούγκλα''; Μέχρι και ο μέγας Σιδέρης, που φόρτωνε τόνους στο καρότσι στη Λαχαναγορά και τους κουβαλούσε χωρίς να χαμπαριάζει, εκεί μέσα μάσαγε, αφού μια ζωή δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο το δικό μας κακέκτυπο στην κερκίδα, αλλά και τους μπάτσους και τους ανθρώπους της ΔΕΚΟ του Βορρά, που αυτοί πρώτα κυνηγάνε όποιον φοράει κόκκινα.
8-9. ΟΚ.
10. Μακάρι, αλλά ξαναλέω, απαιτείται να δούμε όλοι τα λάθη μας. Κι εμείς ως οπαδοί. Π.χ. μετά από αυτό που έγινε στη Λεωφόρο στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στα play off, πιστεύεις ότι θα δώσει εύκολα το ΟΚ για μετακινήσεις άλλη ΠΑΕ ή η τοπική Αστυνομία; Δεν παίρνει η μπάλα και εμάς τους γαύρους κι ας μην φταίμε; Κακώς μας παίρνει κι εμάς η μπάλα, αλλά τι πιστεύεις, για τους απ'έξω, αυτούς που αποφασίζουν, δεν ισχύει αυτό;

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....
ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΛΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΟΛΑΙΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ?
ΑΡΑ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, Ο ΒΑΛΝΤΕΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ.
ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ...

Εικόνα savvas gridlock

Κάπως έτσι είναι, αλλά η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να κινηθούμε για καλύτερο και κυρίως πιο έτοιμο παίκτη από το Βαλντές. Με τα ίδια λεφτά. Ας ήταν δανεικός από μία καλούτσικη ομάδα Αγγλίας-Ισπανίας-Γερμανίας-Γαλλίας-Ιταλίας. Με την προοπτική του Μουντιάλ και των 2 ματς στους ''16'' με τη Γιουνάιτεντ, πολλοί παροπλισμένοι επιθετικοί σε ομάδες καλών πρωταθλημάτων θα πετούσαν την σκούφια τους για να έρθουν στον Πειραιά. Αυτοί όμως θα είχαν κάνει κανονική προετοιμασία και προπονήσεις όλη την χρονιά στο υψηλότερο επίπεδο, δεν θα ήταν ανέτοιμοι όπως ο Βαλντές.

Εικόνα el trick

Άκου φίλε.
Σε μιά συζήτηση δημόσια ΑΝ θέλουμε να μιλάμε και να ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ τότε ΔΕΝ μιλάμε με μισόλογα.
Την παράγραφο 8 στο κείμενό σου δεν την καταλαβαίνω.
ίσως να φταίει και η ηλικία μου.
Αν όμως θέλεις να σε υπολογίζει κάποιος ως ΣΟΒΑΡΟ συνομιλητή τότε δεν θα αμολάς μισόλογα υποννοόντας ότι ΕΣΥ κατέχεις τα ¨μυστικά¨.
Οπότε αν φυσικά θέλεις
1. ή μας αναλύεις τί εννοείς στην παράγραφο 8 (οπότε θα μπορούμε να κρίνουμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε τα "μυστικά" με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε)
ή
2 μας αφήνεις στην άγνοιά μας και κρατάς για τον εαυτό σου τις εξηγήσεις οπότε μαζί με αυτές καλά θα κάνεις να κρατήσεις και τις υπόλοιπες παραγράφους.
Από "γνωρίζοντες" έχω ΧΟΡΤΑΣΕΙ
Ποδόσφαιρο και ΘΡΥΛΟ παρακολουθώ πάνω από 45 χρόνια και μπορώ να έχω μία ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη για όλα. Την προσωπική μου άποψη όμως δεν την γράφω δημόσια ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Και τα "μυστικά" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΧΑΙΡΕ

Εικόνα max1964

Με πρόλαβες
Εγώ έχω μάθει άλλους να στήνουν κληρώσεις και τώρα στα 50 μου φαίνεται απίστευτο να το διαβάζω από Ολυμπιακό
Αν ξέρεις κάτι πες το και σε εμάς ,αλλιώς κακώς ασχοληθήκαμε μαζί σου

Εικόνα john

Ωραίο κουβέντα ανοίγεις φίλε.Παμε ενα ενα (δεν εχω για ολα άποψη μερικά τα ξεπερνάω)
1) Αυτη ειναι η μια πλευρά του νομίσματος καθώς η άλλη λέει πως πέρασες με εκπληκτικές εμφανίσεις έναν όμιλο φωτιά και έφτασε να παίζεις την πρόκριση στους 8,στο γήπεδο μιας κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας,στο γήπεδο που έφτυσε αίμα ακόμα και η Μπάγερν ενα γύρο μετα,και έχασες την πρόκριση στο γκολ με χαμένες ευκαιρίες και με ατυχείς συγκυρίες(πρόβλημα ολαιταν) Γιατι να κοιτάμε το νόμισμα μονόπλευρα?
2)στη θέση του χολεμπας ουσιαστικά ηρθε ο Μαζουακου,στη θέση του Σαμαρη μπορεί να αναδειχτεί ο Μπουχαλακης,ενώ στη θέση του Μανώλα μπορεί να αναδειχθεί ο Αυλωνίτης.Αυτη ειναι η μεταγραφική πολιτική του συλλόγου ακριβώς με τον ιδιο τροπο αποκτήθηκαν ο Μανωλας,ο Σαμαρης(πουλάω ακριβά παίκτες και αναδεικνύω στη θέση τους άλλους με τους οποίους κάνω το ίδιο κ.ο.κ.).Εφ όσον ετσι μπαίνει ρευστό στα ταμεία του συλλόγου με ταυτόχρονη επίτευξη των αγωνιστικών στόχων εγω ειμαι ok με αυτο.
3)Στο θέμα μητρογλου συμφωνώ και εγω εφ όσον πλήρωσαν τόσο μεγάλο ενοίκιο καλύτερα να έπαιρναν Φινμπογκασον η Βοσεν η έστω να έβαζαν ρήτρα στον Μητρογλου.
4)Οχι φίλε διαφωνώ.Αυτος που μιλάει για παραρτήματα,ξερναει χολή απέναντι στον Πρόεδρο,γιουχαρει τους παίκτες και κάνει αποχή απο το γήπεδο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ οχι μόνο ειναι κοπρόσκυλα αλλα όπως ειπε και ο Σάββας παλαιότερα καλύτερα να ψαχτεί μήπως ειναι και λαγουδάκι του κερατά.Αυτη η τάξη των φιλάθλων πρεπει να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
6)Τον έχουμε κερδίσει 2 φορες εκτος έδρας ενώ εντός έδρας είχαν μια κωλοφαρδη ισοπαλία επι Βαλβερδε που γλύτωσαν την 3αρα απο θαύμα και μια ισοπαλία το 2013 όπου ντροπιάστηκε η ιστορία του Ολυμπιακού απο τους φιλάθλους στο γήπεδο.
7)Απόλυτα σωστός
8) Εδω δε σε πιάνω
9)Ειναι στο χέρι του Μαρινάκη να αλλάξει τις τιμές η αυτές καθορίζονται απο την uefa π.χ,?Δεν ξερω γι αυτο ρωτάω

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Γειά σου φίλε. Σέβομαι την άποψη σου,αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσω κιόλας,απάντησα στο savvas παραπάνω.

Εικόνα john

Χωρίς να ξερω προσωπικά τον φίλο πιστεύω πως εννοεί την λανθασμένη(κατα πολλούς γαύρους) ενασχόληση του Μαρινάκη με τα κοινά και την εμπλοκή του στον πολιτικό χώρο,αλλα και επίσης την μεταγραφική πολιτική του selling club που εχει υιοθετήσει ο σύλλογος τα τελευταια χρονια.Πολλοι γαυροι πέφτουν στην παγίδα του δήθεν ´´παντελονιασματος´´(πιστεύω διότι δεν ασχολούνται αρκετά ώστε να ελέγχουν τους ισολογισμούς που δημοσιεύονται καθε χρόνο και πάνω σε αυτο το σημείο πιστεύω πως θα ηταν καίρια μια επίσημη τοποθέτηση απο κάποιο μέλος της διοίκησης που να εξηγεί στους φίλαθλους σε απλά ελληνικά την πραγματική οικονομική κατάσταση του συλλόγου ώστε να καταλάβει ο καθε τενεκές πως ο Μαρινακης δεν γίνεται να βγάλει λεφτα απο τον Ολυμπιακο.)
Κακά τα ψέματα γαύροι με τη δική σου καυλα που να ασχολούνται σε τόσο μεγάλο βαθμο με τους επίσημους ισολογισμούς και τη σημασία τους,δεν υπάρχουν πολλοί.Ξερεις καλα πως οι περισσότεροι δεν κατανοούν ούτε ασχολούνται ενδελεχώς με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και ετσι εύκολα μπορούν να πέσουν στην επικίνδυνη παγίδα παντελονιασματος με την μπακαλική λογική που υιοθετούν.

Ο Μαρινακης εχει κάνει πολλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ θετικά για τον σύλλογο και τον εχει μεγαλώσει αισθητά σε αυτα τα 4 χρονια.Αν θελουμε να βρούμε ψεγαδια μπορούμε να σταθούμε στον λανθασμένο μεταγραφικό σχεδιασμό του 2012 που κορυφώθηκε με την πώληση του Μιραλας(ειδικά αν θυμάσαι τις ανόητες υποσχέσεις του προέδρου τον Αύγουστο του στυλ´´Θα σας τρελανω ολους´´)και οδήγησε σε μια πρωτοφανή μουρμούρα που κορυφώθηκε με την ντροπιαστική στιγμή στο ντέρμπι με τον Βαζελο τον Απρίλη του 2013 όπου η βαζελο ποίηση όπως ειπες βαρεσε τιλτ.
Επίσης θα μπορούσε να απαντήσει καίρια και αποτελεσματικά στον λυσσαλεο πόλεμο του ΕΑΜ(Ενιαίο Αντιολυμπιακο Μέτωπο) και οχι να αφήνει τον καθε αρδ να ξερναει εμετό και χλόη κατα του συλλόγου.(αν και νομιζω πως είχες πει παλαιότερα πως αυτο ηταν και το αρνητικό σημείο του ΚΟΚΚΑΛΗ το οτι δηλαδή ποτε δεν απάντησε στους τόνους λάσπης που δέχονταν καθημερινά)
Και κλείνουμε τα αρνητικά σημεία του Προέδρου και της διοίκησης(που ξαναλέω ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ)με τον πρόχειρο μεταγραφικό σχεδιασμό και την πώληση 2 ποδοσφαιριστών που υπολογίζονται σε κάποιο βαθμό απο τον Μίτσελ,την ίδια μέρα και δή,την τελευταια μέρα των μεταγραφών.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πραγματικά έχει ξεπεραστεί κάθε όριο. Υπάρχει ένας υπαρκτός πόλεμος αυτή τη στιγμή. Ή μαζί με τον Βαγγέλη και τον Ολυμπιακό ή με τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη. Ακούτε πουστογαυροβάζελοι; Ή με εμάς ή με τους άλλους.

Υ.Γ. Μα είναι δυνατόν να στηρίζονται σε τέτοια στοιχεία και να περιμένουν τιμωρία; Είναι τρελοί; Τόσο απελπισμένοι;

Εικόνα john

Και κατι άοκνα που αν δε το πω θα σκάσω.Γραφει ο αρχιδης ο Κολκας στο blog του στο βοθρετα πως πιθανόν ο Μαρινακης να ξεπουλάει τα παντα στο ρόστερ λόγω Κορέα.Ακριβως το ιδιο διάβασα στον γούρικο ιστότοπο χτες.Που θα παει αυτη η κατάσταση μου λες?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Από την άλλη, έγραψε ο Τσακίρης, πολύ σωστά, για τις μεταγραφές του Θρύλου και έβαλε στη θέση τους τους ηλίθιους. Το αυτονόητο είπε βέβαια, αλλά εδώ φτάσαμε, να επικροτούμε τα αυτονόητα.

Εικόνα john

Άοκνα = ακόμα
Γούρικο = ¨Γαυρικο¨
ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΖΙΝΤΑΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΟΥΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!!!!!!!!!! ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ UNICEF ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ 35 ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!!!!!!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ-ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;; ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΔ;;;;;;;;;;;;; ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΓΑΜΙΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΡΑΔΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Τσαντίζονται ορισμένοι, πέφτει καμιά φάπα και μετά αυτοί που τις αρπάξανε κλαίγονται ''μας κοπανήσανε οι υπάλληλοι''. Ναι, είμαστε υπάλληλοι. Δουλεύουμε στις μάνες σας, που μας κόβουν μεροκάματο.