Σαν Σήμερα 17/10



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια…
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
17/10/1954  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  2η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  6-1   ΙΩΑΝΝΟΥ (3), ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ (2), ΔΑΡΙΒΑΣ, Κοπανίδης
 
Ο Απόστολος θυμάται..... "ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄50... Εποχή ανείπωτης δόξας, εποχή που γέννησε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κύμα γαύρων ... Βλέπω το όνομα του Γιάννη του Ιωάννου. Σκάβω στα κέντρα της μνήμης μου, χώνουμε ανάμεσα στα νευραξονικά πατάρια των αναμνήσεων μου και ανασύρω τον Γιάννη... Φυσάω ... φσσσ, φσσσ... να φύγει η σκόνη ... Αααα, ωραία! Τώρα τον κρατάω στα χέρια μου και τον «βλέπω».  Δεν είναι ΗD, δεν είναι 3D η εικόνα, φαίνεται όμως καθαρά. Έχουν περάσει και κοντά6 δεκαετίες... Τα μάτια ήταν τότε πιτσιρικαρίστικα, πολύ αγνά, μόνο από ταινίες κι αυτές κυρίως ασπρόμαυρες ξέρανε...
Πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΣ παίχτης. Αγνοώ τί κάνει τώρα. Μακάρι να ΄ναι  καλά. Τον έβλεπα μικρός στον Άγιο Βασίλη στον Πειραιά να περιπατάει κάπου στην κατηφόρα της οδού Ομηρίδου,  λίγο μετά την διασταύρωση της με την Σαχτούρη...  Ήρεμος, μειλίχιος, ανάλαφρος, μετρίου αναστήματος και άρτιας για ποδοσφαιριστή διάπλασης, ψιλοαξύριστος, μ΄ ένα υπομειδίαμα ( ή μου φαινόταν έμενα; ), απλά ντυμένος. Ένιωθα όποτε τον συναντούσα δέος, ανάμικτο με θαυμασμό. Δεν τολμούσα, εγώ, ένας ανώνυμος πιτσιρικάς τότε, να του μιλήσω. Ούτε σκέψη... Απλά τον κρυφοκοίταζα, δήθεν στο αδιαφοροτυχαίο, αλλά στην ουσία έτρεμα από χαρά και θάμβος που τον έβλεπα να περνάει δίπλα μου. Ο παιχταράς και το... κουτάβι. Τί χρόνια αλησμόνητα και ΄κείνα...  Είχε παντρευτεί, αν θυμάμαι καλά, την πρωταθλήτριά μας στην κολύμβηση, την αγαπημένη μας Αθηνά Νικολαϊδου. Διορθώστε με παρακαλώ, αν κάνω λάθος...
Μεγάλος τεχνίτης, εγκεφαλικός με όλη τη σημασία της λέξης παίχτης, επιθετικός, άριστος στο κοντρόλ, πάσα διαβήτης κοντινή - μακρινή, ντρίπλα κοφτή, γρήγορη και μόνο την απαραίτητη, ίσα - ίσα για ν΄  απαλλαγεί απ΄ τον αντίπαλο, έξυπνος στο σκοράρισμα, ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ όποτε του ΄ρχόταν η μπάλα, συμπαίκτης αλλά και αντίπαλος τεράστιων παικτών, «δάσκαλος»  πραγματικός. Τον είχαμε πάρει μετά κόπων και βασάνων απ΄ τον Εθνικό. Διεθνής, κάτι μεταξύ Γιάννη Παπαντωνίου του Παναθηναϊκού και του δικού μας ( απ΄ τη Δόξα Δράμας ) Παύλου Γρηγοριάδη. Δεν είναι τυχαίο που κι αυτούς τους δυο τους αποκαλούσανε οι φίλαθλοι «δάσκαλους».  Δεν είχε την «σπιρτάδα» ούτε το εγωιστικό/σκανταλιάρικο και σαδιστικό για τον αντίπαλο στυλ του Μπέμπη και του Δαμάζου ή το εντυπωσιακό και «κουφό» ώρες - ώρες του Χατζηπαναγή ή του Τζιοβάνι. Ήταν όμως η «ήρεμη δύναμη» στο κέντρου του γηπέδου..."
 
17/10/1976  ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  0-1   30' ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
 
Την ίδια μέρα, ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΟ προκρίνεται στους "8" του Κυπέλλου Κυπελλούχων.
 

 
17/10/1989  ΦΙΡΣΤ ΒΙΕΝΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2ος Γύρος, 1ος Αγώνας  Κύπελλο UEFA   2 – 2   29' Νίντερστράσερ, 37' ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, 69' Αλεξίου, 84' Χάϊντεν
 
«Έγκλημα» Ταληκριάδη το 1-0 για τους Αυστριακούς. Στο 36’ ωραία προσπάθεια από δεξιά του Αποστολάκη, γλυκιά σέντρα και με κεφαλιά, ισοφάριση από τον Τσαλουχίδη. Στο 69’ κόρνερ του Ντέταρι, πρώτη κεφαλιά του Τάσου Μητρόπουλου και ο Αλεξίου με δεύτερη Κεφαλιά το 1-2. Αν στο πρώτο γκολ των Αυστριακών ο Ταληκριάδης εγκλημάτησε, στο δεύτερο απλά έβλεπε, ένα χλιαρό  σουτ από 30 μέτρα να καταλήγει στα δίχτυα του.
Πολύ πρωτότυπο, ότι για μια ακόμα φορά ισοφαριστήκαμε στο ογδονταφεύγα. Πάντως η πρόκριση μπορούσε να έχει «καθαρίσει» από τον πρώτο αγώνα, παρά τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ λάθη του Ταληκριάδη. Είχαμε δύο δοκάρια, στο 41' ο Αλεξιου με κεφαλιά  και στο 89' ο Χατζιδης. Τελικά η πρόκριση ήρθε αγχωτικά αφού ο δεύτερος αγώνας έληξε 1-1. «Τιμωρηθήκαμε» άλλη μια φορά από την τύχη όμως, στη φάση των 16, αφού αποκλειστήκαμε από την Οσέρ με δυο ισοπαλίες επίσης.
 
ΟΣΦΠ: ΤΑΛΗΚΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΡΑΤΑΊ΄ΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (77'ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ) ΝΤΕΤΑΡΙ (87'ΧΑΤΖΙΔΗΣ) ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΙΜΡΕ ΚΟΜΟΡΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ(ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ).

 
 
17/10/1992  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  6η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  2-0    16' - 78' ΒΑΪΤΣΗΣ
 
ΟΣΦΠ: ΜΙΡΤΣΟΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ (77'ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ) ΚΑΡΑΤΑΊ΄ΔΗΣ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ (74'ΡΕΦΕΝΕΣ) ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ ΒΑΊ΄ΤΣΗΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΟΛΕΓΚ ΜΠΛΑΧΙΝ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΥΜΙΑΚΟΣ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 15.047

 
 
17/10/1995  ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  3ος Γύρος, 1ος Αγώνας  Κύπελλο UEFA  1-0   92' Χουανίτο
 
Στο 87' ο Καραπιάλης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο πριν ο Ιβιτς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού πλάσαρε μόλις άουτ από το ύψος του πέναλτι. Τι?  φάγαμε γκολ στο 92? Έχω βαρεθεί  να το ζω. Πως μπήκε αυτό το γκολ δεν το κατάλαβε ούτε ο Χουανίτο, ενώ για μια φορά ακόμα, μια κακή εκτίμηση από τερματοφύλακα (από τον Ράντο αυτή τη φορά) πληρώθηκε ακριβά. Κι αν αυτό φαίνεται καταστροφικό, η ρεβανς ξεπέρασε τα όρια του τραγικού.
 
ΟΣΦΠ: ΡΑΝΤΟΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ (71'ΓΚΩΝΙΑΣ) ΚΑΡΑΤΑΊ΄ΔΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΓΙΟΥΣΚΟΒΙΑΚ (69'ΣΑΠΑΝΗΣ) ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ ΙΒΙΤΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΡΑΤΣΙΟΥΝΕΣΚΟΥ(ΡΟΥΜΑΝΙΑ).


 
 
 
17/10/2000  ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  4η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League   1 – 0   83' Γιένσεν
 
Θα βαρεθείτε να το διαβάζετε. Δεχτήκαμε γκολ στο ογδονταφεύγα και πάλι. Και αποκλειστήκαμε σε ισοβαθμία με τη Λυών με 9 βαθμούς. Λόγω Μπένκο στη Γαλλία και στο ματς αυτό, από ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. Ρε Ματζουράκη πάρε το Χ ρε συ και γίνε μάγκας…
 
ΟΣΦΠ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ (83'ΧΟΥΤΟΣ) ΚΟΝΤΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΖΕ ΕΛΙΑΣ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ (75'ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ) ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΟΦΟΡΙΓΚΟΥΕ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΡΑΜΠΕ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ).
 

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Η ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ

 
 
17/10/2001  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΙΛ  4η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  2-1   38' Μπασίρ, 53' ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, 64' ΝΙΝΙΑΔΗΣ
 
Καλή εμφάνιση από το ΘΡΥΛΟ μπροστά σε 30.000 γαύρους. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να βρούμε στόχο, πρώτα με τον Αλεξανδρή και λίγο αργότερα με τον Νινιάδη. Μετά από αυτή τη νίκη δημιουργήθηκαν κάποιες ελπίδες, που σωστά μαντεύετε, χάθηκαν  στο 84’ του Ολυμπιακός  Λα Κορούνια (1-1, 31/10/2001).
Στο 88' αποβλήθηκε ο Τζιοβανι με κόκκινη κάρτα (αυστηρή), γιατί ανέτρεψε από πίσω τον Πισότ
 
 
ΟΣΦΠ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΠΕΡΜΟΥΔΕΣ (46'ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ) ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ (62'ΝΙΝΙΑΔΗΣ) ΚΑΡΕΜΠΕ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ (46'ΤΖΙΟΒΑΝΙ) ΟΦΟΡΙΓΚΟΥΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ.
 
ΛΙΛ: Βιτέ, Τσιγκάν,. Καμί, Μουράτι (84` Μπεκ), Πακαρί (5` Μπασίρ), Ολιφάντε (60` Πισότ), Εγκέρ, Χερού, Ντελ Πιερ, Λατρί, Ταμικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-ΤΡΕΝΤΑΛΑΝΤΖΕ(ΙΤΑΛΙΑ).

Το γκολ του Αλεξανδρή


 

 
 

17/10/2009  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  7η Αγωνιστική  Superleague  3-0   36' ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, 53' ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, 67' ΖΑΪΡΙ
 
ΟΣΦΠ: ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ (76'ΖΕΒΛΑΚΟΦ) ΑΒΡ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΜΑΡΕΣΚΑ ΓΚΑΛΕΤΙ (69'ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ) ΟΣΚΑΡ ΝΤΙΟΓΟ (16'ΖΑ'Ι'ΡΙ) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΡΤΟΥΡ ΑΝΤΟΥΝΕΣ ΚΟ'Ι'ΜΠΡΑ ΖΙΚΟ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 20.380


 

17/10/2015  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ   7η Αγωνιστική  Superleague   4 - 0    Μποτία (28' ), Ιντέγε (69'), Φορτούνης (77', 92' πεν.)
 
Όταν λέμε για πλάκα το εννοούμε! Αφού φαγώθηκαν ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ κι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, τελικά ΗΡΘΑΝ. Άνοιξαν το στόμα οι έμμισθοι ΤΣΑΤΣΟΙ του τιγρούλι των φρίσκις. Εμεις πάντως σα καλοί οικοδεσπότες, ήδη από το 1-0 τους φωνάζαμε ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΣΣΑΡΑ. Και ήρθε…. Και αν δεν ήταν και ο ΚΟΡΑΚΑΣ Κύζας θα έγραφε πάνω από ΕΞΙ.... καλή χώνεψη, γιατι ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ η πέψη δυσκολεύει….
 
 
 
17/10/2016  (ΜΠΑΣΚΕΤ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2η αγωνιστική  Stoiximan.gr Basket League  88-63
 
 
+25 και λίγοι ήταν. Χαλαρώσαμε στο τέλος… ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.

 
 
 
 
 
Οι "αντικειμενικές" . Αφού δε σας βγαίνει άστε το. Ξέρουμε τι είσαστε.
 
 
Οι οπαδικές. ΘΡΗΝΟΣ...
 

 
17/10/2020  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   5η Αγωνιστική  Superleague   4 – 0  52’, 82’, 87’ Ελ Αραμπί, 65’ Χασάν
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης – Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Καμαρά, Εμβιλά (75' Μπουχαλάκης), Φορτούνης (69' Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (40' Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά (69' Λοβέρα), Χασάν (75' Σουντανί).
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (69' Ούμπιδες), Γούτας, Ρισβάνης, Μάτιτς, Χαρίσης (61' Χριστοδουλόπουλος), Νάτσος, Σάλομον (69' Γκαλβάο), Μουνίθ (35' Μπουσούλατζιτς), Κωτσόπουλος (61' Ενσικουλού).
 
 
 
Η «εξυγίανση» συνέχισε από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ των Ιωαννίνων. Μια κόκκινη κάρτα και ταυτόχρονα απέλαση στον Μάτιτς, που επιχείρησε να κόψει το ποδόσφαιρο στον Καμαρά, έγινε αρχικά κίτρινη και χρειάστηκε το VAR. Ένα κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί, το πρώτο, αρχικά υποδείχτηκε offside από τον «αόμματο» πλαϊνό, και χρειάστηκε VAR για να κατακυρωθεί. ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ οι εξυγιαντές.
 

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red
Εικόνα total7

μεγαλη μπαλα με τον αστερα

Εικόνα Bad7

Κατι ασχετο αδερφια που αποδεικνυει οτι ειμαστε οικογενεια http://www.youtube.com/watch?v=7gdPLdujUXk

Εικόνα Bad7

που αποδεικνυει σ'ολους τους αλλοθρησκους εννοω οτι ειμαστε οικογενεια

Εικόνα Spiros Legend

Ζητώ εκ των προτερων την κατανοηση για το ασχετο του θεματος με την αναρτηση,απλα επειδη μας τα εχουν κανει οχι τσουρεκια,αλλα αεροστατα τοσα χρονια με το <<χαρισμενο απο το Κρατος στον Ολυμπιακο και τον Κοκκαλη>> Γηπεδο Καραισκακη,εστω απο τις γνωστες γκαφες της ελληνικης γραφειοκρατιας,ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ μεχρι εκει που δεν παει...http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B5%CE%BD%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%C2%AB%CE%B3-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82%C2%BB Διαβαζουμε:<<ΕΝΦΙΑ ύψους περίπου 8 εκ. ευρώ για την Αρχαία Ολυμπία, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το ΟΑΚΑ και το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χρεώθηκαν τα νομικά πρόσωπα στα οποία ανήκει η διαχείριση των παραπάνω κρατικών περιουσιακών στοιχείων>>. Tι ειναι αυτα που γραφει ρε εδω?ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ?Σταλθηκε το ΕΝΦΙΑ στο νομικο προσωπο που εχει τη διαχειριση του,την Ελληνικη Ολυμπιακη Επιτροπη?(αλλο που δικαιουται απαλλαγης φορου.) ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΑΡΔ-ΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ GAY ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ?Δεν ειδα σημερα να γινεται πρωτοσελιδο πουθενα,οπως το σκανδαλο με το γηπεδο ΚΟΚΚΑΛΙΣΚΑΚΗ,γιατι αραγε?Λοιπον,για να μην τα πολυλογουμε,επειδη οι ισολογισμοι που δειχνουν οτι η κατασκευη του Καραισκακη αποπληρωνεται απο τον Ολυμπιακο,με δοσεις στην Εθνικη Τραπεζα,μαλλον δεν τους ειναι αρκετοι για να κλεισουν τους βοθρους τους,απο δω και περα ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΟΝΙ σε ολες τους τις τρυπες η αποστολη ΕΝΦΙΑ στην ΕΟΕ και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Αν θελουν να πληρωσει ο Ολυμπιακος τον φορο,πολυ ευχαριστως,ας αποκατασταθει η καταφωρη αδικια 90 ετων με την παραχωρηση της ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ του γηπεδου στον Ερασιτεχνη Ολυμπιακο,να βγαλουν και κανα φραγκο απο τους φορους που ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...Αληθεια,θα κανουν ΕΡΕΥΝΑ ΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ,αν σταλθηκε ΕΝΦΙΑ στον ΠΑΟ,αφου του ανηκει η Λεωφορος,οπως υποστηριζει το καθε πρασινο καθυστερημενο?Στην Τουμπα σταλθηκε?Θα πληρωσει ο Ιβαν ή ο Ερασιτεχνης ΜΠΑΟΚ?Στο Παλατακι της Πυλαιας σταλθηκε?Στο οικοπεδο της Ν.Φιλαδελφειας σταλθηκε στην Ερασιτεχνικη Αεκ ΕΝΦΙΑ,οπως σταλθηκε σε ολους τους Ελληνες για καθε κομματακι γης που εχουν απο τους γονεις και τους παππουδες τους στο καθε κατσαβραχο της Ελλαδας?Θα πληρωσει ο Τιγρης ΕΝΦΙΑ για το οικοπεδο που θα χτισει την Αγια-Σοφια?Ή η κουβαρντου Ερασιτεχνικη Αεκ?Θεωρω το θεμα μεγιστης σημασιας για να βγαλουν το σκασμο και να στριμωχτουν ολοι οι αιωνιοι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ και να ξεκαθαρισουν και καποια ιδιοκτησιακα ζητηματα,οπως του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπεδου Λ.Αλεξανδρας...Και οποιος απο αυτους τους ΤΖΑΜΠΑ ιδιοκτητες(ΑΕΚ,ΠΑΟΚ)δεν πληρωσει ΕΝΦΙΑ,τοτε ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ,οπως κανουν σε καθε Ελληνα φουκαρα που του παιρνουν οτι εχει και δεν εχει για μερικα χιλιαρικα χρεη απο την ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ανυπαρκτης αξιας περιουσιας τους...Ήρθε η ωρα να πεσουν ολες οι μασκες των τζαμπατζηδων και των επαγγελματιων γκεμπελιστων που τους καλυπτουν και τους λιβανιζουν.

Εικόνα Spiros Legend

Το ποηγουμενο link δεν <<εκατσε>>,βαζω νεο και καλυτερο.Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ! http://www.kathimerini.gr/788170/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/ap... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!

Εικόνα nissios

Σπύρο, και πριν απ' αυτές τις εξελίξεις τα αρδάκια την ήξεραν την αλήθεια. Μολαταύτα δεν θα σταματήσουν να λένε όσα λένε, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Το θέμα είναι οι νεόγαυροι να τα βλέπουν και να αποφασίσουν με ποιους θα παν και ποιους θ' αφήσουν.

Να σου πω. Ποιο heavy metal γουστάρεις; Το σύγχρονο των ημερών μας ή το back to the roots σαν κι εμένα;

Εικόνα Spiros Legend

Πολλοι μεταλλαδες ειναι εδω μεσα,ευχαριστη εκπληξη,αν και η αισθητικη του site οταν το πρωτοειδα εκει με παρεπεμπε,εστω συνειρμικα!Κοιτα,το δευτερο,το κλασσικο,των δεκαετιων 1970-80 αντε και αρχες 1990,εχουν γραφτει καταπληκτικα κομματια,αφθαρτα στο χρονο,μη φανταστεις οτι ειμαι κανενας πολυ ψαγμενος,αλλα μου αρεσει αυτο το ειδος,ομως οχι μεχρι death και τετοια,ειπαμε,μην καψουμε και καμια φλατζα!(Πλακα κανω).Ο μικρος αδερφος μου κολλησε το μικροβιο απο μενα,αλλα αυτος το εχει κανει επιστημη,κινητη εγκυκλοπαιδια και σκληρος δισκος ολων των ειδων του metal,δουλευει και σε σχετικο μαγαζι στην Αθηνα,εχει και το πακετο το στυλιστικο,αστα να πανε,αρρωστος γαυρος φυσικα.Η φωτογραφια που εχω για logo,ειναι απο το παιχνιδι με την Μεταλιστ,που κερδισαμε στην Ουκρανια,ειναι απο πρωτοσελιδο εφημεριδας,που χαρακτηριζε τον Θρυλο HEAVY METAL για τη μεγαλη νικη επι της ΜΕΤΑList!Το θεωρησα εξυπνο σαν λογοπαιγνιο,συνδυαζε τον Θρυλο με το heavy metal και ιδού! Για το θεμα που εγραψα,εκτος απο τους νεογαυρους που πρεπει να ξεστραβωθουν,οπως σωστα λες,πρεπει αυτες τις ευκαιριες να τις αρπαζουμε επικοινωνιακα,οχι μονο εμεις,αλλα και σε επιπεδο Παε και φιλικου Τυπου και sites για να βουλωνουν στοματα,δεν πρεπει να περνανε στα ψιλα,εδω οι αλλοι εχουν βρει τωρα την Εθνικη ποδοσφαιρου,που την πολεμανε λυσσωδως και επιασαν την ευκαιρια να επιτεθουν εκει που ηθελαν,σε εμας δηλαδη,που χρονια την εψαχναν και δεν μπορουσαν γιατι τα αποτελεσματα δεν τους βοηθουσαν...Και για το μπουρδελλο της εθνικης μπασκετ φυσικα φταιει ο Σπανουλης και ποτε ο Βασιλακοπουλος. Ας μας πουν λοιπον οι βαζελοι,πληρωνουν ΕΝΦΙΑ,ως ιδιοκτητες που ειναι(στον υπνο τους)της Λαγοφλωρου?Μας χαρισε το Κρατος εμας κανα γηπεδο ή οπως επι χρονια λεμε,εμεις φτιαξαμε γηπεδο στο κρατος και οχι το κρατος σε εμας?Τα ντοκουμεντα τι λενε?Μας δικαιωνουν απολυτα και τους ξεφτιλιζουν,ε ας το εκμεταλλετουμε κι εμεις επικοινωνιακα,το δικιο μας υπερασπιζομαστε στο κατω-κατω,δεν κανουμε προπαγανδα σαν τα μουτρα τους...

Εικόνα apostolos gaganis

ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄50...Εποχη ανειπωτης δοξας, εποχη που γεννησε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κυμα γαυρων...Βλεπω το ονομα του Γιαννη του Ιωαννου. Σκαβω στα κεντρα της μνημης μου, χωνουμαι αναμεσα στα νευραξονικα παταρια των αναμνησεων μου και ανασυρω τον Γιαννη...Φυσαω...φσσσ, φσσσ...να φυγει η σκονη...Αααα, ωραια! Τωρα τον κραταω στα χερια μου και τον ΄΄βλεπω΄΄. Δεν ειναι ΗD, δεν ειναι 3D η εικονα, φαινεται ομως καθαρα. Εχουν περασει και κοντα 6 δεκαετιες... Τα ματια ηταν τοτε πιτσιρικαρίστικα, πολυ αγνα, μονο απο ταινιες κι αυτες κυριως ασπρομαυρες ξερανε...

Πραγματικα ΜΕΓΑΛΟΣ παιχτης. Αγνοω τί κανει τωρα. Μακαρι να΄ναι καλα. Τον εβλεπα μικρος στον Αγιο Βασιλη στον Πειραια να περπαταει καπου στην κατηφορα της οδου Ομηριδου, λιγο μετα την διασταυρωση της με την Σαχτουρη... Ηρεμος, μειλιχιος, αναλαφρος, μετριου αναστηματος και αρτιας για ποδοσφαιριστη διαπλασης, ψιλοαξυριστος, μ΄ενα υπομειδιαμα ( ή μου φαινοταν΄εμενα; ), απλα ντυμενος. Ενιωθα οποτε τον συναντουσα δεος, αναμικτο με θαυμασμο. Δεν τολμουσα, εγω, ενας ανωνυμος πιτσιρικας τοτε, να του μιλησω. Ουτε σκεψη... Απλα τον κρυφοκοιταζα, δηθεν στο αδιαφοροτυχαιο, αλλα στην ουσια ετρεμα απο χαρα και θαμβος που τον εβλεπα να περναει διπλα μου. Ο παιχταρας και το...κουταβι. Τί χρονια αλησμονητα και΄κεινα... Ειχε παντρευτει, αν θυμαμαι καλα, την πρωταθλητρια μας στην κολυμβηση, την αγαπημενη μας Αθηνα Νικολαϊδου. Διορθωστε με παρακαλω, αν κανω λαθος...

Μεγαλος τεχνιτης, εγκεφαλικος με ολη τη σημασια της λεξης παιχτης, επιθετικος, αριστος στο κοντρολ, πασα διαβητης κοντινη - μακρινη, ντριπλα κοφτη, γρηγορη και μονο την απαραιτητη, ισα - ισα για ν΄απαλλαγει απ΄τον αντιπαλο, εξυπνος στο σκοραρισμα, ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οποτε του΄ρχοταν η μπαλα, συμπαικτης αλλα και αντιπαλος τεραστιων παικτων, ΄΄δασκαλος΄΄ πραγματικος. Τον ειχαμε παρει μετα κοπων και βασανων απ΄τον Εθνικο. Διεθνης, κατι μεταξυ Γιαννη Παπαντωνιου του Παναθηναϊκου και του δικου μας ( απ΄τη Δοξα Δραμας ) Παυλου Γρηγοριαδη. Δεν ειναι τυχαιο που κι αυτους τους δυο τους αποκαλουσανε οι φιλαθλοι ΄΄δασκαλους΄΄. Δεν ειχε την ΄΄σπιρταδα΄΄ ουτε το εγωϊστικο/σκανταλιαρικο και σαδιστικο για τον αντιπαλο στυλ του Μπεμπη και του Δομαζου ή το εντυπωσιακο και ΄΄κουφο΄΄ωρες - ωρες του Χατζηπαναγη ή του Τζιοβανι. Ηταν ομως η ΄΄ηρεμη δυναμη΄΄ στο κεντρου του γηπεδου...

Σαν να ξετυλιχτηκε η κουλουρα αυτης της ταινιας μου φαινεται... Ακουω αυτον τον ηχο τον κοφτο, τον επαναλαμβανομενο, το φρρρ, φρρρ, που κανει η δευτερη κουλουρα, εκεινη που ΄΄μαζεψε΄΄ το φιλμ... Ωρα να βγω εξω απ΄το ΄΄Σινε Μνημη΄΄, να παρω λιγο καθαρο αερα. Με τσουζουν και τα ματια μου...Θα με θυμηθηκε παλι αυτη η ρημαδα η χρονια επιπεφυκιτιδα που εχω...

Εικόνα john

Πάλι κόκκινη ο "μάγος"? Για χτύπημα εκτος φάσης και αυτη ?

Εικόνα ΔΙΑΣ

αυστηρη κοκκινη, φαουλ απο πισω στο Πισότ. Χαμουρες διαιτητες... οταν παιζουν με το βαζελο εχουν παρει οδηγιες από τον Βάαλ...

Εικόνα vagio

Ξεκολλα ρε μικρέ με τον τζιοβαννι, ούτε καν τον εχεις δει από την τηλεόραση, όχι από το γήπεδο.
Μικροί μεγάλοι τώρα βρίζουν τον τζιοβαννι.. πες για κάνα νουνιεζ που είναι και της ηλικίας σου.

Εικόνα john

Στο γήπεδο τον εχω δει πρωτη φορα απο το 2001 και στην τηλεόραση σε καθε παιχνιδι .Δεν ειμαι κανένας χτεσινος 15χρονος που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα .Τοσα πράγματα σου χα γράψει την άλλη φορα