Σαν Σήμερα 26/10



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια…
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
26/10/1952  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  3η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  8-0   2' ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, 18' ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ, 19' ΚΟΤΡΙΔΗΣ, 30' ΜΟΥΡΑΤΗΣ, 32' ΜΠΕΜΠΗΣ, 77' - 82' - 87' ΚΟΠΑΝΙΔΗΣ
 
 
26/10/1958  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  6η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  4-0   60' ΥΦΑΝΤΗΣ, 62' - 76' ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, 85' ΚΟΤΡΙΔΗΣ
 
 
26/10/1969  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ  5η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  3-1   27' ΣΙΔΕΡΗΣ, 60' ΠΑΠΠΑΣ, 67' Λάρδας, 74' ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 27/10/1969

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 28/10/1969
 
 
26/10/1975  ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  3η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  1-2   2' ΓΑΛΑΚΟΣ, 4' ΑΪΔΙΝΙΟΥ, 49' Νικολαϊδης

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 28/10/1975

 
26/10/1980  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  7η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  0-1   37' ΟΡΦΑΝΟΣ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 28/10/1980

 
26/10/1986  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  6η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  2-0  21' ΑΛΕΞΙΟΥ, 77' ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ
 
ΟΣΦΠ: ΣΚΟΥΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ Π.ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ (46'ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ) ΤΟΓΙΑΣ ΣΕΣΤΙΤΣ (62'ΛΕΜΟΝΗΣ) ΒΑΊ΄ΤΣΗΣ ΜΠΑΡΙΟΣ ΚΩΣΤΙΚΟΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΛΚΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΣ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 17.467
 
 
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΜΠΛΙΩΝΑ...


 
 
26/10/1996  ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  6η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  0-1   18' ΙΒΙΤΣ
 
Το πρωτοσέλιδο της ΗΧΟΥΣ από τα χαρακτηριστικά της βαζελολάγνας ΑΡΔημοσιογραφίας. "Για γέλια η διαιτησία" στο πρωτοσέλιδο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ευνόησε το ΘΡΥΛΟ. Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι ο Μποροθρύλος όπως τον αποκαλούν τα βαζελάκια έπρεπε να αποβάλλει το μισό Αθηναικό, όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής του Παθιακάκης.... ΕΤΣΙ ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ....


 
26/10/1997  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  7η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  3-0  50' ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ, 69' ΙΒΙΤΣ, 88' ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ
 
ΟΣΦΠ: ΤΟΧΟΥΡΟΓΛΟΥ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΑΊ΄ΔΗΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ (75'ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (86'ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ) ΟΦΟΡΙΓΚΟΥΕ (67'ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ) ΝΙΝΙΑΔΗΣ ΙΒΙΤΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΑΤΖΗΣ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10.970

 
 
  
26/10/1999  ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  5η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  3-0  21' Ραούλ, 64' Μοριέντες, 83' Ρομπέρτο Κάρλος
 
Στο 27' ο Ρομπέρτο Κάρλος  με εκπληκτικά ρεφλέξ που θα ζήλευε κάθε τερματζής, αποκρούει  τα χέρια πάνω στην γραμμή της εστίας του χωρίς να δοθεί πέναλτι και αποβολή. Για τον Σπυρόπουλο η φάση «διέφυγε της προσοχής του Μερκ»… Δεν έχει νόημα να πούμε κάτι άλλο…
 
ΟΣΦΠ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ (75'ΝΙΝΙΑΔΗΣ) ΚΑΡΑΤΑΊ΄ΔΗΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΑΜΠΟΝΣΑ (61'ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΖΑΧΟΒΙΤΣ ΓΚΟΓΚΙΤΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΕΡΚ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ) - παρέα με Παλοτάι, Μπένκο και τ' άλλα κουέρβο...
 
ΦΩΣ: ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ. Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 27'. ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΙΤΑΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ. ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ 3 -- 0 ΑΦΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΦΙΦΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ. ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΜΕΡΚ. ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΚΟΛ.
 
SPORTIME: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ
 
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

 
26/10/2002  ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  5η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  1-1   40' ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ, 54' Γεωργιάδης
 
Τα παοκακια κάνανε πάλι ψευτομαγκιές. Ο γνωστός Δούρος τα έκανε επάνω του, ο αγώνας διακόπηκε για μισή ώρα γιατί ο επόπτης έπαιζε το ρόλο του θηράματος για τους μάγκες του βορρά,  ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ!
 
ΟΣΦΠ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΤΡΑΣΕΝΑ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΡΕΜΠΕ (61'ΖΕ ΕΛΙΑΣ) ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ (73'ΝΙΝΙΑΔΗΣ) ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΧΟΥΤΟΣ (65'ΟΦΟΡΙΓΚΟΥΕ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΟΥΡΟΣ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 22.296


 

Οι ΑΡΔοφυλλάδες «συγκινητικές» για μια ακόμη φορά…. «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ» και «ΖΟΥΓΚΛΑ»! Δακρύσαμε.....

 
  
26/10/2003  ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  8η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  0-1   66' ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ
 
Από το  61'  ο ΘΡΥΛΟΣ με 10 παίχτες αφού ο Παντος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον «ΓΑΥΡΟ» Μπριάκο. Και με παίχτη λιγότερο ο ΘΡΥΛΟΣ νικούσε παναθηναικούλη και προσφυγοπούλα τα χρόνια της «παράγκας». Πάντως η φάση του Πάντου ήταν πέναλτι και αποβολή. Ε και? Θα έχαναν έτσι κι αλλιώς από το ΘΡΥΛΟ.

 
Θα πρέπει να σταθούμε στα δύο ΑΡΔόφυλλα, «γκολ» και «φίλαθλο», τα οποία όχι μόνο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι  αυτή την προσφυγοπούλα, θα την νίκαγε ο ΘΡΥΛΟΣ και με 10 παίχτες (όπως και έγινε), αλλά η μία προανήγγελλε το ΟΓΔΟΟ και ή άλλη το ΕΝΑΤΟ! Από τον Οκτώβριο! Τελικά βρέθηκε ο Δούρος και το χάρισε στον παναθηναικούλη…..
 
 
ΟΣΦΠ: ΜΠΟΥΤΣΕΚ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΑΝΤΖΑΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΡΕΜΠΕ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ (60'ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ) ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΤΖΙΟΒΑΝΙ (65'ΓΚΩΝΙΑΣ) ΚΑΣΤΙΓΙΟ (87'ΚΑΦΕΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΟΛΕΓΚ ΠΡΟΤΑΣΩΦ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΡΙΑΚΟΣ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-8.310
 
 
26/10/2014   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ 8η Αγωνιστική  Superleague  1-0   9’ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ (VIDEO)
 
 

 
 
Εισιτήρια: 31.458
 
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μποτία (57' Αυλωνίτης), Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι, Μήτρογλου, Ντομίνγκες (87' Φουστέρ), Κασάμι (75' Εντινγκά), Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μαζουακού.
Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Γιαννούλης, Αυλωνίτης.
 
Λαγοί: (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (75' Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νάνο, Μπούι (63' Πέτριτς), Σίντενφελντ (69' Μέντες), Πράνιτς.
Αναπληρωματικοί: Κοτσόλης, Χουχούμης, Μέντες, Κλωναρίδης, Δώνης, Μπούρμπος, Πέτριτς.
 
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)


 
Οι ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ....πόνεσαν πολύ από τον Κ-ΑΥΛΩΝΙΤΗ

 
26/10/2016 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ   ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016/17 – 2η φάση 1η αγωνιστική   3 – 0     5’, 66’ Πάρντο, 68’ Ελαμπντελαουΐ
 
 

 

Σχόλια

Εικόνα Ψηλός

Καλά, αυτό με το Ρομπέρτο Κάρλος δεν πρέπει νά 'χει ξαναγίνει ποτέ και πουθενά. Είναι τόσο εξόφθαλμο, που ακόμα κι αν δεις τη φάση χωρίς να ξέρεις τι αποφάσισε ο διαιτητής, βάζεις τα γέλια και μόνο με την ενέργεια του γελοίου του Βραζιλιάνου. Τέτοιες φάσεις μπαίνουνε σε βιντεάκια με τις αστείες αθλητικές φάσεις της χρονιάς... Τρανό παράδειγμα ευρωπαϊκής αβάντας στη Βασίλισσα της πουστιάς (άποψή μου). Ακριβώς όπως τα λέει το "Φως": μαφία της ΟΥΕΦΑ.
Το 1-1 στην Τούμπα το '02 πρέπει νά 'ναι το τελευταίο ματς που μας αφήσανε να ανεβάσουμε κόσμο εκεί πάνω. Μετά άρχισαν οι απαγορεύσεις, αν και είχανε κατέβει ΠΑΟΚτζήδες στο Καραϊσκάκη το '04, στο 5-1... Ισονομία... Και για τα αίσχη, πολύ στεναχωρέθηκαν οι Α.Ρ.Δ.... Εκεί, βέβαια, δεν έχουμε "Ριζούπολη", εκεί έχουμε μόνο την "πάντα καυτή Τούμπα". Ισηγορία... Ξεφτιλισμένοι κρυφοβάζελοι, ο θρίαμβος της Ριζούπολης δεν ξεγράφεται, ό,τι και να λέτε! Χώρια που αν (λέμε, ΑΝ) μας κέρδιζε τότε ο βάζελος θά 'τανε "αντρίκεια νίκη του Τριφυλλιού υπό εχθρικές συνθήκες" και ούτε κουβέντα για το αν έπρεπε να ξεκινήσει ή όχι! 'Αι στον κόρακα, σκατιάρηδες...
Βλέποντας τη νίκη επί της Α.Ε.Κ.

Εικόνα Ψηλός

στη Ν. Σμύρνη, θυμάμαι τι παίχτηκε τη σαιζόν '03-'04 και συνειδητοποιώ ότι το πρωτάθλημα το χάσαμε πρώτον από το τσατσιλίκι του Δούρου και δεύτερον επειδή βάζαμε επανειλημμένως τα χεράκια μας και βγάζαμε τα ματάκια μας. Πρόχειρα θυμάμαι τζάμπα πεταμένους βαθμούς, με την Προό ήττα 1-0 στον Κορυδαλλό, από την Α.Ε.Κ. εντός 0-1 στο 94', από τον Π.Α.Ο.Κ. 1-2, ισοπαλία με τους αντίχριστους 1-1 εντός στον Α' γύρο... Κι έπρεπε να γίνουν ΟΛΑ αυτά, να ανοίξει τα πόδια ο Ο.Φ.Η. του Βορρά και να ξεκωλιαστεί ο Ολισαντέμπε για να το πάρουνε με 2 βαθμούς διαφορά. Αδικημένη χρονιά, κι απ' τη διαιτησία κι απ΄την τύχη κι από δικές μας μαλακίες και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και στο κύπελλο, που αυτοκτονήσαμε. Ας πάει κι ας μην ξανάρθει.

Εικόνα Hank

Σωστος σε ολα

Εικόνα olympiakaraga7te

Οπως τα λες ειναι φιλε και να προσθεσω και το 2-2 με Ιωνικο στη Ριζουπολη που κερδιζαμε 2-0... Πηγαν στραφι τα δυο διπλα σε Αεκ και Παοκ αφου μας κερδισαν και οι δυο μεσα στη Ριζουπολη... Οσο για την ηττα απο Προοδευτικη 1-0 οπως και το 0-0 μαζι της το 2002-03 ειναι η καλυτερη απαντηση σε οσους λενε πως ειναι φιλικο σωματειο προς εμας... Αν την κερδιζαμε στον Κορυδαλλο θα ειχαμε 13 συνεχομενα πρωταθληματα! Να προσθεσω οτι στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1 δε μας δωθηκε καθαρο πεναλτι του Σεϊταριδη στον Τζιοβανι, και οτι δε μας αφησαν να παμε στη Λεωφορο στη ρεβανς οπως και για τους κοριους στα αποδυτηρια κτλπ... Το περιεργο ειναι πως πηραμε 75 βαθμους και χασαμε το πρωταθλημα ενω την επομενη σεζον πηραμε 65 (δεκα λιγοτερους) και το σηκωσαμε!

Εικόνα Ψηλός

Αυτό που έγινε στη Λεωφόρο το '04 με τους κοριούς (χώρια που δε μας άφησαν να στείλουμε κόσμο, για πρώτη φορά στα χρονικά κι ενώ οι βάζελοι είχαν έρθει στη Ριζούπολη στον πρώτο γύρο), αν γινότανε σε δικό μας γήπεδο, οι βάζελοι δε θα παίζανε, οι ΑΡΔ θα λυσσάγανε, θά ΄βγαινε ο Τριανταφυλλόπουλος να κάνει έρευνα, θα μπλέκανε την ΚΥΠ, τη Μοσάντ, τη CIA και παίζει νά 'πεφτε και καμιά κυβέρνηση. Και μέχρι σήμερα η ιστορία θά 'τανε γνωστή ως "το αίσχος των κοριών", ξέρω 'γώ... Έκτοτε δεν έχει μιλήσει κανένας πούστης δημοσιογράφος για τους κοριούς κι έχουνε κάνει σημαία τα ψέματα για τη Ριζούπολη. ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

Εικόνα clark gheibol

Τρία τεστ