Ο ΤΙΓΡΗΣ...ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΖΑΒΟ ΓΑΤΑΚΙ



Γράφει ο Alexandr Roman.

Στην παραπάνω φωτογραφία…-μέσα από παραστατική λειτουργία της συνείδησης σας-… ως λιοντάρι θα μπορούσε να απεικονίζεται ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού… αν και γνωρίζω εκ των προτέρων… ότι θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον το συμπαθητικό, τρισχαριτωμένο, οπερετικό,  φαιδρό, ζαβό γατάκι…!!!
 
Διαβάζω σήμερα μια ευφάνταστη δήλωση από κάποιο σαρκοφάγο αιλουροειδές της ομοταξίας των Θηλαστικών…!!!
Απο αυτό το λιβελογράφημα  με την εμετική βαλσαμωμένη προπαγάνδα..., από τις μεροληπτικές, ιδιοτελείς, κακόβουλες σπερμολογίες, που στηρίζονται σε γοργόφτερες κατευθυνόμενες, κατά παραγγελία φήμες και ιαχές... από τον παραληρηματικό λόγο του στον οποίο αντανακλάται διάχυτη απελπισία και ζόφος....... κρατάω τις λέξεις: «δικαιοσύνη…», «ηθική…», «επιστημονική φαντασία…», «ένοχος…», «ηλίθιους…», «εγκληματική οργάνωση…», «υγιής ανταγωνισμός…».
 
Αν δει κανείς…ποιος υπογράφει κάτω από αυτή τη δήλωση… θα καταλήξει αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο λογοτέχνης έχει νοσηρή, ανθυγιεινή, διεστραμμένη, διαστροφική φαντασία…τουλάχιστον παρόμοια με αυτή του Stephen Edwin King.
 
Γι αυτό κι εγώ θα χρησιμοποιήσω φανταστική λογοτεχνία για να του απαντήσω… Όπως είπε ο Gabriel Garcia Marquez: «Η φανταστική λογοτεχνία επινοήθηκε τη μέρα που ο Ιωνάς γύρισε σπίτι του και είπε στη γυναίκα του ότι άργησε τρεις μέρες επειδή τον είχε καταπιεί μια φάλαινα…»
Οποιαδήποτε ομοιότητα στο κείμενό μου... με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία και συμπωματική… Πιθανόν να συνωμότησε το σύμπαν…καθώς είναι πολλές οι συμπτώσεις…
Αλλωστε… Σύμπτωση είναι το γνωστό αποτέλεσμα αγνώστων αιτιών…και το αστείο με τις συμπτώσεις είναι ότι απλά…συμβαίνουν…!!!
 
 
« Ο ΤΙΓΡΗΣ… ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΖΑΒΟ ΓΑΤΑΚΙ…»
 
Το γεγονός του ότι η καθημερινή και βασική ασχολία του Κυρίου ΤΙΓΡΗ από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα είναι: « η παλινδρομική κίνηση ισχύος επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου» είναι γνωστό τοις πάσι… (περιγραφή αυνανισμού στα αρχαία Ελληνικά)
Μέχρι σήμερα όμως δεν ήταν γνωστό σ’ εμάς αλλά και σ’ ολόκληρη τη χώρα το γεγονός του ότι έχει ασπασθεί το «Δόγμα του Πνευματικού Αυνανισμού» …επίσης από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και σήμερα.
Κι έτσι…
κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του και λέει οτιδήποτε…
όχι μόνο υποβαθμίζει κάθε είδος αισθητικής… αλλά…
και τουλάχιστον 7 φιλόσοφοι, λογοτέχνες, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι του πνεύματος… σε διάφορα σημεία του πλανήτη… οδηγούνται άμεσα στην αυτοκτονία.
 
Η συμβουλή μου προς τον κύριο αυτόν:
«Να συνεχίσει απερίσπαστος τη χειρωνακτική του ενασχόληση (κάνει καλό για λόγους υγείας, ησυχίας, προνοητικότητας) και να σταματήσει να μιλάει (εκτοξεύει βλήματα) … τουλάχιστον δημόσια….
Επίσης να σταματήσει να μοιράζει «Λευκές επιταγές πνευματικής χρεοκοπίας…»
Κι ετσι…
Με αυτή του και μόνο την ενέργεια…(εφόσον σταματήσει να μιλάει)
η παγκόσμια οικονομική κρίση με τις γνωστές τραγικές και πρωτόγνωρες δυσχέρειες της εποχής μας… δεν… θα συνοδευτεί από φιλοσοφική, λογοτεχνική, πνευματική και διανοητική κρίση.
Εχει ο ίδιος φτάσει σε σημείο να είναι τόσο γραφικός, φαιδρός,  ευτράπελος,  ανάμεσα στα όρια καρικατούρας και καρτούν… ώστε να θυμίζει έντονα τον Δόν Κιχώτη… καθώς εμπλέκεται σε τραγελαφικές καταστάσεις, τις περισσότερες φορές εξευτελιστικές, και διασύρεται προκαλώντας αρχικά την έκπληξη και στη συνέχεια το χλευασμό των άλλων. Επιτίθεται σε φανταστικούς, ανύπαρχτους κινδύνους, κακούς, εχθρούς, «ανεμόμυλους» … στους οποίους δίνει ο ίδιος μεταφυσική διάσταση…
Το κακό είναι ότι μετά από κάθε δημόσια τοποθέτησή του(ευτυχώς δεν είναι και συχνές) φέρνει τον Εαυτό Του μπροστά σε ένα καθρέφτη… και αφού τον αποθεώσει, θεοποιήσει μέσα σ’ ένα κρεσέντο εσωτερικού ενθουσιασμού… του απονέμει (στον εαυτό του) και το άτυπο «Νόμπελ Ανώτατης Πνευματικής Διανόησης…» χωρίς να περνάει απ’ το φτωχό μυαλό του ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ουσιαστικά διεκδικεί την «Πατέντα της Βλακείας στον Κύβο…»
Εξ’ άλλου όσο λιγότερο μυαλό έχει κανείς…τόσο λιγότερο αισθάνεται την έλλειψή του….
Ακουσον άκουσον…!!!
Μιλάει για Ηλιθιότητα…
…ο άνθρωπος που έχει τόσο λίγα εγκεφαλικά κύτταρα… που τους έχει βγάλει ονόματα…. Και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του… κάποιος ηλίθιος αρχίζει να μιλάει…
Φήμες λένε οτι ο Μπαμπινιώτης στην επόμενη έκδοση του λεξικού του θα βάλει μια φωτογραφία του ΤΙΓΡΗ στο λήμμα "στόκος".
Θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι ο ίδιος αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την ανθρωπότητα…καθώς είναι ο μοναδικός ο οποίος κατάφερε να καταρρέει το πνεύμα του…τι στιγμή που το σώμα του διατηρείται…. κι όχι το αντίστροφο που είναι ο κανόνας.
Όμως…Το παράδοξο είναι ότι έχει αποφυλακισθεί… για λόγους υγείας…!!!
Μήπως σε αυτή την περίπτωση ισχύει ο νόμος του Μέρφυ όταν είπε: «Η φύση είναι πάντα με το μέρος του καλύτερου ελαττώματος…»…καθώς είναι ηλίου φαεινότερα τα διανοητικά και ανατομικά ελαττώματα…???
 
Αν είναι αλήθεια ότι o συγκεκριμένος ανήκει στο ανθρώπινο είδος…το οποίο είδος είναι το μόνο στο σύμπαν… τότε πρέπει να πω ότι το σύμπαν είχε μάλλον χαμηλούς στόχους και ότι συμβιβάστηκε με πολύ λίγα.
Προφανώς το πιο αξιοθαύμαστο πράγμα -και το μοναδικό έντιμο- που έχει κάνει στη ζωή του ο Κύριος ΤΙΓΡΗΣ είναι το ότι εργαζόταν σε μικρή ηλικία ως: «Ναυαγοσώστης σε πλυντήριο αυτοκινήτων…» … Ακόμα και σήμερα αναρωτιέται γιατί δεν είχε δουλειά το πλυντήριο τις μέρες που έβρεχε.
Μετά έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του κι έγινε: «Εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών διαστημοπλοίων τύπου Εντερπράϊζ…»…
…κι  όλα αυτά...
…προτού ακόμα πάρει τον κακό δρόμο του Τζόγου (παίζει τζόκερ, τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ με επαναλαμβανόμενα Τζακ-Ποτ…ειδικά τα τελευταία χρόνια)….
…προτού πάρει επίσης το κακό μονοπάτι του Λαθρεμπορίου (καταδικαστικές σε βάρος του δικαστικές αποφάσεις, πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων), φοροδιαφυγή, δασμοδιαφυγή (σωρεία από πλημμελήματα, κακουργήματα, φυλάκιση)  και τέλος… του πλασαρίσματός του με μηδενικό χρηματικό αντίτιμο ως Σωτήρας και «Πρόεδρος-τζάμπα μάγκας» πρώην μεγάλης ομάδας… η οποία με την ανοχή του κατάντησε αμελητέο μέγεθος…σε μια κατηγορία εκεί στο τέρμα Αμαζονίου.
 
Τέλος…
Eλπίζω να υπάρχει κάπου στον πλανήτη σήμερα κάποιος συγγραφέας, λογοτέχνης, μυθιστοριογράφος και ως σύγχρονος «Μιγκέλ Ντε Θερβάντες» να εμπνευστεί απ’ το συμπαθές, γραφικό αιλουροειδές… και να γράψει ένα βιβλίο (σίγουρα παγκόσμιο bestseller)…  με τίτλο:
 
« O Τίγρης… ήταν ένα ζαβό Γατάκι…!!! ...»
 
ALEXANDR ROMAN

Σχόλια

Εικόνα Κωστας 7

Επικές ατάκες που προσδίδουν επακριβώς τα του ''γατιου''.
Συνεχισε να μας χαριζεις γελοντα και στο γατακι πικρα.

Εικόνα figurered

Απολαυστικός αν μπορείς γράφε περισσότερο

"τόσα λίγα εγκεφαλικά κύτταρα που τους έχει βγάλει ονόματα" χαχα

μου θύμισε αυτό που είχε πει ο Mustaine σε έναν που του έριχνε λέηζερ σε συναυλία : "60000 sperms and you re the on that won. What a loser!"

Το θέμα είναι ποιος είναι ο Σάντσο και ποιος ο Δον Κιχώτης από το δίδυμο λαχνό της συμφοράς, Αντωνάκη - Γατάκι.

Εικόνα ALEXANDR-ROMAN

Ευχαριστώ φίλε μου για τα καλα σου λόγια.
Δεν ξερω αλήθεια...οταν συντομα θα κυνηγάνε κάποιοι τον Τίγρη-γατάκι ή τον φίλο του τον Αντωνάκη...αν θα
προλάβουν να πάρουν το καπελάκι τους....μέσα στον πανικό τους.