''ΤΑΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΑΣΟΟΟ'' (VIDEO)



Κλάμα η χθεσινή εκπομπή των ΑΚΗ-ΤΑΚΗ. ΚΛΑ-ΜΑ. Δεν υπάρχουν αυτά που γίνανε και ειπώθηκαν. Αβγά, τηγάνια, αεροπλανάκια, φοβερό βιντεάκι για το αεκάκι, πουλμανάκια, γενικότερα η μια στιγμή καλύτερη από την άλλη.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΤΑΣΟΟΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΑΣΟΟΟ. Η ΑΕΚ ΤΑΣΟΟΟ.
 

 

 

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Επιτρέψτε μου αδέλφια, τον άρρωστο οπαδό δεν τον σεβόμαστε, τον λυπόμαστε. Δεν είναι δυνατό να καίγεται το σύμπαν δίπλα μας, εθνικισμοί να θεριεύουν στη γειτονιά μας, πόλεμοι να μαίνονται στην περιοχή, οικονομική ανέχεια να γονατίζει τον κόσμο κι εμείς να λέμε η ομάδα πάνω απ όλα. Η μπάλα είναι το ομορφότερο δεύτερο πράγμα στη ζωή και μέχρι εκεί. Πρώτα η οικογένεια, η πατρίδα, η δουλειά κι ύστερα τα άλλα. Γιατί ο άρρωστος οπαδός, ο τυφλωμένος, είναι όπως τον πρεζάκια. Κάνει τα πάντα για τη δόση του. Αν ξεκουμπώσεις το παντελόνι και του τον δώσεις στο στόμα, δεν θα διστάσει, αν πάρει το δεκάευρο. Ο τυφλός οπαδός είναι εύκολος στο χειρισμό και τό χουμε δει και πληρώσει όλοι.

Εικόνα antifaathens

Για το βιντεο σαββα γιατι πλέον μπορώ επιτέλους να δω και βίντεο.εγω τον οπαδό τον άρρωστο τον σέβομαι και αν ξέρεις και την περίπτωση τ συγκεκριμένου οπαδού της ΑΕΚ..respect se,auton