"ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ



Βλέποντας την κίνηση των τελευταίων ημερών στα μπασκετικά, σε πρώτη φάση έχουμε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο...
 
Από το απόγευμα της Πέμπτης η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε και στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να δικαιωθεί για την ένσταση αντικανονικότητος που κατέθεσε στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον βάζελο. Η ένσταση αφορά τόσο την παρουσία κόσμου σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, όσο και το γεγονός ότι ο κατ'επανάληψιν απείθαρχος Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου. Το είχε προαναγγείλει άλλωστε o ισχυρός ...άνδρας της ΚΑΕ Καράμπαμπας. Μόλις πριν μερικές ημέρες το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κρίνοντας ορθή την απόφαση για στέρηση εισόδου στα γήπεδα για επτά μήνες λόγω των απειλών κατά των διαιτητών. Ορθή έκρινε και την επαύξηση της ποινής βάσει της οποίας εξέπιπτε της φιλάθλου ιδιότητός του αυτή την φορά για δέκα μήνες, αφού παρευρέθηκε κανονικά στον πέμπτο τελικό μην σεβόμενος την αρχική απόφαση. Μαζί με όλα τα άλλα, χάρη σε αυτήν την απόφαση μας τελείωσε και η δικαιολογία του Γιαννακόπουλου "μέχρι να τελεσιδικήσει η προσφυγή μου θα πηγαίνω παντού", αφού και γι'αυτή του τη επιλογή κρίθηκε παράνομος. Συνεπώς, φαίνεται να αναγνωρίζει ήδη το ΑΣΕΑΔ ότι ο αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον βάζελο θα'πρεπε να έχει διεξαχθεί απουσία του Γιαννακόπουλου. Πώς θα αξιολογηθεί από το ΑΣΕΑΔ το γεγονός ότι ο Γιαννακόπουλος υπήρξε για ακόμα μια φορά απείθαρχος  στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, στον μεταξύ μας αγώνα Κυπέλλου; Πώς θα δικάσουν τώρα οι κύριοι του ΑΣΕΑΔ, όταν οι ίδιοι του στέρησαν την είσοδο στα γήπεδα για δέκα μήνες βασιζόμενοι στα περυσινά κρούσματα απειθαρχίας; Εδώ θα είμαστε για να το δούμε...
 
Να δούμε επίσης και τι προβλέπει ο κανονισμός της ΕΟΚ, στο "άρθρο 88 παράγραφος 3" για σχετιζόμενα με ΚΑΕ πρόσωπα που δεν πειθαρχούν στις αποφάσεις επιτροπών και δικαστηρίων.
 
"Στις περιπτώσεις που εκείνοι σε βάρος των οποίων έχει επιβληθεί ποινή, με οποιαδήποτε ιδιότητα και σχέση αναφέρονται, δεν συμμορφωθούν με τα οριζόμενα στην απόφαση και η παράβαση αυτή αποδειχθεί επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών, για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ή απώλεια αγώνων Κυπέλλου της ομάδας στην οποία ο απείθαρχος συμμετέχει, με την ιδιότητα του αθλητή, του κόουτς ή του διοικητικού παράγοντα."
 
Θα πρέπει λοιπόν, βάσει του κανονισμού της ΕΟΚ πάντα, ή ο βάζελος να χάσει τον αγώνα του Κυπέλλου στα χαρτιά, ή να χάσει το πλεονέκτημα για τους τελικούς των πλέι-οφ στο Πρωτάθλημα.  Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι σε μια συγκυρία που θεσμικοί φορείς και πράσινοι παρατρεχάμενοι ήθελαν το πράγμα να μείνει ως έχει, ο Ολυμπιακός κινήθηκε μεθοδικά και αφού ανέσυρε το ζήτημα του αόρατου συμφωνητικού, αφού απέσπασε μια πρώτη απόφαση που τιμωρεί τελεσίδικα τον Γιαννακόπουλο για τα περυσινά ...έρχεται να ζητήσει από το ΑΣΕΑΔ να τηρήσει τα ίδια ακριβώς μέτρα και σταθμά και για την φετινή του παράβαση. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο έκθετοι θα φανούν οι δικαστές εαν δεν εφαρμόσουν τον κανονισμό, ύστερα από την απόφαση που οι ίδιοι εξέδωσαν μόλις πριν λίγες ημέρες. Αυτός είναι ο νόμιμος και καθαρός τρόπος για να προστατεύσεις την ομάδα σου μάγκες! Και όσο οι Αγγελόπουλοι κάνουν χρήση κάθε νόμιμου μέσου, εμείς θα'μαστε εδώ για να το σημειώνουμε. Αυτός είναι και ο τρόπος για να προλάβεις τυχόν επόμενες αδικίες, μιας και περνάς το μήνυμα στους θεσμικούς φορείς ότι έχεις την προσοχή σου στραμμένη πάνω τους και πως είσαι διατεθειμένος να τραβήξεις το πράγμα στα άκρα, εκθέτοντάς τους τόσο στα μάτια του κόσμου, όσο και των από πάνω τους...
 
DRAZA
 
ΥΓ: Πάμε τώρα και στο δυσάρεστο. Eίναι τραγικό να χάνεται ένα παιδί εικοσιπέντε ετών τόσο άδικα. Είναι τραγικό ο ίδιος κόσμος που μόλις πριν από τρεις εβδομάδες γιόρταζε παρέα, τώρα να θρηνεί παρέα για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Θα είμαστε μαζί όμως και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα ...και στις γιορτές και στις λύπες. Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους, είτε είναι Τούρκοι αυτοί είτε Βούλγαροι, που ενώ υποτίθεται πως υπηρετούν το άθλημα και είναι πατεράδες με παιδιά, άλλοι έκαναν λόγο για γκάνγκστερ και άλλοι δεν δέχθηκαν ούτε την προβλεπόμενη σιγή να τηρήσουν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους ανθρώπους του Μάρκο. Συλλυπητήρια στους DELIJE! Δεν θα σε ξεχάσει κανείς μάγκα ...όπως ακριβώς δεν θα μας ξεχάσεις κι εσύ από εκεί που βρίσκεσαι. Μαζί θα'μαστε και θα πανηγυρίζουμε κούπες ...και στο Βελιγράδι και στον Πειραιά και στην Μαδρίτη!
 

Σχόλια

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Καλησπερα Ντραζα. Νομιζω εχει ενα λαθακι το κειμενο. Γραφεις οτι βασει του κανονισμου ο βαζελος πρεπει η να χασει το ματς κυπελλου η να του αφαιρεθουν 2 βαθμοι απο το πρωταθλημα. Εγω απο αυτο που καταλαβα πρεπει βασει του κανονισμου ο βαζελος να χασει το ματς κυπελοου ΚΑΙ να του αφαιρεθουν 2 βαθμοι απο το πρωταθλημα. Οτιδηποτε αλλο αποτελει ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Και για να προλαβω και μερικους δικους μας που μας λενε οτι χασαμε στο γηπεδο και δεν θελουμε ματς στα χαρτια, εκτος απο τις δεκαδες σφαγες, καλο ειναι να ριξουν μια ματια και εδω. http://www.redplanet.gr/redSpy/o-prwtagwnisths-anastopoylos.3099991.html. Και δεν ηταν η μοναδικη φαση αυτη. Επισης αυτο του το καλαθι του Παππα ηταν πολυ καθοριστικο για την εξελιξη του αγωνα (για πολλους λογους) και ο Αναστοπουλος ειναι ακριβως διπλα.

Εικόνα DRAZA

Όχι φίλε αν διαβάσεις τον κανονισμό προσεκτικά θα δεις ότι υπάρχει "ή" διαζευκτικό. Αρκετοί από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουν ότι ισχύει το ένα από τα δυο ανάλογα με την διοργάνωση που έχουμε το κρούσμα. Αυτά περί γηπέδου και ένστασης που λένε οι θιγμένοι είναι του κώλου ...όχι να τους προλάβεις ούτε να ασχολείσαι δεν χρειάζεται. Και εδώ έρχεται ο κανονισμός λοιπόν για να συμβιβασθεί η κατάσταση. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΡΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΣΤΑ; ΩΡΑΙΑ, ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΥΟ ΒΑΘΜΩΝ.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ααα οκ καταλαβα. Και εγω ειχα την εντυπωση οτι ο αριθμος των παραβασεων παιζει ρολο. Δηλαδη αφαιρεση 2 βαθμων για την παρουσια του στον 5ο τελικο και το ματς του κυπελλου ξεχωριστα. Εγω παντως θελω το πρωτο για πολλους λογους. Οι κυριοτεροι 1) θα κανουμε σιγουρα νταμπλ 2) το τσουξιμο των βαζελων. Ολα αυτα τα σχολια για το πως κερδιζει ο γαυρος τα παιχνιδια εμενα με ανεβαζουν. Χαχαχαχα

Εικόνα DRAZA

Aυτό που λες φίλε το έχω σκεφθεί και εγώ. Ότι δηλαδή αν πάρουμε τον αγώνα στα χαρτιά πιθανόν να τσούξει περισσότερο τους βάζελους αφενός ...και αφετέρου παίζει να δικαιώσει το ερυθρόλευκο λαϊκό αίσθημα και να κερδίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση ο κόσμος.

Εικόνα RED HELL

Γεια σας μαγκες.Ξεκινωντας θελω να τονισω οτι ειμαι δυσπιστος για την εκβαση της υποθεσης.Λες οτι θα γινουν ρεζιλι αν δεν μας δικαιωσουν.Εγω παλι πιστευω στα αρχιδια τους αμα ειδικα πεσει χρημα.Στο Ελλαντα καθε εννοια νομιμοτητας και ηθικης εχει καταπατηθει καιρο τωρα.Εδω η κυβερνηση κουνιεται στον γατουλη(ως τωρα τουλαχιστον).Στο φαρμακοβιομηχανο θα κωλωσει?Τελος παντων το απιστευτο ειναι οτι υπαρχουν ζωα σαν τον κεφαλογιαννη και τον κολκα(γαμω τα εσωψυχα τους)που γραφουν τετοια εκτρωματα?ΠΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.Ο ΚΟΛΚΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΚΑΝΓΚΣΤΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΕΤΑ.ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΚΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.Αντε γαμωμανοι γαμω το δικεφαλη κοτα σας.Ακου λεει καλα εκαναν γιατι αλλιως να καναμε για την παλαιστινη.ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΖΩΑ.Ας αναπαυτει η ψυχη του μαγκα εκει ψηλα μαζι με τα παληκαρια μας και ας τραγουδουν απο τη θυρα του παραδεισου για την αγαπη τους.
ΥΓ.Εβγαλαν και πανο οι τουρκοι που μας απειλουν?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.Απο το 1821 και μετα ψαχνετε το μπαμπα σας.Και σεφ οταν πατησε καποια μπεσικτας χαθηκαν με ανεξηγητο τροπο καποια αντικειμενα.Δεν υιοθετουμε σαφως.Αυτα δεν πρεπει να γινονται.

Εικόνα DRAZA

Τα του Μάρκο τα εξαντλήσαμε νομίζω τα έχω πει και εγώ όλα.

Πάμε τώρα στα της έκβασης της υπόθεσης προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

Όταν ο Γιαννακόπουλος υπέβαλλε αίτημα να κουρευτεί η ποινή κεκλεισμένων για τον βάζελο στον αγώνα του κυπέλλου, φαντάζομαι πάλι δύσπιστος ήσουν και θεωρούσες ότι ο αγώνας θα γινόταν τελικά με κόσμο κατόπιν μαγειρέματος.

Το ίδιο φαντάζομαι νόμισες όταν έμαθες για την αναβολή του αγώνα λόγω Κατσούλη. Σκεπτόσουν ότι θα μεσολαβήσει άλλος αγώνας και θα παίξουν εκεί χωρίς κόσμο ...ή μήπως κάνω λάθος;

Όταν ο Γιαννακόπουλος έλεγε "μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεσή μου στο ΑΣΕΑΔ μπορώ νόμιμα να πηγαίνω όπου θέλω" εσύ ήσουν σκεπτικός και θεωρούσες ότι θα συμφωνήσει μαζί του και το ΑΣΕΑΔ όταν θα εκδίκαζε οριστικά το ζήτημα της απειθαρχίας του.

ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

Αν οι Αγγελόπουλοι έτρωγαν για τις δηλώσεις τους και τα όσα είπαν για την ΕΟΚ για την ΚΕΔ, για τον Γιαννακόπουλο και τον ΕΣΑΚΕ, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ή εξέπιπταν της ιδιότητος του παράγοντα έστω για μια ημέρα και την ίδια στιγμή ο Δημητράκης έτρωγε ένα χρηματικό πρόστιμο χάδι τι θα λέγαμε; ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΙ ΛΕΜΕ; ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ...

Δεν πάει έτσι φίλε. Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύθει η ομάδα ...και η μεθοδικότητα με την οποία κινείται ως τώρα μας αναγκάζει να πούμε δυο πράγματα εφόσον δεν είμαστε εμπαθείς:
1. Πως ακόμα κι αν δεν δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ δεν θα μπορεί κανείς να τους κουνήσει το δάχτυλο προσάπτοντάς τους αδιαφορία. 2. Ότι όπως ακριβώς κινήθηκαν με σοβαρότητα για να έρθει η τιμωρία του Γιαννακόπουλου έτσι και τώρα θα χρησιμοποιήσουν αυτή την απόφαση προκειμένου να δικαιωθούμε. Και πως ακόμα κι αν δεν δικαιωθούμε έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι η ΚΑΕ ξέρει τι θα κάνει και σε αυτή την περίπτωση.

Εικόνα RED HELL

Μα που ειπα εγω οτι ειμαι δυσπιστος επειδη θεωρω τους αφους ανικανους?Απλα οταν αποδεδειγμενα ο πρεζακιας εχει σχεσεις με την κυβερνηση θες να ειμαι σε φαση"οκ θα τους γαμησουμε τα πρεκια"?Φυσικα και ελπιζω σε αυτο απλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος.Και ναι αυτα που λες πιστευα αλλα οχι επειδη θεωρουσα ανικανους τους αφους αλλα επειδη το εκτρωμα εχει πολλα στηριγματα.Και πολλα μπραβο στους αδερφους εχω πει επειδη ΦΕΤΟΣ το πανε καλυτερα.ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ.Μακαρι να δικαιωθουν οι Αγγελο και να δουμε ασπρη μερα και εμεις και αυτοι που εχουν χαλασει τοσα εκατομμυρια.Επιτελους φαινεται οτι ξυπνησαν και δεν μασανε τα λογια τους προς τιμην τους.Αλλα μην μου λες οτι επειδη ξαφνικα το παμε καλα θα πρεπει να μην ειμαι δυσπιστος για την εκβαση μιας οποιασδηποτε υποθεσης.Και αν παλι δεν δουμε αποτελεσματα απο τα νομιμα μεσα ας παμε και σε αλλα.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ δεν χρησιμοποιησαν μονο νομιμα μεσα.Δεν ειπα να γινουμε τρακηδες αλλα αν δεν μας δικαιωσουν και τωρα ε παει πολυ.Ξαναλεω φυσικα και κανουν το σωστο οι Αγγελο και δεν ειμαι εμπαθης για να μην αναγνωρισω οτι εχουν ξυπνησει.Μακαρι να ξερουν τι να κανουν αν τα πραγματα δεν πανε καλα.

Εικόνα DRAZA

Nα περιμένουμε πρώτα την εκδίκαση της υπόθεσης. Εγώ θα στο πω και αλλιώς. Ακόμα και αν δικαιωθούμε στο ΑΣΕΑΔ για εμένα είναι μέγα ζήτημα το γεγονός ότι έχουμε τέτοιες προκλητικές αποφάσεις και τέτοια κωλομπαριλίκια πρωτοδίκως. Ακόμα και αν δικαιωθούμε αυτοί που είπαν σε πρώτη φάση ότι η ένσταση είναι άκυρη αυτοί που αποφαζίσουν ανάλογα με το πως τους συμφέρει πότε θα δικάζουν με κανονισμούς ΕΟΚ πότε με ΕΣΑΚΕ πάλι έκθετοι θα είναι. Θα πρέπει να χτίσεις επικοινωνιακά πάνω σε αυτήν την απόφαση και να τους γαμήσεις. Εννοείται πως δεν σταματάει το πράγμα απλώς και μόνο επειδή θα εφαρμοσθεί ο κανονισμός...

Αλλά πρέπει να λέμε και τα θετικά για να έχει υπόσταση η κριτική μας όταν και όποτε πρέπει να την κάνουμε. Που την έχουμε κάνει κιόλας...

Ουδείς διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δεν μετήλθε παρανόμων μέσων. Άλλοι καθαρίζουν μπουγάδες και στέλνουν μπράβους.

Εικόνα RED HELL

Δεν διαφωνω καπου.Σαφως και με ευχαριστει το οτι οι αφοι παιρνουν το πραγμα στα χερια τους.Απλα γενικα σαν χαρακτηρας ειμαι επιφυλακτικος.Για αυτο και τωρα πρωτα περιμενω να βγει η οποια αποφαση για χαρω η να εκνευριστω.Και σιγουρα επειδη εχουμε σουρει πολυ στους αφους πρεπει να λεμε και τα θετικα.Τωρα για το τελευταιο δικιο εχεις αλλα νταξει δεν πηγαν και με το σταυρο στο χερι.Καθαρισαν απο βαρδινογιαννη και πολυμετοχικους και αυτο θελει πολλη προσπαθεια και διαφορετικη προσεγγιση.Ουτε εννοω οτι ξυλοφορτωσαν καποιους ουτε κατι τετοιο.Και ουτε θελω οι Αγγελο να γινουν σαν τον πρεζακια.Αλλα μετα απο τοσες αδικιες καπου εκρηγνυσαι και θες να τους γαμησεις απο παντου.Και πολλες φορες με τους νομους ενος διεφθαρμενου κρατους δεν βρισκεις τα δικια σου.Τελος παντων ανεξαρτητα με την αποφαση παντα θα στηριζουμε Αγγελοπουλους.

Εικόνα DRAZA

Λοιπόν ας πιάσουμε τα του Μαρινάκη που τα έχουμε πρόσφατα.

Οι πολυμετοχικοί και οι μπουγάδες τους έπεσαν επειδή εκεί που ο Ολυμπιακός για μια σεζόν έδειχνε την εικόνα παρατημένου μαγαζιού, ήρθε ένας άνθρωπος με διάθεση να τρέξει κάθε ανοικτό ζήτημα από την αρχή. Είτε αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι που καμια κουβέντα δεν έπεφτε κάτω, είτε την επιστοσύνη σε έναν προπονητή, είτε το να επενδύσει σε παίκτες αξίας, είτε το να αναλάβει να εξοφλήσει νωρίτερα δάνεια που έτρεχαν. Δεν εξαφανίστηκε κανείς από αυτούς που οργίασαν υπέρ της βαζέλας την χρονιά που πήραν το νταμπλ ...δεν καρατομήθηκε κανένας. Ούτε άλλαξε κανένας κανονισμός επειδή το απαίτησε ο Ολυμπιακός. Απλά άρχισαν να αλλάζουν τροπάριο γιατί ήξεραν ότι είναι υπό παρακολούθηση. Αυτό που έκανε ο Βαγγέλας ήταν ότι από την πρώτη μέρα τους είπε "απαιτούμε το 50-50" και κάθε φορά που γίνονταν μεθοδεύσεις υπέρ των άλλων και εναντίον μας η διοίκηση έσπευδε να τους ξεβρακώσει ...ο,τι ακριβώς έχουν αρχίσει να κάνουν και τώρα οι αφοί.

Εικόνα savvas gridlock

''Τωρα για το τελευταιο δικιο εχεις αλλα νταξει δεν πηγαν και με το σταυρο στο χερι.Καθαρισαν απο βαρδινογιαννη και πολυμετοχικους και αυτο θελει πολλη προσπαθεια και διαφορετικη προσεγγιση.''

Tι εννοείς εδώ φίλε;

Εικόνα RED HELL

Δεν εννοω κατι ιδιαιτερο.Απλα ηξεραν πως να ξεβρωμισουμε απο αυτους.Εγω δεν ξερω πως εγινε αλλα για να διαλυσεις το βαρδινογιαννικο κρατος δεν θελει κατι παραπανω?Ξαναλεω δεν ξερω πως απλα φανταζομαι οτι ειχαν τον τροπο τους.Ουτε μπραβους εννοω ουτε διαιτησιες ουτε κατι τετοιο.Εχω ακουσει καποια πραγματα απο ατομα που ξερουν οτι υπηρχαν οι καταλληλοι για να διαλυθουν αυτοι που ηθελαν να κανουν το Θρυλο παραρτημα της ζελας.Ρε παιδι μου απλα δεν πιστευω οτι αρκει μονο ο νομος για να τους νικησεις.Μπορει να κανω και λαθος.Δεν το παιζω ξερολας.Την αποψη μου λεω.Εσεις που ειστε πιο κοντα στην ομαδα σιγουρα ξερετε περισσοτερα.Εγω απλες εικασιες κανω.

Εικόνα DRAZA

Νομίζω σε κάλυψε ο Σάββας για το πως αποκαταστάθηκε η τάξη επί Κόκκαλη. Ας σκεφθούμε λοιπόν ότι όπως ολόκληρος Κόκκαλης έκανε μια πενταετία να πάρει πρωτάθλημα, έτσι και στην περίπτωση των Αγγελόπουλων δεν γίνεται να αλλάξει σε ένα βράδυ μια κατάσταση που την υφιστάμεθα δεκαεπτά χρόνια με τέσσερις διαφορετικές διοικήσεις.

Το πορτοκάλι είναι στο δέντρο από το καλοκαίρι ...τον Νοέμβριο το τρως!

Εικόνα RED HELL

Δε διαφωνω ρε φιλε.Απλα αν παλι δεν δουμε χαιρι ποσο ακομα θα πρεπει να βλεπω τον πουσταρα τον πηλοιδη να μας σφυριζει μες στην εδρα μας χαλαρα ενω μας εχει παρει ολοκληρο πρωταθλημα.Περυσι στον 4ο τελικο μας εσφαξαν αλλα πολλοι δε μιλησαμε εξαιτιας της πολυ ασχημης εμφανισης.Ε αμα τα συνεχισουν και φετος δεν παει αλλο.Παντως τα λογια σου με εκαναν να ευελπιστω για την εκδικαση της αποφασης χεχε.

Εικόνα DRAZA

Φίλε κακώς δεν μίλησαν όσοι δεν μίλησαν. Γιατί μια ομάδα δικαιούται να κερδίζει και σε κακές εμφανίσεις αν το αξίζει. Πέρυσι είχαμε ξεκάθαρη παρέμβαση των γκρι στους τελικούς.

Αισιόδοξοι να'μαστε αναφορικά με την εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά δεν πρέπει να αρχίσει η κατήφεια αν δεν έλθει ό,τι περιμένουμε. Είπαμε δεν χτίζεται σε μια ημέρα η Ρώμη. Αισιόδοξοι πρέπει να'μαστε επειδή οι αφοι άρχισαν να κινούνται και να επιμένουν προς μια κατεύθυνση. Και στο τέλος ο επιμένων νικά. Αν φέτος δεν δούμε χαϊρι θα είμαστε σε κάθε περίπτωση αποτυχημένοι. Να μην σταθούμε στην απώλεια ενός τίτλου μόνο όμως ...να δούμε και τις αιτίες. Τον αγώνα για το κύπελλο για παράδειγμα τον έχασες αλλά χωρίς να σου φταίει καμία διαιτησία. Αν μας σφύριζαν όπως στον φετινό αγώνα κυπέλλου και πέρυσι θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα με σκούπα εύκολα. Άρα δεν μπορεί να πει κανείς για παράδειγμα ότι στο κύπελλο έχασες γιατί φταίνε οι αφοι που δεν ελέγξανε το παρσκήνιο...

Εικόνα savvas gridlock

To βαζελοσύστημα του Βαρδινογιάννη έπεσε στις εκλογές της ΕΠΟ το Δεκέμβριο του 1997. Ακόμη περιμένουμε να μάθουμε το ποιος χρηματίστηκε για να ψηφίσει τον υποψήφιο που στήριζε ο Ολυμπιακός, όπως κατήγγειλε ο βουλευτής της συμπολίτευσης Σμυρλής.

http://hri.org/E/1997/97-12-04.dir/keimena/sport/sport5.htm

Την προηγούμενη σεζόν ένα περιστατικό που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο ήταν η αιτία για την αλλαγή στην στάση των διαιτητών απέναντί μας, δίχως όμως να γυρίσει το έργο τούμπα τελείως.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ σωστό το σχόλιο, όπως και το αμέσως παραπάνω που έκανες. Είπες τα πράγματα ακριβώς όπως είναι.

Εικόνα DRAZA

Να προσθέσω και κάτι να το διατυπώσω καλύτερα.

Εαν εμείς που βλέπουμε τις προσπάθειες των Αγγελόπουλων στο προσκήνιο αρχίσουμε να δυσφορούμε και τώρα τότε εκτός του ότι δεν θα'χει νόημα η κριτική που κάνουμε ...δεν θα'χουμε και το ηθικό ανάστημα να κράζουμε τον Γιαννακόπουλο για τις πουστιές του.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε, βέβαια.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και κάτι άλλο. Είδα στη σειρά ΝΕΡΙΤ, Derby στο Macedonia TV και Δίκη στο ΣΚΑΪ. Τα νεύρα είναι τσατάλια. Ας ψοφήσει ο Παπαρογιάννης και θα κρατήσω μόνος μου στο σπίτι ενός λεπτού σιγή.

Εικόνα DRAZA

Και τεσσάρων λεπτών συμβολικά επειδή τον έχουμε στα τέσσερα ...θα έλεγε κάποιος κακοήθης.

Φίλε ΝΕΡΙΤ και Ντέρμπυ δεν είδα, είδα Δίκη όμως και θα σου πω μια αλήθεια.

Καθόμουν στην τηλεόραση μαζί με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου φίλε είναι γαύρος είχε από την αρχή του Νέου Καραϊσκάκη μέχρι και το 2012 διαρκείας και πήγαινε Καραϊσκάκη, έχει έρθει και ΣΕΦ αλλά ούτε εριστικός έχει υπάρξει ούτε την λέει σε κανέναν ούτε τσατίζεται με τίποτα ούτε τσιμπάει ...με τίποτα σου λέω. Θιβετιανός γκουρού.

Φίλε απόψε τον είδα να πεθαίνει στο γέλιο με την εκπομπή του Σαγόνια και να μου λέει "αυτός τώρα είναι δημοσιογράφος και κάνει αποκαλύψεις;" "τι έχανα τόσον καιρό που δεν τον έβλεπα και στον Σκαϊ" και "οι βάζελοι και οι αεκτζήδες τον βλέπουν αυτόν επειδή βγάζει δήθεν τα σκάνδαλά μας ...που πάμε ρε πούστη" ΓΕΛΑΓΕ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Και ρε φίλε κάπου έχει δίκιο ...ποιος Κυριάκος Θωμαϊδης τώρα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μα, κάθε σοβαρός και υγιής φίλαθλος γελάει με τον σαγόνια και τον Αλαφούζο. Από 'δω και πέρα η φράση "υγιής φίλαθλος" θα υιοθετηθεί από τους πραγματικά υγιείς οπαδούς, από εμάς. Οι υγιείς φίλαθλοι, λοιπόν, είναι αηδιασμένοι με τις γελοιότητες των αντιολυμπιακών.

Εικόνα DRAZA

Πρέπει να το βλέπουμε και από αυτήν την σκοπιά για να ερχόμαστε στα ίσια μας. Σκέψου πως είσαι σε ένα ξένο κράτος και τα βλέπεις αυτά τα μαγειρέματα κόντρα σε μια ομάδα που τους έχει πάρει όλους παρτούζα. Δεν θα γελούσες με τα χάλια των υπολοίπων; Θα γελούσες. Ως ένα σημείο λοιπόν καταχρηστικά απαντούμε σε Σαγόνιες Κόλκες και λοιπές σούφρες εδώ μέσα. Άσε που αν ρωτάς εμένα εγώ κυρίως απαντώ για να επαναφέρω στην τάξη ορισμένους δικούς μας που τσιμπάνε...

Εικόνα red7neck

Draza μπράβο για το άρθρο σου! Με λίγα λόγια και περιεκτικά περιέγραψες την πραγματικότητα! Αυτό που ζητώ προσωπικά από τους ποδοσφαιριστές πλέον (διότι στα άλλα αθλήματα δέχτηκαν την ερυθρόλευκη τσα-που) είναι να τους ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ! Δεν υπάρχει άλλη σκέψη! Τόσο κόμπλεξ πρώτη φορά το αντικρίζω. Μεγαλύτερη ανταμοιβή προσωπικά για μένα ήταν η στήριξη από την Παρτιζάν!Αυτή ήταν η ταφόπλακα τους και επειδή είναι ρόδα και γυρίζει το ματς στο Καραϊσκάκη θα τελειώσει με πολλά γκολ!

Όσο για το μπάσκετ, μπράβο κατ' αρχήν για την κίνηση με το παλικάρι και εύχομαι να δικαιωθούμε στο ΑΣΕΑΔ, αν έχει μείνει ιερό και όσιο σε αυτό το καρκίνωμα που λέγεται ελληνικό μπάσκετ!

ΜΑΡΚΟ ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ! Παρέα με τα 21 αδέρφια μας θα βλέπετε από ψηλά την αρρώστια σας.

Εικόνα DRAZA

H ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΘΑ'ΧΕΙ ΠΑΡΕΑ Ο ΜΑΡΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

Εικόνα Spiros Legend

http://m.contra.gr/article/3159107/enos-leptou-upokrisia.html Μιλάμε για τον ορισμό του εμπρηστικού άρθρου,ρε ο κάθε πουτάνας γιος θα μας πει ότι δεν υπάρχει φιλία,αλλά μίσος για Πάοκ!Απίστευτα πράγματα!

Εικόνα DRAZA

Έχει μιλήσει ο Τάκης για περιπτώσεις σαν αυτού του τύπου.

http://www.youtube.com/watch?v=Sdx0-n1saG0

TO 1986 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ...ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Ε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.

Εικόνα Spiros Legend

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΝΑΝΕ...ΠΑΡΤΙΖΑΝ,ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΙΝΑΙ?ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΗΤΑΝ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ....Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΑΕΙ ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Εικόνα DRAZA

Έχουν γνώση οι φύλακες όμως...

Εικόνα Spiros Legend

Ναι,αλλά θα πάθουμε κάνα εγκεφαλικό με όλες αυτές τις Σερβιέτες-ΑΡΔ...Τομάρια,μια ζωή στα 4 θα είναι,ξεφτιλισμένοι!Στη Νέριτ πάλι κάθε απόγευμα,χειρότερα και απο Σκάι,αυτός ο γαμημένος ο Γάτας μιλάει σαν εκπρόσωπος του Πάο,όλοι βάζελοι και ο Μαλισιώβας η μπουγάτσα,το τι ξερνάνε κάθε απόγευμα δεν λέγεται,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ GAZZETTA το έχουν κάνει,και μεις τους πληρώνουμε με το ζόρι.

Εικόνα DRAZA

Kαλά τώρα "σαν εκπρόσωπος του Παο ο Γάτας" ...το "σαν" τι το ήθελες;;

Είναι δικαιολογημένα όλα αυτά ως ένα σημείο όμως. Σκέψου πόσα έχει υποφέρει το παχύ τους έντερο τόσα χρόνια. Τους έκανε την σούφρα κάλτσα ο Κόκκαλης για δυο δεκαετίες στο νερό ...έχει έρθει τώρα ο Βαγγέλας με το τάνκερ και τους έχει κάνει τον σφικτήρα σαν στεφάνι χούλα-χουπ. Σε καρέκλα χωρίς μαξιλαράκι δεν κάθονται ...κλάνουν και δεν ακούγεται τίποτε!

Τους έχει πονέσει κι ο Κουντούρης πολύ επειδή εξυγίανε τον Ερασιτέχνη την ώρα που τα δικά τους ερασιτεχνικά τμήματα ζητιανεύουν ...ε δεν θέλει και πολύ να εκδηλωθεί το κόμπλεξ. Το ευχάριστο είναι ότι και οι Αγγελόπουλοι έχουν δείξει σημαντικά σημάδια αντίδρασης.

Εικόνα vagio

Και αν δικαιωθουμε, θα ξεσηκωθουν οι... μπασκετικοι ολυμπιακοι και θα μιλανε για ντροπη να παιρνουμε ματς στα χαρτια. Εμετος μου ερχεται..

Εικόνα DRAZA

Είχαμε και εδώ μέσα τέτοιους.

Υπάρχουν ορισμένοι που δεν τους πιάνεις από πουθενά.

Η πιο σωστά που δεν πρέπει να τους πιάνεις από πουθενά γιατί λερώνεσαι.

Εικόνα Aprosarmostos17

Το σχόλιο του Παπαρογιάννη είναι εμετικό. Στην αρχαία Ελλάδα η ασέβεια προς τους νεκρούς ήταν η μεγαλύτερη βλασφημία.

Εικόνα DRAZA

Και στην σύγχρονη Ελλάδα για όποιον δεν είναι μούλος το ίδιο ισχύει.

Έφυγε ένας άνθρωπος 25 ετών, αυτό προφανώς στον Παπαδογιάννη και στο συνάφι του δεν λέει τίποτα.

Ως τώρα δεν έχω ακούσει κανέναν αντικειμενικό να ανακαλεί στην τάξη τον Παπαδογιάννη.

ΥΓ: Παρακαλείται ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ολυμπιακού Βασίλης Τοκάκης να αποδεχθεί την πρόσκληση του γραφικού Βούλγαρου κονδυλοφόρου ...και να περάσει μια βόλτα κι από το σπίτι της μαμάς του να ρίξει ένα ασπρισματάκι.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB.

Θα θιξω ενα αλλο θεμα ομως.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ?
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ 1 ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Υ.Γ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ GROBARI ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.

Υ.Γ2 ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΕΦ ΛΕΙΠΕΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Ή ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ?

Υ.Γ3 ΦΕΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.
ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Υ.Γ4 ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΜΕ 25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ?

Υ.Γ5 ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΧΘΕΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ 5ΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΟ

ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΠΡΙΞΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ :P

Εικόνα DRAZA

υγ2 και 3: Η προσέλευση στο ΣΕΦ είναι γενικά μειωμένη εν συγκρίσει με το Καραϊσκάκη και αυτό ως έναν βαθμό ακουμπάει και τους οργανωμένους. Από τον αγώνα κόντρα στην Γαλατά όμως αυτό αρχίζει κάπως να αλλάζει. Ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση...

υγ5: Το έχεις ξαναδεί όχι με 5στους5 αλλά με 4στους5 από όταν ήλθε ο Σφαιρόπουλος για πολύ περισσότερο από ένα λεπτό.

Όχι φίλε δεν έπρηξες κανέναν.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Δν το ηξερα.
Εχθες ηταν ο 1ος αγωνας που ειδα για την Α1 επειδη ειχα χρονο και παρατηρασα αυτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10407028...

Εικόνα DRAZA

το ξέρουμε φίλε, το ανέφερα και σε προηγούμενο σχόλιο...

Εικόνα figurered

Νομίζω ότι μια επίσημη πρόσκληση στον παπαδογιάννη για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι ό,τι καλύτερο.

Εικόνα DRAZA

Το ΣΕΦ είναι ανοικτό για όποιον θέλει.

Και στην Κων/πολη μπορεί να μεταβεί ακολουθώντας την αποστολή μας ...για να κάνει μαθήματα πολιτισμού και στους Τούρκους και στον Άταμαν.

Εικόνα savvas gridlock

Επειδή τα μουνόσκυλα οι ΑΡΔ με την σκατοψυχία τους το πάνε γραμμή να μας κάνουν εγκληματίες, έστω εμμέσως, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρέπει κανείς να στοχοποιήσει και να επιτεθεί στον κάθε πούστη ΠαπαΡογιάννη, Κόλκα ή όποιον άλλον δεν σέβεται νεκρούς. Μόνο ξεφτιλίστε τους με επιχειρήματα, όχι πεσίματα και βία, γιατί θα τους κάνετε μάγκες. Μούλικα πουσταριά, που πουλάτε και επίπεδο, γαμώ τα λεφτά που βγάζετε από τη δημοσιογραφία γαμώντας τα μυαλά του κόσμου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ούτε κακοί είμαστε ούτε εγκληματίες. Μας αναγκάζουν να λέμε πράγματα για τα οποία αργότερα μετανιώνουμε. Καταριόμαστε καρκίνους και αμέσως στενοχωριόμαστε. Εννοείται ότι πρέπει μόνο με επιχειρήματα να λύνονται αυτά τα θέματα. Βέβαια, το ξύλο στη φάση ένας εναντίον ενός και χωρίς ρόπαλα και μαλακίες, εγώ δε θα το αρνιόμουν. Όταν κάποιος δεν παίρνει από λόγια υπάρχουν κι' άλλες μέθοδοι. Όχι πούστικες, με πεσίματα και μαχαίρια. Ένας με έναν. Κι' εκεί να σε δω άμα είσαι μάγκας πουστάρα Παπαρογιάννη. Που παίζεις παιχνίδια κατά του Ολυμπιακού στις πλάτες ενός νεκρού.

Σχολίασα στο άρθρο και κόπηκε αυτό το μέρος: οι συνδεσμίτες της Νεάπολης έκαναν το αυτονόητο και επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό που φέρουν ως άνθρωποι. Εσείς, κ. Παπαδογιάννη; Για νεκρό μιλάμε, πανάθεμά σε...

Εικόνα DRAZA

Γιατί δεν έσπευσε να κράξει και τους χουλιγκάνους του παοκ που στηρίζουν την τήρηση σιγής και την πρωτοβουλία της καε; Γιατί δεν τους κάνει μάθημα για τον Κολοκυθά και τον Φίλιππα...

Ζόρικο το μεροκάματο Παπαρογιάννη...

Εικόνα DRAZA

Γιατί κόπηκε άραγε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εν τω μεταξύ, αυτοχαρακτηρίζεται και αντικειμενικός στο κείμενο. Μάγκες, πρώτη φορά σας το ζητάω. Κάντε μια ανάρτηση για το παλιοκαθίκι και ξεβρακώστε τον από πάνω μέχρι κάτω. Μία ανάρτηση που να την ποστάρουμε παντού και πάντα.

Εικόνα DRAZA

Αντικειμενικός είναι όλα κι όλα...

Για όποιον του τα δίνει γράφει τα καλύτερα ...χρόνια τώρα!

Τον συγκεκριμένο τον έχουμε σεντράρει και μαζεύουμε υλικό από πολύ παλιά.

Να'ταν ο μόνος όμως...

Εικόνα DRAZA

Μάγκα θα τον κάνει όποιος του επιτεθεί. Εννοείται αυτό.

Απλά γίνεται μια ιατρική εκτίμηση ότι μπορεί να έχουν κάποια στιγμή πρόβλημα στον κώλο τους οι συγκεκριμένοι.

Ούτε προτροπή υπήρξε ούτε ευχή.

Απλά θερίζουν τα αφροδίσια στις μέρες μας. Αυτό εννοούσα...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο.ΠΟΤΕ.

Εικόνα DRAZA

Είτε στο δικό μας δέσιμο με τους Ντέλιε αναφέρεσαι είτε στο πως κάποια ζώα ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ χειρίστηκαν το θέμα προσυπογράφω αδερφέ.

Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο.