Σαν Σήμερα 9/12



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια….
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
09/12/1928  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΜΥΝΑ ΝΙΚΑΙΑΣ  1η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  2-0   17' ΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, 47' ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ
 
 
09/12/1945  ΘΗΣΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  0-6   ΒΑΖΟΣ (4), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΙΝΑΡΔΟΣ

 
09/12/1956  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ  15η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  3-1   39' ΔΑΡΙΒΑΣ, 62' - 85' ΥΦΑΝΤΗΣ, 73' Αρδίζογλου
 
Όπως διαβάζουμε στη «γαυροφυλλάδα» ΑΘΛΗΤΙΚΗ, την ίδια μέρα, η ΑΕΚ υπέβαλε ΕΝΣΤΑΣΗ κακής διαιτησίας στο αγώνας της με τον παναθηναικούλη. Πιθανότατα θα την έσφαξε ο ΚΟΡΑΚΑΣ,  γιατί η ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΕΚΟ έχει τις αβάντες του Κράτους από το 1923 που ιδρύθηκε, αλλά είναι που «είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ». Τελικά κάθε πότε κάνετε ένσταση εσείς οι μπεσαλήδες και αβέρτοι ενωσίτες?  Και στο τέλος του αγώνα οι γνωστές «ομορφιές»… επεισόδια, ξύλο και γενικά ότι καυτηριάζουν οι βαζελολάγνοι ΑΡΔ, από τότε που ο Σωκράτης άρχισε να διευρύνει τα αντιολυμπιακά γκρόβερ… Μα τέτοιες «σκηνές ντροπής» σε αγώνα που παίζουν αυτοί που πρεσβεύουν την «υγεία» και το «φίλαθλο πνεύμα»; ΝΤΡΟΠΗ!
 








 
 

 
09/12/1962  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ  11η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής   2 – 1  31' ΨΥΧΟΣ, 37' Τακτικός, 79' Σαββίδης (Αυτ.)
 








 
09/12/1973  ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  10η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  0-0
 
 
Πάλι ο Ζλατάνος ΚΟΡΑΚΑΣ, πάλι με την κούλα. Στο 81' ακυρώνει  κανονικό γκολ του Κρητικόπουλου.
Δεν έσφαξε όμως, μόνον εμάς ο Ζλατάνος. Έσφαξε η διαιτησία και την Παναχαϊκή στην Πάτρα, για να κερδίσει ο βάζελος 3-2 και να μείνει μόνος πρώτος. Μόλις είχε ανατρέψει ο Ιωαννίδης τον Παπαδόπουλο και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πάρει πρωτάθλημα η αγαπημένη του ομαδούλα. Μέλος του παναθηναικούλη ο Ιωαννίδης, ανεβοκατέβαζε διοικήσεις στην Πανάθα.
 
ΟΣΦΠ: ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΚΑΊ΄ΤΑΤΖΗΣ ΓΚΛΕΖΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΩΚΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΛΟΣΑΝΤΑ ΓΙΟΥΤΣΟΣ (88'ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ) ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (79'ΠΑΜΠΟΥΛΗΣ).
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΛΑΤΑΝΟΣ.
 
 
 
09/12/1984  ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  10η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  1-3   41' - 90' ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, 72' ΤΟΓΙΑΣ, 84' Πίττας
ΟΣΦΠ: ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ Π.ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΟΣ ΤΟΓΙΑΣ ΑΛΜΠΕΡΤΣΕΝ ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ (65'ΟΡΦΑΝΟΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΚΕΟΡΓΚ ΚΕΣΛΕΡ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ.
 



 
 
09/12/1990  ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  10η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής   1 – 1  50' Αθανασιάδης, 72' ΧΑΝΤΖΙΔΗΣ
 
Τότε που δεν υπήρχαν «παράγκες». Απλά ΚΛΕΒΑΝΕ τα πρωταθλήματα από το ΘΡΥΛΟ…
Στο 23' ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Σάβιτσεφ ως  offside. Εχουμε ξαναπεί όμως ότι κι εμείς βγάζαμε τα ματάκια μας μόνοι μας. Στο 63' ο Μαυρομάτης έχασε πέναλτι.
 
ΟΣΦΠ: ΡΑΝΤΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΡΑΤΑΊ΄ΔΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ ΚΩΦΙΔΗΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ (80'ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ) ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (61'ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΠΡΟΤΑΣΩΦ ΣΑΒΙΤΣΕΦ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΟΛΕΓΚ ΜΠΛΑΧΙΝ.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ: ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ ΑΡ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΖΑΠΑΛΙΔΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΣΕΜΠΑΧ (80'ΡΑΜΜΟΣ) Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΕΦΤΟΒΙΤΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΑΚΕΣΤΙΔΗΣ.
 
 
09/12/1998  ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  6η Αγωνιστική Ομίλων 16  Champions League  1-1  35' Γέλισιτς, 64' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
Η μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία μας, μέσα στο χιονισμένο Ζάγκρεπ, με ΓΚΟΛΑΡΑ του Στελάρα του Γιαννακόπουλου. Πρώτοι στον όμιλο με 11 βαθμούς, τρείς νίκες στο ΟΑΚΑ και δυο ισοπαλίες εκτός με Πόρτο και Κροάσια. Πέντε λεπτά θέλαμε ακόμα ρε Δημητράκη και θα κάναμε την Ευρώπη και τα εγχώρια αντιολυμπιακά ρετάλια να παραμιλάνε….
 
 





 
Την ίδια μέρα τα βαζελάκια εισπράττουν ένα τρίμπαλο από τα δεύτερα της Αρσεναλ στο ΟΑΚΑ (ο Γκότζος τα γράφει στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ), τερματίζουν τελευταίοι στον όμιλο  και είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση, με το Βαρδινογιάννη έτοιμο να τα βροντήξει. Δυστυχώς στον αγώνα αυτό έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο έναw νεαρός φίλαθλος του Παναθηναικού. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.
 


 
ΟΣΦΠ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΑΊ΄ΔΗΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (79'ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ) ΓΚΟΓΚΙΤΣ (83'ΟΦΟΡΙΓΚΟΥΕ) ΝΙΝΙΑΔΗΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ (61'ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΕΤΕΡΣΕΝ(ΝΟΡΒΗΓΙΑ). ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 17.500

 
09/12/2009  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ  6η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  1-0   47' ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ (VIDEO)
 
 
Μία ακόμα ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ για το ΘΡΥΛΟ μας, που συνδύασε τη νίκη επί της Αρσεναλ με πρόκριση στους «16» του CL. Πανέμορφο το γκολ του Λεονάρντο. Η ομάδα αυτή, παρά της πληγές της «λαίλαπας» Κετσπάγια, θα κατακτούσε το πρωτάθλημα, όσο κι αν οι πράσινες πλύστρες έβαζαν «μπουγάδα». Λίγες μέρες μετά την πρόκριση όμως, ο Γκαλέτι αναγκάζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, εξ αιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας, ενώ τραυματίζεται σοβαρά και ο Ντουντού και επανέρχεται προς το τέλος της σεζόν. Ο Ντιόγκο είχε τεθεί ήδη νοκ άουτ πολύ νωρίς με κάταγμα στο πόδι, από χτύπημα αντιπάλου.
 
Ολυμπιακός (Άρθουρ Αντούνες Κοΐμπρα "Ζίκο"): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού (86' Ντομί), Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Λεονάρντο, Μαρέσκα.
 
Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Βέλα, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ, Σονγκ, Σιλβέστρ, Γουίλσιρ (76' Σουνού), Μέριδα, Μπάρτλεϊ, Κρουζ, Γκίλμπερτ.
 
Διαιτητής: Λουσίλιο Καρντόσο Κορτέζ Μπατίστα (Πορτογαλία)
 
 
 
09/12/2012  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  14η Αγωνιστική  Superleague  2-2   17' Μαυρίας, 22' - 34' ΤΖΕΜΠΟΥΡ, 67' Τοτσέ
 
 
Ο Ολυμπιακός μπήκε «σβηστός» στο ΟΑΚΑ. Πιο «σβηστός» δεν γινόταν. Εκεί τον περίμενε ένα «μέγα πλήθος» από 28.000 βαζελάκια. Δηλαδή ένα ΑΔΕΙΟ γήπεδο. Οι υπόλοιποι που ήσασταν ρε βαζελάκια?
Στο παιχνίδι αυτό βρήκε ο Χοσέ Χολέμπας να κάνει την χειρότερη εμφάνισή του στην Ελλάδα. Στην ουσία δε μιλάμε για κακή απόδοση. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος μετέτρεψε ένα τσουρούκι (κάποιον Μαυρία) σε ποδοσφαιριστή.  Από τότε ο Μαυρίας αγνοείται. Εξαιτίας του Χολέμπας λοιπόν (αλλά και του Σιόβα για να τα λέμε όλα) μία από τις χειρότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ο παναθηναικούλης, βρέθηκε να προηγείται σε μια φάση που η άμυνα της Οδηγήτριας θα την είχε καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες. Η αντίδραση του ΘΡΥΛΟΥ ήταν άμεση, και για ΠΛΑΚΑ κει με χαρακτηριστική άνεση πέταξε δυο μπαλάκια με τον Τζεμπούρ. Και αντί να εκμεταλλευτούν τα κλάματα και τους οδυρμούς σε εξέδρες και χορτάρι και να ξεφτιλίσουν το κολοσωματείο, επαναπαύτηκαν στο σκορ και πίστεψαν ότι θα περάσουν ένα άνετο δεύτερο ημίχρονο. Έλα όμως  που ο Χολέμπας επέμενε να κάνει ήρωα τον Χαρούλη! Σε κάποια φάση μέχρι και ο Μαυρίας μπερδεύτηκε από την ευκολία με την οποία αλώνιζε από δεξιά. Με ένα ακόμα λάθος που στα τοπικά  του Πειραιά θα το πλήρωνε με κάρφωμα του Δελτίου στα αποδυτήρια, ο Χολέμπας έφτιαξε φάση για τον παναθηναικούλη, με τον Χαρούλη να γυρίζει στον Τοτσέ μέσα στη περιοχή και αυτός να ισοφαρίζει. Πιο πριν τα βαζελάκια είχαν χάσει δυο τρεις καλές ευκαιρίες και άρχισαν να το πιστεύουν. Ο ΘΡΥΛΟΣ μετά την ισοφάριση, από αγγαρεία και μόνο δημιούργησε άλλες δυο φάσεις για γκολ, τις οποίες ο Φουστέρ προσπάθησε πολύ για να τις χάσει. Έτσι τέλειωσε ένα ακόμα ματσάκι με γηπεδούχο τον παναθηναικούλη, με την ομάδα μας να καταφέρνει να χαρίσει έναν πολύτιμο βαθμό στο κολοσωματείο  ώστε να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό. Από τη χαρά τους, την άλλη μέρα οι ΑΡΔικειμενικές πράσινες και οι οπαδικές πράσινες βγήκαν με πρωτοσέλιδα ΟΜΟΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ. Τώρα που είδαν ότι ξεφτίλισαν τον ΘΡΥΛΟ, που όποια στιγμή άναβε τη μηχανή τρώγανε γκολ, ο Θεός και η ψυχή τους. Η παράνοια γεννά παραισθήσεις….
 
ΟΣΦΠ: ΚΑΡΟΛ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΙΟΒΑΣ (90'ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ) ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΜΟΝΤΕΣΤΟ (76'ΓΚΡΕΚΟ) ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΜΠΑΓΑΣΑ (62'ΜΑΣΑΝΤΟ) ΦΟΥΣΤΕΡ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ.
 
ΠΑΟ: ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΣΕ'Ι'ΤΑΡΙΔΗΣ (84'ΜΑΡΙΝΟΣ) ΒΥΝΤΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΤΟΛΟ ΖΕΚΑ ΣΙΣΟΚΟ ΜΑΥΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (87'ΣΟ) ΤΟΤΣΕ (83'ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΝΤΑΛΟΣ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 27.673
 
Όποιος βρει ποιες είναι "αντικειμενικές" και ποιές "οπαδικές" κερδίζει συνδρομή στην παναθηναική συμμαχία..
 
 
 
09/12/2014  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΛΜΕ  6η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  4-2   22' ΦΟΥΣΤΕΡ, 63' ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ, 87' ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, 90' ΑΦΕΛΑΙ (Ολυμπιακός) - 59' Κρόον, 81' Ρόσενμπεργκ (Μάλμε) (VIDEO)
 
 
 
http://www.redplanet.gr/podosfairo/champions_league_podosfairo/live-olympiakos-malme.3188289.html
 

Για ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ! Αποθεώνουν τους "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ"! Πόσο βρωμιάρηδες για 1 ευρώ.....

 
09/12/2015  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ   6η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  0 – 3  Ζιρού (29', 49', 67')
 
Πάλι αποκλεισμός στην ισοβαθμία με 9 βαθμούς. Η Αρσεναλ ΟΜΑΔΑΡΑ, αλλά ο ΘΡΥΛΟΣ πολύ κατώτερος από αυτό που μας έχει συνηθίσει στο Καραισκάκης.
 
 
 
 
 

 
09/12/2017  Παναιτωλικός - Ολυμπιακός   1-4  Super League 2017-18 | 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | 27’ αυτ. Ένγκελς / 6’, 62’ Φορτούνης, 66’ Ανσαριφάρντ, 90’+1 Τζούρτζεβιτς
 
Γήπεδο: «Γήπεδο Παναιτωλικού» - Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
 
 
 
 
09/12/2018   Α.Ο. Ξάνθη – Ολυμπιακός   Super League 2018-2019 | 13η Αγωνιστική |  1-1  54’ Σαρπόνγκ / 76’ Βούκοβιτς
Γήπεδο: «Ξάνθη Arena» - Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
 
Α.Ο. Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Σαρπόνγκ (57’ Κάστρο), Γέντρισεκ, Λισγάρας, Μπρίτο (90’+9 Μελιόπουλος), Καμαρά (52’ Ντουρίτσκοβιτς), Καντά, Χατζητερζόγλου, Μπαξεβανίδης.
 
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (58’ Μάνος), Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά (90’ Νάτχο), Γκιγιέρμε, Ελαμπντελαουί, Ναουέλ (30’ Ποντένσε), Φορτούνης, Γκερέρο.
 
 
 
Δεν χρειάζονταν και πολλά για να κριθεί από νωρίς το «πρωτάθλημα Πρεσπών». Αφήνουμε τον παοκούλη να παίζει βόλει, παίρνει δύο – τρία πέναλτι εκτός περιοχής, κλείνουμε τα μάτια και σε κάνα δυό offside. Προσθέτουμε και την απύθμενη σούφρα στο Καραισκάκη .
Από την άλλη οι «Τζήλοι» του «δικού μας» Γραμμένου δεν δίνουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πέναλτι στο ΘΡΥΛΟ. Συγκεκριμένα, δεν είδε δύο πέναλτι στην ίδια φάση (41’), σε τραβήγματα φανέλας του Τοροσίδη από τον Κασάδο και του Σισέ από τον Λισγάρα! Και στο 78'
κόκκινη στον Ποντένσε !
 

Σχόλια

Εικόνα olympiakaraga7te

ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 1990-1991 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 1991-1992. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΑΠΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

η συλλογή του υλικού για μια ολο΄κληρη σεζόν παίρνει αρκετο χρόνο. Αλλα τα έχουμε στο πρόγραμμα. Αφού θέλουν να μιλήσουμε για εγκληματικές οργανώσεις οι πρασινοκίτρινες λουμπίνες...