ΣΟΥΛΑ, ΚΟΥΛΑ, ΤΟΥΛΑ, ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ...ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!



Απευθύνομαι σε εσένα φίλε που διαβάζεις και άρχισες να σιχτιρίζεις μαθαίνοντας πως οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Αναστόπουλος σφυρίζουν στο ΣΕΦ. Απευθύνομαι στους γαύρους που πλακώσανε τα γαμοσταυρίδια επειδή είτε με κλήρωση είτε με ορισμό βλέπουν τους ίδιους και τους ίδιους.
 
Ας υποθέσουμε ρε μάγκες πως υπηρετείτε την θητεία σας σε ένα ξερονήσι της κακιάς ώρας που υπάρχει ένα μπουρδέλακι επίσης της κακιάς ώρας και το’χουν και μονοπώλειο. Μες στο μπουρδέλο δουλεύουν η Σούλα, η Κούλα, η Τούλα, η Ρούλα και η Βούλα ...πόρνες κακάσχημες, ζαρωμένες, παροπλισμένες.  Είτε πας και πεις «αυτήν θέλω» είτε πεις «φέρε όποια να’ναι» μια από τις πέντε μπαζόλες θα πάρεις. Αν αλλάζεις κάθε τόσο και λιγάκι μέθοδο ελπίζοντας  να σου σκάσει  μια εκ των Ζιζέλ, Κέιτ Άπτον και Μέγκαν Φοξ από το πουθενά τότε το πρόβλημα είναι δικό σου.  Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους γκρι στο μπάσκετ. Είτε με κλήρωση είτε με ορισμό, τα ίδια φρούτα θα σου προκύψουν γιατί πολύ απλά αυτούς έχουμε ...δεν υπάρχουν άλλοι! Διαιτητής από τους τωρινούς που να μην σε έχει σφάξει στο παρελθόν δεν υπάρχει ...και για αυτό προφανώς δεν φταίνε οι Αγγελόπουλοι. Αυτό που μπορούν να κάνουν οι Αγγελόπουλοι είναι να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, να  εξαντλούν κάθε περιθώριο που τους δίνει ο νόμος προκειμένου να μην δρα κανείς τους ανεξέλεγκτα, κάτι που σε μεγάλο βαθμό πλέον γίνεται.
 
Δεν έχει νόημα να επαναλάβουμε χιλιοειπωμένα πράγματα για φάτσες γνωστές που έχουμε πλέον σιχαθεί . Για τον Αναστόπουλο που ειρωνευόταν και έβγαζε λάδι τον Τράκη να πούμε; Για τον καμικάζι Γκόντα; Ή για τον Χριστοδούλου που η άσβεστη καύλα για την πανάθα του τον έκανε να τινάξει ένα φιλικό εθνικών ομάδων στον αέρα;; Αν σας ζητούσα να μου πείτε «ποιον από τους υπάρχοντες θέλετε θα μου απαντούσατε «ΚΑΝΕΝΑΝ» και δικαίως. Αλλού λοιπόν πρέπει να κεντράρουμε και όχι στα πρόσωπα. Γίνεται αυτοί να σφυρίξουν όπως στον αγώνα κυπέλλου που μας πέρασε που η διαιτησία δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα; Γίνεται να τους βλέπουμε και να μην τους γνωρίζουμε; Η απάντηση είναι «ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ» όπως ακριβώς έγινε και προ τριών μηνών που δεν σου έφταιξε καμια διαιτησία. Για την ώρα λοιπόν δεν υπάρχει λόγος να κολλάμε ούτε στα ονόματα των γκρι ούτε στον τρόπο που επιλέγονται αν εμείς είμαστε όπως πρέπει. Την ομάδα μας πρέπει να κοιτάξουμε...
 
«Και δεν μου λες ρε φίλε, γιατί να παίρνουν μεροκάματο και να κυκλοφορούνε σαν κύριοι αυτοί που μου’χουν αλλάξει τόσα χρόνια τον αδόξαστο; Εγώ δεν γουστάρω ούτε να τους βλέπω...» θα πει κάποιος. Κατανοητό, αλλά αυτό για να αλλάξει απαιτούνται θεσμικές αλλαγές και πρωτοβουλίες από πιο ψηλά. Αλλαγές για τις οποίες η παρούσα χρονική και πολιτική συγκυρία δεν προσφέρεται και οι λόγοι είναι προφανείς.  Ότι δεν γίνεται η ΚΕΔ να είναι τσιφλίκι κανενός και ότι δεν μπορεί για τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν να αποφασίζει ο εξής ένας είναι κάτι που αυτοί το’χουν καταλάβει αυτοί που πρέπει. Ότι δεν γίνεται ο κάθε αρχιδιαιτητής να αποφασίζει ανάλογα με τις ορέξεις του για τους «από κάτω του» χωρίς να δεσμεύεται από κανονισμούς επίσης το’χουν δει αυτοί που πρέπει και κινούνται αναλόγως. Εκτός κι αν νομίζετε ότι θα’ναι κάθε μέρα τ’ Αϊ-Γιαννιού και θα απορρίπτεται κάθε σχέδιο αθλητικού νόμου για λόγους που προφανώς δεν αφορούν το μπάσκετ! 
 
Κλείνοντας, θέλω να πω δυο κουβέντες και για τις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Για τον αγώνα που δώσαμε με τον Ερυθρό Αστέρα και για τον αγώνα που έρχεται σε λίγες ώρες κόντρα στην Γαλατά . Αυτά που έγιναν στο ΣΕΦ την Παρασκευή όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου αλλά και την συνύπαρξή μας στην κερκίδα με τους DELIJE δύσκολα περιγράφονται με λόγια. Από όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θα ήθελα να θυμίσω σε όλους αυτό...
 
 
Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει προκριθεί στο τοπ-16 και μάλιστα ως πρώτος. Βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί να μην υπάρχει και είναι λογικό ως ένα σημείο να μην υπάρχει και μεγάλο κίνητρο. Έχουμε όμως ακόμα μια εκκρεμότητα μάγκες. Την αποψινή νίκη, προπονητής και παίκτες θα πρέπει να την δουν ως την ιδανική επισφράγιση της πρωτοβουλίας που πήρε η ΚΑΕ λίγες ώρες μετά την απώλεια του Μάρκο αλλά και της πρωτοβουλίας της ΘΥΡΑΣ 7 στο βίντεο που μόλις είδατε. Χωρίς πολλές κουβέντες, χωρίς προκλήσεις και ακρότητες ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ. Μην τους λυπηθείτε, μην τους κάνετε κανένα δώρο. Ειδικά τώρα που ταλανίζονται από χίλια δυο προβλήματα πρέπει να τους δώσετε μια σπρωξιά να πάνε πιο κάτω. Να εξαντλήθεί κάθε ενδεχόμενο μπας και τερματίσουν τελευταίοι. Να μετανιώσουν για τις δηλώσεις τους και τα ...τιτιβίσματά τους. Να καταλάβουν οι χούλιγκαν των ...ΚΟΥΙΖ που θα βρίσκονται απ'έξω πως τις απαντήσεις στα κουιζ εμείς τις δίνουμε μέσα στο γήπεδο.
 
DRAZA
 
ΥΓ: Το ότι η ομάδα πηγαίνει στο τοπ16 έχοντας κατακτήσει την πρωτιά του ομίλου της σίγουρα δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια. Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε κρίνοντας από την εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια. Με την λήξη της φάσης των 32 εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές θα τα πούμε όλα...

Σχόλια

Εικόνα Κωστας 7

Μαγκες φαίνεται οτι τελικα η υπομονη που καναμε με τα αδερφια καρποφόρησε.Έκπτωτος ο πρεζακιας,καταχωρηση του αγωνα κυπελλου και έπονται και αλλα.Κατι μου λεει οτι σιγα σιγα ο πρεζακιας θα την κανει με ελαφρα.
Εχουν τρελαθει στο βαζελλετα εδω και δυο ωρες που βγηκε η αποφαση.Τρεξανε αμεσως να χαρακτηρισουν γελοια δηθεν την αποφαση του ΑΣΕΑΔ και απο κατω στα σχολια περνανε ολα τα αντιΟλυμπιακου περιεχωμενου απο κιτρινοπρασινες πουτανιτσες και απο δηθεν ντροπιασμενους Ολυμπιακους.Το οτι εχουν παρει 2 τιτλους στα χαρτια οι ζελεδες δεν το αναφερουν φυσικα.
Μια ερωτηση ρε μαγκες γιατι οπου και να διαβασα την ειδηση δεν λενε κατι αλλο περα απο την καταχωρηση του παιχνιδιου υπερ του θρυλου.Δεν πρεπει να φανε και -2 απο την βαθμολογια του πρωταθληματος και 6-9 αγωνιστικες κεκλεισμενων?

υγ.Για τους δηθεν Ολυμπιακους που ντροπιάζονται απο τέτοιες ενστάσεις και νίκες στα χαρτιά,να μαζευτούνε όλοι μαζί μια παρέα και να πάνε έξω από την βιανεξ να τους δωσει ο πρεζακιας τον σκοπο που θα χορέψουνε.Ουστ απο τον Ολυμπιακο μας σιχαματα.
υγ2.Κατ'εμε και αν ισχύσει η απόφαση και δεν γίνει πάλι κανένα μαγειρείο είμαι κατά αυτών που λένε να κατσουμε να χασουμε απο τον ΠΑΟΚ.Οοοοοχι μαγκες,ο ΠΑΟΚ ξεκαθαρα φετος ειναι στο αρμα του βαζελου οποτε του ριχνουμε μια στα αυτια μεσα στην Πυλαια(την χαρισμενη απο το κρατος)και μετα στον τελικο κατεβαζουμε τον Τακη τον Τσουκαλα πλευ μεικερ και τον Ντραζα παουερ φοργουοντ και ας τον παρει η αντιπαλη ομαδα.
υγ3.Το οτι με εχουν μπαναρει στο γκαζεττα,σπορτ24,πρασινα νεα(εκει καλα μου κανανε γιατι τους δουλευα χοντρα)
μπορω να το ανεχτω,αλλα να με μπαναρουνε και στο red planet αυτο παρα παει για το σιχαμενο αυτο σαιτ του ομιλου.

Εικόνα DRAZA

Το ότι η υπομονή που κάναμε με τα αδέρφια καρποφόρησε είναι κάτι που μπορείς να το πεις εσύ φίλε Κώστα και κοντά σε εσένα όποιος έκανε υπομονή. Οι υπόλοιποι καλό θα είναι να πουν "κάναμε λάθος". Όχι προφανώς δημόσια ή επειδή επιβεβαιώθηκε μια πλευρά και διαψεύστηκε κάποια άλλη. Να το πουν στο γήπεδο με την στάση τους απέναντι στην ομάδα και την διοίκησή της. Η ομάδα μας χρειάζεται ενωμένους προκειμένου να πάμε εκεί που πρέπει το μοναδικό τμήμα που μας κάνει νερά στην Ελλάδα.

ΥΓ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ ...Ε ΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΝ!

ΥΓ2: ΠΑΙΖΩ ΔΥΑΡΙ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΥΓ3: ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ...

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Τελικά το red planet εξελίχθηκε σε δούρειο ίππο!
Κρίμα διότι υπάρχουν και κάποιοι, λίγοι βέβαια, σωστοί δημοσιογραφοι εκεί μέσα.

Εικόνα DRAZA

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι που είναι "Παναγία βόηθα" και είναι κρίμα να τους βγάλουμε στην σέντρα γιορτινιάτικα...

Ας συμμαζευτούν λοιπόν, ειδικά τώρα που διακυβεύονται τόσα!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βγαίνει πριν από λίγο αυτή η είδηση http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/GreekBasketCup/to-asead-fernei... και οι γαύροι από κάτω στενοχωριούνται που θα αδικηθεί η ομάδα του Παναθηναϊκού που δίκαια μας νίκησε. Δε γαμιόμαστε λέω εγώ;;; Δεν ξέρουμε τι σκατά θέλουμε; Από τη μία απαιτούμε από τους Αγγελόπουλους κάθαρση και πάνω απ' όλα με διαφάνεια και από την άλλη σε τέτοιες τεράστιες νίκες, όπως η διαφαινόμενη, βγαίνουμε και στενοχωριόμαστε για τα βαζέλια; Πάμε καλά γαμώ τα πάντα σας, γαμώ; Η μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού πρέπει να αποκλειστεί ΕΤΣΙ από το κύπελλο, αφού αυτό αποφάσισε με τις πράξεις του ο πρόεδρός της. Και πρέπει να φάνε και ξύλο στο ΣΕΦ έτσι για να γουστάρουμε. Άει στο διάολο.

Εικόνα DRAZA

Ρε Θωμά στο μυαλό μου είσαι...

Ετοιμάζω το θέμα. Έλα να το πούμε λίγο αργότερα στο καινούργιο.

Φύλαξε την ενέργειά σου γίγαντα.

Περιμένω την οριστική απόφαση, ελπίζω να έρθει σύντομα!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι ρε παίχτη μου.

Εικόνα DRAZA

Είμαι σχεδόν έτοιμος, την απόφαση θέλω να κοινοποιηθεί επίσημως ...αυτό περιμένω ανυπόμονα. Να την ρίξω σε πλάγια γράμματα.

Νομίζω δε ότι πρέπει να γίνει ξεχωριστή ανάρτηση με τις αντιδράσεις αντικειμενικών και πράσινων μέσων.

Εικόνα Mhtsaras

Για στάκα ρε συ Ντράζε...για στάκα...
Να ντα βάνουμε τα πράματα στη θέση τους...
Σίγουρα τα κοράκια στο μπάσκετο μποράνε να δγιαμορφώσωνε αποτέλεζμα...οκ...
Εγω εχω ιδεί και κάτιτις άλλο με τα ματάκια μου...ΟΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΕΠΣΕΙ !
Ομως με το Μπαρτζώκα στο μπάγκο κάμαμε πολλά παιχτικά λάθη...Πήρε μνια ομάς πότρεχε και την έβανε με το ζόρι να πάιζει κοντρόλ μπάσκετο σε φάσεις που δεν έπρεπε να το κάμει πρωτον...Χρησιμοποίαγε λάθος το Σπανούλη...εκεί πόπρεπε να ντονε κσεκουράσει τονε έβανε να πάιζει ασταμάτευτα σε ματσάκια όπως με το Νιόνιο να πούμε που μποραγε να ντα πάρει ακόμα και με τους αναπλερωματεκούς !Πγοιος ο λόγος να πάιζει ο Σπανούλας με τον Αρη εδανά μέσα 35 λεφτά ; α ;Ένας πάιχτης με αχίλλειο και με προυπάρχοντο το σύντρομο προσαγωγώνε - κελιακώνε πρέπει να προσέχεται όσο κι αν έχει θεραπεφτεί έτσα ;Πγοιος ο λόγος να τονε κσελιγώνεις με τους Απροβλεφτους στο κέπελλο και σε τρεις μέρες να πάιζεις με τη Ρεάλα ; α ;Αρώτηκσις είναι βεβαια αφτούνο έτσα ;
Σε φάσεις που έπρεπε να πάιζει καθότανε στο μπάγκο για κσεκούρασις και τανάπαλιν...
Επιλογές κσένωνε μέτριες πάντα..Θα μου πεις και οι άλλοι κάμανε λαθη...Σωστά !Αλλά το αποτέλεζμα τους άλλα δειχνει...
Δε μπόρεσε να βγάνει ένανε νέο παίχτουρα από κάτου για να αναπλερώσει κάπγοιους παλιούς...
Πάμε παρακάτου...
Δε νοείται να πάιζεις μπάσκετο φορτώνοντας τους χώρους και νάχεις κσεχάσει σαν ομάς τι σεμαίνει αδύνατη πλεβρά όνταν οι Σέβροι πάνε και σώνονται με δάφτο !
Δε νοείται να μη μποράεις να στήσεις ένα απλό ,τεπικό πικενρόλι !Ετσα απλά !
Δε νοείται όντα δεν έχεις λύσεις κοντά ή τρεγύρω από τη ρακέτα να μπουμπουνάς 200 θρίποντα στο ματσάκι !Όσα δίποντα τόσα θρίποντα είσαι επιεικώς για....απέλασις !
Δε μποράει να σέχουνε πάρει κωλοφεράτζα τα σέντερ του αντίπαλου κι εσύ νάχεις πσελούς στο μπάγκο να κάθονται και να μεν ντους βάνεις να σπάσουνε κεφάλια μέσα αλλά να βάνεις μέσα στις αλλαγές...χεριστές και σουτέρ για να πάρεις το ματσάκι !
Ο Ντούντας σούδωκε αμενα καλή...Με βοήθειες με κλεισίματα και δγιασταβρώσεις...δε μποράεις εσύ μετά από δγυο έτη να τρώεις στο εκάστοτε ματσακιον ένα καράβι πόντους !
Και απλά δε μποράει να μας κάμεις να λαλούμε ''Μπράβο Γιώργη !Έκαμες καλό κοουτσάρεζμα σήμερις !'' και εφτούνο να σεμβάινει ενα στα δέκα ματσάκια !
Δε μποράει και δε γίγνεται νάχεις σα λύσις μοναδεκιά το σουτ από το...θρίποντο !Από τη μνιά...και από την άλληνε να μεν πάιζεις άμενα και να σε σταβρώνουν από τη καμπουρόγραμμη όλοι της γης η κολαζμένοι !
Με λίγες κουβέντες...ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΒΑΣΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤΟ !Όπως γενότανε με το Ντούσαν...Κι ας χάσεις ρε φίλε !Παίκσε βασικό σωστό μπασκετο και ας χάσεις !
Και μετά νάχεις και τα σφουρήγματα του κάθε αλανιάρη να σε θάβει !
ΤΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜΙ ΜΕ ΤΟΥς ΚΟΡΑΚΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΦΤΕΡΕΒΟΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΒΟΝ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝΕ ΕΚΣΑΙΡΕΠΣΕΩΝ !
Όντα χάνεις από το ΓΚΑΟΔ λες να πτάινε οι κόρακες ;Όντα δε γκάμεις σωστά ροτέισα λες να πταίει ο Γκόντας ;Πγοιος Γκόντας μωρέ ;Τείναι εφτούνο ; Μάρκα κονσέρβας καβουργιώνε ;
Παίκσε γαμώ το κιάρατό μου το βερνικωμένο μπάσκετο κι άμανε σε χαλάσει ο κόρακας να πέσουμε κι ημείς να ντονε φάμε !
Αλλά παίκσε γαμώ το κσεστάβρι σου !Παίκσε !
Και το ότι οι παίχτουρες μείνανε στο απερόβλετο από τα παρέδρια μας κι εφτούνο εμένανε με χαλάει !Σίγουρα ο Μπαρτζώκας έχασε το θέμα ''απογδετήργια'' !Εχει ευφθύνες...αρα κι εδανά δγιαχεριστικά είχαμε θέματα...
Για να ιδούμε λεπόν τώρα ,που ο Σφαιρόπουλας πάιζει πγιο ορθολογεκά, τι θα κάμουνε οι κωλάρες ;
Κι αν κάμωνε πως μας σφάζωνε μετά εφτούνοι που θα μένουνε μέσα δε θάνει 125 άτομα...10.000 θάναι και θα ντους κενηγάνε !Παλιόπουστες....

Εικόνα DRAZA

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι Μητσάρα, συμφωνώ μέχρι τελείας.

Εγώ θα περιοριστώ στα φετινά λοιπόν και θα πω ότι δεν γίνεται να παρουσιάζεις αυτήν την εικόνα στον αγώνα κυπέλλου και να σου φταίει η διαιτησία. Καμιά διαιτησία δεν σου έφταιξε και ενόψει του αγώνα στο ΣΕΦ πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με την ομάδα μας.

Πολλές από τις "παθογένειες" που αναφέρεις η ομάδα τις εμφανίζει και τώρα με τον Σφαιρόπουλο.

Θα πρέπει να τα δούμε αυτά λοιπόν. Εμείς από εδώ θα τα κάνουμε άρθρο.

Εικόνα tsalouxidis

Θα τους το κάνει ο Σλούκας πολύ άσχημα.5/8 τρίποντα ο Σλούκαρος μεθαύριο και άλεη ουπ πάσες στους μαύρους για καρφώματα στα μούτρα.
Στείλτε τους στο νοσοκομείο ...με ψυχολογικά απ'τα καρφώματα ε, μημπάει αλλού ο νους σας.

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ ότι πρέπει να σταθούμε πρώτα στο αγωνιστικό κομμάτι και οι όποιες απαιτήσεις μας ενόψει του ντέρμπυ πρέπεει να αφορούν την ομάδα μας και μόνο.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Τώρα εγώ που έχω κολλήσει και πιστεύω ότι και στο κύπελλο η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα..
Έχω πάγια άποψη για το τι πρέπει να κάνει και τι (δεν) κάνει η διοίκηση μας, μακάρι να διαψευστούμε αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμη..
Παρόλαυτά, πρώτα ο θεός, εμείς θα είμαστε εκεί (όπως οι εθισμένοι) να δουμε το ίδιο εργο που βλέπουμε κάθε χρόνο.

Εικόνα DRAZA

Nα περιμένουμε πρώτα να δούμε το έργο και ύστερα να βγάλουμε πόρισμα για το αν θα'ναι το ίδιο λέω εγώ.

Επίσης το αν έχει αλλάξει κάτι και το πώς κινείται η διοίκηση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Είπαμε το πορτοκάλι είναι από τον Μάιο στο δέντρο ...τον Οκτώβρη το τρως!

Να επαναλάβω ό,τι είπα σε άλλον φίλο πριν: ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ +4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Θα περιμένουμε θέλουμε δε θέλουμε και θα είμαστε εκεί.
Συμφωνώ απόλυτα, ωστόσο εχω "δομικές" αντιρρήσεις στο πως κινείται η διοίκηση (εννοείται οτι αυτές δεν αφορούν στο θέμα του ΑΣΕΑΔ, εκεί καλώς εχουν πράξει), αλλά δεν έχει σημασία.
Συμφωνώ και λίγα λες 4, αλλά έτερον εκάτερον.

Εικόνα DRAZA

Να'μαστε δίκαιοι και να τα λέμε όλα!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Αυτό προσπαθώ να κάνω, να είμαι δίκαιος και όχι προπετής. Στην τελική, ας γίνει ό,τι πρέπει και ας πέσω έξω, μακάρι δηλαδή!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

Άρα λοιπόν η διαιτησία του αγώνα κυπέλλου ΔΕΝ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Επίσης γιατί πρέπει να δούμε ξεκομμένα το θέμα του ΑΣΕΑΔ και την ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας ...από το πως κινείται γενικώς η διοίκηση;

Τι δεν έχουν κάνει ως τώρα, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι που μας πέρασε;

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Δεν το διαμόρφωσε, όπως κατάφωρα το έχει πράξει άλλες φορές, με ένα δυο διαφορετικά σφυρίγματα, π.χ. στις τρεις τελευταίες φάσεις του Πρίντεζη, θα είχαμε κερδίσει.
Όπως σου είπα και στο σχετικό άρθρο σου, άλλο ΑΣΕΑΔ άλλο διαιτησία, άλλο ΕΟΚ.
Στο θέμα της ασφάλισης έκαναν πίσω και φυσικά στη διατησία δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Δε θίγω καν ζητήματα όπως η επιλογή διοικητικών στελεχών, η "διαχείριση έδρας", σχεσεις με οργανωμένους κ.α.
Αντίθετα στον ΕΣΑΚΕ που κινήθηκαν έτσι, όπως έπρεπε, είχαμε καλή εξέλιξη.
Ξεκαθαρίζω ότι πιστεύω ό,τι εισπράττω και από όσα έχω δει τόσα χρόνια, η μόνη διαφορά σε σχέση με παλιά είναι, ότι φαίνονται πιο αποφασισμένοι, όχι όμως σε όλα τα θέματα, με κάθε τρόπο και μέχρι τα άκρα, όπως θεωρώ ότι χρειάζεται να κάνουν για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εικόνα DRAZA

Γιατί είπε κανείς ότι ασεαδ εοκ και εσακε ειναι το ιδιο; Απλά δεν γίνεται η ίδια διοίκηση να παρουσιάζει διαφορετική συμπεριφορά όσον αφορά την στάση της σε κάθε θεσμικό όργανο. Ο λόγος που στο κομμάτι της εοκ και της κεδ δεν βλέπεις κάτι τόσο κραχτό όσο θα ήθελες είναι γιατί εκεί τα κόζια και η δομή είναι διαφορετικά. Εκεί οι αλλαγές θα πρέπει να ξεκινήσουν από ψηλότερα και η τωρινή συγκυρία δεν προσφέρεται. Ακόμα και εκεί όμως κινήθηκαν, ενέργειες για να παύσει η ΚΕΔ να είναι τσιφλίκι της ΕΟΚ για να ελέγχεται η ΚΕΔ στην πράξη και για να μπουν περιορισμοί στην θητεία του προέδρου της ΕΟΚ έχουν ήδη γίνει.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ο νέος νόμος ίσως..αν και κατι ακούγεται για Φασούλα-Φιλίππου στην ΕΟΚ και Σωλήνα από πίσω τους..

Εικόνα DRAZA

Ο νέος νόμος όπως κατατέθηκε πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Προφανώς όμως θα προκύψει επόμενο σχέδιο.

Στο σχέδιο νόμου που μας παρουσιάστηκε, το οποίο έμπαζε σε σημεία που δεν αφορούσαν το μπάσκετ, προέβλεπε όλα όσα εδώ και χρόνια φωνάζουμε.

Έχουμε λόγο λοιπόν να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

Εικόνα red7neck

Αγαπητέ Draza δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης το τι θα αντιμετωπίσουμε! Αυτό είναι γνωστό πλέον! Αν δεν ξεκουμπιστεί ο Βαζελακόπουλος, άσπρη μέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα δούμε! Από κει και πέρα, κάτω το κεφάλι και σκληρή δουλειά για να πάρουμε την νίκη! Θεωρώ ότι μας το οφείλουν μετά την ξεφτίλα του Κυπέλλου!

Εικόνα DRAZA

Ο Βασιλακόπουλος προφανώς και δεν γίνεται να ξεκουμπιστεί από την μια μέρα στην άλλη. Αλωνίζει πολλά χρόνια με ευθύνη όχι μόνο της τωρινής διοίκησης. Έχουμε πράγματι αργήσει αλλά καλύτερα αργά παρά ποτέ. Αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα στα κοντά είναι να πιέσεις το μοναδικό τσιφλίκι που έχει απομείνει στον Σωλήνα και αυτό δεν είναι άλλο από την ΚΕΔ.

Να σημειώσω για ακόμα μια φορά πως αν όλες οι διαιτησίες κόντρα στον βάζελο ήταν σαν αυτή του κυπέλλου η ομάδα και το 2009 και το 2010 και το 2011 και πέρυσι θα ήταν πρωταθλήτρια. Αυτό αντιμετωπίσαμε ως τώρα φέτος...

Εικόνα RED HELL

Κριμα ρε πουστη μου εκανε 2 μαλακιες ο Νταρντεν και το χασαμε.Βεβαια δεν δειξαμε να το χτυπαμε ιδιαιτερα το ματσακι και κακως κατα τη γνωμη μου.Τελος παντων για να δουμε τι θα γινει και με τα σιχαματα.

Εικόνα DRAZA

Δεν θα πω ότι δεν έφταιγε η ομάδα και η εικόνα της σε όλη την διάρκεια του αγώνα ..γιατί εμφανίσαμε προβλήματα που τα είδαμε σε εξίσου μεγάλο βαθμό και σε παιχνίδια που τα χτυπάγαμε. Αλλά αν στην επίθεση που η Γαλατά ξέφυγε με 5 έδιναν το φάουλ στον Σπανούλη θα'χαμε άλλο αποτέλεσμα.

Ο Ντάρντεν έκανε μαλακία πράγματι αλλά μην ξεχνάμε χάρη και στον Ντάρντεν το παιχνίδι γύρισε στην τέταρτη περίοδο και πήγες να το χτυπήσεις.

Η ομάδα έχει θέματα που πρέπει να λύσει. Και κόντρα στον βάζελο θα πρέπει να μας απασχολήσει μόνο το αγωνιστικό...

Εικόνα Kaine

Του επί χρήμασι εκδιδομένου κόρακος...

Εικόνα DRAZA

Kαι μη χειρότερα φίλε. Το θέμα είναι ότι φέτος έχοντας ήδη συναντήσει τον βάζελο ήδη μια φορά δεν έχουμε λόγο να μιλάμε για την διαιτησία. Ο κόσμος αν οργίζεται δικαιούται να οργίζεται για πράγματα που του θυμίζουν τα συγκεκριμένα ονόματα σε σχέση με το παρελθόν.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

θα ήθελα να μοιραστώ το κομμάτι αυτό. IQ - The Road Of Bones . https://www.youtube.com/watch?v=ob0OYmSQukk

Εικόνα DRAZA

Πολύ ωραίο comeback του θρύλου ...στο δεύτερο μισό της τελευταίας περιόδου. Ξέσπασμα ενός λεπτού μας έφερε σε απόσταση ανάσας ύστερα από διαφορά εννέα πόντων.

Δείτε το ματσάκι μάγκες και θα τα πούμε μετά όλα.

Εικόνα Kaine

Μιας και προηγούμαστε σήμερα στο ημίχρονο, να πω πως έχω μεγάλη περιέργεια να δω φέτος την ομάδα στο top 16. Να σημειώσω πως αυτό με τις βολές είναι απαράδεκτο, να έχουν επαγγελματίες παίκτες 60%. Το αναφέρω γιατί παρουσιάζεται συχνά και κρατάει εδώ και πολυ ΄καιρό.

Εικόνα DRAZA

Ριμπάουντ βολές άμυνα φίλε.

Εννοείται πως δεν είναι όλα καλώς καμωμένα. Μεγάλη παγίδα θα'ναι να το πιστέψουμε αυτό ειδικά αν κοιτάξουμε στενά τα αποτελέσματα.

Και πέρυσι πέρασες τον πρώτο γύρο αήττητος αλλά είχες θέματα σοβαρά.

Εικόνα el trick

φίλε DRAZA
Ακαιρο, κατ΄εμέ, το παράδειγμα με τα ξερονήσια.
Το γιατί;;;; Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι στα ξερονήσια πήγαιναν οι ανεπιθύμητοι στο καθεστός, προερχόμενοι από τις φτωχές μάζες του λαού στρατευσιμοι που φυσικά δεν είχαν "μέσον" αλλα ούτε και πλούτο.
Ο ΘΡΥΛΟΣ μας όμως ως ομάδα δεν είναι του συρμού. Μπορεί εμείς οι οπαδοί του πράγματι κατά τρομερά μεγάλο ποσοστό να προερχόμαστε από φτωχά - λαϊκά στρώματα και οι ίδιοι να υπηρετήσαμε σε ξερονήσια και σε τάγματα ανεπιθυμήτων, αλλά ο ΘΡΥΛΟΣ μας όμως είναι Η ΕΛΙΤ, η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ομάδα. Αν ο ΘΡΥΛΟΣ μας ήταν στο στρατό ξηράς θα ήταν η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ.
Και φυσικά στην ΕΛΙΤ αξίζει αντιμετώπιση πρέπουσα και όχι του συρμού.
Εννοείται επίσης ότι η ΕΛΙΤ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τους κανόνες αντιμετώπισής της. Άρα και ο ΘΡΥΛΟΣ εφ΄ όσον είναι ΘΡΥΛΟΣ άρα έχει ΘΡΥΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι κοκνευς(όπως λέει και μία ψυχή) θα έπρεπε εδώ και καιρό να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την πρέπουσα συμπεριφορά απέναντί του. Χρησιμοποιώ δε το ρήμα επιβάλλω γιατί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα σε όλους τους λαούς και σε όλες τις εποχές ο ΔΥΝΑΤΟΣ (άρα ΕΛΙΤ) επιβάλλει τους κανόνες.
Ο ΘΡΥΛΟΣ μας σε όλα τα πράγματα που είναι συγκρίσιμα ως δύναμη μεταξύ ομάδων ΥΠΕΡΕΧΕΙ προφανώς (ιδιαίτερα σε λαό, οπαδούς). Στο μόνο που αυτή τη στιγμή εγώ αμφιβάλλω αν υπερέχει και που το εντοπίζω ΜΟΝΟ στο μπασκετικό κομμάτι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι η διοίκηση της ΚΑΕ.
Ο ορισμός (κλήρωση ή ότι άλλο) των ΙΔΙΩΝ προσώπων ως διαιτητών - που φυσικά ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ στον αντίπαλο- αποτελεί ήδη ΗΤΤΑ για τη διοίκησή μας. Δεν έχει καμμία σημασία αν θα μας παίξουν καλά ή άσχημα ή αν θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα στη νίκη ή ήττα του αγώνα μας με τον βάζελο. Σημασία έχει ότι ΔΕΝ κληρώθηκε ή ορίστικε ΚΑΝΕΝΑΣ από εκείνους που ο βάζελος δεν ήθελε - γιατί έστω και λίγοι τέτοιοι υπάρχουν.
Άρα τι καλό να περιμένουμε και πόσο καιρό ακόμα;;;;;

Εικόνα DRAZA

Κατάλαβες λάθος το παράδειγμα φίλε μου.

Το ξερονήσι του έβαλα καθαρά και μόνο για να στέκει η υπόθεση του ενός και μοναδικού μπουρδέλου. Για να εξηγήσω στην συνέχεια ότι αυτούς έχουμε, κάποιους από αυτούς θα βρούμε μπροστά μας.

Η ψυχή που λέει για κόκνεϊς φίλε μου όμως δεν ξεχωρίζει τους διαιτητές σε αρεστούς και μη. Όλους εξίσου αρεστούς από τον βάζελο τους θεωρεί. Να μην τον επικαλούμαστε επιλεκτικά λοιπόν.

Επίσης θέλω να προσέξεις καλύτερα τις αντιδράσεις του μπασκετικού βάζελου όσο και των βάζελων τόσο στα φιλικά τους μέσα ηλεκτρονικά και έντυπα όσο και στο ραδιόφωνο. Οι δυο από τους τρεις διαιτητές που θα δούμε στις 27 του μηνός ήταν και στον αγώνα κυπέλλου και παρότι τον κέρδισαν οι βάζελοι έχουν παράπονα από την διαιτησία και μουρμουράνε. Άρθρο που πέτυχα εχθές εγώ έλεγε για μηχανισμό προπαγάνδας που απέδωσε καρπούς και για τον αγαπημένο των ερυθρολεύκων Χριστοδούλου.

Δεν μπορούμε να βγάζουμε πόρισμα σύμφωνα με τις επιθυμίες του Παναθηναϊκού λοιπόν...

Να περιμένεις το Πρωτάθλημα φίλε και σεβασμό από αυτούς που βλέπεις και που δεν βλέπεις. Έχεις ήδη παίξει με τον βάζελο μια φορά ...δεν σου στέρησε την πρόκριση καμία διαιτησία.

Εικόνα savvas gridlock

Παράσημο να σε στέλνουν στην άλλη άκρη της Ελλάδος να βαράς σκοπέτα, είτε για πολιτικούς λόγους, είτε επειδή όλοι οι άλλοι βάζουν βύσματα και ξεφτιλίζονται σαν γυναικούλες.

Εικόνα DRAZA

Παράσημο και τιμή και στα θρυλικά μαχίμια της 325 (και σε μερικούς της 26) που διαβάζουν μετά μανίας.

Ζήσαμε δύσκολες ημέρες που κάνανε τον χαρακτήρα μας χαλύβδινο!