ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΘΕΜΑ ΜΙΤΣΕΛ


Tags: -

Λοιπόν, μάγκες, δεν το χωράει ο νουζ μου. Διαβάζω δεξιά κι αριστερά ότι υπάρχει θέμα Μίτσελ και αναρωτχέμαι αν πρέπει να πάω σουπερμάρκε να πάρω τίποτα εβαπορέ, τίποτα γαλέτες, ξηροκάρπια, κονσέρβες και χαρτί υγείας. Μήπως περιμένουμε καναν πόλεμο κι έχουν όλοι αλληθωρίσει λόγω που χεστήκανε πάνω τους. Ρε μαλάκες, πάτε καλά ρε; Τι θέμα μπορεί να έχουμε από το μπροπονητή μεσούσης της σεζόνας;
Επειδής όμως αυτό που σε μένα φαίνεται αφτονόητο, σε άλλους μπορεί να είναι εγελιανή φιλοζοφία και τούμπαλιν, ας αραδιάσω πάνω κάτω τι θεωρώ αφτονόητο:
1) στο χώρο του ποδόμπαλου η λυδία λίθος για να κρίνουμε αν κάτι είναι από χρυσάφι ή από κουράδες είναι το αποτέλεζμα. Έφερες αποτέλεζμα; Δε μπανανάσαι Μουρίνιο και να το πήρες με ζμπρωξίδια ή Γκουαρντιόλα και να το πήρες με χαζεφτικό τόπι, σημασία έχει να φέρεις αποτέλεζμα. Το πώς το έφερες δεν έχει καμία σημασία. Με αυτό το σκεφτικό, ο Ρεχακλής μια χαρά προπονητής ήτο και κανένας δε διαμαρτυρήθηκε ποτέ ότι ναι μεν το πήραμε το γιούρο, αλλά πονέσανε τα ματάκια μας. Γιατί, μάγκες, να σας το πω να το ξέρετε, ο άγραφος νόμος του οπαδιζμού λέει «κάλλιο να πονάνε τα ματάκια σου παρά το κωλοτρυπίδι σου».
2) ο χρόνος που χρειάζεται κάποιος για να δείξει αν αξίζει να παραμένει στην ομάδα είναι διαφορετικός ανάλογα τη θέση. Έτσι, ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να θέλει μερικούς μήνους για να δείξει τι αξίζει, ένας προπονητής μπορεί να θέλει και λίγο παραπάνω, ένας Πρόεδρος σίγουρα θέλει πολλά χρόνια. Σε όλους πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου. Α σας δώκω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε (ήμουν κι εγώ θύμα βγιαστικών κρίσεων στο θέμα και το παραδέχομαι): τη μπρώτη χρονιά του Μύτου στον Ολυμπιακό, ήρθε ο Φουστέρ. Κι έπαιζε κι έπαιζε ο Φουστέρ, πίεζε την πρώτη μπάλα, έτρεχε, μάρκαρε, αλλά τον είχε για δεκάρικο ο Μύτος, έμπαινε περιοχή, τελείωνε φάσεις κλπ. Ε, ειδικά στην αρχή ήταν λες και είχε δύο αριστερά ποδάρια. Ρε, ούτε τέρμα δεν έβρισκε στα τελειώματά του, πόσο μάλλον να σκοράρει. Και λέγαμε «τι τον βάνει μέσα ο Μύτος τον άμπαλο που κάνει κοντρόλ εδώ και η μπάλα σταματάει στην ορεινή Κορινθία;». Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και τα ‘βαλε τα γκολάκια του ο Φουστέρ και κατάπιαμε τη γλώσσα μας εμείς οι επικριτές.
Ο προπονητής θέλει παραπάνω χρόνο. Επειδής είναι δύσκολο να στήσεις την ομάς να παίζει έτσι που θες εσύ, όσο περισσότερο κάτσεις, τόσο καλύτερα θα καταφέρεις να δείξεις το έργο σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθονται όλοι μέχρι η ομάδα να καταστραφεί, αλλά δεν πρέπει να αλλάζεις το μπροπονητή σου για ψύλλου πήδημα, ειδικά όταν τρέχει η σεζόνα.
3) Πάμε τώρα στο Μίτσελ. Τι έκανε ο Μίτσελ; Α σας τα πω εγώ συνοπτικά γιατί φαίνεται ότι κάποιοι από σας θαμπώνεστε από τα παιχνίδια με το Μπλατανιά και δεν αξιολογείτε σωστά τις εμφανίσεις της ομάδας με Ατλέτικο κλπ.
Τη μπρώτη χρονιά ήρθε στα μισά της σεζόν αντικαθιστώντας το Ζαρντίμ, ύστερα από μια τραγική απόφαση της διοίκησης (http://redsagainsthemachine.gr/articles/130120/ntropi-proedre-fere-toyla...). Όταν ήρθε, είχαμε ήδη πάρει το πρωτάθλημα και παίζαμε για το γιουρόπα με τη Λεβάντε. Ο ατιμωτικός αποκλειζμός από τους Ισπανούς δεν μπορεί να χρεωθεί στο Μίτσελ που καθόταν στο μπάγκο μας δυο βδομάδες, αν και θα μπορούσε ίσως να παίξει με το ποδόσφαιρο «τοποθετήσεων» του Ζαρντίμ, αλλά καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να του πούμε τίποτα.
Τη δεύτερη χρονιά, τη μπερσινή, πέρασε στους 16 του τσάμπιονς λιγκ, αποκλειόμενος άσχημα από τη Μάτζεστε ύστερα από νίκη με 2-0 στην έδρα μας. Έφαγε 3 τόπια από τη ζέλα στο Ναό, αποκλείστηκε από το κύπελλο, αλλά πήρε πάλι άνετα το πρωτάθλημα. Ανέβασε τη χρηματιστηριακή αξία των παιχτών του ρόστερ, με αποτέλεζμα να βάλουμε μπικικίνια στην άκρη για τα κρύα που έρχονται. Συνελόντι ειπείν, η περσινή σεζόν ήταν σίγουρα πετυχημένη.
Φέτος, κάναμε 3 νίκες στο Ναό, με Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μάλμε. 9 βαθμούς πήραμε, όσους ο Βαλβέρδε (σε μια «πετυχημένη» χρονιά) και ο Ζαρντίμ (σε μια «αποτυχημένη» χρονιά αυτός). Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται όταν παίρνεις 9 βαθμούς και βγαίνεις Γιουρόπα να είναι επιτυχημένη η χρονιά αν στο μπάγκο σου είναι ο Μύτος, ενώ είναι αποτυχημένη αν στο μπάγκο σου κάθεται ο Ζαρντίμ ή ο Μίτσελ; Για να μη μιλήσουμε για τα αντίστοιχα ρόστερ, ούτε για τους αντιπάλους, έτσι; Για μένα, μια χαρά πετυχημένη είναι η σεζόν στην Ευρώπη, όπου παίζουμε ακόμα στο Γιουρόπα, για όσους το ξέχασαν. Στην Ελλάδα είμαστε δεύτεροι πίσω απ’ τον κουραδοπάοκ που τονε ζμπρώχνουν με χέργια και με πόδια μπας και βγει πρωταθλητής χειμώνα. Χάσαμε και στο Ναό απ’ τους μπουγάτσες, κερδίσαμε όμως τη ζέλα. Τι έχουμε λοιπόν; Μία χρονιά πολύ καλή και μισή χρονιά καλούτσικη. Παίζουμε ακόμα στην Ευρώπη, είμαστε κοντά στην κορυφή στο πρωτάθλημα και προχωράμε ακόμα στο Κύπελλο.
4) Είναι αδιανόητο ένας προπονητής να πρέπει να κρίνεται κάθε αγωνιστική. Όχι να κρίνεται με την έννοια της κριτικής, αλλά να κρίνεται το μέλλον του στην ομάδα. ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Στη μέση της σεζόνας, όποιον και να φέρεις, μέχρι να μάθει πού παρκάρει στο προπονητικό κέντρο, έχει πετάξει το πουλί. Του χρόνου πάλι. Όπως έγινε τότε που έφυγε ο Ζαρντίμ. Έχουμε πρόσφατη την κακή εμπειρία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε τόσο επιπόλαιοι που θέλουμε να την ξαναζήσουμε. Κι εμπάση περιπτώσει, αν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι μαζόχες, ας βάλουν μια χοντρή γκόμενα να τους αργάσει το τομάρι με μαστίγια και τέτοια μέχρι να βγάλουν λέπια. Εμείς τι φταίμε να τραβάμε τέτοια μαρτύρια, να βλέπουμε την ομάδα Φλεβάρη μήνα, εκεί που πρέπει να είναι μες στη γκάβλα και την αγωνιστικότητα να κοιτάει ο ένας τον άλλον και να ψάχνονται μέσα στο γήπεδο; Δε γουστάρετε, κύριοι, το Μίτσελ; Ελάτε να τα πούμε όταν τελειώσει η σεζόνα.
Πρόεδρε, θέλω να πιστεύω ότι όσα ακούγονται είναι παραφιλολογία με σκοπό την αποδυνάμωση της ομάδα μας. Αν όντως όμως παίζει το σενάριο αντικατάστασης, εγώ θα πω, Πρόεδρε, λυπήσου μας. Δε θα αντέξουμε να δούμε με την Ντνίπρο τα ίδια χάλια που είδαμε πρόπερσι με τη Λεβάντε. Δε θα αντέξουμε να τους ξανακούσουμε να λένε «αλλιώς ονειρεβόμαστε τον Ολυμπιακό». Δε θα αντέξουμε να δούμε την ομάδα να χτίζεται από την αρχή, όπως όλα τα χρόνια που έχεις την Προεδρία, με εξαίρεση τη δεύτερη χρονιά του Βαλβέρδε. Μην ακούς κανέναν, μην ακούς ούτε την καρδιά σου. Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης, αυτή τη στιγμή η καλύτερη λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Μίτσελ. Το καλοκαίρι βλέπουμε. Κι έφχομαι να κάνουμε τόσο εκκωφαντικό δεύτερο μισό της σεζόν που να μην τεθεί καν θέμα να δούμε τι θα κάνουμε: να πάμε με το Μίτσελ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και να δούμε τη μύγα να τρώει σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

Σχόλια

Εικόνα john

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΚΡΟ. ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ,ΦΕΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΚΡΙΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ 6 ΓΕΝΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ...

Εικόνα el trick

Ο Μίτσελ σύμφωνα με την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι παρελθόν.
Ελπίζω η κίνηση αυτή να ΕΞΗΓΗΘΕΙ από την διοίκηση.
Δηλαδή τι περίμενε από τον Μίτσελ και αυτός δεν το έκανε και επίσης τι περιμένει από τον αντικαταστάτη του. Είναι δεδομένο πάντως πως ο ίδιος ο Μίτσελ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Εικόνα kostas alsoupoli

Καταρχας καλη χρονια σε ολους και ευχομαι το 2015 εκτος απο υγεια σε ολο τον κοσμο να ειναι μια χρονια γεματη επιτυχιες σε ολα τα τμηματα του συλλογου μας.
αυτο που εγω δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως παλι προκυπτει θεμα αντικαταστασης προπονητη,οταν πριν απο κανα εναμιση μηνα φαινοταν κ γραφοταν παντου οτι η διοιηκηση και ο Μιτσελ ειναι σε συζητησεις για την ανανεωση της συνεργασιας τους.
Προσωπικα εγω εχω μαθει να μην θεωρω κανενα προσωπο ειτε αυτος ειναι παιχτης ειτε προπονητης ειτε ακομα και προεδρο πανω απο την ομαδα.Ο Ολυμπιακος ειναι τοσο τεραστιο μεγεθος που δεν τιθεται θεμα για αναντικαταστατους και τα σχετικα.
Θεωρω οτι ομως ειναι μεγαλη μαλακια, και παρολο που φετος η ομαδα μας κανει στα περισσοτερα παιχνιδια να πονανε τα ματακια μας, να αντικατασταθει ο Μιτσελ μεσουσης περιοδου.
Οποιος και να ερθει τωρα περαν απο το γνωστο ηλεκτροσοκ που προκαλει προσκαιρα η αλλαγη προπονητη δεν προκειτε να βοηθησει παραπανω και ουτε προκειτε να μπορεσει να αλλαξει κατι στην ομαδα.
Και η μεγαλυτερη ολων μαλακια ειναι οτι την κυριακη παμε σε μια πολυ δυσκολη εδρα και ολη την εβδομαδα ολοι ασχολουμαστε με οτιδηποτε αλλο πλην του παιχνιδιου.
Καλα θα κανει ο Μαρινακης να κοψει τον βηχα σε ολους αυτους που υποκινουν αυτες τισ καταστασεις να κοιταξει να ενισχυσει την ομαδα οπως πρεπει και ενωμενοι ολοι να παμε δυνατα στα επομενα παιχνιδια ωστε να τελειωνει το παραμυθι και η ομαδα να φτασει στην κατακτηση του νταμπλ και οσο μπορει πιο μακρια στην ευρωπη.
Επισης μια επισκεψη του Μαρινακη στο Ρεντη ειναι απολυτως απαραιτητη,γιατι καποιοι εκει νομιζουν οτι εχουν βρει τον μηνα που θρεφει εντεκα, και μαλακιζονται ασχημα ολη την φετινη χρονια.
Και στην τελικη οποιος γουσταρει και εχει τα αρχιδια να σηκωσει το βαρος της φανελας και να βαλει τον εγωισμο του κατω απο το γενικο συνολο καλως να μεινει και να βοηθησει.Ολοι οι υπολοιποι να μας αδειασουν την γωνια μια ωρα αρχιτερα γιατι δεν πιστευω να θελουν να δουν τι γινετε στο ρεντη οταν ο κοσμοσς του ολυμπιακου αγανακτει και δικαιολογημενα απο καλοπληρωμενους δμοσιους υπαλληλους ποδοσφαιριστες.

Εικόνα Kaine

Πάντως, μ' αυτά όλα που συμβαίνουν, μόνο με την Ξάνθη δεν ασχολούμαστε. Απόλυτα επιτυχημένο το timing.

Εικόνα markonis

Μόνο στην περίπτωση που ο ίδιος ο Μίτσελ θέλει να φύγει για δικούς του λόγους,θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή η αλλαγή προπονητή.
Σε κάθε άλλη περίπτωση κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με πισωγύρισμα και ειδικά αν επαληθευτούν τα ονόματα που ακούγονται,τότε θα μιλάμε για ανέκδοτο.
Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και όχι η επιθυμία το όχλου,του κάθε κωλοτούμπα Αλέφαντου και του κάθε πικραμένου μυρωδιά.

Εικόνα Ze Elias

"Ας σταματήσουν κάποιοι φίλοι... φίλων τις ανοησίες περί Βεργέτη, Τσιώλη, Δώνη και δεν ξέρω και γώ ποιόν άλλον έχουν γράψει, γιατί στο τέλος της ημέρας θα φαίνονται απολύτως γελοίοι!

Και κάποιοι Ολυμπιακοί που τσιμπάνε και συμμετέχουν σε όλο αυτό, κακώς το κάνουν... Απλά... Και για την ομάδα θα μαθαίνετε από την ομάδα και από τα ΜΜΕ που αποδεδειγμένα είναι στο πλευρό μας!

Όχι από τα κοράκια και τους γύπες που στέκονται κοντά της μόνο όταν ματώνει! Και όχι βέβαια από τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ που πλέον δεν ξεγελάνε κανέναν...

Όλα έχουν ένα όριο..."

Πιστεύω ότι ο Καραπαπάς τα είπε όλα. Επίσης είναι άξιο αναφοράς το εμετικό και συνάμα παραπλανητικό άρθρο των δημοσιοκάφρων του sdna.gr (του Πρασινοφρουρού ντε) με τίτλο "Διαζύγιο με Μίτσελ".

Εικόνα Kaine

Εγώ πάντως δεν βλέπω στήριξη στον Μίτσελ με αυτή την ανάρτηση. Απλά βλέπω πως ο αντικαταστάτης δεν θα είναι ένα από αυτά τα ονόματα, ώστε να μην πέσουν κορνέδες. Ίσως βέβαια και να έχουν κάνει πίσω, μιας και η πλειοψηφία θέλει να παραμείνει ο Ισπανός.

Εικόνα Ze Elias

Μπορεί και να έδωσαν τέτοιου τύπου παραδείγματα διότι μόνο τέτοια έχουν ακουστεί. Αν λόγου χάρη ακουγόντουσαν ονόματα τύπου Ματσάρι, Πραντέλι κλπ ίσως και να ήταν διαφορετική η ανακοίνωση. Ευελπιστώ πως η διοίκηση δεν θα επαναλάβει το προπερσινό λάθος με την απόλυση του Λεονάρδου.

Εικόνα CVRED

Ακριβως.
Αν στη διοικηση ηταν παντελονατοι, θα στηριζαν καθαρα τον Μιτσελ. Αυτες οι διπλωματικες/κοτοπουλαδικες τοποθετησεις, δεν βοηθουν σε κατι.
Το αντιθετο μαλιστα...

Εικόνα μαουνιέρης

Το έγραψα κι εγώ σύγγαυρε (με λίγο πιο "κομψό" τρόπο) στην ανάρτηση του Μητσάρα. Κι έχουμε μπ[ροστά μας ντέρμπυ με την Ξάνθη...

Εικόνα vagio

Για καθιστε ρε παιδια, τι θα πει παντελονατη στηριξη? Δεν θα του κανουμε και τεμεναδες του Μιτσελ, δεν ειναι και αμοιρος ευθυνων. Αλλο το οτι ειναι καλυτερο να μεινει τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι.
Απο κει και περα, και μονο που δεν εχουν βγει στη γυρα για προπονητη, ειναι στηριξη. Ασε να νοιωσει λιγο πιεση κι αυτος μπας και αναθεωρησει καποια πραγματα, γιατι το παιχνιδι στα αποδυτηρια φαινεται να το χανει σιγα σιγα.

Εικόνα CVRED

Εννοειται δεν θα του κανουμε τεμεναδες του Μιτσελ. Και οχι μονο του Μιτσελ, αλλα κανενος. Ουτε ειπε κανεις οτι δεν εχει κανει λαθη.
Προκειται για προπονητη με μεγαλο ονομα και επιτυχημενο. Ειτε μας αρεσει, ειτε οχι, ο Μιτσελ εχει αποδειξει την αξια του το διαστημα που ειναι στην ομαδα. Με τα λαθη του και τα σωστα του παντα.
Το να εχουμε φτασει στο σημειο ομως, καθε αγωνιστικη, να παιζεται το κεφαλι του, ειναι τραγικο. Ή να μην γραφουν πως στηριζουν το Μιτσελ ξεκαθαρα, παρα μονο οτι δεν πανε για τον Τσιωλη.
Ειδικα απο τη στιγμη που ειχαμε καλη Ευρωπαϊκη παρουσια και μας εχει μεσα σε ολους τους στοχους.
Για ποιο λογο υπαρχει αυτη η μουρμουρα; Για την εμφανιση με τον Πλατανια; Και ποτε επαιξε μπαλα ο Θρυλος μετα απο διακοπη Χριστουγεννων; Ή ακομα καλυτερα, ποια Ευρωπαϊκη ομαδα που κανει πρωταθλητισμο επαιξε μπαλα την τελευταια αγωνιστικη; Καμια.
Μηπως φταιει ο Αφελαϊ; Ειναι ικανος ο Αφελαϊ και ο καθε Αφελαϊ να κρινει το μελλον του προπονητη μας (οποιον προπονητη κι αν εχουμε).
Εγω ξερω πως ο Μιτσελ μεχρι σημερα, εχει βγει σωστος.
Εφαγε κραξιμο με Αβρααμ. Ε λοιπον, ο Αβρααμ, ειναι παγκιτης στην Τουρκια και εχει τα ιδια παραπονα απο τον προπονητη του εκει και θελει να φυγει.
Εφαγε κραξιμο με την επιμονη στον Μητρογλου. Συμφωνοι, ο Μητρογλου δεν ειναι οπως ηταν. Εφτασε ομως τα 8 γκολ και ειναι 2ος σκορερ στο πρωταθλημα, ενω εχει σκοραρει στα 4 τελευταια παιχνιδια σερι.
Εφαγε κραξιμο που αφησε το Ντοσεβι εκτος λιστας CL. Τι εχει κανει ο Ντοσεβι μεχρι σημερα στις ευκαιριες που πηρε;
Εφαγε κραξιμο για το Ντουρμαζ. Δεν ειδα κατι στον αγωνα με τον Πλατανια. Δεν θα επρεπε να αποδειξει πραγματα;

Δεν ειμαι υπερασπιστης του Μιτσελ, παρ'ολο που πιστευω πως ειναι ισως ο κορυφαιος προπονητης της συγχρονης ιστοριας μας, αλλα βαρεθηκα να βλεπω συνεχως τα ιδια, ερασιτεχνικα, λαθη στην ομαδα. Εχει προπονησει 2 διαφορετικες ομαδες ο ανθρωπος και φετος ειχαμε τρομερα θεματα. Με το κρεμασμα απο τον Αβρααμ, με τους τραυματισμους, με τη φυγη Αμπινταλ, με την αδιαφορια ή εγκληματισμο καποιων μεταγραφων κτλ.
Δεν γινεται να βλεπω την Αρσεναλ να επιμενει στον Βενγκερ, τη Ντορτμουντ να επιμενει στον Κλοπ κι εδω περα να αλλαζουμε προπονητες που μας εχουν σε ολους τους στοχους, στη μεση της χρονιας. Ή θα κανουμε το βημα παραπανω και θα σοβαρευτουμε, ή θα ειμαστε φωτοβολιδες.
Πρεπει να αποφασισουμε τι θελουμε.

Εικόνα red7neck

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

Ξυπνάω σήμερα το πρωϊ και βλέπω στο gazzetta ότι ετοιμάζονται να φάνε τον Μίτσελ και να φύγει και ότι υπάρχουν σενάρια και άλλα πολλά! Σίγουρα όλο αυτό μόνο καλό δεν μας κάνει! Η ομάδα πονάει και οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν και άλλο πρόβλημα.

Η άποψη μου είναι ότι ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα για να πάρουμε ΠΑΝΩ απ' όλα το πρωτάθλημα και ύστερα η Ευρώπη! Σημασία έχει το πρωτάθλημα (που εξασφαλίζει τα 20εκ) και για τον πρωταρχικό αυτό στόχο χρειάζονται μετεγγραφές! Δεν νομίζω ότι είναι καλό να φύγει ο Μίτσελ αυτή τη στιγμή γιατί περισσότερο κακό θα μας κάνει και θα αποπροσανατολιστούμε.

Εάν έπρεπε να φύγει ο Μίτσελ ας έφευγε πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν, όχι τώρα! Έχει κάνει τα λάθη του (για μένα το μεγαλύτερο ο αποκλεισμός από τις μπουγάτσες πέρσι στο Κύπελλο), αλλά ας βγάλουμε τη σεζόν και ας τον βοηθήσει η Διοίκηση με αγορά ποιοτικών (αν γίνεται) παικτών και να πάρουμε το νταμπλ.

Αν χρειάζεται να γίνει κάποια κίνηση είναι η πρόσληψη ενός αποδυτηριάκια τύπου Γκατούζο να εμψυχώνει τους παίκτες μας και να μην παίζουν σαν κότες. Ολοι μας αγαπήσαμε αυτόν τον ένδοξο σύλλογο για την μαγκιά, το πάθος και το παλικαρίσιο στυλ των παικτών του. Αυτό φέτος ΔΕΝ το βλέπω! Βλέπω αδιάφορους παίκτες που δεν γουστάρουν να παίζουν!

Συμπερασματικά, για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει να πάρουμε το πρωτάθλημα και αν μας βγει στην Ευρώπη κάτι καλό μετά χαράς να το δεχτούμε! Δεν γουστάρω να χάσω από κανέναν άμπαλο τον τίτλο!

Εικόνα KCS

Καταρχήν, Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Και σύντομα να συνέλθει ο πάντα επιρρεπής σε γκέλες κάθε τέτοια εποχή Ολυμπιακός μας.

Θα είναι τεράστιο λάθος να απομακρυνθεί ο Μίτσελ. Αν γίνει αυτό τώρα θα πάμε χειρότερα,όχι καλύτερα (όπως ακριβώς είχε γίνει και με τον Ζαρντίμ). Δεν το αναλύω περισσότερο,με καλύπτουν τα επιχειρήματα που έχουν αναφερθεί από σύνγαυρους με την ίδια γνώμη.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι κάποιες μεταγραφικές προσθήκες. ΟΚ, Γενάρης είναι, δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές μεσούσης της περιόδου αλλά έχουν αργήσει.

Οποιος νομίζει ότι παίκτες σαν τον Αφελλάυ πχ έχουν πρόβλημα με τον προπονητή και όχι με την ιδέα τους ότι θα θελαν να παίζουν σε "μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κλαμπ",ν'αλλάξουν πλευρό.

Τον Μίτσελ πάνε να τον φάνε συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι. Μερικοί εξ'αυτών όχι ανιδιοτελείς,σε ραδιόφωνα και σάιτ απαξιώ και να τους αναφέρω-το έχουν κάνει άλλοι στο σάιτ. Μερικοί άλλοι από αμπαλοσύνη. Στη 2η κατηγορία κατά τη γνώμη μου ανήκει γηραιός ,ειλικρινής Ολυμπιακός, δημοσιογράφος, πράγματι πολύτιμος στην παράταξη σε θέματα καταπολέμησης του αντιολυμπιακού παρασκηνίου. Αλλά δυστυχώς ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΣ στο αντικείμενο ποδόσφαιρο αυτό καθ'αυτό. Χίλια χρόνια βλέπει και τίποτε δεν έχει μάθει. Μου θύμισε τον ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που έκανε πριν 20 τόσα χρόνια αρθρογραφόντας τότε στο ΦΩΣ, σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές που ήρθαν στον Ολυμπιακό, τον Ολεγκ Μπλαχίν.

Τον φάγανε και τότε τον Μπλαχίν τέτοια εποχή και πήγαμε χειρότερα, οι παλιοί τα θυμούνται πιστεύω. Κρίμα που δεν το καταλαβαίνει και ο ίδιος ο δημοσιογράφος. Δεν θέλω να ξαναδώ να γίνονται στον Ολυμπιακό οι ίδιες ανοησίες.

Εικόνα RED HELL

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Μαρινακη πρωτα θα τα ακουσεις εσυ.Οχι επειδη πουλησες(σωστα)παιχτες αλλα επειδη καταφερες μαζι με τους μαλακες που εχεις διπλα σου να φερετε 17 παιχτες απο τους οποιους 4-5 αξιζουν(και πολλους λεω).Μας ελεγες για συνεντευξεις για ονειρα για ευρωπη και τα αρχιδια μου κουνιουνται.Εχεις παρατησει την ομαδα στο ελεος της.Οι αλλοι κανουν παρτυ εξωαγωνιστικα και μεις που υπερτερουμε αριθμητικα τον παιζουμε.ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ.Εκτος και αν οπως λενε καποιοι σε κρατανε στο χερι για καποιο λογο και πας να δωσεις το πρωταθλημα.Ξερω καποια πραγματα αλλα ουτε να πιστευω δεν θελω οτι παει να γινει κατι τετοιο.
Μιτσελ και παιχτες ξυπνηστε.ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΑΙΞΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΣΕΒΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΚΛΠ).ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΡΑΙΟΛΑ.
ΚΟΣΜΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΓΙΟΥΧΑΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΟΛΙΑ "ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΜΙΤΣΕΛ".ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΕΚΛΕΙΕ Η ΚΑΘΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ.ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΗΤΑΝ ΗΤΤΑ/ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ "ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΕΡΝΕΣΤΟ"ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΓΕΣ.ΦΩΝΑΖΕΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΡΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ)ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ)ΘΑ ΛΕΜΕ "ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ".ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΙΤΛΩΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΣΜΟ.Εννοειται οτι υπαρχει και πολυς σωστος κοσμος αλλα δυστυχως τον υπερκαλυπτουν οι πιθηκοι.
Οσον αφορα τα ΜΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ(ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ "ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ".ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΛΕΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΚΑ-ΣΕ.Και επειδη πιστευω οτι μμε σαν το ρεντπλανετ παιρνουν non-paper για καποια θεματα απο την διοικηση(μπορει και απο τον Μαρινακη)ευχομαι καλο ΟΑΕΔ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.ΑΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΜΙΤΣΕΛ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΡΚΕΤΑ.

Εικόνα Αλέξανδρος

Γεια σας και χρόνια πολλά σας φίλοι RATMίτες. Πρώτο μου σχόλιο για το 2015.

Τα δημοσιεύματα που γράφουν ίσως να είναι και αληθινά γιατί ο Ολυμπιακός αν είχε για εμένα ένα πρόβλημα όπλα τα χρόνια αυτό ήταν η προπονητοφαγία. Δεν αφήναμε έναν προπονητή πλυν εξαιρέσεων να τελειώσει σεζόν. Επίσης κάποιες φορές είχαμε και θέμα με το τι ζητούσε ο κάθε προπονητής. Πολλές φορές τα αιτήματα τους δεν γινόντουσαν δεκτά. Στην περίπτωση Μίτσελ τώρα δεν του ρίχνω καμια ευθύνη γιατί το καλοκαίρι δεν έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις του. Ο άνθρωπος εδώ και 2 χρόνια έχει κάνει πολλά για την ομάδα μας και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Τότε που διώξαμε τον Ζαρντίμ γράφανε οι δημοσιογράφοι ότι είναι καλό που έφυγε ο Λεονάρντο τώρα γιατί ο Μίτσελ μπορεί να ελέγξει μέχρι το καλοκαίρι το ρόστερ της ομάδας και να κάνει τις αλλαγές του στην προετοιμασία. Αν λάβουμε υπόψη ότι οι εισηγήσεις δεν έγιναν δεκτές τότε έχουμε να κάνουμε με μια εξ ολοκλήρου κακή κίνηση. Διάβασα ένα δημοσίευμα επίσης πριν λίγο ότι μόνο αν βρεθεί αντικαταστάτης με ευρωπαϊκό προφίλ. Αν υσχεί αυτό τότε τα πράματα είναι λίγο καλύτερα γιατί δεν νομίζω να δεκτει κανένας κόουτς να έρθει μεσουσης της σεζόν και αν έρθει θα είναι κανένας πρίγκηπας της ανεργίας. Και φυσικά θα υπάρξει και άλλη γκρίνια στην εξέδρα. Οπότε πρόεδρε κράτα τον Μίτσελμ Μην δράσεις εν θερμώ γιατί θα κάνεις κακό στον κόσμο της ομάδας.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους σας. θα ανατρέξω, σε παλιότερες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις της ομάδας, τόσο σε ευρωπαϊκά, όσο και σε τοπικά παιχνίδια,όπου η διάθεση για γκρίνια η χαρά,ήταν και είναι, πανομοιότυπη με τα παρελθόντα χρόνια.Που οφείλετε αυτό;Γιατί(έστω και μετά από νίκη η ισοπαλία) υπάρχει γκρίνια;Γιατί υπάρχη θέμα προπονητή, σχεδόν πάντα μετά από τα τέσσερα με πέντε παιχνίδια που παίζει η ομάδα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και στα εναπομείναν τοπικά παιχνίδια; Είναι ερωτήματα που λίγο η πολύ τα έχουμε σκεφτεί όλοι, αλλά δεν είμαστε οι πλέον αρμόδιοι ,για να βρούμε λύσεις. Εμείς που λέμε και γράφουμε ότι αγάπαμε την ομάδα μας,(και δεν αμφιβάλω καθόλου για αυτό),μια αρετή πρέπει (συγνώμη για το καθοδηγητικο της λέξης πρέπει) να έχουμε η να αποκτήσουμε, Υ Π Ο Μ Ο Ν Η. .Υπομονή και κατανόηση,για του ποδοσφαιριστές ,που καλό είναι, να μην ξεχνάμε ότι είναι και αυτοί άνθρωποι, που κατά καιρούς,αντιμετωπίζουν διάφορα στην ποδοσφαιρική τους ζωή,τραυματισμοί,αλλαγή περιβάλλοντος η χώρας με ότι συνεπάγεται αυτό ,αλλά και στο οικογενειακό τους περιβάλλον ,με προβλήματα που μπορεί να είναι, της προσαρμογής Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μεγάλη υπόθεση, κεφάλαιο σημαντικό,(τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για την διοίκηση αλλά και για όλους εμάς) σπουδαίος και πολύ σημαντικός είναι ο τρόπος που παίρνει τις αποφάσεις. Δλδ το πως μπορεί να χειριστεί την πίεση(σε οποιοδήποτε περιβάλλον) και να φροντίσει για την εκτόνωση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Νομίζω πως δηλώσεις του στυλ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Να κάνω σουτ να κάνω πάσες η να μπω να σκοράρω;Είναι πέρα για πέρα αυτογκόλ,και δεν θα το σχολιάσω περισσότερο,ελπίζοντας για μια διόρθωσή τους και καλύτερο κοουτσαρισμα στις λέξεις και το νόημα τους,σενιορ Μίτσελ- Τα εργαλεία δεν κάνουν τον μάστορα, αλλά μάστορας χωρίς εργαλεία δεν γίνεται. ... Είναι θέμα χειρισμού ΔΙΟΙΚΗΣΗ .Το Α και το Ωμέγα.Η αρχή και το τέλος των πάντων.Στόχος και αποδέκτης των αρνητικών αποτελεσμάτων λιγότερο δε των θετικών.Κάποιες φορές είναι σαν σχοινοβάτες με κοντάρι που στο ένα άκρο είναι η λογική και στο άλλο το συναίσθημα.Ήρθε και η σειρά μας.Εμείς ,εσύ εγώ.ΕΓΩ έχω κάνει αρκετά λάθει στην ζωή,και έχω καταλάβει ότι στο απάτητο (που μου απομένει) μονοπάτι της ζωής θα κάνω και άλλα ,ελπίζοντας να μην είναι σοβαρά και το αποτέλεσμα αυτών να είναι μοιραίο μόνο για εμένα,θα μου ευχόμουν..... Ζητώ την υπομονή και την κατανόησή σας λοιπόν γαύροι,στο δικαίωμα του λάθους και μιας και είναι αρχή του χρόνου όλα μπορούν να διορθωθούν .Να περνάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ο θρύλος ξανά προς την δόξα να τραβά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα k1p

Καταρχήν νομίζω πως την ορχήστρα των ΑΡΔ κάποιος μαέστρος την κουρδίζει.Μόνοι τους να πριονίζουν τον μίτσελ δεν γίνεται εκτός απο μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν αποτελούν κανόνα.Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο "μαέστρος" (που ενδεχομένως είναι παραπάνω απο ένας) είναι εντός ΠΑΕ.Δεν εννοώ τον πρόεδρο φυσικά αλλά ούτε θα τον δικαιολογήσω αν τον γυρωφέρνουν διάφοροι κάνοντάς τον να παίρνει αποφάσεις καταδικαστικές για την ομάδα.Υπέυθυνος πάντα ήταν/είναι/θα είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις.

Υπάρχει λοιπόν υποψιάζομαι ένας "πόλος μαέστρων" (παράγοντες,μάνατζερς κτλ.) που εκμεταλευόμενοι αυτό το διαρκές πήγαινε-έλα της διοίκησης μαρινάκη(Κάθε μεταγραφική περίοδος,κοντά 15 νέοι παίχτες),θεωρούν πως ανευ Μιτσελ θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα των αγοραπωλησιών.Μην ξεχνάμε πως ο μίτσελ σαν άνθρωπος(και ως προπονητής) είναι ισχυρογνώμον και δεν φαίνεται απο τους τύπους που βάζει νερό στο κρασί του(χωρίς να τον λες άδικο βέβαια).Πολλούς παίχτες όταν τους ακυρώνει,τους ακυρώνει οριστικά.Αυτό χαλάει σχέδια.Όταν όμως αυτοί οι παίχτες έχουν δυνατό γραφείο μάνατζερ πίσω τους που δεν θέλει να χάσει τον ολυμπιακό απο πελάτη,τότε ένα τέτοιο ακύρωμα δημιουργεί αναταρραχή στις τάξεις τους.Πάντα ένας προπονητής που "ακούει" είναι προτιμότερος απο έναν με έντονη προσωπικότητα για τον συρφετό των μάνατζερς-παραγόντων που με τη σειρά τους χρησιμοποιούν τους ΑΡΔ ως εργαλεία και διαμορφώνουν γνώμες.

Η πολιτική του μαρινάκη να κάνει την ομάδα ανοιχτή σε αγοραπωλησίες,είναι μεν αυτονόητη αλλά ταυτόχρονα για να φτιάξει τέτοιο έδαφος άνοιξε την πόρτα σε πολλούς.Και λογικό ήταν αυτοί να μπούν και τώρα να φαίνονται πως επηρεάζουν καταστάσεις παραπάνω απο το επιτρεπτό.
Ας πάρει λοιπόν ο πρόεδρος την απόφαση.Ή τους βάζει στη θέση τους ή ακολουθεί τα προστάγματά τους και η ομάδα γίνεται μπουρδέλο.
σε

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδη ολο αυτο γινεται για να παιξει ο Αφελαι, που μας ηρθε απο την Μπαρτσελονα, δεν ντριμπλαρει ουτε κωνο, οποτε κανει σπριντ νομιζεις πως θα λιποθυμησει απο την υπερπροσπαθεια, ειναι πιο αργος απο ολα τα ακραια μπακ της Σουπερλιγκ με αποτελεσμα να συγκλινει συνεχως και οποτε συγκλινει, πιανει ξεψυχισμενα σουτ.

Εικόνα Kaine

Και ο Κασάμι. Έτσι γράφει ο Τσόχος, ο μεγάλος αυτός γνώστης και θεωρητικός του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια γράφει για επιστροφή Αβραάμ, αν φύγει ο Μίτσελ. Δεν ξέρω αν είναι σχιζοφρενής και αυτά τα βγάζει από το μυαλό του, αλλά αν υπάρχει έστω και δόση αλήθειας με βλέπω να ξεκινάω να ασχολούμαι με κέρλινγκ και πλέξιμο, κάνουν καλό στα νεύρα.

Εικόνα G7YNWA

Η ομάδα δεν αποδίδει σταθερά καλό ποδόσφαιρο, έχουμε δει και καλά παιχνίδια φέτος ,μην τα ισοπεδώνουμε όλα!! όμως έστω κ έτσι με το στανιό που λέμε παίρνει τις νίκες που χρειάζεται και είναι μέσα στο πρωτάθλημα! βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και ο αυτοκτονικός και σπρωχτός παοκ.

Ο Μίτσελ κυρίως πρέπει να προσπαθήσει να ανατρέψει το άσχημο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μεταξύ των παιχτών ( έτσι δείχνει τουλάχιστον το ξενερωμα κάποιων στο γήπεδο) να ξαναγίνει μια ομάδα με ομοψυχία που θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Να φτιάξει κ ο ίδιος τις σχέσεις με τους παίκτες γιατί θα χρειαστούν όλοι μέχρι το τέλος και ενίσχυση ουσιαστική δε βλέπω να έρχεται πχ κασαμι αφελαι σαλινο(εξαφανισμενος).

Σε ο,τι αφορά την ενίσχυση φοβάμαι οτι θα αρχίσουμε να διαβάζουμε οτι τα νέα εξτρεμ της ομάδας θα είναι ο κολοβός και ο βλαχοδημος που επέστρεψαν στην ομάδα ο Ιαωαννιδης που γυρίζει απο την τσβολε και θα παρει ευκαιρίες! και o Ντιγκαρ που είναι 6αρι αλλά παίζει και στόπερ ή ομάδα θέλει στοπεραρα και εμείς παίζουμε τα παιχνίδια των μάνατζερ πάλι!

Η ομάδα έχει ποιότητα το έδειξε στο cl μια δυο προσθήκες δεδομένα ποιοτικών παιχτών ίσως πάει και ψηλότερα στο europa league κάτι που θέλουμε όλοι οι γαύροι!

Τελειώνοντας το posts έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό ότι έφυγε ο μιτσελ, πληροφοριοδότης ο ίδιος φίλος που μου είχε πει για το ίδιο για τον αμπινταλ 20 μέρες προτού γραφτεί οπουδήποτε! Μακάρι ν μην βγει αληθινός αυτη τη φορά!

Εικόνα john

Μάλλον ο Μίτσελ εχει ήδη φύγει.Αν ισχύει αυτο ο Βαγγελλας θα τα ακούσει χοντρα απο όλους μας εδώ και αυτη θα ειναι η μεγαλύτερη ήττα γι αυτόν.Να τον κράξουμε εμείς που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό απόλυσης. Κανένας οπαδός δε θέλει να φύγει ο Μίτσελ (εκτος απο κάποιους τενεκέδες οι οποίοι οκ παντα υπάρχουν και θα υπάρχουν )

Εικόνα apostolos gaganis

Χμμμ...Βλέπω να ΄΄ξυπνάνε΄΄ και κάτι πέννες - τοτέμ, αποβλέποντας στο να ενώσουν κι αυτές τη ΄΄φωνή΄΄ τους και τη ΓΑΥΡΟΨΥΧΗ τους, με τις άλλες, ομόπνοές τους... ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ, ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΜΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ... Χμμμ... μπανίζω ζόμπια ( που λέει κι η tv-σειρά ) να σηκώνονται, ζόμπια ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ... Καλό αυτό... Σε χαιρετίζω,

ΖΟΜΠΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΝΕΤΣΑΣ ΣΟΥ, ΡΕ ΜΑΓΓΑ...

Εικόνα john

Πάμε λοιπόν να πούμε δυο φωνήεντα για τα χάλια του Ολυμπιακού φετος.

1) Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού αποδείχτηκε στη πράξη λανθασμένος.Ηρθαν παίκτες που δεν προσφέρουν (ντουρμαζ,ντοσεβι,μπεντιτεζ,μποτια) ήρθαν παίκτες που ήρθαν σε ρήξη με τον προπονητή και η αμυνα στηρίχτηκε πάνω σε κάποιον που ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ηταν ΑΔΕΙΟΣ και δεν γούσταρε να παίξει ποδόσφαιρο. Η πρωτη και ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ευθύνη βαραίνει την διοίκηση που ενώ ΣΩΣΤΑ εκανε όλες τις πωλήσεις (εκτος του σαβιολα) δεν κατόρθωσε να βρει επαξιους αντικαταστατες( ο Μασουακου υστερεί αμυντικα και ο κασαμι ειναι πολύ ασταθής και δεν καταλαβαίνει τι ζητάει απο αυτόν ο κοουτς.

2) Ο Μίτσελ χρεώνεται την επιλογή Μπενιτεζ ο οποίος φοβάμαι πως ειναι για τα πανηγύρια, χρεώνεται το λάθος με τον Μποτια και απλα προσφέρει να διαχειρίστει το ροστερ ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθε αγώνα πράγμα που εκανε πολύ καλα πέρυσι (επειδή το ρόστερ ειναι ποιοτικότερο ) αλλα αδυνατεί να το κάνει φετος ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή το ρόστερ ειναι κατώτερο του περσινού . Παντα λέγαμε πως ο Μίτσελ ειναι ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ και οι 2 διαφορετικές όψεις του Ολυμπιακού πέρυσι και φετος αποδεικνύουν αυτόν τον συλλογισμό . Ο Μίτσελ επιβιώνει παντα σε συνάρτηση με την ποιότητα του ρόστερ .

3) Για τον παραγκωνισμό μερικών παικτών δε ξερω τι να πω. Ειναι ύποπτη η συμπεριφορα προς τον σαλινο αλλα δικαιολογείται μόνο εάν υπάρχει κάποιο εξωαγωνιστικο πειθαρχικό θέμα με αυτόν. Απο την άλλη ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ο παραγκωνισμός του Αφελαι ο ποιος ενώ μέχρι τωρα προσφέρει ελάχιστα, δημιουργεί κσι θέμα με την συμπεριφορά του. Αληθείς για αυτόν έλεγε ο Σάββας πως δεν παλευευεται και θα τα ακούσει απο εδώ εάν συνεχίσει να βάζει τα χέρια στη μέση και να παρατάει τις φάσεις ?

4) Παρ ολα αυτα ανελυσες σωστά όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρεπει να φύγει ο Μίτσελ και πιστεύω ολοι εδώ μεσα συμφωνούν με αυτόν τον συλλογισμό. Εάν επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό με την προπέρσινη χρονια το μόνο που θα πω ειναι το εξής . Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρωτη φορα έως τραγωδία την δεύτερη έως φάρσα .

ΎΓ.Με αυτο το contra τι παιζει ακριβώς? Τώρα λένε πως ο Μίτσελ εχει ήδη τελειώσει και το αποκορυφωμα ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΕΡ ΣΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΕΚΟΥΛΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ ΓΑΜΩΤΟ ΣΑΣ

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Αδερφε μην πιστευεις σε τιποτα το Contra.
Εχω παψει να πιστευω αυτα που γραφονται οταν εμπαινα στα chat και δεν περναγαν οι ερωτησεις επειδη εθιγα τους αρδ

Εικόνα john

Δεν ξερω τι να πω ειλικρινά. Απο τη μια δε, γίνεται οι δημοσιογράφοι εκεί μεσα να βγάζουν τα θέματα απο το μυαλο τους.Για να λεει ο Γεωργακοπολος οτι ο Μίτσελ τελείωσε παει να πει οτι το ξέρει. Δε θελω να διανοηθώ οτι το γρσφει επίτηδες για να πιέσει καταστάσεις

Εικόνα apostolos gaganis

MONO AN YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ; ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ; ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ( ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΑΠ΄ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΤΟ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Τ΄ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ, ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟΤΗΤΑ. ΄΄ΠΟΥΛΑΕΙ΄΄, ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΟ ΠΡΑΜΑ...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΧΤΥΠΙΩΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ; ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟ - ΑΘΑΝΑΤΟ - ΛΑΤΙΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ: ΄΄ΤΟ΄ΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ΄΄...