ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟ 1985



Γυρίζουμε 30 χρόνια πίσω για να δούμε την ιστορία γύρω από τη μεταγραφή του Νίκου Σαργκάνη και του Νίκου Βαμβακούλα στον ΠΑΟ. Παίκτες του Θρύλου και οι δύο, η φυγή τους ενόχλησε όλους τους Ολυμπιακούς. Αρκετούς μήνες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, υπήρχαν φήμες για πιθανή εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και ειδικά του Σαργκάνη με τη διοίκηση Νταϊφά της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Σαργκάνης με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στα Φιλαδέλφεια στις 12 Μαϊου 1985, ξεκαθαρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι θρησκεία γι'αυτόν (δεξί κλικ-άνοιγμα σε ένα καρτέλα πάνω σε όλες τις φωτογραφίες, ακόμη κι αν δεν μπορεί να ''πατήσει'' κανείς επάνω τους με αριστερό κλικ, για να μεγεθυνθούν και να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 14-5-1985
 

 

 

 

 
Οι μέρες περνούν, αλλά από τη διοίκηση Νταϊφά δεν γίνεται κάποια κίνηση για να παραμείνει ο Σαργκάνης στην ομάδα, με τα φίδια να ζώνουν τους γαύρους για το Βαρδινογιάννη που καραδοκεί να αρπάξει τον τερματοφύλακα του Θρύλου, ακριβώς όπως είχε κάνει το 1981 με τους Γαλάκο-ΚυρΠάστα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 31-5-1985
 

 

 

 
Όπως αναφέρει και ο νεαρός τότε ρεπόρτερ Ολυμπιακού στο ''ΦΙΛΑΘΛΟ'' Κώστας Νικολακόπουλος, υπήρχε μία οφειλή του Σαργκάνη προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για ένα δάνειο που είχε πάρει για το σπίτι του. Αυτά τα χρήματα απαιτούσε ο Νταϊφάς να συμψηφιστούν με το τελικό ποσό της προσφοράς για το νέο συμβόλαιο του παίκτη στην ομάδα, την ώρα που ο Σαργκάνης θεωρούσε πως χρωστάει πολύ λιγότερα χρήματα στην ΠΑΕ από αυτά που αξίωνε ο Νταϊφάς. Οι μέρες περνούσαν και δεν διαφαινόταν λύση στον ορίζοντα, με το Σαργκάνη να δηλώνει αηδιασμένος ''φτάσαμε να παρακαλάμε για να υπογράψουμε''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 11-6-1985
 

 
Το πρωτάθλημα της σεζόν 1984-85 ολοκληρώνεται και ο Θρύλος μένει εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 1971, όταν οι ''Επαναστάτες'' της Χούντας λίγο έλειψε να μας ρίξουν στη Β' Εθνική, πριν εμφανιστεί ο μέγας ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ και σαρώσουμε τα πάντα. Εκείνα τα χρόνια, στα μέσα της δεκαετίας του '80, υπήρχε μία μεγάλη κρίση στη ναυτιλία. Ειδικά η εξαετία 1981-87 υπήρξε καταστροφική για το ελληνικό νηολόγιο, αφού πάρα πολλοί πλοιοκτήτες επέλεξαν να αλλάξουν σημαία στα πλοία τους, εξαιτίας της δυσαρέσκειάς τους για την πολιτική που ασκούσε στη ναυτιλία η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης που έριξε τη ναυλαγορά σε επίπεδα προηγουμένων δεκαετιών. Οι εφοπλιστές που είχαν μπει στην ΠΑΕ μαζί με τον Νταϊφά το 1979, Χανδρής-Καραγιώργης-Γουρδομιχάλης-Νομικός-Χατζηιωάννου, για τον άλφα ή βήτα λόγο σιγά σιγά άρχισαν να φεύγουν από το πλευρό του Νταϊφά και ο κυρ-Σταύρος έμεινε μονάχος του να παλεύει με τον επιχειρηματικό κολοσσό των Βαλκανίων που λέγεται ''όμιλος Βαρδινογιάννη''. Η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ''μαύρο χάλι'', ενώ ο κόσμος του Θρύλου πίεζε για μεταγραφές, αφού η σεζόν 1984-85 ήταν πλήρως αποτυχημένη. Υπό την πίεση των οπαδών του Ολυμπιακού λοιπόν, ο Νταϊφάς έκανε κάποιες προσφορές για ανανέωση συμβολαίων σε Σαργκάνη-Βαμβακούλα, οι οποίες όμως κρίθηκαν αστείες.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 15-6-1985
 

 

 

 

 

 
12 εκ. δραχμές ήθελε ο Σαργκάνης και να του χαριστεί το δάνειο προς την ΠΑΕ (ο ίδιος έλεγε πως οφείλει 4 εκ. δραχμές, ενώ ο Νταϊφάς έλεγε πως οφείλει τουλάχιστον 7 εκ. δραχμές), την ώρα που η ΠΑΕ Ολυμπιακός του προσέφερε 10 εκ. δραχμές και δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να χαριστεί το δάνειο. Υπήρχε πολύ μεγάλη απόσταση των δύο πλευρών και ήταν σαφές πως η προσφορά του Νταϊφά έγινε απλώς για να γίνει. Εκείνα τα χρόνια, υπήρχε ένας κανονισμός που έλεγε ότι παίκτης που κλείνει πενταετία σε μία ομάδα μπορούσε να φύγει με μεταγραφή, αρκεί η ομάδα που θα τον έπαιρνε να αποζημίωνε την προηγούμενη ομάδα του. Το ποσό που έπρεπε να δώσει η νέα ομάδα του παίκτη στην παλιά, καθοριζόταν από το ύψος της προσφοράς που έκανε στον παίκτη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του η παλιά του ομάδα. Ο Σαργκάνης βρισκόταν στον Θρύλο από το 1980 και το 1985 έκλεινε πενταετία. Έτσι, με τις προσφορές των 10 εκ. δραχμών που έκανε σε Σαργκάνη-Βαμβακούλα ο Νταϊφάς, εξασφάλισε ένα μίνιμουμ ποσό 17,5 εκ. δραχμών, το οποίο θα έπρεπε να δώσει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός οποιαδήποτε ΠΑΕ ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τους δύο παίκτες του Θρύλου. Οι φήμες ότι ο Βαρδινογιάννης έχει προσεγγίσει τους δύο παίκτες οργιάζουν, ενώ ο κόσμος του Θρύλου, που αντιλαμβάνεται το πού πάει τη δουλειά ο Νταϊφάς και βλέπει τους δύο αστέρες της ομάδος του να χάνονται, βράζει.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 16-6-1985
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ο Νταϊφάς επανέρχεται με νέα πρόταση 16 εκ. δραχμών στο Σαργκάνη και 13,5 εκ. δραχμών στο Βαμβακούλα, αλλά η επιμονή του στο να μην χαριστεί το δάνειο της ΠΑΕ προς το Σαργκάνη, ουσιαστικά οδηγεί τον παίκτη στην αγκαλιά του ΠΑΟ. Με τη νέα οικονομική προσφορά, ο Νταϊφάς ανεβάζει το ποσό που πρέπει να δαπανήσει μία ΠΑΕ για να εντάξει στο δυναμικό της το Σαργκάνη στα 20 εκ. δραχμές, προκαλώντας ουσιαστικά τους Βαρδινογιάννηδες να ''ξηλωθούν'' για να τον αγοράσουν.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 18-6-1985
 

 

 

 

 

 

 
Οι Βαρδινογιάννηδες, τους οποίους δεν είχε αγγίξει η παγκόσμια κρίση της ναυτιλίας, αφού οι δραστηριότητες του ομίλου τους απλώνονταν σε όλο το φάσμα της οικονομίας (με προεξάρχουσα τη MOTOR OIL), βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν και εκδικήθηκαν τον Νταϊφά, για τα χουνέρια που τους έκανε την τετραετία 1979-1983. Αγόρασαν πακέτο Σαργκάνη-Βαμβακούλα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 19-6-1985
 

 

 

 

 

 

 
Την επόμενη μέρα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί, ο Νταϊφάς επιτίθεται σε Σαργκάνη-Βαμβακούλα, αλλά κάνει κι αυτό που συνήθιζε καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας του. Τα βάζει με τον κόσμο που γκρίνιαζε για την απώλεια των δύο παικτών της ομάδος.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 20-6-1985
 

 

 

 
Ο Σαργκάνης αποφασίζει να απαντήσει και παραχωρεί κι αυτός συνέντευξη Τύπου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 21-6-1985
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ο Σαργκάνης τονίζει για μία ακόμη φορά αυτό που όλοι ήξεραν, ότι δηλαδή ο ίδιος ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά τον έδιωξε ο Νταϊφάς επειδή δεν μπορούσε να τον πληρώσει. Μάλιστα ευχαριστεί δημοσίως το Σάββα Θεοδωρίδη, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός τότε, ο οποίος προσπάθησε να μαζέψει χρήματα από επιχειρηματίες για να καλυφθεί η χρηματική διαφορά μεταξύ αυτών που ζητούσε ο Σαργκάνης και αυτών που προσέφερε η ΠΑΕ, ώστε να παραμείνει στον Θρύλο ο τερματοφύλακάς του. Με το που υπέγραψε στον ΠΑΟ ο Σαργκάνης, ο Σάββας Θεοδωρίδης παραιτήθηκε από τη διοίκηση. Ξαναβάζουμε το χαρακτηριστικό απόκομμα.
 

 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟ 1985 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΗΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.
 
Ο Νταϊφάς απάντησε την άλλη μέρα, ανακοινώνοντας μία μεταγραφή που ποτέ δεν έγινε, αυτήν του Γερμανού ''δεκαριού'' της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Γιούργκεν Μορ
 

 
και προαναγγέλλοντας προσφυγή στα δικαστήρια για να λυθούν εκεί οι οικονομικές διαφορές της ΠΑΕ με το Σαργκάνη. Φυσικά στο επίμαχο θέμα του ''τι έγινε και στράβωσαν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Σαργκάνη'', ο κυρ-Σταύρος ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ''δεν θέλω να αποκαλύψω το τι ειπώθηκε'' κτλπ..
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 22-6-1985
 

 

 

 

 

 
Αυτή είναι η ιστορία της μεταγραφής Σαργκάνη-Βαμβακούλα στον ΠΑΟ. Οι Βαρδινογιάννηδες ''ξηλώθηκαν'' κι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στον αδύναμο -τότε- οικονομικά Νταϊφά, ο οποίος τα έβαλε με τους παίκτες, τον Τύπο και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, για να χρυσώσει το χάπι και να μετριάσει τις εντυπώσεις από το χουνέρι που του έκανε ο κουμπάρος του, ο ''καπετάνιος'' Γιώργος Βαρδινογιάννης. Και οι δύο παίκτες δεν ήθελαν να φύγουν από τον Θρύλο, με τον οποίον είχαν δεθεί (ο Σαργκάνης ΚΑΙ επειδή από μικρός ήταν οπαδός του Ολυμπιακού, ο Βαμβακούλας παρά το ότι μικρός υποστήριζε τον ΠΑΟ). Αναγκάστηκαν να υπογράψουν στον ΠΑΟ, αλλά φυσικά ''δεν τους χάλασε καθόλου'' το ότι τα κονόμησαν από τους Βαρδινογιάννηδες. Με αυτούς πρωταγωνιστές, ο ΠΑΟ έκανε νταμπλ την επόμενη σεζόν, 1985-86, ενώ ο Νταϊφάς παράτησε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πνιγμένος από τα οικονομικά προβλήματα και από τις αποδοκιμασίες των γαύρων το Δεκέμβριο του 1985, αφήνοντας στη θέση του το Νίκο Ευθυμίου. Αυτό που σίγουρα πρέπει να μας μείνει από την ιστορία είναι η διάθεση του ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ να δηλώσει παρών σε μία ακόμη δύσκολη στιγμή του Θρύλου, 30 χρόνια πριν, όταν δεν είχε στα χέρια του ούτε το ποδοσφαιρικό, ούτε το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού. Επίσης, πρέπει να μας μείνουν και οι δηλώσεις του Σαργκάνη ''ο Ολυμπιακός είναι θρησκεία για'μένα''. Λίγα χρόνια αργότερα μας δήλωνε πως ''τους έχωσα τα λεφτά στον κώλο'', για τα χρήματα που υποτίθεται του έταξε ο Κοσκωτάς πριν τον τελικό Κυπέλλου του 1988 ΠΑΟ-Ολυμπιακός για να τον δωροδοκήσει. Ο Ολυμπιακός από πιτσιρικάς Σαργκάνης έγινε γενίτσαρος και ο Παναθηναϊκός από πιτσιρικάς Βαμβακούλας
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 22-7-1990
 

 
σεβάστηκε τον Ολυμπιακό πολύ περισσότερο την περίοδο που φορούσε τα πράσινα. Αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που έλεγε και λέει ο Σαργκάνης...

Σχόλια

Εικόνα kostas alsoupoli

Τυχαινει να γνωριζω παρα πολλες λεπτομερειες για την συγκεκριμενη περιπτωση στις οποιες δεν θα ηθελα να αναφερθω αυτη τη στιγμη αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι η συγκεκριμενη μεταγραφη του Αποστολακη στην βαζελα ειναι απλα ο ορισμος του σκανδαλου και της καταπατησης των νομων και των θεσμων.
Τοτε που νταβατζιλικι μας πηραν ενα δικο μας παικτη(με την συναινεση του φυσικα),παρολο που ειχε υπογραψει ηδη συμβολαιο σε εμας.

Εικόνα savvas gridlock

Είχε πάρει και λεφτά για την ανανέωση του συμβολαίου του από τον Ανάργυρο ο Αποστολάκης, τα οποία επέστρεψε μετά από έναν χρόνο.

Εικόνα kostas alsoupoli

Τα θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι παρολο που περασαν σχεδον 25 χρονια απο τοτε.Εκλαιγα με λυγμους οταν ο πατερας μου επιβεβαιωσε οτι ο μεχρι τοτε αγαπημενος μου Στρατος θα παιζει πλεον στους ακατανομαστους,και καπου εκει στην ηλικια των 13 απομυθοποιησα και την εννοια ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ'' και καταλαβα οτι υπαρχει μονο το ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ'' που συνηθως πανε οπου φυσαει ο ανεμος και οποιος τα σκαει πιο χοντρα..
Φυσικα με ελαχιστες εξαιρεσεις ολοι τους επιβεβαιωνουν τον κανονα....

Εικόνα savvas gridlock

Ο ίδιος πάντως δήλωνε Ολυμπιακάκιας από μικρό παιδί

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140720/o-olympiakakias-strat...

και κάποιοι περίεργοι λένε ότι τα ίδια δηλώνει και τώρα, στο πριβέ βέβαια, όχι δημόσια μπροστά στις κάμερες. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Εικόνα kostas alsoupoli

Αληθεια ηταν αυτο το οτι ηταν Ολυμπιακος απο μικρο παιδι οπως και ολοι οι οικογενεια του,και το 1985 που υπεγραψε σε εμας απο τον Παναιτωλικο τον ηθελε παρα πολυ ο Βαρδινογιαννης.
Βεβαια τοτε με την παρεμβαση και του Μιχου αλλα και καποιων αλλων συγγενων μου ηρθε σηκωτος στον Ολυμπιακο με λιγοτερα χρηματα απο αυτα που του εδινε ο καρκινιαρης, αλλα 5 χρονια μετα τα σκατωσε κανονικοτατα.

Εικόνα koropi48

Τεράστιε Σάββα με το αρχείο που μάλλον είναι εξωγήινο, από τον Σείριο. Δεν εξηγείται αλλιώς η πληρότητά του! Περιμένω να συνεχίσεις με όλη τη βρώμική ιστορία της εκπρόθεσμης μεταγραφής αποστολάκη στο σωματείο- βόθρο. Νομίζω ο Ρουμπής είχε αποφασίσει ότι ο φάκελος με τα έγγραφα της μεταγραφής στάλθηκε εμπρόθεσμα μέσω θυρίδας ταχυδρομείου, αλλά είχε πολύ αέρα και ξεκόλλησε το γραμματόσημο, πάνω στο οποίο υπήρχε η σφραγίδα των ΕΛΤΑ με την ημερομηνία αποστολής. Ίσως η πιό άθλια απόφαση δικαιοδοτικού οργάνου υπέρ των πάντα ευνοουμένων.

Εικόνα savvas gridlock

''Περιμένω να συνεχίσεις με όλη τη βρώμική ιστορία της εκπρόθεσμης μεταγραφής αποστολάκη στο σωματείο- βόθρο.''

Eίναι σχεδόν έτοιμο κι αυτό, αλλά θέλουμε κάποια έξτρα στοιχεία. Από το καλοκαίρι θα το ανεβάζαμε, αλλά κάπου βάλτωσε με την επικαιρότητα και βάλαμε μόνο την αρπαγή Μαραγκού από τον Πανιώνιο, το Δεκέμβριο του 1989, με την Αρτεμισία που ξέχασε τα δελτία...

Εικόνα μαουνιέρης

Όσοι παλιοί παίχτες του Ολυμπιακού έπαιξαν ποτέ με τη φανέλλα του ΠΑΟ παύουν να υπάρχουν ως "ολυμπιακοί". Ειδικά ο οχετός των λόγων του Σαργκάνη, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, απλώς τον καταπίνει και τον κάνει ένα με το περιεχόμενό του. Η φανέλλα του Θρύλου είναι ιερή, δεν είναι για σαργκάνηδες.

Εικόνα ze ηλιας

οι δυο παίχτες ασχέτως με τα πεπραγμένα τους και τα καβούρια του κυρ Σταύρου μετά το τέλος της καριέρας τους είναι Ολυμπιακοί και φανατικοί μάλιστα

τον μεν Σαργκάνη γνωρίζω από τη Ραφήνα και όντως είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά λόγω κραξίματος (όχι άδικα) από πολλούς δικούς μας είναι μαζεμένος ,ο δε Τραμπάκουλας ήταν δίπλα μου μαζί με τον Αμανατίδη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κωλοχανείο του ΣΚΑΥ

Εικόνα kostas alsoupoli

Τον Σαργκανη και εγω τον ειχα πετυχει σε ενα μπουζουτσιδικο προ ετων και ειχα μια παρομοια συνομιλια...
Το οτι δηλωνει Ολυμπιακος (και ισως να ειναι κιολας) δεν με κανει να ξεχνω εκεινη την βραδυα στο οακα και στον χαμενο τελικο στα πεναλντι με τον συγχωρεμενο τον Φουνες..
Και στην τελικη επαγγελματιας ηταν και αυτος και ο Βαμβακουλας και καλα εκανε και επαιξε για την ομαδα που τον πληρωνε, αλλα τα μετεπειτα καραγκιοζιλικια αν σεβοταν την υστεροφημια θα επρεπε να τα ειχε αποφυγει γιατι η ιστορια γραφτηκε με οχι θετικο τελικα τροπο για αυτον...

Εικόνα vagio

Οταν πριν πολλα χρονια συναντησα το Σαργκανη στο 1+1 στου ζωγραφου, και αφου ειχε ηδη τελειωσει την καριερα του, τον ρωτησα κατα τις 2 το βραδυ: Τελικα ρε Νικο, τι ομαδα εισαι?
Εκεινος και υπο τη σαφη επηρεια του αλκοολ, απαντησε χαμηλωνοντας λιγο το κεφαλι: Ολυμπιακος ειμαι..
Δεν θα πω πως βουρκωσε για να μην υπερβαλω, αλλα το βλεμμα του ελεγε κατι. Του στυλ, τι μαλακια εκανα..
Τι να τα κανεις ολα αυτα ομως, η ιστορια γραφει. Και στην περιπτωση και των 2 ισχυει πως τελειωσαν μια καριερα και δεν ξερουν που ανηκουν. Και οσο κι αν προσπαθουν, ο κοσμος εχει κλεισει την πορτα.
Εχασαν την ευκαιρια να μπουν στο πανθεον των ηρωων του θρυλου, ειδικα ο Σαργκανης. Βεβαια στην κορυφη τοποθετω το Μητροπουλο, θα ηταν στην κορυφη αν δεν ειχε παρει μια μαλακισμενη αποφαση.
Καλος ο επαγγελματισμος κυριοι, αλλα να αναλαμβανετε τις ευθυνες σας οταν τελειωνει η καριερα.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα τα του Νταιφα τα ξερουμε, αλλα ο πατερας μου μου εχει πει οτι ο Σαργκανης δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να παει στον ΠΑΟ. Βασει της συμπεριφορας του, εγω προσωπικα δεν τον θεωρω Ολυμπιακο. Ασχετως του τι δηλωνει μετα το τελος της καριερας του και το οτι το παιζει παλιμαχος του Ολυμπιακου.

Εικόνα nmavronas

Πράγματι είναι βέβαιο ότι όχι μόνο οι Σαργκάνης, Βαμβακούλας αλλά νωρίτερα και οι Γαλάκος, Κυράστας "αναγκάστηκαν" ουσιαστικά να πάνε στον ΠΑΟ εξαιτίας της μικρής προσφοράς που τους έκανε ο ΝταΪφάς! Μαλιστα αυτά μου επιβεβαίωσε σημαίνον στέλεχος του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο ίδιος ο Βαμβακούλας έκανε σχετικά δήλωση γι αυτο το θέμα τονίζοντας ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του είπαν να φύγει για να πάρουν τα χρήματα απο τον ΠΑΟ και να τα χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν την χρονιά...

Εικόνα μαουνιέρης

Νίκο, μόνο ο Γαλάκος δεν καταφέρθηκε ποτέ εναντίον του Ολυμπιακού. Όλοι οι άλλοι εξέμεσαν εναντίον του Θρύλου. Εννοείται ότι ΑΠΛΩΣ έπαιξαν με τη φανέλλα του Ολυμπιακού. Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν.

Εικόνα savvas gridlock

Πολύ καλός άνθρωπος ο Μάικ και Ολυμπιακός σίγουρα. Παρά το ότι είναι Ολυμπιακός όμως, έχει γίνει εδώ και 30 χρόνια μέγας τσάτσος των Βαρδινογιάννηδων. Μέχρι και στη συνέντευξη Τύπου του Τσάκα πήγε. Δεν γίνονται αυτά...